8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1026 Nekem a Curse of Monkey Island kéne ISO-ban. Ha valakinek megvan pls szóljon! -
#1025 Felrakom egy helyre, megadom a címet, Te pedig leszeded. Oksa? :) -
rolika #1024 régebbi mortal-okat a www.retrogames.ini.hu -n keress! -
rolika #1019 tudtok tölteni mostanában az oldgames.bgbest.net -ről?
mert én nem. pedig tök jó cuccaik vannak.
az oké, hogy lassú, de hogy egyáltalán semmi sem jön...
ötlet? -
DJ. #1018 VAlaki tud olyan helyet ahol nagyon oldgame-ket lehet letölteni /persze free-n/????
Előre is kösz!!! -
#1017 Nem tud valaki egy:
Spycraft linket? DC, ftp. Akármi érdekelne ...
Ja és a "SPYCRAFT", nem a "STARCRAFT" érdekel ...
-
#1016 MOst nyomom a Lost vikingset ha kell valakinek szóljon! -
LutheR #1015 http://www.travelbox.hu/letolt.html -
#1013 A régi kedvenceim itt megtaláltam. itthttp://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/rom_world/ -
#1012 Már hogy ne támogatná, én már rendeltem is az Amazontol. -
Vajákos Mimóza #1011 Ahoj!
Ha beéred használttal (de eredetivel), akkor nézz körül aukciókon:
A Google-on (www.google.com) elöbbiböl 28 találat van, utóbbiból 8 db.
Vagy európai Google-oldalakon is kutathatsz utánuk, de a németen momentán a Spycraft leirása van csak fent (http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2081235586), igaz, elég olcsón.
-
#1010 Két qurva régi játékot keresek:
Spycraft (3cd)
TC Politika (1CD)
Egyiket sem lehet megrendelni. Vmi miatt az amazon nem támogatja kis hazánkat, de albániát igen ... Ja igen, nálunk vannak amerikai csapatok, tehát mi csak 3. világ beli ország vagyunk, Albánia pedig a legnagyobbak közöt van (poénból beírtam, hogy ott lakom és oda küldjék, engedte volna ...). Fasz nyugatiak!
Nincs valakinek egy tippe, hol lehetne ezt a kettőt beszerezni? Az áruk ma kb. 10-15 dollár lehet ... -
Vajákos Mimóza #1009 Nálam is "kallódnak" ezek. Csere szóbajöhet ? -
#1007 Help me, Broken Sword 1-2-őt keresek! Látta valaki valahol? :) Ezenkívül még a Longest Journey is érdekel, bár az annyira nem régi játék. -
#1006 Ráadásúl a Battle.net edition!!
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol a MAME-hez vagy a CALLUShoz rengeteg romot lehet találni? -
#1005 hiveknek!! : a gamestarba warcraft 2 van fullba !!!! -
Gary #1004 Ha jó a Wiz Gold, akkor:
Innen -
rolika #1003 nem tud valaki egy wizardry 7 letöltési helyet? a dark pyramid-on volt, de most nem jön be onnan semmi... :( -
#998 Cso! Valakinek nincs veletlenul egy warcraft 1-e? -
#996 Bakker! Ez az oldal nagyon tuti! Most idegesítettem fel magam úrja a Big Mac-kel. :D
Tisztára mint kölyök koromban a Plus/4-es előtt. -
#994 Bocs, elírtam az NFS2 nincs meg... :(
-
#993 Nekem mind3 megvan!
Dobj mailt !
Nekem a legjobb az lenne, ha cserébe valami régebbi ISO-s játékot esetleg(vagy DVD vrájting?)
Hello.
-
#988 Ezt már hallottam mástól is.
de nem csak az xp miatt, van olyn akinek nem fut pl. az Age of Empire 1 mert túl gyors hozzá a gépe (alaplap, proci, viseokártya memória, meg ilyenek)
Én ezek után úgy döntöttem, ha lesz egyszer annyi pénzem, hogy tudjak venni erösebb gépet akkor megtartom a régit is, az ilyen dolgok kiküszöbölésére. Már eleve a szívemhez nött 4 év alatt, meg most az a 30 ezer amit kapnék érte már nem oszt-szoroz semmit:)) -
#986 valaki meg tudná mondani honnan tölthetném még le a Sanitariumot?
Vagy ez már egy elvetélt ötlet? -
#970 Kérdésben a válasz ;] Hagyd a fenébe a me-t, tegyél fel 98se-t vagy akár 2k/xp-t.. -
#969 Nem, főként régi DOS-os gammákkal.. -
#968 megveszem!!!! biztos!!!
irj emilt :[email protected]
-
#967 hi! itt emukkal foglalkoztok?? -
#966 oldgames.bgbest.net
hosszas kutatómunka után teljes mellszélességgel állítom, ez a hely kb. 7-8 parszeknyivel jobb, mint az underdogs... itt is megvan _minden_ jó játék, de LE IS TÖLTHETŐEK :))) AZ underkutyákkal ellentétben... nuff said :)
DB -
galocza #965 nem értek hozzá, csak rámlik hogy volt egy "paccs" (nem hivatalos persze 8), ami ugyanúgy csinált alá dost mint a 98 alatt van. -
#964 Hé srácok örökre a cyberrabszolgája leszek annak aki megmondja a tutit: mégis hogy a manóba tudnék WinME alatt dosshelles játékkal (konkrétan a Betrayal at Krondorral) játszani !
Az egész netet áttúrtam, de csak az derült ki, hogy azért nem tudok, mert WinME az egyetlen WINfos verzió, amiben nincs dos, tehát dosshell sem. (A 98SEben és az XP-ben is van....)
Viszont DOSt nem tudok telepíteni...
szóval mit kéne tennem ? Nem olyan "megoldásokat" várok, hogy cseréljem le a WinME, ui. arra nekem szükségem van, sajna...
Előre is köszi
DB -
#955 tudok. Jagged Alliance 2 gold -
bulis #953 Keresek egy Quake1 letöltést, de sehogy sem akar sikerülni. Tudna valaki segíteni? -
Attiska #950 Sziasztok!
Keresném a Darklands című játékot, valahol fent van a neten? -
rolika #949 a célnak megfelelt :) -
balty #948 A jatek amit nagyon keresek: Uprising Lead and Destroy 1, ha valaki tudna segíteni hálás lennék. -
#946 Ezt talan a 2 bejegyzesesbe kellett volna irni :D -
rolika #945 van már old game topik... -
#944 Következő pc-guru-ban ez lesz a teljes játék. -
#943 Tud valaki egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Jageed Alliance 2-őt?