8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Noodlee #1642 Nem értem mé kell lehurrogni. Nem egy Half Life amit betettem. -
Noodlee #1641 Manapság nem jönnek ki tucatszámra az ilyen grafikájú játékok. Vagy tévedek? És a grafikának, és a kornak igenis van köze egymáshoz. Ha nem lenne, akkor már 95-ben Doom III enginnel nyomtuk volna -
#1640 A kettonek (grafika es kor) semmi koze egymashoz ;] -
Noodlee #1639 Nehogy azt mondd, hogy nem oldszkúlos. Semmi 3D csicsa meg ilyenek. És valóban nem tegnap fejlesztették. -
#1638 Ez meg mit keres itt ?
Mar a 3 eves jatek is oreg itt egyeseknek ? -
Noodlee #1637 Na jóóó. Csak írtam valamit, de má tényleg baromi régóta megy ez a játék. -
#1636 ááhhh, 94-ben még nem volt ilyen színvonalú grafika ;) -
Noodlee #1635 De Old.
Kb '94 ota megy. A grafikája kb még mindíg az akkori szinvonal. :) -
#1634 Mondjuk ez nem old, de legalább ingyenes, és ahhoz képest egész jó. ;) -
Noodlee #1633 Tibia a játék neve
MMORPG
Van topicja is, a játékosok fóruma között. -
#1632 ;] -
#1631 Tudom, most megint jön az "örök hála" rész... ;-)) -
#1630 No, akkor meg jo hogy nem vettem meg. Koszi hogy szoltal, nemtudtam. -
Drizzthsz #1629 Én csak a golddal játszottam.. -
#1628 Bocsánat, Gamestar... szóval a Gamestar újsághoz adják teljes játékként. :-) -
#1627 Az a Tortuga játék most teljes játék, ha jól tudom a PC Guru mellékletén. :-) Bár ezt biztos tudtad!? -
#1626 Sogs=Dogs -
#1625 Mar valaszoltak asszem a tobbiek. Anno a sid meier fele pirates nagy siker volt, mind c64en mind amigan. PCn is megjelent egy totalis c64 konverzio - szinek, graf minden - az is aratott, igaz mar kisebb korben. Aztan jopar evre ra csinaltak egy Pirates Gold-ot, ami szep volt, csicsas volt, par apro kis uj opcioval, de valahogy megsem a regi jatek volt, nem is maradt fenn sokaig. Mai napig inkabb az emulatort hasznalja a legtobb ember pirates! kapcsan.
Aztan par honapja elkezdett szivarogni a hir, hogy sid batyank sir kinjaban, mert a nep is sir kinjaban, mivel nincs egy normalis kalozprg. Sea Sogs meg ugyahogy, de mas nemigazan. Es hat az elmult 2-3 evben - a korabbiakhoz kepest - meglepoen nagy szamu "hajos" film keszult. Kincses Bolygo, Kap&Katona, Karib Tenger (es a folytatas hamarosan), Ofelsege kapitanya, stb.. Sid fogta magat, es nekiallt a dolognak, hogy elkeszitse a Pirates Remake-t.
Mivel a civilizationt es a colonizationt is o egymaga irta a pirateshez hasonloan, nem lesz ebbol gond. Talan az egyetlen remake vagy regi-jatek-folytatasa-iden lesz a sok kozul, ahol a hangulat garantalt. Kar hogy az UFO - Aftermath kapcsan nem szedte ossze a korabbi cegenek huzoembereit, es nem a microprose csinalta meg a folytatast, ahogy tette azt nagyszeruen az 1-2 kapcsan. Ugyhogy sid batyank ujra dolgozik, es hamarosan szembesulhet a vilag egy ujabb csodaval.. (adja az eg hogy igy legyen ;])
Tortugat nem ismerem, habar par hete kis hijan megvettem valamelyik onlanycejdebotbol, mert valami nagyon barati par ezres arert arultak. Es hat Tortuga nevvel egy jatek csak jo lehet ;] De nem vettem meg, igy passzolom hogy mi lehet. -
#1624 Jól beszélsz. Érdemes Trespasser-ügyben MediaMarktokat zaklatni, ill. megnézem ha kell a dobozon, ki a magyarországi forgalmazó. -
sbob #1623 -
#1622 Én soha életemben nem töltöttem le warezt, szal nem tudok. -
davos80 #1621 Te nem tudsz véletlenül helyet, ahonnan le lehetne szedni?
Valami DC HUB is jó, csak meglegyen. -
#1620 Be kell konfigurálni, de asszem ez rajtad úgy sem segítene. -
davos80 #1619 És hardveres tűzfal alatt miért ne lehetne DC-zni? -
#1618 Neki hardveres tűzfala van, amúgy meg nem hiszem hogy feltöltené, mert pénzért vette. -
davos80 #1617 Feltölteni nem tudnád vhova? -
davos80 #1616 Nekem is van túzfal, és megy mellette a DC. -
#1615 Nincs DC-m. Tűzfalam van. :-) -
davos80 #1614 Nem osztanád meg DC-n? -
#1613 C-64-es Pirates! is Sid Meyeré, ha valaki, ő tudja hozni a remake hangulatát is. -
#1612 Trespasser szerintem nagyon kellemes game, már végigjátszottam, de most is a gépen van. Két éve vettem Media Marktban. -
davos80 #1611 Találtam egy jó oldalt, bár már biztos volt itt. -
#1610 A readme-jéből:
java dmnew
Ja persze kell hogy legyem java installálva (lehetőleg a legújabb sun java).
-
#1609 hoppá, elírtam, a Betrayalra gondoltam -
davos80 #1608 Tudom, h nem oldgém, de azért jól jönne. -
polux #1607 Csak a Betrayal at Krondor lett ingyenes!
A Return to Krondor-t még pénzét adják. 15$
-
Noodlee #1606 Foggalmam sincs, hogy miről van szó, de esetleg van olyan, hogy :
xyz.BAT
xyz.COM
Régen ezek is mentek :) -
steweee #1605 hogyan kell elindítani? nincs sehol exe-je? -
#1604 Próbáld ki a Return to Krondor-t, ami ráadásul már teljesen ingyenes! -
#1603 A Wizardry 7-et mennyien játszottátok végig? Esetleg van valakinek hozzá végigjátszása?
Valahogy úgy tűnik, hogy abba a néhány megabyte-ba sokkal több játékidőt belezsúfoltak, mint az összes Baldur's Gate(szerű) játékba.