Scanner problem, help me pls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem találtam ehez hasonló topikot, szal nyitok egyet.
probléma a következõ:
adott egy olyan progi ami java5 alatt fut. a scannelést is ebbõl kell indítani, de itt semmit nem lehet a scennelés tulajdonságain állítani, csak eszközt lehet választani.
szal a scennelés elindul, és sikeresen lefut. a probléma az ahogy a tollal kitölött nyomtatványon csak a nyomtatott részek látszanak, a tollal beleírt részek nem.
xpn belül minden tökéletesen mûködik. azonban hiába állítgatom a scenner tulajdonságait xp alatt, a szar javas progi nem foglalkozik vele, hanem ugyanúgy scennel.
a scenner egyébként vadiúj HP G2410.
ha valakinek van valami ötlete akkor jó lenne ha segítene, mert nekem lövésem nincs...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Mi lehet a probléma? Elõre is köszi mindenkitõl a válaszokat!
engem olyan progi érdekelne ami a beszkennelt képen fel ismerné a kézirást, és átalakitaná rendes betükké mintha word-ban irtam volna, remélem érthetö mit szeretnék:D
nem csunya irásrol van szó, hanem nyomtatott betük vannak irva, csak jobb lenne ha nem kézirás lenne, mind1 értitek:D
elöre is köszi a segitséget!!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a canon lide 25-ös egyedét ajánlom.kicsi,olcsó és f@szán szkennel...
lehet h eljött az ideje a váltásnak?
Ugyanis a legtöbb szkennert a legelején be kell állítani hogy szines képet hozzon vagy fekete fehéret vagy csak szöveget és így tovább.
Mitõl lehet, hogy csak fekete képet szkennel a scannerem? Pl. berakok egy tök fehér lapot, azt is feketének szkenneli.
A lámpa világít benne, mégis olyan mintha nem mûködne, mert mindig fekete a kép amit csinál:S
Mitõl lehet??
Van egy kis problémám a HP3200c scanneremmel, szeretnék tõletek egy kis segítséget kérni hozzá.<#help>#help>
A kép jobb és bal oldalán, függõlegesen, változó szélességû sárga (néha zöld is) csík jelenik meg, elõfordult, hogy az oldal 60%-át beterítette.
Fekete-fehér scannelésnél 99%-ban tökéletesen mûködik.
Ha valakinek ismerõs a probléma, és megoldása is lenne rá, sokat segítene vele. Elõre is köszönöm.
Beszkeneli,majd a szöveget értelmezi,késöbbiekben egy másik programmal fordíthatod,de a fordítástól nagy csodát ne várj..
Nekem is van egy ilyen problámám. Úgy emlékszem azt írja ki, hogy a nyomtatási sor még nem töltõdött be. De sosem akar. Én úgy gondoltam, hogy újra kellene raknom az XP-t, mert mihelyt nyomtatót akarok hozzáadni, ezze a hibaüzeivel áll le! Du. még kínlódok vele, ha jutok valamire tudatlak!
Szia!
Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelõ nem fut"
szerintetek mi a probléma?
Elõre is köszi
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Nekem egy kis gagyi Easy Photo ImageWave scannerem van. 100-ból egyszer sikerül egy lapot beolvasnom, máskor erõlködik a kocsi el is indul, de be nem olvas semmit, aztán közli, hogy dugdossam újra a kábeleket vagy indítsam újra, mert kommunikációs hiba van! Mit csináljak??? Elõre is köszi!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Megoldás: Kidobod és veszel egy másikat (lehetõleg NEM HP-T!!!!!!!!!!!!)
(O_o)
Van egy teljesen új hp scanjet 3600 scannerem, a helyzet az, hogy bedugom az usb-t, egybõl felismeri, az xp kiírja hogy scanjet 3600, aztán feltelepítem a drivert, de amikor scannelni akarok, akkor annyit ír, hogy nem érzékeli a scannert, ellenõrizzem, hogy a kábel jól be van-e dugva. De biztos jól be van, mert elõtte már fel is ismerte magától. Áramot meg biztos, hogy kap, mert világít az üvege alatt.
Szerintetek mi lehet a gond?
Driver nem hiszem, mert a win alap driverével, meg a hp cd-n lévõvel sem megy, hp oldaláról meg 200 mega lenne az új driver, azt nem tudom letölteni, de nem hiszem hogy azzal menne.
Van valakinek ötlete?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"