8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • PiszkosFred
    Nem. Eleg nekem a regi verzio, tul szep es jo elmenyek kotodnek a jatekhoz ahhoz, hogy letoltsek barmit vele kapcsolatban. Ez igy volt jo, es befejezett szamomra..
  • davos80
    Letöltötted őket?
  • PiszkosFred
    ...
  • davos80
    Így jobban észre lehet venni.hehe
  • PiszkosFred
    Mert ha fele ekkorak a kepek, a kutya sem jon ra hogy miez ugye? eheh
  • davos80
    http://doomz.tk
  • davos80
    Ezeket itt megtalálhatók ISO-ban!
  • davos80

• ollie
    EVM megjelentetett egy C64 Classics CD-t 2 rugóért, mely 3000 C64-es játékot, és egy C64 emulátort tartalmaz!

C64 Classics
  • Lacc
    Most eszembe jutott megint, hogy fel kéne nekem tölteni. Megpróbáltam again, megintcsak nem enged be...
  • Mossberg
    Köszi

Egy-két napon belül (ha végre visszakapom a mobilom) letöltöm
  • davos80
    Resident Evil

Még Gémmmm
  • Mossberg
    Belépés után "404 - az oldal nem található"
    Lehet hogy csak a céges net szarakszik, később újrapróbálom...
  • Lacc
    Na ma reggelre már le is ért, délután ki is próbálom :)
  • davos80
    Nyomd Getrightal!Szólj mindneképp priviben, ha lennt van és műkszik!
    Nem volt még SMSWEBBEL dolgom.
  • Lacc
    Argh mér nem akar jönni :((
  • Lacc
    Jajaja!
  • davos80
    Remélem az az ami neked kell:
  • davos80
    Kb. 2-3 nap, és lész lesz a sms-oldal, aztán töltheted.
  • davos80
    Ok, ez kira, szólj, akár még ketten is csinálhatnánk.
  • Lacc
    A Warhammer 40k-t én kértem a fórumban :) Sehol nem találom... Ha sms-t kell érte külden hát küldök. De közeljövőben lehetséges hogy tudok majd adni tárhelyet az ilyen cuccoknak. Az ilyen régi játékokat támogatom, mert sokszor én is alig tudok megtalálni valamit, jó lenne egy oldal ahol tényleg fent van sok minden.
    De ez a jövő zenéje még, ha lesz rá lehetősgem mindenképp szólok.
  • PiszkosFred
    igen, ebben a sorrendben ;]
  • davos80
    Csak poén, szerintem először vagy törölnek, vagy szólnak.
  • davos80
    Na alszok, estére meg benyomtam feltöltésre a falloutot.szépen felcsordogál 10 óra alatt...
  • PiszkosFred
    Persze, szó sincs itt lecsukásról vagy ilyesmi. Egyszerűen csak kárba mehet több hónapi munka, ha a szolgáltató úgy dönt hogy ez nem tetszik neki es letörli az egészet. A mai világban ez nem nagy tragédia, de anno nálunk az 56ks modemmel feltöltött többszáz mb cuccot nagyon tudtuk sajnálni. Nem is kezdtünk bele megint, csak mostanra jött elő ismét az ötlet.
  • davos80
    Köszi.
  • PiszkosFred
    Sok sikert a fejlesztesekhez.
  • davos80
    Gondolom, ha még is olyan menne fel, ami nem tetszik valakinek, akkor először szólnának, h töröljem mielőtt lecsuknának.
  • davos80
    Köszi.Azért én is elővigyázatos vagyok, fogok vigyázni arra, hogy mit teszek fel.Nem akarok átcsúszni warezbe.Majd mindig utánanézek, hogy is áll az a játék...
  • davos80
    AMúgy ilyen lesz majd valamikor :http://www.oldgames.atw.hu/
  • PiszkosFred
    Nem akarlak en lebeszelni rola, ne erts felre. Csak mint jotanacs. Anno minket is utolert a dolog, amikor tobbet akartunk a kis apro parmegas dosos jatekoknal. Igy most hogy ujra beindulunk a kozeljovoben, maradunk a tenyleg regi, de ritka jatekoknal. Csak egy barati jotanacs volt.
  • davos80
    Tisztában vagyok vele, de csak nézz meg egy atw-s warez oldalt, ha ők fennt tudnak maradni akkor én is.Majd meglátjuk.
  • davos80
    Ok.Én is kábé így gondoltam.Egyenlőre 2 giga a tárhely, de ha lesznek gémek fennt, akkor lezs lé =>plusz tárhely.
    Resident evil 1,2,3-at meg tudom szerezni!Ha lesz mód rá felteszem.
  • PiszkosFred
    Amíg a régi pár megás játékok 80%-ának a fejlesztői és kiadója már régesrég megszűnt, addig a több cds játékoknál ez nem biztos hogy úgy van. Ezért csak azt tudom mondani, hogy sok sikert, de csak óvatosan.
  • Mossberg
    Szerintem senki sem várhatja el tőled, hogy saját zsebre jótékonykodj, szóval ha ez az ára akkor sms...
    Mondjuk nekem a Fallout-ok mind megvannak, de a többi jöhet :)
    (Resident Evil 1 már ha lehet kérni is )
  • davos80
    Persze ehhez hozzá tartozik, hogy tőlem kérték pl. a warhammert, és valahogy ki kell elégíteni az emberek játékigényeit...
  • davos80
    Fogok csinálni az oldalamhoz egy olyan részleget, ahová fel lesznek pakolva 1 cd-s, illetve annál nagyobb játékok.Persze a régi megmarad a kis játékokkal, ez elfér 1-1, 50-100 megás ingyenes tárhelyen.Az SMS az 10 napra 160+áfa, ez a legolcsobb az atw-n.Mi a véleményetek?Nem nagy g*ciség, hogy sms-é van?Sajna máshogy ezt nem lehet megoldani, hacsak valaki nem ad nekem 10 Giga tárhelyet smsweb nélkül, valami gyors szerveren...Az első játékok amik fennt lesznek :Warhammer 4000 Chaos Gate
    Fallout 1
    Fallout 2
    Később régi Nees for speedek, meg egyebek, de csak érettségi után...
  • Amiga
    Deus Ex: Ezt Vedd Meg, 2000.- mindenhol kapható.
  • Mossberg
    Nos, igen, ez a válasz logikus és kézenfekvő, talán ezért nem jutott az eszembe :)
    Megnéztem az oldalt, hát le a kalappal , ez a 1.0*100/skillevel még nekem is új volt, nézelődöm tovább

Megint más.
    ResidentEvil 1
    DeusEx 1
    (már ha ezek oldgamenak számítanak) honnan tudom megszerezni ezeket?
  • PiszkosFred
    Nem egeszen. Munkank miatt beallitunk egy servert a kozpontba, es arra pakoljuk majd at a morrowindes es egyeb oldalat a jelenlegi ingyenes szolgaltatokrol.