8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Az nem is oldgame... 98 körüli, és nagyon lehúzták. Bár tény, hogy én is kipróbálnám egyszer. Akkoriban erőmű kellett neki, ma már talán rendesen futna. :-))
    Amúgy sorry, nekem nincs meg, s nem is tudok letöltő helyet.
  • Zola NFK
    Köszi.
  • davos80
    Trespasser?
  • sbob
    ja egyébként ha valakinek nem lenne tiszta uccsó mondatom, anno emlékszem Gab barátom Freegamespalace oldaláról az IDSA még a Lucasartsos játékokból kiszedett képeket is leszedette... éljenek!
  • sbob
    úgy emlékeztem 80 év... mind1 arra úgyis elpatkolok, de szerintem a Lucas cuccainál nincs elévülési idő... legalábbis amennyire ismerem őket... :)
  • sbob
    bár több kategória keveredik benne, de elég jó hajós játék a Sea Legends, legalábbis én nagyon szeretem... csak nem ismerik túl sokan...
  • I.C.ram
    Kösz
  • I.C.ram
    Zak McKracken? Vagy valami ilyemsi :)
  • szoltan
    ismeri valaki a Zakot?
  • Zola NFK
    Fred említettél egy Pirates! remake-et.
    ezmiez?
    A készülő Sid M. játék, vagy egy "igazi" remake?
    Mert a Sid M. féle szerintem már nem fogja azt a hangulatot hozni mint a c64-es. De ne legyen igazam!!!!

Apropó.
    Van hasonló valami kalózoskodó vagy hajozgatóskereskedős?
    Esetleg ez a Tortuga az lenne?
  • ollie
    Dungeon Master Java

Egy javaban írt remake.
  • davos80
    Nincs meg valakinek a Trespasser? Az a dínós gém, teljes verzióban.
  • polux
    DosBox!

DosBox version 0.61
  • oneal1
    na megcsiáltam!!!!!
    nagyon állat!!
  • I.C.ram
    Tud valaki egy olyan programot, amivel mennek a régi dosos játékok winxp alatt, és nem majréznak állandóan a ram miatt?
  • BBird
    És ezek után találja ki az ember, hogy mi is az igazság. Fő, hogy tisztában vagyunk a törvény minden apró részletével... vagy mi... ;-))
  • polux
    "..Régen hallottam ilyen hülyeséget, hogy minden 5évnél régebbi játékok legálisak lesznek. Most nem tudom ez a törvény hogy áll..."

Ez valóban hülyeség! A szoftverek elévülési ideje 75-év!

• oneal1
    ok
  • BBird
    Erre is magad kell rájönnöd, ugyanis én sosem játszottam Space Taxival pc-n, c-64 emulátoron keresztül. Sorry!
  • oneal1
    nah leszedtem az emulátort m,eg a játékot is
    el is tudom inditani de van egy bibi!
    a gép játszik
    nemtom beállitani hogy billel menjek
  • oneal1
    emu-t hol találok?
  • BBird
    Erre szokás azt hiszem azt mondani, hogy Jó kérdés!
    Milyen verzióban szeretnéd letölteni először is? Ha minden igaz, vannak remake darabok belőle, s ez esetben érdemes a www.remakes.org oldalon keresgélni. Ha a C-64-es verzió a keresett, akkor nézz szét az oldalamon, a régi játékok közt van pár C-64 játékokkal foglalkozó oldal. Ehhez persze majd emulátor kell.
    Egyéb lehetőségek szerintem elég egyértelműek... :-)
  • oneal1
    ez az!!!!!!!!!!
    honnan tudnám leszedni??????
  • davos80
    Akkor majd nekiállok, ha lesz időm. A kis képeket nem ígérem, mert macerás flashben.
  • BBird
    Tudom, hogy azt kell kitenni... csak még nem álltam neki, de most van 1-2percem... megoldjuk.
  • BBird
    Aha, azokra pl. Bár már jóval több, mint 5évesek. Régen hallottam ilyen hülyeséget, hogy minden 5évnél régebbi játékok legálisak lesznek. Most nem tudom ez a törvény hogy áll...

Persze a tartalom a lényeg. És ha marad a kék, akkor legyen benne sötétebb kék is, szerintem. Ja és nem lehetne a képekre kattintás helyett egy kis kép? :-) Tele rakja a tálcámat új ablakokkal.
    Tartalomnál meg én hirtelen nem tudnék mit kérni, mivel ismerek kapásból 10 oldgames oldalt, aztán eddig szinte mindig megtaláltam ami hiányzott. Természetesen ha nem találok valamit, majd rohanok kunyerálni! ;-))
  • davos80
    ezt tedd ki
  • davos80
    semmi gond, csak szóljatok, mert akkor én is kiteszlek titeket.
  • BBird
    Nálam is kinn van a címed (pofátlanul elloptam:-D), bár még nem volt erőm átírni az új elérhetőséget... sorry! :-)
  • davos80
    Legyél csak őszinte, akkor tudom mi a helyzet. Úgy értettem mi kéne fel oda, ami neketek kéne, ritkaság, ...stb
    Akkor azt a csíkot majd lecserélem, csak nem vagyok túl kreatív.
    A szín sztem maradni fog, mert ez van mióta van az oldal.
    Amúgy meg tök mindegy, mert a tartalom a lényeg.
    Gondolom ilyenre gondoltál : revolt, carmageddon, nfs 1,2, motoracer...
  • davos80
    Mé nem szoltál, hogy kinnt van az oldalam linkje nálad?
    Akkor kitettem volna a tiéd hozzám. Akkor majd kiteszem.
  • BBird
    Lehetek őszinte? Nem megbántani akarlak, vagy hasonlók, csak nekem ezek a kötőjeles választóvonalak nem tetszenek. Előző kinézet szimpatikusabb volt, mondjuk nekem a teletabies kék nem jön be, de ez már csak apróság. Van benne szerintem 1-2 nem épp legálisnak tűnő retro, bár ez sok embert úgysem fog zavarni, sőt... :-)
    Hogy mi lehetne fenn? Ez szerintem legyen a Te döntésed, hiszen Te neked kell tudnod, mivel szeretnél szolgálni a közönségnek, vagy mi... :-D
    Ahogy mondani szokták: "Csak így tovább..." :-)
  • BBird
    nana... :-)
  • davos80
    na
  • davos80
    Megújult az
    oldalam, új dizájn, új gémek.
    Várom a véleményeket, mi jó, mi nem jó, mi lehetne fennt még, mi ne legyen...stb
  • PiszkosFred
    Kezd rendszer lenni belole ;]
  • BBird
    Már megint? :-D
  • PiszkosFred
    Erre, örök hála ;]
  • BBird
    Remix.Kwed.Org

Erre gondoltál?
  • PiszkosFred
    Megvan, nagyreszet letoltottem mar az oldalnak. A legjobban a "Rockstar, ate my Hamster" remakenak orultem amikor meglattam ;]

Viszont volt egy oldal regebben - illetve gondolom most is van, csak en jartam ott 1-2 eve - amelyeken a regi 64es klasszikus jatekzeneket remixeltek a sracok millionyi valtozatban. Last ninja, supremacy, turrican stb, soksok variacioban volt letoltheto, mp3 formatumban. Es nem csak a sid volt az alap, hanem a legtobbje ujra volt "hangszeresen" komponalva. Raismer valaki az oldalra? (remelem igen, es megadja a linket, mert igaz nem szakadtam bele a keresesebe, de azert jo lenne megint leszedni par hallgatnivalo múúúzsikát;])