8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Zozo76
    melyik verzio? az amiga es a pc verzio nagyjabol egyforma, de ha jol emlekszem akkor az amiga vezioban 2 gep is valaszthato (f19/f117a). a c64-es elegge kulombozik a pc/amiga verziotol, illetve a kazettas valtozatban volt egy novaload nevu vedelem ami miatt majs fel orat toltott a gep mire a program hajlando volt bejelentkezni... :)
  • Aquir
    F-19 Stealth Fighter

Ezt most vettem elő (régen megvolt), és most ébredek rá milyen jól megcsinálták, komplett szimulátor, meg a leírása is egy csoda, eléggé realisztikusan írja le a dolgokat :)

• akyyy
    a HAP-on fent láttam
  • Skyrim
    Sziasztok.Szerintem a régebbi játékoknak sokkal jóbb volt a hangulatuk mint a maiaknak.lp (might of magic 6)(Captain Claw)Harry Potter 1,2,3.Ezeknek szerintem nagyon jó hangulatuk van.Nem tudja véletlenül valaki,hogy a (chronicle of the vampire Hunter) nevü játékot,honnan tudnám letölteni.Hállás lennék a segítségért.Köszönöm
  • tutituti
    carmageddon dukenukem grafikával.Anno csodájára jártak úgy emlékszem
  • Aquir
    hm, régről emlékeztem egy taxisra, aztán megtaláltam, megcsináltam: Quarantine. elég őrült egy játék
  • Borgi
    Tehat kedvcsinalo:

Remelem holnap sikerul megtalalni neten

• Borgi
    Koszonom megegyszer. Slinky segitsegevel ratalaltam ha valakit erdekel: Springy Madness volt a neve annak amit en kerestem .

Kedvcsinalo:
  • Borgi
    Koszinom a valaszt
  • sirdond
    sicc, már a múltkori is elég volt.
  • dusanzita
    Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! ;)
    https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
  • Zero 7th
    Megint egy régi verekedős játékot keresek.
    Oldalnézetes, trükkös kétdimenziós grafikája volt. Nem igazi 3D-s, de mozgatta a hátteret, (vagy talán a karaktereket torzítgatta?) hogy 3D-s hatást érjen el...

Megvan közben, Savage Warriors.

Na ezt jobb lett volna meghagyni nosztalgiának... :P
  • sirdond
    lol :D
  • akyyy
    hol lehet letölteni? :|
  • akyyy
    fail
  • akyyy
    pont be akatam irni hogy hasono ez a madness az én játékohoz, csak kastéy, amikor a google képkeresőjébe megláttam egy képet.... azt a bizonyos képet....

Jeaah!!!!!!!!!!!

végre megvan!!
  • Gary
    Nah, még szerkesztés közben elküldtem és az első mondat így értelmetlen lett.
    Azt akartam mondani, hogy PC-s verziót nem találtam, de ennek a rugós izének az angol neve SLINKY...
  • Gary
    Ez a PC-s verziót nem találtam, de C64-re volt:

Meg még pár másik platformra:
    http://www.giantbomb.com/slinky/3030-8622/

"Madness" című játék a Marble Madness volt, de ott kicsit furcsább pályán golyóval kellett ügyeskedni. Valamint, egy ehhez hasonló játék, a Spindizzy...
  • Borgi
    Senki? :c

Thps2 zenek nekem is alapok mindenütt
  • Gary
    Nekem a Tony Hawk Pro Skater 2 zenéi azok, amiket minden kütyümre rápakolok! :Ð
  • kemszi2
    nekem az Porsche vitte a prímet.De a negyediket is nagyon szerettem,3-4-5 meg is van eredetiben :D
  • ntex
    Ki emlékszik még erre? :) Mai napig nincs jobb rész. Soundtrack téren is No.1 még mindig... :\

• tutituti
    Na végre!
    Ilyet kerestem pc-re!
    Imádom a scrabble-t,rengeteget játszottunk a családdal :)
    köszi
  • dusanzita
    Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! ;)
  • kemszi2
    Age of Em. 2 új kiadás
  • Borgi
    egy játékot keresek:

Ilyennel kellett benne menni, pirossal vagy kékkel. Már ilyen windows-os shareware korszakból való amúgy. Izometrikus volt az egész, a pályán kellett ezzel menni, és minden mezőre egyszer vagy többször kellett rálépni. A játék neve valamilyen 'Madness' volt, vagy valami hasonló, de egyszerűen nem találom.
  • Gary
    Menüből kell beállítani és újraindítás után lesz magyarítva.
    Még nem repültem, csak nézegettem, de ezen a pár képernyőn nem minden lesz magyar.
    Kösz a linket!
  • Montanosz
    most írt a fordítója hogy magyar nyelven is büszkélkedik))

"..A Pioneer fordítása hivatalos, kb. 2012 tavasztól!

Szóval ha letöltöd a http://pioneerspacesim.net/download oldalról az aktuális állapotú játékot, akkor abba bele van építve a magyarítás. A beállításokban lehet átállítani a magyar nyelvre. El kell azt hiszem indítani egy játékot, majd ott az ESC gombbal előhívható a beállítások menü, ahol megtalálod. Kiválasztod, és utána újraindítod a játékot, magyarul.
    Egy pár verzióval ezelőtt így lehetett bekapcsolni, most már az sem kizárt, hogy automatikusan felismeri a rendszert és a hozzátartozó nyelvet, nem tudom.

Sunsetjoy.."
  • Montanosz
    Egy nagyon jo remake az Elite Frontiernek:

PIONEER
  • BBird
    Istenem, de idegesítő egy gyerek... nem bírtam végignézni, pedig nem tűnik rossznak annyira a játék. :-)
  • sirdond
    egyébként most van az AGDQ. 6-án kezdődött és 12-ig tart,egyész napos maraton, rengeteg játék, érdemes nézni, ha valaki unatkozik
  • tutituti
    akkor már black snow.
    source sdk 2007 kell hozzá,de nagyon jó horror.

ha régebbi kell akkor meg hl1 alá a Cry of Fear.abszolute tökéletes
  • Zozo76
    Az ERIE meg jobbnak tunik. :)

http://www.desura.com/games/erie

Kemeny HORROR jatek. :)
  • hlgglns
    Hydorah

Ezt próbáljátok ki, visszavisz a múltba :)
  • Gary
    DOS is megteszi. Star Commander alapból arra lett fejlesztve. Én egy X1541-es kábelt és Win95-ös, P100-as Notebook-ot (DOS-ra bootolva) használtam konvertáláshoz. Korábban egy 286-os gépen oldottam meg. Az időzítés kell beállítani és megy rendesen. Windows-hoz komolyabb kábel kell, de megy azzal is. Infó az oldalon. Kábelt vagy barkácsolsz vagy érdeklődsz a másik fórumon.

Én is birtoklom a kiadványokat :Ð

sirdond: Nem tudom, mennyire képesek tökéletes működésre a konverterek. Persze, pudingpróba...
    Nekem egy hardware-kulccsal gyűlt meg a bajom, pedig azok a gépek alaplapi párhuzamos porttal (nem ráforrasztva, hanem a tüskékre kellett ráhúzni a csatlakozót és becsavarozni a szalagkábel végén ülő portot vagy az azt tartó lemezkét) rendelkeztek. PCI-os LPT port-on a nyomtató ment a HW kulcs nem. Érdekesség, hogy egy i3-as Fujitsu is kábeles LPT porttal van szerelve és a HW kulcsot simán megette. Vagy fordítva? :Ð
  • sirdond
    lehet venni USB-serial/parallel kábelt/átalakítót, párezer forintért.

arra vigyázz,hogy rengeteg hamisítványt csinálnak,amikben kamu chip van és windows nem ismeri fel, vagy egyáltalán nem is lehet telepíteni. sajnos én is ilyennel szívtam meg és teljesen használhatatlan a kábel.
  • Zozo76
    Amugy ismerem a ?LOAD ERROR-t mert az osszes COV ujsag megvan az elso (gorbe labu ninja) szamtol kezdve. Meg az evkonyvek, meg amit akartok. :)
  • Zozo76
    Hat nem lesz teszt mert nem talaltam magnot. Anno kaptam aztan azzal a cellal hogy majd ha lesz kedvem restauralom (ellegge leharcolt volt) kivagtam a garazsba de sehol sem talalom. Most ha vennek is olyan kabelt ami parhuzamos (vagy soros?) + tuchel, amivel az 1541-et hozza tudnam kapcsolni a PChez, akkor is ott a gond hogy se a MacBookPro-n, de az MSI laptopon nincs mar se parhuzamos se soros port. Van ugyan egy oskori PCm amin van de most arra meg tegyek ra valami WIndows-t, vagy DOS kell neki? ááá, nem tudom... :(
  • Aramir
    A végeredmény majd engem is érdekelni fog :D
  • Aramir
    Elvileg működhet, de gondolom jó minőségben kell felvenni:
    http://wav-prg.sourceforge.net/index.html