8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1402 Aszem Ega kártyára kijött egy "feljavított" verzió a 2. részből, mert ha jól emlékszem Cga-n jött ki elöbb :)
Valahol megvan, majd megkeresem.
De szerintem Aborg nem erre gondolt, mert ebben nincsenek rendőrok meg csikosruhás főhős. -
davos80 #1401 Kössz. -
davos80 #1400 Ja erre gondoltam, de nem nekem kell, bár ha megvan valakinek küldheti, hogy közkincsé tegyem... -
#1399 Akkor fogadd gratulációmat! -
#1398 Gondoltam segítek. Erre a játékra gondoltál, nem? Ez a teljes címe. -
davos80 #1397 Én csináltam. -
davos80 #1396 Mi van vele? -
#1395 Jó az oldal, tetszik.
Egyébként szerintem linkeld be ezt az oldaladról:
http://dosbox.sourceforge.net
Ez egy Dos emuláció Windows alá, faszán müxik, vag Gus emu stb stb. Érdemes kipróbálni. -
#1394 Khm... Impossible Mission 1 + 2? -
davos80 #1393 Nem Impossible volt a neve?Robotok is voltak nem?? -
#1392 Koszi a tippeket! Ez a jatek nem az utcan jatszodott, pont az volt a plane hogy emeleteket kellett valtani, egy epulet belsejeben jatszodott. Azt hiszem liftekkel is mentem. -
davos80 #1391 Ha tényleg megvan nekem is elküldhetnéd, feltenném az oldalamra!
-
#1390 egy utcátn játszodott ?
aszem talán meg van majd holnap megkeresem és ha meg van akkor feltolom valahova -
davos80 #1389 Vagy gógle és írd be, hogy old games. -
davos80 #1388 http://www.the-underdogs.org/ -
davos80 #1387 Név nélkül sajnos nem nagyon lehet rátalálni.Próbálj oldgém oldalakon nézelődni, és egyszer csak rátalálsz!
http://oldgam.uw.hu/
http://www.oldgamesforu.tk/
http://www.tar.hu/oldgameworld/ -
#1386 Regen lattam C64-en (vagy Atari 800-on, mar nem tudom) egy jatekot, amit szeretnek megtalalni. Nem tudom mi volt a neve de arrol szolt a game hogy volt egy rab csikozott ruhaban (a jatekos), es egy angol bobby-rendor uldozte gumibottal, remekul animalt futassal. A rab meg menekult, iroasztalokat ugrott at, letran maszott stb. Nem ismeros valakinek? Mi a neve a jateknak? -
davos80 #1385 Helyet cserélt a Maniac Mansion, és a Golden Axe, és még új domain-t is kapott : www.oldgamesforu.tk -
#1384 akoska007: Esetleg itt próbálkozzál a kérdéssel :)) -
#1383 Gary, koszonet! -
akoska007 #1382 ezerféle variáció közül 1 sem jön be -
akoska007 #1381 S.O.S. nem tudja valaki,hogy a hitman2-ben hogyan kell a 4. pálya végén a falhoz lerakni a bombát? -
Gary #1380 Kezdetnek remek, gondolom egy Underdogs jellegű magyar oldal lesz a célkitűzés!
Viszont csatlakozom PiszkosFredhez, a Golden Axe és a Maniac Mansion nyugodtan helyet cserélhet! -
#1379 (csak tudnam mi a f..nak mosolygok eheh)
Sz'al nemet. Anno szinte az egesz underdogsot letukroztuk - meg amikor kotojel a vilagon sem volt ;] - szalankent, manualisan. Akkor lejott vele termeszetesen a madtv2 is, es az nemet volt. Leszedem most is, de felek hogy nem valtozott azota semmi. Ugyanigy jartam a Hollywood Pictures nevezetu kis managerrel is, abbol is csak a demot talaltam meg angolul, a tobbi full verzio mind nemet lett. -
#1378 Német ;] -
Vajákos Mimóza #1377 Az Underdogs-on kuksoló 28MB-os MadTV 2. ezek szerint nem jöhet szóba Nálad?
Igaz, hogy ez csak CD-rip, de legalább valami.
Azt nem jelzik, hogy milyen nyelvü.
Ha már "Old-gém", én meg egy jó kövér Zorro-t keresgélek a régi szép DOS-os idökböl, kb. 1985-böl.
Amilyen finnyás vagyok, CD-s verzióban keresgélem, a floppys verzió megvan.
Mondjuk egy Goblins 1-2-3 se volna rossz, persze kizárólag CD-n. :)
Ha netán valakinek... ...Köszönettel elöre is!
-
davos80 #1376 Engem sem zavar, csak még nincs kész az oldal, valaki még azt hiszi, hogy ilyen marad.Jóval több játék lesz, ha kész lesz, aztán még több szép lassan. -
#1375 Engem nem zavar. Hogy mast zavar e, az meg nem erdekel.. -
davos80 #1374 Nyáron neki kéne állni megcsinálni.Amúgy még nem akartam a nép elé tárni az oldalt, csak úgy fennt volt, aztán jöttek arcok, hogy linkcsere meg ilyenek, és ma meg látom itt a fórumban... -
#1373 Ez igaz, de egy jatek merete nem valami nagy - halaisten - igy akar 1-2mbs reszekre szedve is fel/letoltheto. Akinek szuksege van arra a jatekra, letolti, meg akkor is ha 40mbnyi kis game csorog le valami orosz szerverrol 0.1kval ;] -
davos80 #1372 Lemondani nem mondtam le róla, csak nincs rá időm, érettségi, stb.Fel akarok még 1 csomó gémet rakni, van bőven.Azt is tudom, hogy sok helyen meg van ami itt is (loogoos.hu), de majd igyekszem.Van még ugye a tárhely probléma is: egyre több helyen nem lehet 1-2 megánál nagyobb fájlokat felnyomni.Pedig ez egy nagy előnye lenne az oldgémeknek, ugyanis nem kéne darabolással szenvedni. -
#1371 Madtv angol verziojat peldaul annakidejen sokaig kerestem (a lemezek megadtak magukat idokozben) es mai napig alig talom egy-ket oldalon. A 2. reszrol nem is beszelve, pedig az is jo volt. (akinek van angol verzioja belole, az irhatna egy mail - felteve ha letezik egyaltalan angol verzio). Ilyenekre gondoltam, az elozo kommentben. -
#1370 goldenaxet kalandok koze berakni igencsak meresz es bator tett volt. Egyebkent erdekes, csak sajnos szamomra semmi ujdonsaggal nem szolgalt (dehat ez mar csak az en megszallott gyujtoszenvedelyem miatt van). Ne a slagerjatekokat toltsd fel, azok mindenhol megtalalhatoak. Olyanokat keress, amelyek ritkak, es mashol esetleg nincs fenn. Sok sikert hozza ha nem mondtal meg le rola... -
davos80 #1369 Hogy tetszik az oldal? -
#1368 Gyertek idehttp://www.oldies.hq.hu/ -
#1367 Nekem megvan a Civ 2 Ultimate Classical Collection, hát az állat.
Civ 3 is király, és valóban SOKKAL összetettebb és nehezebb, mint 2. De 2 jobban bejön (tanácsADÓK + VIDEOK). a LEGJOBB MÉGIS AZ aLPHA cENTAURY + Alien Crossfire. -
Gary #1366 Itt megtalálod Atarira is:
Emugames.com -
Gary #1365 Ha a C64-es verzió jó lesz, akkor itt nézd meg:
Dohi C64 HQ-ja
Az R-betűnél a 3. oldalon. Az Utilityk között találsz hozzá emulátort is.
-
#1364 Need For Speed 1 SE-t keresek Rip vagy ISO mindegy. Nem tudjátok honnan tudnám letölteni? -
#1363 Udv! Valaha volt Atarin egy RIVER RAID nevezetu jatek, egy repulot kellet a fojo folott iranyitani. Van ra mod hogy ezt valahonnan letoltsem es valami emulatorral jatszhato legyen PC-n?