28
Van egy kis gondom a scanneremmel, segitsetek!
  • temes69
    Sziasztok!

nem találtam ehez hasonló topikot, szal nyitok egyet.
    probléma a következő:
    adott egy olyan progi ami java5 alatt fut. a scannelést is ebből kell indítani, de itt semmit nem lehet a scennelés tulajdonságain állítani, csak eszközt lehet választani.
    szal a scennelés elindul, és sikeresen lefut. a probléma az ahogy a tollal kitölött nyomtatványon csak a nyomtatott részek látszanak, a tollal beleírt részek nem.
    xpn belül minden tökéletesen működik. azonban hiába állítgatom a scenner tulajdonságait xp alatt, a szar javas progi nem foglalkozik vele, hanem ugyanúgy scennel.
    a scenner egyébként vadiúj HP G2410.

ha valakinek van valami ötlete akkor jó lenne ha segítene, mert nekem lövésem nincs...
  • MirP
    Sziasztok! Vettem egy Canon Pixma MP970-es multi készüléket és a nyomtatás frankón megy vele, de amit szkennelésre kerül sor ezt írja ki: Kép
    Mi lehet a probléma? Előre is köszi mindenkitől a válaszokat!
  • Zomil
    sziasztok!
    engem olyan progi érdekelne ami a beszkennelt képen fel ismerné a kézirást, és átalakitaná rendes betükké mintha word-ban irtam volna, remélem érthetö mit szeretnék:D
    nem csunya irásrol van szó, hanem nyomtatott betük vannak irva, csak jobb lenne ha nem kézirás lenne, mind1 értitek:D

elöre is köszi a segitséget!!
  • csgery
    Hello! a beállításoknál mindent megnéztél? Lehet, hogy pl negatívra van állítva, és azért fekete a fehér. Vagy csak egyszerűen vmi baja van. Velem is előfordult már ilyen, de néhány nap után megjavult, és jó képet szkennelt.
  • Rage47
    megvettem a canon lide 25-t ma, eddig 1000x jobbnak tűnik mint az előző:DD
  • izb
  • Rage47
    hmm kösz a tippet, tényleg occsó és jókat olvasok róla^^
  • izb
    lehet
    a canon lide 25-ös egyedét ajánlom.kicsi,olcsó és f@szán szkennel...
  • Rage47
    2 napja szkenneltem vele pár érettségis dolgot(bizonyitván stb.) akkor még jó volt:) azelőtt cseréltünk tápot, mert bexart. kb. 10 éves Mustek 1200 Ed
    lehet h eljött az ideje a váltásnak?
  • izb
    hát lehet be kéne állítanod hogy ne fekete fehérre hozza ki az eredményt.
    Ugyanis a legtöbb szkennert a legelején be kell állítani hogy szines képet hozzon vagy fekete fehéret vagy csak szöveget és így tovább.
  • Rage47
    Hi!
    Mitől lehet, hogy csak fekete képet szkennel a scannerem? Pl. berakok egy tök fehér lapot, azt is feketének szkenneli.
    A lámpa világít benne, mégis olyan mintha nem működne, mert mindig fekete a kép amit csinál:S
    Mitől lehet??
  • iambg
    Üdvözlet mindenkinek!

Van egy kis problémám a HP3200c scanneremmel, szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni hozzá.
    A kép jobb és bal oldalán, függőlegesen, változó szélességű sárga (néha zöld is) csík jelenik meg, előfordult, hogy az oldal 60%-át beterítette.
    Fekete-fehér scannelésnél 99%-ban tökéletesen működik.
    Ha valakinek ismerős a probléma, és megoldása is lenne rá, sokat segítene vele. Előre is köszönöm.
  • nesto
    köszi, utánajárok
  • izb
    Recognita tudja ezt azt hiszem.
    Beszkeneli,majd a szöveget értelmezi,késöbbiekben egy másik programmal fordíthatod,de a fordítástól nagy csodát ne várj..
  • nesto
  • nesto
    SamsunG SmarThru nyomtatóm van, ami egyben scannel is és féynmásol. Azt szeretném megtudni honnan szerezhetnék olyan programot a gép softveréhez, amellyel a bescennelt szöveget lefordíthatnám németről magyarra, vagy akár fordítva. Az opciót már megtaláltam a scanner programjában, de továbbhaladni nem tudok. Kérem segítsen az illetékes:)
  • Kedit
    Szia!
    Nekem is van egy ilyen problámám. Úgy emlékszem azt írja ki, hogy a nyomtatási sor még nem töltődött be. De sosem akar. Én úgy gondoltam, hogy újra kellene raknom az XP-t, mert mihelyt nyomtatót akarok hozzáadni, ezze a hibaüzeivel áll le! Du. még kínlódok vele, ha jutok valamire tudatlak!
    Szia!
  • wannabe87
    Hi.

Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelő nem fut"
    szerintetek mi a probléma?

Előre is köszi
  • Kedit
    Sziasztok!
    Nekem egy kis gagyi Easy Photo ImageWave scannerem van. 100-ból egyszer sikerül egy lapot beolvasnom, máskor erőlködik a kocsi el is indul, de be nem olvas semmit, aztán közli, hogy dugdossam újra a kábeleket vagy indítsam újra, mert kommunikációs hiba van! Mit csináljak??? Előre is köszi!
  • rvn
    Nekem az én HP scannermmel hp psc 2175 tel semmi baj nincs már avyg 2 éve
  • gordonmail
    Nekem is valami ilyesmi a gond.
    Megoldás: Kidobod és veszel egy másikat (lehetőleg NEM HP-T!!!!!!!!!!!!)
  • Aquli
    Hello!
    Van egy teljesen új hp scanjet 3600 scannerem, a helyzet az, hogy bedugom az usb-t, egyből felismeri, az xp kiírja hogy scanjet 3600, aztán feltelepítem a drivert, de amikor scannelni akarok, akkor annyit ír, hogy nem érzékeli a scannert, ellenőrizzem, hogy a kábel jól be van-e dugva. De biztos jól be van, mert előtte már fel is ismerte magától. Áramot meg biztos, hogy kap, mert világít az üvege alatt.
    Szerintetek mi lehet a gond?
    Driver nem hiszem, mert a win alap driverével, meg a hp cd-n lévővel sem megy, hp oldaláról meg 200 mega lenne az új driver, azt nem tudom letölteni, de nem hiszem hogy azzal menne.
    Van valakinek ötlete?