8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
haxoror #1762 CAPS LOCK FLÉÉÉÉÉÉM !!!!!
BESZARÁS :DDDDDDD -
maxius #1761 Ugye mennyivel vidámabb így az élet?
Ahhoz, hogy még nyugodtabbak legyetek ime egy kis összefoglaló:katt ide! -
#1760 :DD -
maxius #1759 Kedves barátaim, kérlek ne nyomkodjátok a Caps Lock-ot, mindnyájunk egészsége érdekében. -
#1758 Én nem írtam neked olyanokat hogy idegbeteg. Jó lenne ha te sem írkálnál. -
#1757 NEM CSAK MÁS NYOMORÚSÁGÁT ÉLEZED KI ROSSZ A BILLENTYŰZETEM NEM TUDOK DOLGOZNI VELE ÉS MÉG TE IS CSESZEGETSZ A NAGYBETÜKKEL!IGÉREM ELKÜLDÖM PRIVÁTBA HA MÁR KISBETŰVEL IS TUDOK ÍRNI KEDVES ZOLI! -
#1756 mi bajod? -
#1755 ELÖSZÖR IS TANULJ MEG HELYESÍRNI SOK A HOSSZÚ Ő !
MÁSODSZOR IS BERAGADT A CAPSLOCK MERT BELEFOLYT A BILLENTYŰZETBE A KÓLA=GYEREKZSÚR TEGNAP MÉG MINDENT KISBETŰVEL ÍRTAM ÉS HOLNAP IS AZZAL FOGOK MÁR HA MINDEN JÓL MEGY!HARMADSZOR IS NEM KÖTELEZŐ ELOLVASNOD, MENJ A GUMISZOBÁBA KIS IDEGBETEG! -
#1754 Előszőr is ne írj csupa nagybetűvel! -
#1753 A NEVEKET LEHET ,HOGY NEM PONTOSAN ÍRTAM DE ÍGY TÍZ ÉV UTÁN MÁR NEM EMLÉKSZEM RÁJUK PONTOSAN!HA VALAKINEK KÉRDÉSE VAN SZIVESEN SEGÍTEK HA TUDOK!A HEART OF ALIEN FENNT VAN A BITTORRENTEN CSEKÉLY 42MB EMULÁTORRAL EGYÜTT ÉS TARTALMAZZA AZ ANOTHER WORLD(OUT OF THIS WORLD)CIMŰ JÁTÉKOT IS SZUPEREK A HANGEFFEKTEK CD MINŐSÉGŰEK!AJÁNLOM MINDENKINEK! A FLASHBACK IS MEGVAN SEGACDRE 200MB!!! NA ŰDV! -
#1752 AZ EGYIKET ERIC CHAHI ÍRTA RAJZOLTA PROGRAMOZTA(ANOTHER WORLD) A MÁSIKAT PAUL CUISSET TERVEZTE RENDEZTE ÍRTA STB(FLASHBACK+ FADE TO BLACK)! A 2 FRANCIA!!!! ÚR PEDIG RÉSZT VETT A FUTURE WARS CÍMŰ JÁTÉK MEGÍRÁSÁBAN CSÚCS JÁTÉK MINDENKINEK AJÁNLOM 1989-BŐL AKKOR GYÖNYÖRŰ GRAFIKÁVAL UTÁNA JÖTT AZ OPERATION:STEALTH SZINTÉN JÓ JAMES BOND UTÁNÉRZÉS MAJD A 3D GRAFIKÁN ALAPULÓ CRUISE FOR A CORPSE NYOMOZÓS KALAND!EZUTÁN 5ÉVIG ÍRTÁK A DELPHIN SOFTWARE-TŐL KIVÁLVA A HEART OF DARKNESS CIMŰ PLATFORM JÁTÉKOT AMELYNEK SIKERE ELMARADT NEM ÚGY AZ LBA1 ÉS LBA2 JÁTÉKOKNAK AMIBEN SZINTÉN FRANCIA ÚRAK KEZE VOLT AZ EDDIG FELSOROLT JÁTÉKOK ÍRÓI KÖZÖTT VOLT EGY KETTŐ AKINEK MINDEGYIK JÁTÉKBAN BENNE VAN A MUNKÁJA ÉS MARADANDÓT FELEJTHETETLENT ALKOTTAK!!!! -
#1751 Heart of darkness csak annyiban volt hasonló, hogy dzsungelben kezdődött, és oldalról láttad. Másban nem! :-)) Mondjuk az is jó volt... -
#1750 Hasonló stílusú gamma volt annak idején a Hearth of darkness is. (Az előző kettővel együtt emlegették és kijött pc-re is.)
-
#1749 Hat ha jol emlexem, akkor ez mar 3d-s volt, ami akkoriban igaz ujnak szamitott, de valahogy a 2ds "maszkalos/akcio" jobban bejott, e jatek kapcsan. -
#1748 Flashback-nek viszont van folytatása: Fade to Black. (1995)
Akkoriban remek is játék volt.
Link -
#1747 Amiga rulez!!! Amúgy az Another Worlddel és a Flashbackkal játszani kb. 10szer jobb volt, mint a mai játékok legtöbbjével. -
#1746 Az aw-t es fb-t megtartottam meg a hoskorbol, de ezt a heart of alien-re en is kivancsi vagyok ;] -
lammaer #1745 2 órával ezelőtt még én is igy tudtam. Megyek szerzek egy Sega CD emut :)
A cuccok egyébként fenn vannak az underdogson, onnan van az info is. -
#1744 :DDD -
#1743 ok -
#1742 A Flashback-nek sosem volt köze a AWhez. Legfeljebb technologiai szempontból volt folytatás, kifacsartak az Amigából mindent. -
#1741 Akkor viszont megkovetem maxiust, es sorry. En abban a tudatban nottem fel, hogy a flashback volt a folytatasa az another worldnek. Hiaba, mindig tanul az ember ;] -
lammaer #1740 Érdekes a kérdés.
Az Another World (1991) másik neve "Out of this world". A nagyon hasonlitó Flashback 1992-ben jött ki, viszont az Out of this World 2 (aminek a neve tényleg Heart of Alien) később, csak 1994-ben jelent meg, ráadásul csak Sega CD-re, emiatt aztán nem is lett ismert PC-s berkekben.
Mindhárom programot ugyanaz a cég, a Delphine csinálta.
Vagyis bár a Flashback marhára hasonlit és közelebb is van (időben) az Another World-höz, nem ez a folytatás.
Megdöbbentő, megjegyzem én se tudtam, amig poénból rá nem kerestem a neten.
-
#1739 Ha esetleg talalkozol a masodik reszevel, ami nem nemet nyelvu - eddig csk nemetet talaltam mindenhol - szolj plz ;] Nagy nagy kedvenc jatekom volt annakidejen -
maxius #1738 van egy retro gammám, neve MAD TV, és az a gondom vele, hogy az egeret nem ismeri fel WinXPn -
#1737 ..es akkor a flashback mi volt? -
OPM #1736 -
#1735 PERSZE TÖLTSD LE SEGÁRA EMULÁTORRAL ÉS JOBB SOKKAL JOBB MINT A PC VERZIÓ ÉS SZEBB IS!!!TÉNYLEG JÁTSZOTT VALAKI A HEART OF ALIEN CIMŰ JÁTÉKKAL?AZ ANOTHER WORLD FOLYTATÁSA!!! -
#1734 udv!!
Desert/Jungle STrike megvan esetleg vkinek es xp alatt is futtathato is? -
#1733 kicsit OFF:
wizardry: summoner szintén gba emu alatt megy
-
#1732 de ha beholder kell valakinek jobb ha segacd emun nyomja, 16bites grafika, mp3-s zenék. dc-n láttam 48mega.
Snes emu alá is van eob2 tuti ugyanaz. -.> dc: barnitos.net -
#1731 írd be a commander parancssorában abban a könyvtárban
dmnew -
steweee #1730 sajnálom, de ehhez tényleg nagyon hülye vagyok. van amihez a gépen nagyon értek (pl:harware)de vannak dolgok amik teljesen kimaradtam az életemből. egyébként meg elég lenne egyszer leírni DE PONTOSAN hogy mit kell csinálni az indításhoz, mert ami nektek egyértelműnek tűnik, az nem biztos hogy másnak is az.addig eljutottam hogy elindítom a javat a paranccsal, és megnyit egy vindóz ablakot a java könyvtárba, átmegyek a dm könyvtárba, de ott már nem tudom indítani a játékot -
#1729 nem kell dosbox!ez egy java alapú játék telepítsd a javát utána a dm-et és használd! -
Ishamael #1728 mégse. DosBox alól nem működik, rájöttem közben, hogy van neki readme file-ja... fakk.. tudtok valamit? -
Ishamael #1727 vagy esetleg azt is elmagyarázhatná valaki, hogy működik a dosbox, talán az egyszerűbb :P -
Ishamael #1726 Üdv! Kérdés! Létezik olyan pach, vagy crack, vagy akármi Diablo-hoz ill. Hellfire-höz, ami lehetővé teszi, hogy winXP alól is tudjak nyomulni ezekkel? -
#1725 csak kb 4x írtuk le, de a kedvedért:
java dmnew
ÍGY INDUL A DM JAVA!!!
Tehát nem exe-vel, hanem beírod a fenti sort úgy, hogy a könyvtárában tartózkodol. -
steweee #1724 jó , feladom , azért köszi a segítséget.már az sem megy, hogyan kell indítani a dm-et. nincs is exe-je.a dosboxt meg nem tudom használni, ill nem akar meghajtót váltani. default z:\ és gondolom ezt kellene állítani de nem tudom -
#1723 dungeon master install, utánna az eob ii ben levő fájlokat bemásolod a DM ugyanazon könyvtárába, elindítod a DM játékot és válassz custom játékot és ott van az eobii game és választható!:)