8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Degec
    köszi a segítséget!!
  • Randal
    Nekem ez a kettő kellene:

Thief 1 (vay Gold, ha az a jobb és ua.)
    Thief 2
  • Aquli
    Broken sword 2 érdekelne engem ripben.
  • [HUN]PAStheLoD
    day of the tentelace
  • barret
    http://loogoos.hu/file.php?file=http://loogoos.sync.hu/game/dott.exe
  • Degec
    Sziaztok én egy régi játékot keresek(:P)
    aszem valami dot volt a neve
    egy régi kalandjáték amiben egy faszi épitett egy időgépet s két gyerek pedig belement a masinába az egyik a multba a másik pedig a jövöbe került

tudnátok nekem segíteni??

Köszi!
  • [HUN]PAStheLoD
    Transport Tycoon Deluxe
    csak gondoltam beírom ide hogy még létezik ilyen dolog! akit érdekel annak jó hír hogy van windózos verziója! és megy XP-vel is! ha kell dobj egy mailt! [email protected]
  • Inquisitor
    Hátha érdekel valakit:
    http://gyusyabu.ddo.jp/MP3/MP3.html
    Retrorádio (netrádió) - MP3 160Kbps
    1985-1996 "slágerei" :)
  • Játékos
    Köszi ! Kipróbálom !
  • josi
    szia! Lehet hogy ez megoldja a gondodat-dosbox-057win32.zip
  • curse
    Hi.. Tiszta szanalmas vagyok, ketsegbeesesemben forumokba irogatok jatekert :)
    Nincs meg valakinek veletlenul a WWF In Your House videokkal?
  • Játékos
    Ma 2 órát dolgoztam vele , megpróbáltam elindítani a saját indítólemezéről , csőd ! Szemét Gates !! Készít valamit /állítólag azt is csak vette valahonnan gyk. Dos/ , azután kb. 6-7 év múlva azt közli , hogy ez már felesleges , s így kidobhatóak a régi játékok .
    Ha valaki tudja , hogy melyik op. rendszer támogatja a Dos-t , az legyen szíves írja és azt is hogy esetlegesen milyen beállításokkal . Az ME esetén nem bírom sem a memóriát állítgatni /az Imp1-nek valószínűleg 600k alapmemóriának volna szúksége az induláshoz / , az internetoldaluk átdolgozás alatt van , kérdés kizárva . Help !!!!
    Köszönettel Játékos
  • Játékos
    Gyerekek hogy a hóhérba indítsam el a régi kis kedvenc játékomat , az Imperium Galaktica 1-et WinME alatt /+1700,Gef2,SBLive/ , mert a 2 és a 3 számomra élvezhetetlen , szerintem 1 a király ! De nem akar elindulni , csak a cd-ről , de akkor nincs hang , ha vincsiről indul , akkor main vagy title hibával kiakad !
  • [Jakuza]
    Ja a cim.
    VDMSound
  • [Jakuza]
    Latogass el a VDMSound oldalra.
    OTT VAN A MEGOLDAS !
  • Csacsi
    sziasztok. Hogy tudok dos-os jatekba hangot varazsolni? Win xp+sp1, sb live legujabb driverrel, de dos-ban nincsen hang, valaki help pls
  • M.A.D.
    nem hinném. a M.o.t.D. kalandjáték.
    de, már nincs meg. kellett a hely,és mivel még a demó sem ment XP-n, így hát sajnos delete.
    bezzeg ezen a szar NT4-en elindult volna.
  • M.A.D.
    hát akkor hajrá. én onnan húztam le a Mystery of the Druids-ot (3CD) !!!! vazz, azt nem indult XP alatt. Sehogy. még a kompatibilitásra se nyikkant meg.
  • Csacsi
    megjött. thx
  • Csacsi
    akkor a freemail szar
  • M.A.D.
    9.52-kor elküldtem. :) én most voltam "azon" a helyen. :) semmi új az upload részlegben. :(
  • Csacsi
    THX elöre is, bár még nem kaptam meg, de azért köszi.
  • M.A.D.
    nem röhej. az tényleg nagyon jó! :)
  • M.A.D.
    ok! megy.
    én meg keresek egy Loch Ness (2CD) nevezetű kalandjátékot, ami cirka másfél éves lehet. rohadt nehéz megszerezni.
  • Lantee
    Bazzeg! Nevetséges! A legjobb játék, amivel manapság játszom....az a PANZER GENERAL 2!!!
    kész röhej! :)
  • Csacsi
    Az lenne a legjobb. SQt leginkább úgy kéne, ha nem akarod publikba, akkor írj címet ide : [email protected]
  • M.A.D.
    ISO-ban full cd. ha jó?? :)
  • M.A.D.
    Csacsi! Én tudok 1 helyet ahol fent van. Illetve tegnap jártam ott.
  • Csacsi
    Nekem max amit felajánlhatnék cserébe azok a legújabb játékok
  • Csacsi
    Full Throttle

Keresném ezt a nagyon régi játékot, ha valki tud címet, az ne kíméljen. Jöhet mailbe is. ElQre is köszi.
  • Crokin
    Innen le lehet szedni.
  • gumininja
    Sajna egy partyn szereztem valakitol anno, nem web/ftprol szedtem.
  • gumininja
    Win2k es XP + eromuvek alatt/mellett hasznalom, es muxik minden ahogy kell. Szoval a sztem nem ;]
  • hornbali
    TIME COMMANDO, SEEK AND DESTROY KELLENE
  • [Jakuza]
    EZ veletlenul nem Macintosh szoftver ?
  • gumininja
    Virtual PC v4 vagy v5. Utobbit javaslom, toltsd le, keress egy krekket hozza, es a mai atomeromukon is lehet ufozni.
  • Pupcika
    lásd. #1024
  • Lammer at Work
    szerintetk van olyan moslo szerű progit amit jobban lehet konfigurálni és tényleg lassítja annyira a gamét mint kell...
    ufo2özhatnékom van , már fölállítottam otthon egy particiót 6.22re...
    csak 1 bibi van xp1800alatt a mosloval is iszonyat gyors... :)
    jah még egy én még emléxem használtam a szkájtekdiszpléjdoktort csak már rettentp régen
    -1. honnan lehet a léteszt dosverzsönt krekkel leszedni
    -2. ismeri a radeonokat?

remélem
  • Shongi
    Diablo 1 kéne de nagyon nagyon
  • gumininja
    Virtual PC 4 vagy 5 (en az 5ot hasznalom, es tokeletes). A regi jo bevalt dos6.22vel, nincs olyan dosos gamma ami ne menne, hanggal, normalis sebesseggel.