8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1802 Jóó, mondjuk van a régi játék, a középrégi, és az új. :-)
Mert azért már a Thief, Quake 2, Half-Life,... ezek sem sorolhatók be az új játékok sorába. Attól függ persze, hogy honnan nézzük. Mert pár év alatt nagyon sokat fejlődötek a játékok is. A mai csini grafikával megáldott gammák már nem mérhetők össze a 90-es évek vége környékén megjelent művekkel. -
polux #1801 "Nalam '94-'95 a hatar, mondjuk ug,y hogy a dos-win95 kozotti "valtas" ideje."
Igen! Ez az igazi határ! -
#1800 Nalam '94-'95 a hatar, mondjuk ug,y hogy a dos-win95 kozotti "valtas" ideje. De ez embere valogatja, mindeneseter imp.galaktikat ide sorolni biztos hogy nem kellene, es igy igaza van Noodlee-nak. -
#1799 4 eves jatek meg nem szamit reginek.
En inkabb a min 8-10 evesnel huznam meg inkabb a hatart. -
#1798 Nehéz eldönteni, hogy mi számít réginek... embertől függ ez. Nekünk, akik már a 80-as évek vége óta játszunk... régi játéknak a 80-as, 90-es évek játékai számítanak. A mai fiatalok viszont ezeket a pár éves játékokat tartják réginek. Egyszer vitatkoztam egy sráccal, aki akkor pár hónapos játékot tartott réginek, és engem hülyézett le... :-)
Én magam részéről húztam egy határt... régi játékok 2000 előtt, új játékok 2000 utántól. :-) -
GazVezir #1797 Hello mindenkinek!
Nagyon régóta keresem már a Nightmare Creatures 2 változatát. Ha vki tudja, árulja el nekem, hogy honnan tölthetem le. Előre is köszönöm! -
Noodlee #1796 Hmm.
Engem itt elküldtek az anyámba, mert egy 1997-es játékot megemlítettem. Most meg mik mennek? -
#1795 Imperium Galactica 1-2 Ezek a kingek. A game első része már van 7 éves vagy több, a 2. kb 5 éves. Ahhoz képest még mindig jók. -
vrob98 #1794 Lester meghal mikozben megmenti az alient, aki kesobb elhamvasztja + sajtolja :)
Legalabbis igy remlik ... megint vegig kene tolnom :) -
Hill #1793 Helo!
Egy játékot keresek:
kb 6 éves game, akció-szimulátor típusú, TPS nézetben játszódik, lehetett benne menni különböző játművekkel(helikopter,dzsip, később választható lett vadászgép...). A lényeg hogy egy szigeten bázisokat kellett elfoglalni és egy anyahajóról indultál a pálya elején. Úgy emlékszem volt 2 része is, a 2.-al elég sokan nyomultak.
Egy gond van csak, hogy a címe nem jut az eszebe =( -
Gelli #1792 Ja, és a Chaos :) -
Gelli #1791 Sztem a Prince of Persia és a Golden axe a két legjobb oldgame -
#1790 FIGYU!Te értetted a végét?az idegen most elégeti Lester holttestét vagy hazaküldi a saját világába?Nekem egy kicsit elvont, ködös a vége!ha tudsz segíts!köszi! -
vrob98 #1789 Heart of the Alien
Ugy 1 eve fedeztem fel hogy letezik ... gyorsan vegig is toltam 2x egymas utan :)
Another World rajongoknak kotelezo!
underdogson in kint van:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=3180 -
#1788 azért én többet játszottam a street rod1-el mint az nfsu-val kicsit játszhatóbb és izgalmasabb volt! -
tajfun #1787 NFS Underground ugy 15 evvel ezelottrol:
:-D -
#1786 a syndicate plus tartalmazza az american revolt című küldetéslemezt is !ennyi! -
#1785 a FATE megjelent Atarira is PC-re a RELINE cég csődje miatt nem!sajnos! -
#1784 16 éve van AMIGÁM, 1988-ban vettem!még müködik!az ishar 1 ishar2 című játékokat végigjátszottam de nekem a black crypt jobban bejött!a Fate :Gates of Dawn is!sajnos nincs meg eredetiben, a tört verzió kb a játék felénél játszhatatlanná válik!szerintem az amberstar,ambermoon című játékok is ott voltak az első tízben!Nekem mondjuk az AMIGÁRÓL a CADAVER jut eszembe szuper játék volt éppen most játszom újra! -
#1783 Ehehe, jó emberrel beszélsz ismerem őt, a FATE-et imádja... -
#1782 Én meg az Ishar-t nem ismerem - jobban mondva hallotam róla, de játszani sosem játszottam vele.
Itt a lehetőség, próbáljuk ki "egymás" játékát :)
Nekem egyébként megvan még a F.A.T.E.: Gates of Atlantis is, mely egyesek szerint minden idők legjobb RPG-je. Csak Amigára jelent meg... nade ahogy a logódat nézem, lehet, hogy feleslegesen magyarázom túl? :)
Mindenesetre megvan, és fut is egy Amiga emulátoron.
De persze őrá sincs időm :(((
DB -
#1781 Ezt nem ismerem, de ha rpg, akkor eszembe jutott az Ishar sorozat a Silmarilstól. Na az ott volt! Talán a Might & Magic 6 kezdett visszaadni valami hasonló élményt. -
#1780 Na, az első rész címe Blade of Destiny, a másodiké Star Trail volt..
DB -
#1779 Örülök, hogy végre nyugalom szállt le.. ha szabadna igazi veterán old gamer, és 3 csillagos regisztrált főrumozó (tömeg: húúúúú!!) bölcsességével szólnom: Békéljetek meg végleg, feleim :)
Nade ontopic: úgy néz ki, végre sikerül letöltenem (kippkopp) Realms of Arkania c. régi szuper RPG sorozat harmadik részét (Shadows over Riva)! Éveken át hajtottam, de nem találtam, úgyhogy le is mondtam róla - aztán torrentben ráleltem 2 napja teljesen véletlenül (www.suprnova.org: mindenkine ajánlom!!) A game első rész nem nagyon jött még be - baromi nehéz - de a második résszel (Silver Trail vagy mi) nagyon sokat játszottam anno, mert ugyan az is iszonyú nehéz volt, de legalább már nagyon szép grafikával és iszonyú jó zenével. Az egyik leghosszabb szerepjáték egyébként, amivel valaha is játszottam: igazi harcore oldskool CRPG a javából !
DB -
Tiboy #1778 szia! ha jól emlékszem tudod ki vagyok és en is hogy te. mizu veled?:) az a kérdésem lenne tőled is meg mindenkitől, hogy soroljatok olyan játékokat, amik pontosan ugyanolyanok, mint a laxius power. www.laxiuspower.cjb.net ingyen le lehet tölteni, 2 része van eddig, harmadik csak béta. én végignyomta, és nagyon hosszú és élvezetes, ajánlom minden rpg fannak. szóval ha valaki tud bármiféle játékot ami ilyen, az írja le ide. köszi -
#1777 Van csaladom, es a gyerekek is koszonik, jol vannak. Hogy a kettonek mi koze a nagybetus irashoz, nemtom, es felek is megkerni teged hogy ezt levezesd, ezert nem is teszem. Reszemrol orultem eme rovid, de esemenydus talalkozasnak, remelem a tovabbiakban sikerul elkerulnunk egymast, es az esetleges hasonlo szituaciokat.
Tisztelettel: Vanek Úr (nehai Piszkos Fred) -
#1776 Akkor királyok vagytok. -
#1775 Már bocsánatot kért tőlem privátban. -
#1774 lolo=logo -
#1773 A lolo-m körüli észrevételeid kapcsán ajánlom figyelmedbe ezt: Amiga , kicsit gondolkozz el és kérlek, hagyjuk a témát a továbbiakban.
A hibát ott követted el, hogy nem privátban oldottad meg a dolgot ollieval. Mondjuk itt ollie is hibázott, de a topikot mégis csak te üvöltötted tele minden magyarázat nélkül. Az idegbetegezés meg a gumin kívül rossz vicc, márpedig nem szeretném a topikot ott viszontlátni.
Amit a Delphine gammákról írtál, azok épp az Amiga virágzásának korszakából valók... -
#1772 dolgod=dolgot
értékeik=értékelik
bocsi siettem! -
#1771 kedves szurkálóim megvannak a kisbetűk!
kedves BBird köszönöm ,hogy megláttad az alomban a gyémántot
és elolvastad a NAGYBETÜK között az információt!
Benned csalódtam Fred kis P. Howard utánérzés akarsz lenni de legfeljebb csak Vanek lehetsz!:)
Elnézést a NAGYBETÜKÉRT kedves AMIGA bár te is csupa nagyal írod NEVED!
Ollie!Nem vagy idegbeteg csak nem vetted a poént!
FRED aki már nekem Vanek maradsz!ha lesz majd családod kisgyereked és nem csak a morrowind hq tölti ki az életed majd rájössz ,hogy miért írok 2 napig beragadt billentyűzettel ha meg van családod esetleg kicsi gyereked akkor talán megérted ezt a dolgod persze ha törődsz velük!
bejod=bajod engem is idegesítettek ékezet nélküli betűid mégsem vagyok rosszul tőled!
a szurkolást köszönöm! a topicot hanyagolni fogom bár ahogy elnézem egy ketten értékeik hozzászólásaimat!
Na pá!
-
#1770 A poénodban az a poén, hogy 404? :-)) -
#1769 Nekem tetszenek a óriáskarakterei... olyan szépen ívelődnek, stb. :-)
Amúgy meg a tartalomban elhangzott egy-két érdekes infó! És ilyenkor a külső nem számít! Főleg, ha a Future Wars is szerepel benne... I Love this Game! :-) -
#1768 Mit tudtok a Syndicate Plus -ról? -
#1767 Az egy dolog, hogy ilyen kis primitív vagy, de ha már teleüvöltözöd a topikot, legalább kezdenéd azzal, hogy "bocs a nagybetűkért"... -
Noodlee #1766 -
Noodlee #1765 Hehe. Nekem is kifolyik a szemem a hülye NAGYBETŰITŐL :DD -
#1764 megkoztatom = megkockaztatom
sorry, koran van meg eheh ,] -
#1763 1. Ez a te bejod, nem igazan tartozik rank, sot mi tobb, megkoztatom, hogy nem is erdekel.
2. Vegyel egy uj billentyuzetet, kerj kolcson egyet. Ne meseld be nekem hogy emiatt nem tudsz dolgozni.. Habar de probald meg, hatha mosolygok egy jot a dolgon. Mondjuk arra is kivancsi lennek hogy mit dolgozol, hogy egy kis kola miatt szunetel az egesz napokig. Vagyis nem, nem vagyok ra kivancsi, mert tudom hogy fajna...
3. Probald meg magad turtoztetni, es ha mar nem veszel ujat es/vagy nem kersz kolcson, akkor ne irj a forumra, mert zavaro, es te mint "regi motoros" (?) a szgepek vilagaban, tisztaban lehetnel bizonyos netes "iratlan" etikai szabalyokkal. Nomeg marha idegesito amikor igy beleronditanak olyan topikokba, ahova altaban nem egy csiga iqjaval rendelkezo kisgyerekek jarnak.
Remelem hamarosan ismet visszatersz a kisbetusok vilagaba, en drukkolok neked, hidd el - mar csak a topikok miatt is.