8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Mossberg #1442 Jézusom, csak így hamarjában ránéztem a Morrowind plugin könyvtáramra és 1.9 Giga. Visszavontam az előző kérdést hehe -
Mossberg #1441 Morrowind kap egy szervert?
Most komolyan, elképzelni sem tudom mire kellhet Morrowindhez egy teljes saját szerver.
Plugin-archívum talán? Tényleg baromi kiváncsi vagyok.
-
#1440 Megoldas egy sajat server ;] Anno mi is csinaltunk egy apro kis retro oldalt, regi kedvenc dosos jatekainkbol - legtobbje mar regesreg ingyenesse valt a keszitok jovoltabol - de ennek ellenere a fw szolt, hogy nem kellene. Na jo, atmentunk az uwre, de ott is szoltak idovel, hogy nem lesz ez igy jo, nem kellene warezolni. Warezolt a ********juk. Mindegy, meguntuk. De most hogy a morrowind kap egy teljesen sajat servert, ujra beindul majd az az oldal is, es hat bekaphatja az osszes ingyenes szolgaltato. -
Mossberg #1439 Biztosan működni fog a Seven, igazi nomád oldal, minden pucolás után új helyen verik fel a sátrukat. Az utóbbi egy évben az uw legalább ötször törölte őket. Mármint az ingyenes Sevent.
Az sms-webeseket pedig azért nem törli az uw, mert egy-két oldal tulajdonosának *khm uw-tag khm* rontaná a biznixét és esetleg a többiek megkérdeznék, hogy mi ez a kivételezés... -
davos80 #1438 A seven szerintem működni fog, legutóbb új dízájnt ígértek, lehet, hogy azt teszik fel.Amúgy az sms-webes oldalakat miért nem szedik le? (hdc, sevenwarez-vip, bounce...stb) -
Mossberg #1437 Nem a BSA, ez csak és kizárólag az ultraweb.
Közben eszembe jutott, hogy akkoriban a Blood2-őt a SevenWarezről szedtem le úgyhogy ránéztem most megint hátha van valami, az uw-sek azt is lepucolták.
A BSA ilyen kisebb oldalakkal nem foglalkozik csak a nagy cégekkel (Microsoft powa)
Más.
A ResidentEvil 1-et honnan tudom megszerezni? -
davos80 #1436 Csak most vettem észre :
Sajnálattal közöljük hogy:
Az oldalt bezáratták...
Az oldal készítői köszönetet mondanak:
- Az ICE WORLD adminisztrátorának!
A lelkes oldal látogatóinak, fanatikusoknak, kritikusoknak, és a segítő embereknek!
Köszönjük! UI: Neked is B.S.A. !
Bekaphatják! (mármint a bsa)
http://fxoldgames.uw.hu/ -
davos80 #1435 Nem baj, majd meglesz... -
#1434 Gondolom zene, dig.hangok, utlityk stb. Anno a rippet jatszottam vegig eloszor, igy az biztos hogy a 108mb-s verzio vegigjatszhato. Hogy konkretan mi az ami kimaradt belole, passzolom, a fene sem emlexik mar -
#1433 Normalis netkapcsolattal nem lenne gond, de modemmel fel nem toltom, ne haragudj. -
davos80 #1432 Nagy kérés volna, hogy a rippelt, v teljes CD-s verziót töltsd fel valahova?Vagy nem tudsz esetleg linket? -
Mossberg #1431 108mb a ripje?
WOW
Elképzelni sem tudom mi mindent vehettek ki belőle...
-
Mossberg #1430 Az még így is baromi kevés, szerintem ez valami demo lehet és nem a fullgame.
Nekem elvileg megvan csak arra kéne visszaemlékeznem, hogy kinek és mikor adtam kölcsön és miért nem adta még vissza :)
A játék maga legalább 550-600 Mega és arra biztosan emlékszem, hogy az ingame moviek a játék motorjával voltak, szóval nem igazán csökkentené a rip a méretét.
Hogy rohan az idő, nem hittem volna, hogy ez is oldgame-nak számít már (jajj a reumám) -
#1429 Igen, 108mb a rip, megneztem a regi cdk kozott. -
#1428 Hat nekem megvan, igaz egy teljes cd. A guruhoz adtak par eve, es elkunyeraltam a szomszedtol. Kerdezz korbe te is, hatha van egy ismerosod akinek jar, es eltudod tole kerni.. -
davos80 #1427 Ja, b2 choosen. -
davos80 #1426 A dc-n, az underdogs-on, 110 mega volt írva.gondolom rippelt, zippelt. -
Mossberg #1425 Blood 2: The Choosen?
Az jóval több mint 100 Mega
Nem a Blood 1 -re gondolsz? -
davos80 #1424 Jó lenne ha meglenne, nem találom sehol.Az undergogsról nem jön csak k. lassan, viszont ez 100 mega.A dc-n szintén k. lassú.
-
davos80 #1423 nincs meg vkinek a blood 2? -
#1422 Remake:
-
#1421 Akkor vagy szedd le Amiga emulátorhoz, vagy innen szedd le valamelyik remaket:
http://www.sultan-zonk.de/software/klassiker/klassiker.htm
Bármilyen hasonlóság csak a véletlen műve :)))
-
#1420 Nekem a 1418 folso kep van meg. -
#1419 Nomeg istenjo a Giana Sisters zeneje ;] (c64en legalabbis) -
#1418 Deha erre gondoltál:
akkor szedd le inkább a Great Giana Sisters-t, Amigára is kijött, ott szebb.
Viszont ha a sima Mario Bros-ra gondoltál
Akkor a 1417-ben leírtam, hogy mit szerezz be szerintem. -
#1417 Ez az a Super Mario Bros?
Ha igen, akkor a Super Nintendos Super Mario 3-ban benne van bónuszképpen a fő játék mellett.
Mennyit nyomtam vele a barátnőm kisöccsével :) -
#1416 Igazad van , nem ez az. Meg ami a liftet illeti amit emlegettem, ugy remlik mintha paternoszter lett volna, aminek nincs ajtaja es allandoan jar korbe-korbe. De szinte tu a szalmakazalba szagu a dolog, ha az ember nem ismeri a jatek nevet.
Viszont a C64 es jatekok kozul nagyon tetszik a Super Mario Bros (a minap toltottem le). Hogy lehetne ezt a jatekot minel szebb verzioban jatszani? Valahonnan letoltheto ujabb verzio es a hozza valo emulator? (peldaul valami Nintendo?) -
#1415 Nekem mindegy, 64 vagy regi dos, gyujtom ezt is, azt is ;] -
#1414 64 emulator
Bobo az nekem is remlik, de az nem sarga-fekete csikos ruhaban figyelt? Volt annak tobb resze is, vagy csak egy jatekot szedtek szet a kazettas idoben tobbfele, mar nemtom. -
davos80 #1413 Ja, most nézem tök mindegy, c64 emuval nem foglalkozom... -
davos80 #1412 Vagy ez a játék hivatalos oldala? -
davos80 #1411 Mi ez az oldal, innen le lehet tőteni? -
#1410 Nekem meg a Bobo, de abban nem szaladgálni kellett, hanem kiszolgálni a rabtársakat, krumplit pucolni stb :) -
#1409 http://pirates.emucamp.com/a/a/andycapp/c64/main.html
Ez lenne? (nekem ez ugrott be, de lehet nem erre gondoltal..) -
#1408 Andy akarmi? Jott az assdzony sodrofaval ha sokaig maradtal. Menni kellett kocsmaba jol berugni es feltolteni az energiat. Meg menni lehet dolgozni, stb. Es ha gaz volt, jott a rendor ;] Istenjo volt az a jatek.. -
davos80 #1407 Ja, azt csak most látom.Régen jók voltak a képek... -
#1406 Csak próbálkoztam, már nem frissítem, csak tárhelynek használom :) -
#1405 Ja, Final Mission a címe. -
davos80 #1404 A te oldalad is jó.Jók a képek -
davos80 #1403 Most, nem régen, meg kiadtak egy Pc-s verziót.Ugyanaz, átdolgozva.