8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1081 köszi a segítséget!! -
#1080 Nekem ez a kettő kellene:
Thief 1 (vay Gold, ha az a jobb és ua.)
Thief 2 -
#1079 Broken sword 2 érdekelne engem ripben. -
#1078 day of the tentelace -
#1077 http://loogoos.hu/file.php?file=http://loogoos.sync.hu/game/dott.exe -
#1076 Sziaztok én egy régi játékot keresek(:P)
aszem valami dot volt a neve
egy régi kalandjáték amiben egy faszi épitett egy időgépet s két gyerek pedig belement a masinába az egyik a multba a másik pedig a jövöbe került
tudnátok nekem segíteni??
Köszi!
-
#1075 Transport Tycoon Deluxe
csak gondoltam beírom ide hogy még létezik ilyen dolog! akit érdekel annak jó hír hogy van windózos verziója! és megy XP-vel is! ha kell dobj egy mailt! [email protected] -
Inquisitor #1073 Hátha érdekel valakit:
http://gyusyabu.ddo.jp/MP3/MP3.html
Retrorádio (netrádió) - MP3 160Kbps
1985-1996 "slágerei" :) -
Játékos #1072 Köszi ! Kipróbálom ! -
josi #1071 szia! Lehet hogy ez megoldja a gondodat-dosbox-057win32.zip -
#1070 Hi.. Tiszta szanalmas vagyok, ketsegbeesesemben forumokba irogatok jatekert :)
Nincs meg valakinek veletlenul a WWF In Your House videokkal? -
Játékos #1069 Ma 2 órát dolgoztam vele , megpróbáltam elindítani a saját indítólemezéről , csőd ! Szemét Gates !! Készít valamit /állítólag azt is csak vette valahonnan gyk. Dos/ , azután kb. 6-7 év múlva azt közli , hogy ez már felesleges , s így kidobhatóak a régi játékok .
Ha valaki tudja , hogy melyik op. rendszer támogatja a Dos-t , az legyen szíves írja és azt is hogy esetlegesen milyen beállításokkal . Az ME esetén nem bírom sem a memóriát állítgatni /az Imp1-nek valószínűleg 600k alapmemóriának volna szúksége az induláshoz / , az internetoldaluk átdolgozás alatt van , kérdés kizárva . Help !!!!
Köszönettel Játékos
-
Játékos #1068 Gyerekek hogy a hóhérba indítsam el a régi kis kedvenc játékomat , az Imperium Galaktica 1-et WinME alatt /+1700,Gef2,SBLive/ , mert a 2 és a 3 számomra élvezhetetlen , szerintem 1 a király ! De nem akar elindulni , csak a cd-ről , de akkor nincs hang , ha vincsiről indul , akkor main vagy title hibával kiakad ! -
#1066 Ja a cim.
VDMSound -
#1065 Latogass el a VDMSound oldalra.
OTT VAN A MEGOLDAS ! -
#1062 sziasztok. Hogy tudok dos-os jatekba hangot varazsolni? Win xp+sp1, sb live legujabb driverrel, de dos-ban nincsen hang, valaki help pls -
M.A.D. #1061 nem hinném. a M.o.t.D. kalandjáték.
de, már nincs meg. kellett a hely,és mivel még a demó sem ment XP-n, így hát sajnos delete.
bezzeg ezen a szar NT4-en elindult volna. -
M.A.D. #1058 hát akkor hajrá. én onnan húztam le a Mystery of the Druids-ot (3CD) !!!! vazz, azt nem indult XP alatt. Sehogy. még a kompatibilitásra se nyikkant meg. -
#1057 megjött. thx
-
#1056 akkor a freemail szar
-
M.A.D. #1055 9.52-kor elküldtem. :) én most voltam "azon" a helyen. :) semmi új az upload részlegben. :( -
#1054 THX elöre is, bár még nem kaptam meg, de azért köszi.
-
M.A.D. #1053 nem röhej. az tényleg nagyon jó! :) -
M.A.D. #1052 ok! megy.
én meg keresek egy Loch Ness (2CD) nevezetű kalandjátékot, ami cirka másfél éves lehet. rohadt nehéz megszerezni. -
Lantee #1051 Bazzeg! Nevetséges! A legjobb játék, amivel manapság játszom....az a PANZER GENERAL 2!!!
kész röhej! :) -
#1050 Az lenne a legjobb. SQt leginkább úgy kéne, ha nem akarod publikba, akkor írj címet ide : [email protected]
-
M.A.D. #1049 ISO-ban full cd. ha jó?? :) -
M.A.D. #1048 Csacsi! Én tudok 1 helyet ahol fent van. Illetve tegnap jártam ott. -
#1047 Nekem max amit felajánlhatnék cserébe azok a legújabb játékok
-
#1044 Full Throttle
Keresném ezt a nagyon régi játékot, ha valki tud címet, az ne kíméljen. Jöhet mailbe is. ElQre is köszi.
-
#1043 Innen le lehet szedni. -
#1042 Sajna egy partyn szereztem valakitol anno, nem web/ftprol szedtem. -
#1040 Win2k es XP + eromuvek alatt/mellett hasznalom, es muxik minden ahogy kell. Szoval a sztem nem ;] -
#1038 TIME COMMANDO, SEEK AND DESTROY KELLENE -
#1037 EZ veletlenul nem Macintosh szoftver ? -
#1036 Virtual PC v4 vagy v5. Utobbit javaslom, toltsd le, keress egy krekket hozza, es a mai atomeromukon is lehet ufozni. -
#1033 lásd. #1024 -
Lammer at Work #1031 szerintetk van olyan moslo szerű progit amit jobban lehet konfigurálni és tényleg lassítja annyira a gamét mint kell...
ufo2özhatnékom van , már fölállítottam otthon egy particiót 6.22re...
csak 1 bibi van xp1800alatt a mosloval is iszonyat gyors... :)
jah még egy én még emléxem használtam a szkájtekdiszpléjdoktort csak már rettentp régen
-1. honnan lehet a léteszt dosverzsönt krekkel leszedni
-2. ismeri a radeonokat?
remélem
-
#1029 Diablo 1 kéne de nagyon nagyon -
#1027 Virtual PC 4 vagy 5 (en az 5ot hasznalom, es tokeletes). A regi jo bevalt dos6.22vel, nincs olyan dosos gamma ami ne menne, hanggal, normalis sebesseggel.