8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Noodlee #1682 Az exploreremmel gondok vannak, és sajnos ezt az oldalt(se) tudja megnyitni :( -
Noodlee #1681 Lehet, hogy én is láma vagyok hozzá, de a EoB-ot én sem tudom, hogy hogyan kell indítani. Hiába nézegettem a Read Me filet.
Kell hozzá valami más dolog is? -
#1680 Nem az a legnagyobb Oldies oldal.
A legnagyobb az Underdogs
Amugy itt van meg egy par:
The Ultimate Oldgames Linkpage
The Good Old Days
FreeOldies
BH Legend
http://classicgaming.startkabel.nl/
http://retrogames.intranet.hu/ -
Noodlee #1679 Nini. Ez is megtalálható rajta :) -
Noodlee #1678 C64-es Last Ninja. Valahonnan letölthető? -
Noodlee #1677 Hmm. Jó ez az oldal. Széles választékkal. Győzze az ember végignézni. -
#1676 Ha valaki regi jatekok remakejere vagyik.
Mint Pl Wizardry,Archon,Apidya stb
Annak ajanlom ezt az oldalt : Retrogames -
#1675 Nem felesleges, mert nem helytallo dolgokat irtal le raadasul visszaeltel a Hazigazda jogoddal es csak az a szerencsed, hogy en nem vagyok haragtarto.
Es engedd meg hogy kijavitsalak, mert a "hadjuk" egy kicsit durva.
-
#1674 ez szerintem erősen túlzás lenne -
Noodlee #1673 Ezek ebben a topicban hangzottak el. De hadjuk a témát. Felesleges ilyenen vitázni. -
#1672 FLAAAAMEEE -
Noodlee #1671 Nem kell előfizetni, ugyanis FREE is játszható! Csak előnyökkel jár, ha előfizet az ember. Ennyi. -
#1670 Megint hazudsz , mert semmi ilyesmi, de meg hasonlo sem volt nem volt odairva.
Mindjart visszakeresem az SG szerver temporary konyvtaraban, aztan zarom a topicod. -
Noodlee #1669 Aki ilyeneket ír nekem ismeretlenül:
"oltogass masokat kiscsibe."
"Huzza mar innen"
az had töröljem már az általam nyitott topicból.
-
Noodlee #1668 Nem értem miért kell tapló módon beszólni valakinek,így elsőre, akit nem is ismersz? Lehet kultúrált módon is.
Például, hogy: Figyelj ez szerintem nem ide való, vagy hasonlók. -
#1667 Megint nem mondasz igazat, mivel csak ma irtam bele abba a topicba.
Ha eszlelted volna
"tegnap 17:34 | Privát | Válasz | #2957
Fasza. Asszem lassan én is előfizetek Tibia. "
Ez a te tegnapi hozzaszolasod.
A masik nem a hangvetelem nem tetszett neked, hanem az hogy a te altalad istenitett Tibiadhoz valaki odamerte irni azt hogy UO.
Ugyhogy ne akard itt etetni a jonepet.
Egyszeruen jellemtelen vagy ennyi, hogy hazudozol osszevissza.
-
Noodlee #1666 Az "anyázást" ne szó szerint vedd.
Pölö ezek sem tetszettek:
"oltogass masokat kiscsibe."
"Huzza mar innen"
ezeket is tőled idéztem. A Topicomban is hasonló kedvességeket írtál. -
Noodlee #1665 Ez valóban a tegnapi üzeneted, de a mai az hol van? Azért töröltem a tegnapit is, mert nem tetszett a mai hangvételed. -
#1664 Ne hazudjal.
Nagyon gerinctelen ember vagy te hallod e.
Egyetlen anyazas, de meg csak hasonlo nem hangzott el, az irasomban.
Itt mindenki levonhatja a tanulsagot.
"
tegnap 17:34 | Privát | Válasz | #2957
Fasza. Asszem lassan én is előfizetek Tibia. "
Amire en megjegyeztem, hoghy minek kell elofizetni erre a jatekra ha UObol van freeshardos szerver es leirtam a cimet.
Szal ne tereljel.
Anyaztam. LOL
Baratom ennyire vagy te jellemtelen. -
Noodlee #1663 Más téma:
Lehet, hogy én is láma vagyok hozzá, de a EoB-ot én sem tudom, hogy hogyan kell indítani. Hiába nézegettem a Read Me filet.
Kell hozzá valami más dolog is? -
Noodlee #1662 Szerintem sem vitatéma a dolog, de az általam nyitott topicba "anyáztál". Ezért töröltem ki. Lehet, hogy a Tibia nem teljesen oldszkúlos játék(tényleg nem 5 pikszelből ál), de gondoltam azért ide is beférhet.(lásd: Silver is volt itt téma, ami sokkal újabb játék, bár tényleg szarabb a grafikája) Aki gondolja megnézheti, akit meg nem érdekel az nem foglalkozik vele. De tényleg vita vége. Tényleg '97-es játék, azért gondoltam, hogy ide is beférhet. Nem az volt a problémám, hogy leszóltad, csak a stílus nem tetszett :( -
#1661 Igen mindenkinek van joga ideirni en ezt nem is vitatom.
Azokkal ellentetben akik kitorlik masok hozzaszolasat a topicokbol.
Bar lehet hogy Noddlee csak elirta a nickjet es mast irt veletlenul a Censura helyett.
-
#1660 Szerintem azért túlzás, ahogy kezeled az ügyet. Bár a Tibia szerintem sem tartozik az old kategóriába, de le kéne zárni az ügyet, végül is bárkinek van joga ebbe a topicba írni. -
Noodlee #1659 2000-es játék a Tibia?
"Tibia's birthday was January 7th, 1997, when we launched a permanent server on rrws27.uni-regensburg.de at the University of Regensburg."
Akkor ez mi? A hivatalos oldalról ollóztam ki. Te futtatod az Ultimát? Az régebbi mi? Nem értem miért kell egyből köpködni? -
#1658 Huzza mar innen a Tibiaddal a sajat topicodba.
Amugy is ha ilyen tipusu MMORPGvel akar valaki jatszani akkor inkabb mar ezerszer az Ultima Online.
Ahoz legalabb korlatozas nelkul vannak ingyenes szerverek.
http://www.gamesites200.com/ultimaonline/
A masik ez a jatek 2000ben meg beta volt levan irva feketen feheren a Tibia honlapjara ,es ez az oldal az oldies jatekokrol szol nem pedig a Tibiarol. -
Noodlee #1657 Ha nem tetszik, akkor szolj az opoknak, hogy töröljék az itteni hozzászólásaimat. -
Noodlee #1656 Nem tudom, hogy ezzel miért lenne osszebarmolva. It egy csomó ujabb játék már szerepelt. -
Noodlee #1655 "Tibia's birthday was January 7th, 1997, when we launched a permanent server on rrws27.uni-regensburg.de at the University of Regensburg.
"
Ennyi. -
#1654 Es amugyis a Tibianak van kulon topicja, nem tom miert kell az oldies topicot osszebarmolni. -
#1653 A holdon 1997es jatek a Tibia, oltogass masokat kiscsibe.
3. November 2000 - Tibia Version Beta
-
Noodlee #1652 Tényleg! Az EoB is 198x! :))) -
#1651 Abban az osszefuggesben amelyrol most szo volt, nincs koze egymashoz a kettonek. (erre a keped a bizonyitek tobbek kozott..) Node mindegy is, nincs kedvem most ezen vitatkozni. Mindenki el tudja donteni, mi az hogy "Old Game". -
#1650 ironblood kéne tud vki segíteni???? -
#1649 amúgy #1610 -
#1648 Nem az Javas, nem kell emulátor. Olvasd el a readme-t abban le van írva hogy indul. -
#1647 1997? Az tegnap volt, nem? :-))
198x! Na az már old. :-)) -
Noodlee #1646 Na majd akkor linkelek Lineage II-ből is képeket! -
steweee #1645 nem tudja vki hogy hogyan kell indítani az EOBII_for_DMJava-t?nincs exeje, biztosan vmi emulátor kell hozzá, de nem tudom melyik -
Noodlee #1644 Nem értem ennek miért nincs itt helye? Doom, és EoB az igen, ez meg nem? -
Noodlee #1643 Különben a Tibia 1997-es játék.