28
Van egy kis gondom a scanneremmel, segitsetek!
-
temes69 #28 Sziasztok!
nem találtam ehez hasonló topikot, szal nyitok egyet.
probléma a következő:
adott egy olyan progi ami java5 alatt fut. a scannelést is ebből kell indítani, de itt semmit nem lehet a scennelés tulajdonságain állítani, csak eszközt lehet választani.
szal a scennelés elindul, és sikeresen lefut. a probléma az ahogy a tollal kitölött nyomtatványon csak a nyomtatott részek látszanak, a tollal beleírt részek nem.
xpn belül minden tökéletesen működik. azonban hiába állítgatom a scenner tulajdonságait xp alatt, a szar javas progi nem foglalkozik vele, hanem ugyanúgy scennel.
a scenner egyébként vadiúj HP G2410.
ha valakinek van valami ötlete akkor jó lenne ha segítene, mert nekem lövésem nincs... -
#27 Sziasztok! Vettem egy Canon Pixma MP970-es multi készüléket és a nyomtatás frankón megy vele, de amit szkennelésre kerül sor ezt írja ki: Kép
Mi lehet a probléma? Előre is köszi mindenkitől a válaszokat! -
#26 sziasztok!
engem olyan progi érdekelne ami a beszkennelt képen fel ismerné a kézirást, és átalakitaná rendes betükké mintha word-ban irtam volna, remélem érthetö mit szeretnék:D
nem csunya irásrol van szó, hanem nyomtatott betük vannak irva, csak jobb lenne ha nem kézirás lenne, mind1 értitek:D
elöre is köszi a segitséget!! -
#25 Hello! a beállításoknál mindent megnéztél? Lehet, hogy pl negatívra van állítva, és azért fekete a fehér. Vagy csak egyszerűen vmi baja van. Velem is előfordult már ilyen, de néhány nap után megjavult, és jó képet szkennelt. -
#24 megvettem a canon lide 25-t ma, eddig 1000x jobbnak tűnik mint az előző:DD -
izb #23 -
#22 hmm kösz a tippet, tényleg occsó és jókat olvasok róla^^ -
izb #21 lehet
a canon lide 25-ös egyedét ajánlom.kicsi,olcsó és f@szán szkennel... -
#20 2 napja szkenneltem vele pár érettségis dolgot(bizonyitván stb.) akkor még jó volt:) azelőtt cseréltünk tápot, mert bexart. kb. 10 éves Mustek 1200 Ed
lehet h eljött az ideje a váltásnak? -
izb #19 hát lehet be kéne állítanod hogy ne fekete fehérre hozza ki az eredményt.
Ugyanis a legtöbb szkennert a legelején be kell állítani hogy szines képet hozzon vagy fekete fehéret vagy csak szöveget és így tovább. -
#18 Hi!
Mitől lehet, hogy csak fekete képet szkennel a scannerem? Pl. berakok egy tök fehér lapot, azt is feketének szkenneli.
A lámpa világít benne, mégis olyan mintha nem működne, mert mindig fekete a kép amit csinál:S
Mitől lehet?? -
iambg #17 Üdvözlet mindenkinek!
Van egy kis problémám a HP3200c scanneremmel, szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni hozzá.
A kép jobb és bal oldalán, függőlegesen, változó szélességű sárga (néha zöld is) csík jelenik meg, előfordult, hogy az oldal 60%-át beterítette.
Fekete-fehér scannelésnél 99%-ban tökéletesen működik.
Ha valakinek ismerős a probléma, és megoldása is lenne rá, sokat segítene vele. Előre is köszönöm. -
#16 köszi, utánajárok -
izb #15 Recognita tudja ezt azt hiszem.
Beszkeneli,majd a szöveget értelmezi,késöbbiekben egy másik programmal fordíthatod,de a fordítástól nagy csodát ne várj.. -
#14 -
#13 SamsunG SmarThru nyomtatóm van, ami egyben scannel is és féynmásol. Azt szeretném megtudni honnan szerezhetnék olyan programot a gép softveréhez, amellyel a bescennelt szöveget lefordíthatnám németről magyarra, vagy akár fordítva. Az opciót már megtaláltam a scanner programjában, de továbbhaladni nem tudok. Kérem segítsen az illetékes:) -
Kedit #12 Szia!
Nekem is van egy ilyen problámám. Úgy emlékszem azt írja ki, hogy a nyomtatási sor még nem töltődött be. De sosem akar. Én úgy gondoltam, hogy újra kellene raknom az XP-t, mert mihelyt nyomtatót akarok hozzáadni, ezze a hibaüzeivel áll le! Du. még kínlódok vele, ha jutok valamire tudatlak!
Szia! -
wannabe87 #11 Hi.
Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelő nem fut"
szerintetek mi a probléma?
Előre is köszi
-
Kedit #10 Sziasztok!
Nekem egy kis gagyi Easy Photo ImageWave scannerem van. 100-ból egyszer sikerül egy lapot beolvasnom, máskor erőlködik a kocsi el is indul, de be nem olvas semmit, aztán közli, hogy dugdossam újra a kábeleket vagy indítsam újra, mert kommunikációs hiba van! Mit csináljak??? Előre is köszi! -
#9 Nekem az én HP scannermmel hp psc 2175 tel semmi baj nincs már avyg 2 éve
-
#8 Nekem is valami ilyesmi a gond.
Megoldás: Kidobod és veszel egy másikat (lehetőleg NEM HP-T!!!!!!!!!!!!) -
#7 Hello!
Van egy teljesen új hp scanjet 3600 scannerem, a helyzet az, hogy bedugom az usb-t, egyből felismeri, az xp kiírja hogy scanjet 3600, aztán feltelepítem a drivert, de amikor scannelni akarok, akkor annyit ír, hogy nem érzékeli a scannert, ellenőrizzem, hogy a kábel jól be van-e dugva. De biztos jól be van, mert előtte már fel is ismerte magától. Áramot meg biztos, hogy kap, mert világít az üvege alatt.
Szerintetek mi lehet a gond?
Driver nem hiszem, mert a win alap driverével, meg a hp cd-n lévővel sem megy, hp oldaláról meg 200 mega lenne az új driver, azt nem tudom letölteni, de nem hiszem hogy azzal menne.
Van valakinek ötlete?