8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Zozo76 #8684 melyik verzio? az amiga es a pc verzio nagyjabol egyforma, de ha jol emlekszem akkor az amiga vezioban 2 gep is valaszthato (f19/f117a). a c64-es elegge kulombozik a pc/amiga verziotol, illetve a kazettas valtozatban volt egy novaload nevu vedelem ami miatt majs fel orat toltott a gep mire a program hajlando volt bejelentkezni... :) -
#8683 F-19 Stealth Fighter
Ezt most vettem elő (régen megvolt), és most ébredek rá milyen jól megcsinálták, komplett szimulátor, meg a leírása is egy csoda, eléggé realisztikusan írja le a dolgokat :)
-
#8682 a HAP-on fent láttam -
Skyrim #8681 Sziasztok.Szerintem a régebbi játékoknak sokkal jóbb volt a hangulatuk mint a maiaknak.lp (might of magic 6)(Captain Claw)Harry Potter 1,2,3.Ezeknek szerintem nagyon jó hangulatuk van.Nem tudja véletlenül valaki,hogy a (chronicle of the vampire Hunter) nevü játékot,honnan tudnám letölteni.Hállás lennék a segítségért.Köszönöm -
#8680 carmageddon dukenukem grafikával.Anno csodájára jártak úgy emlékszem -
#8679 hm, régről emlékeztem egy taxisra, aztán megtaláltam, megcsináltam: Quarantine. elég őrült egy játék -
#8678 Tehat kedvcsinalo:
Remelem holnap sikerul megtalalni neten
-
#8677 Koszonom megegyszer. Slinky segitsegevel ratalaltam ha valakit erdekel: Springy Madness volt a neve annak amit en kerestem .
Kedvcsinalo:
-
#8676 Koszinom a valaszt -
sirdond #8675 sicc, már a múltkori is elég volt. -
dusanzita #8674 Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! ;)
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405 -
Zero 7th #8673 Megint egy régi verekedős játékot keresek.
Oldalnézetes, trükkös kétdimenziós grafikája volt. Nem igazi 3D-s, de mozgatta a hátteret, (vagy talán a karaktereket torzítgatta?) hogy 3D-s hatást érjen el...
Megvan közben, Savage Warriors.
Na ezt jobb lett volna meghagyni nosztalgiának... :P -
sirdond #8672 lol :D -
#8671 hol lehet letölteni? :| -
#8670 fail -
#8669 pont be akatam irni hogy hasono ez a madness az én játékohoz, csak kastéy, amikor a google képkeresőjébe megláttam egy képet.... azt a bizonyos képet....
Jeaah!!!!!!!!!!!
végre megvan!!
-
Gary #8668 Nah, még szerkesztés közben elküldtem és az első mondat így értelmetlen lett.
Azt akartam mondani, hogy PC-s verziót nem találtam, de ennek a rugós izének az angol neve SLINKY... -
Gary #8667 Ez a PC-s verziót nem találtam, de C64-re volt:
Meg még pár másik platformra:
http://www.giantbomb.com/slinky/3030-8622/
"Madness" című játék a Marble Madness volt, de ott kicsit furcsább pályán golyóval kellett ügyeskedni. Valamint, egy ehhez hasonló játék, a Spindizzy... -
#8666 Senki? :c
Thps2 zenek nekem is alapok mindenütt -
Gary #8665 Nekem a Tony Hawk Pro Skater 2 zenéi azok, amiket minden kütyümre rápakolok! :Ð -
#8664 nekem az Porsche vitte a prímet.De a negyediket is nagyon szerettem,3-4-5 meg is van eredetiben :D -
ntex #8663 Ki emlékszik még erre? :) Mai napig nincs jobb rész. Soundtrack téren is No.1 még mindig... :\
-
#8662 Na végre!
Ilyet kerestem pc-re!
Imádom a scrabble-t,rengeteget játszottunk a családdal :)
köszi -
dusanzita #8661 Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! ;)
-
#8660 Age of Em. 2 új kiadás -
#8659 egy játékot keresek:
Ilyennel kellett benne menni, pirossal vagy kékkel. Már ilyen windows-os shareware korszakból való amúgy. Izometrikus volt az egész, a pályán kellett ezzel menni, és minden mezőre egyszer vagy többször kellett rálépni. A játék neve valamilyen 'Madness' volt, vagy valami hasonló, de egyszerűen nem találom. -
Gary #8658 Menüből kell beállítani és újraindítás után lesz magyarítva.
Még nem repültem, csak nézegettem, de ezen a pár képernyőn nem minden lesz magyar.
Kösz a linket! -
#8657 most írt a fordítója hogy magyar nyelven is büszkélkedik))
"..A Pioneer fordítása hivatalos, kb. 2012 tavasztól!
Szóval ha letöltöd a http://pioneerspacesim.net/download oldalról az aktuális állapotú játékot, akkor abba bele van építve a magyarítás. A beállításokban lehet átállítani a magyar nyelvre. El kell azt hiszem indítani egy játékot, majd ott az ESC gombbal előhívható a beállítások menü, ahol megtalálod. Kiválasztod, és utána újraindítod a játékot, magyarul.
Egy pár verzióval ezelőtt így lehetett bekapcsolni, most már az sem kizárt, hogy automatikusan felismeri a rendszert és a hozzátartozó nyelvet, nem tudom.
Sunsetjoy.." -
#8656 Egy nagyon jo remake az Elite Frontiernek:
PIONEER
-
#8655 Istenem, de idegesítő egy gyerek... nem bírtam végignézni, pedig nem tűnik rossznak annyira a játék. :-) -
sirdond #8654 egyébként most van az AGDQ. 6-án kezdődött és 12-ig tart,egyész napos maraton, rengeteg játék, érdemes nézni, ha valaki unatkozik -
#8653 akkor már black snow.
source sdk 2007 kell hozzá,de nagyon jó horror.
ha régebbi kell akkor meg hl1 alá a Cry of Fear.abszolute tökéletes -
Zozo76 #8652 Az ERIE meg jobbnak tunik. :)
http://www.desura.com/games/erie
Kemeny HORROR jatek. :) -
#8651 Hydorah
Ezt próbáljátok ki, visszavisz a múltba :) -
Gary #8650 DOS is megteszi. Star Commander alapból arra lett fejlesztve. Én egy X1541-es kábelt és Win95-ös, P100-as Notebook-ot (DOS-ra bootolva) használtam konvertáláshoz. Korábban egy 286-os gépen oldottam meg. Az időzítés kell beállítani és megy rendesen. Windows-hoz komolyabb kábel kell, de megy azzal is. Infó az oldalon. Kábelt vagy barkácsolsz vagy érdeklődsz a másik fórumon.
Én is birtoklom a kiadványokat :Ð
sirdond: Nem tudom, mennyire képesek tökéletes működésre a konverterek. Persze, pudingpróba...
Nekem egy hardware-kulccsal gyűlt meg a bajom, pedig azok a gépek alaplapi párhuzamos porttal (nem ráforrasztva, hanem a tüskékre kellett ráhúzni a csatlakozót és becsavarozni a szalagkábel végén ülő portot vagy az azt tartó lemezkét) rendelkeztek. PCI-os LPT port-on a nyomtató ment a HW kulcs nem. Érdekesség, hogy egy i3-as Fujitsu is kábeles LPT porttal van szerelve és a HW kulcsot simán megette. Vagy fordítva? :Ð -
sirdond #8649 lehet venni USB-serial/parallel kábelt/átalakítót, párezer forintért.
arra vigyázz,hogy rengeteg hamisítványt csinálnak,amikben kamu chip van és windows nem ismeri fel, vagy egyáltalán nem is lehet telepíteni. sajnos én is ilyennel szívtam meg és teljesen használhatatlan a kábel. -
Zozo76 #8648 Amugy ismerem a ?LOAD ERROR-t mert az osszes COV ujsag megvan az elso (gorbe labu ninja) szamtol kezdve. Meg az evkonyvek, meg amit akartok. :) -
Zozo76 #8647 Hat nem lesz teszt mert nem talaltam magnot. Anno kaptam aztan azzal a cellal hogy majd ha lesz kedvem restauralom (ellegge leharcolt volt) kivagtam a garazsba de sehol sem talalom. Most ha vennek is olyan kabelt ami parhuzamos (vagy soros?) + tuchel, amivel az 1541-et hozza tudnam kapcsolni a PChez, akkor is ott a gond hogy se a MacBookPro-n, de az MSI laptopon nincs mar se parhuzamos se soros port. Van ugyan egy oskori PCm amin van de most arra meg tegyek ra valami WIndows-t, vagy DOS kell neki? ááá, nem tudom... :( -
#8646 A végeredmény majd engem is érdekelni fog :D -
#8645 Elvileg működhet, de gondolom jó minőségben kell felvenni:
http://wav-prg.sourceforge.net/index.html