8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1562 Zak McKracken - REMAKE!
Ezt skubizd, ha még nem ismered.
És ha már remake játékoknál tartunk, tudom ajánlani a www.remakes.org -t. Néha nagyon színpátíse dolgokat találni eme oldalon. :-)
Good Luck! -
sbob #1561 a 2. verzióhoz a játék csöppet nagy... a 3. veziónál meg az öngyilkosságot tudom csak javasolni, ha már itt keress társat...
Lucas gamek régen nagyon ott voltak... ebben nincs vita... -
#1560 Nalam c64en anno asszem a marson kifagyott, igy sosem jatszottam vegig. De lehet hogy ideje lenne.. ;] -
#1559 1: Nem sűrűn néz fel ide, bízik benne, hogy valaki szó nélkül küldi a választ.
2: Bízik benne, hogy elküldi valaki levélben a játékot.
3: Csajozni akar, s így próbálkozik, mivel az eddig társkeresők nem jöttek be neki.
Maniac Mansion? És a Zak McKracken? :-) -
sbob #1558 Maniac Mansion rulezz...
bár én jobban szeretem az eredetit...
-off-
valaki tudja, hogy az ilyen "kérők" mért dobják be mindig a post végére a mail címüket? -
#1557 Olyannyira hasonló, hogy a csápok a MMben tűntek fel először ;] -
#1556 Pedig nem is kellene olyan sokat visszaolvasni, ugyanis pont előtted volt ez a post:
"...ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam..."
Ez akár a Dott-ra is vonatkozhat. A #1538-ban pedig ott a Maniac Mansion remake, ami szintén hasonló stílus... -
cseak #1555 sziasztok!!
keresnem a dott nevu jatekot... (day of the tentacle) v vmi hasonlo!!!!
elore is koszi
[email protected] -
sbob #1554 cső!
a sakknál szerintem a Battle Chessre gondolsz...
Pinball? ilyen nem volt... de a Pinball tagocska szerepelt vagy 40 játékban...
ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam... -
xmacx #1553 hali!
tudátok segíteni az alábbi játékok megszerzésében?
-Wolfeinstein 3D
-Pinball
-Sakk (nem tudom a nevét, de volt benne verekedés, ha összetalálkoztak a figurák)
köszi
üdv
Mac
[email protected] -
sbob #1552 én a múltkor lekaptam a hoturól a cd versiont, de sajna egy könyvtár áthelyezés után, nem volt hajlnadó többé substolni... magyarul már el se indul... :(
pedig a digidumák nagyon ott vannak... :) -
#1551 nm -
#1550 Koszi az infot. Modemes leven csak este lenne annyi idom, hogy le tudjam szedni. A linkert pedig thx megeccer -
#1549 Hát az az igazság, hogy nem az én felügyeletem alatt van eme link, nekem is anno mutatták. És biztos, hogy több, mint 1 éve fenn van. Szerintem így még maradni fog egy darabig. -
#1548 Meddig lesz ez itt fenn? Allando vagy ideiglenes? -
#1547 Örök hála ;] Régóta kiváncsi vagyok már a folytatásokra.. -
#1546 Nem én mondtam... ;-)) -
#1545 Hmm. Köszi:DD -
#1544 Lands of Lore? Azmi? :-DD
LoL1 és LoL2 :-)) -
#1543 Ismeritek a Lands of Loret?(Hülye kérdés) Na most azt nyomom erősen. -
#1542 Space Taxi -ra gondolsz. 1984-es remekmű. Manapság lehet mobilokon játszani... :-D
Space Taxi -ból 2 kép -
#1541 Sajnos a Silver nekem nem megy Xp-alatt. Pedig isteni játék. -
#1540 A Silver teljes játék volt 1-2éve vmelyik játékújságban. Azt hiszem az akkori PC Guru -ban. Érdeklődj tőlük, hogy kapható-e még régi szám! -
#1539 egy gamét keresek cska nemtom mi votl a neve!
c-64 en nyomtuk még anno!
embereket kellett felszedni és lerakni egy kijelölt pontra egy repülő taxival iylen barlangos terepen!!!!
és kiabálta mindeig az ürge hoyg hejjj TAxi!!!
nem ismeri valaki?? -
#1538 sokak kedvence a C-64es korszakból !
"Maniac Mansion Deluxe v1.1 Teljes Verzió !
Egy remakeről van szerencsém hírt adni. Ugyanis a LucasAtrs Maniac Mansion Deluxe nevű 256 színből álló kaland játékát most felújították egy kicsit. A klasszikus teljes verzióját lelehet tölteni, és szinte már természetesen teljesen ingyen. A játék immáron 1.1-es verziója vihető a lentebbi linkről."
MANIAC MANSION DELUXE REMAKE (5.9 MB)
by Játékhírek.hu -
sbob #1537 jahh.. főleg az eredeti... az ilyen utó feltuningolások meg szépek-szépek de szerintem nem ez a lényeg...
mellesleg nekem DOS alatt még sose fagyott be a Doom, egy ilyen vacak kipróbálása során viszont már ezt is átélhettem... hiába minden sorozat memgszakad egyszer... -
#1536 Dúm rulez. -
martonis #1535 Hali!
A Silver című 1999-es játékot (Infogrames kiadó, 2 CD) tudja valaki, hol lehet megszerezni?
Előre is köszi, üdv! -
-
bulis #1533 Hello!
Lehet nem idavaló se azért elég régi játékokról van szó.
Nincs meg valakinek a Great Empires Collection 2 nevű gyüjtemény? Ceasar III, Pharaoh+Cleopatra, Zeus + Poseidon játékok vannak benne. -
#1532 Mint a legtobb akkori microprose jatek ;] Sid bacsi tudta mi kell a nepnek.. -
sbob #1531 aha, de egyszerűbb egy könyvtárat kinevezni egy meghajtónak, amit a progi egy 386-os sebességével és pár mega rammal betölt, aztán mehet a móka...
magamat idézve, hogy ne kelljen itt keresgélnetek:
"A dosbox.conf file végén található az autoexec rész. Ha szeretnél floppyt, cd-t és, hogy a c:\dosbox\games könyvtár legyen a c:\ akkor ez legyen benne:
[autoexec]
# Lines in this section will be run at startup.
mount f f:\ -t cdrom
mount a a:\ -t floppy
mount C c:\dosbox\games
C:
A cd-rom-ot én F meghajtóra hívtam meg, mert nálam a C, D és E hard disk partíció miatt foglalt, és ha mondjuk E-re hívom meg, akkor nem a cd-romot, hanem a winyómat fogom látni. Tehát mindenki az utolsó partíció után számozza be."
-
sbob #1530 no tessék... ezt jól megkaptam... -
sbob #1529 Üdv Mindenkinek!
miután mindenki nyomott valami félinfot én akkor összefoglalnám, ha megengeditek...
Hogy mire jó a DOSBox? Hogy a Cyroo mester ltal létrehozott faq-ból idézzek: "A DosBox egy DOS emulátor. Pótolja a Win2000, Win XP legnagyobb hiányosságát, a normális operációs rendszert!"
szerintem a tökéletes DOS emulátor, és Win98 alatt is érdemes használni, kisebb gépeken főleg a 80-as években megjelent játékokon segít, nagyobb (gigaherzesek) gépeknél már a 90-es évek játékaihoz is elkelhet.
mint BBird barátom helyesen elmondta van egy readme.txt, abban minden benne van. A dosbox.conf fájlt lehet editálni az a konfig fájla. Ehhez léteznek grafikus kezelői felületek, avagy angolul frontendek, amik a DOSBox oldal download részéről letölthetőek (tools rész). Win98 alatt nekem ezek hatástalanok voltak, de mind1 szerintem jobb ha az ember maga pötyög a conf fájlba, mint az ilyen wines cuccok. BBird barátom fullscreenje jópofa, de én az indítás után az ALT+Enter kombínációval szoktam játszani, de akár be lehet a conf fájlba állítani is, hogy alapból úgy induljon. Emellett még rengeteg beállítási lehetőség van. Cyroo barátommal igyekeztünk az alap dolgokat összekaparni, melyeket faq formában megtalálsz a honlapomon. (bocs a reklámért... nem szándékos...)
Ha valami nem világos, vagy egyéb kérdésed lenne zaklass nyugodtan non-stop, rendelkezésedre állok... -
Drizzthsz #1528 A dosboxnak van valami config file-ja, abban be lehet állítani a kívánt dolgokat...
ui.: A master of magic qrva jó!!! -
#1527 doboxfro.exe-t kell bemásolni a dosbox könyvtárba,és índítani, ez a grafikus kezelő felülete. -
davos80 #1526 kössz. -
#1525 van benne readme.txt. :-)
Amúgy ha jól emlékszem, akkor meg kell neki adni az exe-t, es vmi parancsot is lehet: -fullscreen. pl.
Asszem így kell kinéznie:
dosbox c:\games\streetrod1\sr.exe -fullscreen
Kb. így. -
davos80 #1524 Ezt a dosbox-ot hogyan kell használni?
Feltettem, bejön egy konzol és kész.
Egyáltalán ez mire jó?? -
#1523 sbob: Te inkább figyeld a saját fórumod, meg az enyém... Írtam mind2-be. :-D