8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • I.C.ram
    Nekem a Curse of Monkey Island kéne ISO-ban. Ha valakinek megvan pls szóljon!
  • cenobite
    Felrakom egy helyre, megadom a címet, Te pedig leszeded. Oksa? :)
  • rolika
    régebbi mortal-okat a www.retrogames.ini.hu -n keress!
  • rolika
    tudtok tölteni mostanában az oldgames.bgbest.net -ről?
    mert én nem. pedig tök jó cuccaik vannak.
    az oké, hogy lassú, de hogy egyáltalán semmi sem jön...
    ötlet?
  • DJ.
    VAlaki tud olyan helyet ahol nagyon oldgame-ket lehet letölteni /persze free-n/????
    Előre is kösz!!!
  • a.carkey
    Nem tud valaki egy:
    Spycraft linket? DC, ftp. Akármi érdekelne ...
    Ja és a "SPYCRAFT", nem a "STARCRAFT" érdekel ...
  • The Garrett
    MOst nyomom a Lost vikingset ha kell valakinek szóljon!
  • LutheR
    http://www.travelbox.hu/letolt.html
  • units
    A régi kedvenceim itt megtaláltam. itthttp://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/rom_world/
  • I.C.ram
    Már hogy ne támogatná, én már rendeltem is az Amazontol.
  • Vajákos Mimóza
    Ahoj!

Ha beéred használttal (de eredetivel), akkor nézz körül aukciókon:

A Google-on (www.google.com) elöbbiböl 28 találat van, utóbbiból 8 db.

Vagy európai Google-oldalakon is kutathatsz utánuk, de a németen momentán a Spycraft leirása van csak fent (http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2081235586), igaz, elég olcsón.

• a.carkey
    Két qurva régi játékot keresek:
    Spycraft (3cd)
    TC Politika (1CD)
    Egyiket sem lehet megrendelni. Vmi miatt az amazon nem támogatja kis hazánkat, de albániát igen ... Ja igen, nálunk vannak amerikai csapatok, tehát mi csak 3. világ beli ország vagyunk, Albánia pedig a legnagyobbak közöt van (poénból beírtam, hogy ott lakom és oda küldjék, engedte volna ...). Fasz nyugatiak!
    Nincs valakinek egy tippe, hol lehetne ezt a kettőt beszerezni? Az áruk ma kb. 10-15 dollár lehet ...
  • Vajákos Mimóza
    Nálam is "kallódnak" ezek. Csere szóbajöhet ?
  • Lacc
    Help me, Broken Sword 1-2-őt keresek! Látta valaki valahol? :) Ezenkívül még a Longest Journey is érdekel, bár az annyira nem régi játék.
  • I.C.ram
    Ráadásúl a Battle.net edition!!

Nem tud valaki olyan oldalt, ahol a MAME-hez vagy a CALLUShoz rengeteg romot lehet találni?
  • hen-tes
    hiveknek!! : a gamestarba warcraft 2 van fullba !!!!
  • Gary
    Ha jó a Wiz Gold, akkor:
    Innen
  • rolika
    nem tud valaki egy wizardry 7 letöltési helyet? a dark pyramid-on volt, de most nem jön be onnan semmi... :(
  • curse
    Cso! Valakinek nincs veletlenul egy warcraft 1-e?
  • cenobite
    Bakker! Ez az oldal nagyon tuti! Most idegesítettem fel magam úrja a Big Mac-kel. :D
    Tisztára mint kölyök koromban a Plus/4-es előtt.
  • Lammer
    Bocs, elírtam az NFS2 nincs meg... :(
  • Lammer
    Nekem mind3 megvan!
    Dobj mailt !
    Nekem a legjobb az lenne, ha cserébe valami régebbi ISO-s játékot esetleg(vagy DVD vrájting?)
    Hello.
  • Waterhorse
    Ezt már hallottam mástól is.
    de nem csak az xp miatt, van olyn akinek nem fut pl. az Age of Empire 1 mert túl gyors hozzá a gépe (alaplap, proci, viseokártya memória, meg ilyenek)

Én ezek után úgy döntöttem, ha lesz egyszer annyi pénzem, hogy tudjak venni erösebb gépet akkor megtartom a régit is, az ilyen dolgok kiküszöbölésére. Már eleve a szívemhez nött 4 év alatt, meg most az a 30 ezer amit kapnék érte már nem oszt-szoroz semmit:))
  • Waterhorse
    valaki meg tudná mondani honnan tölthetném még le a Sanitariumot?
    Vagy ez már egy elvetélt ötlet?
  • gumininja
    Kérdésben a válasz ;] Hagyd a fenébe a me-t, tegyél fel 98se-t vagy akár 2k/xp-t..
  • gumininja
    Nem, főként régi DOS-os gammákkal..
  • Oldern the 1st
    megveszem!!!! biztos!!!
    irj emilt :[email protected]
  • Oldern the 1st
    hi! itt emukkal foglalkoztok??
  • DonnieBrasco
    oldgames.bgbest.net

hosszas kutatómunka után teljes mellszélességgel állítom, ez a hely kb. 7-8 parszeknyivel jobb, mint az underdogs... itt is megvan _minden_ jó játék, de LE IS TÖLTHETŐEK :))) AZ underkutyákkal ellentétben... nuff said :)

DB
  • galocza
    nem értek hozzá, csak rámlik hogy volt egy "paccs" (nem hivatalos persze 8), ami ugyanúgy csinált alá dost mint a 98 alatt van.
  • DonnieBrasco
    Hé srácok örökre a cyberrabszolgája leszek annak aki megmondja a tutit: mégis hogy a manóba tudnék WinME alatt dosshelles játékkal (konkrétan a Betrayal at Krondorral) játszani !
    Az egész netet áttúrtam, de csak az derült ki, hogy azért nem tudok, mert WinME az egyetlen WINfos verzió, amiben nincs dos, tehát dosshell sem. (A 98SEben és az XP-ben is van....)
    Viszont DOSt nem tudok telepíteni...

szóval mit kéne tennem ? Nem olyan "megoldásokat" várok, hogy cseréljem le a WinME, ui. arra nekem szükségem van, sajna...

Előre is köszi

DB
  • Disno
    tudok. Jagged Alliance 2 gold
  • bulis
    Keresek egy Quake1 letöltést, de sehogy sem akar sikerülni. Tudna valaki segíteni?
  • Attiska
    Sziasztok!

Keresném a Darklands című játékot, valahol fent van a neten?
  • rolika
    a célnak megfelelt :)
  • balty
    A jatek amit nagyon keresek: Uprising Lead and Destroy 1, ha valaki tudna segíteni hálás lennék.
  • Hangianix
    Ezt talan a 2 bejegyzesesbe kellett volna irni :D
  • rolika
    van már old game topik...
  • cenobite
    Következő pc-guru-ban ez lesz a teljes játék.
  • Lacc
    Tud valaki egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Jageed Alliance 2-őt?