79
PDA
  • ibrik
    Gondolom, neki egy mobil telefonnal kombinált PDA-ja van.

Csak egy tipp: az SMS-ek nem a SIM kártyán tárolódnak véletlenül?
  • mícs
    milyen pda?
    hogy kuldesz a pda-val sms-t?
  • Mexx
    Sziasztok! Nemtudjátok véletlenül, hogy a PDA-k hol tárolják az sms-eket? Szeretném sz.gépre menteni, de az istennek se találom.. :$
  • ikegami
    Honnan lehet szerezni hp ipaq h1900ra GPS adaptert? Hogy néz ez ki, hol lehet kapni?
  • vki
    hi!

MyGuide 4300-ason működésre lehet bírni valahogy az I-Go Pluszt?
  • teddymac
    Honnan tudnám letölteni Bluetooth HF Phone progit?
    thx
  • PíszLávJuniti
    nekem a total commander nem igazán jött be pda-ra.
    jobban csípem a resco explorert, sokkal használhatóbb.
  • PíszLávJuniti
    a pda-d oprendszerét nem tudod letölteni az elég fix.
    ha van rajta, akkor frissítenmi tudod, ha pedig asztali géphez kell, akkor néhány emulátor létezik hozzá, fejlesztőkörnyezetekben szokott lenni.
    pl. visual studio ban is van
  • gibae
    Sziasztok!
    Honnan tudnám letölteni a Windows Mobile progit? esetleg egy konkrét linknek nagyon örülnék! :-))) (Ne mondjátok hogy vegyek egyet, jó!)
    Előre is kösz a segítséget!
  • Mexx
    Sziasztok skacok!
    Eladó egy 4hónapos garanciás E-ten G500+ >> PDA+GSM+GPS kombó.
    Összes gyári tartozékával, szép állapotban. Írányár: 110e huf
    [email protected]
  • vki
    Tudod egy ez kicsit furcsa. Ugyanis nekem úgy tűnik, hogy ez valami "beajánlós" dolog, és a referall ID-t nem is lenne kötelező megadni, csak te így kapsz valami plusz pontot, és te tuti, hogy kapsz valamilyen konzolt, de nekük tovább kellene adni, hogy mi is kapjunk valamit.

De tudom, hogy milyen a remény, úgyhogy regisztráltam.
  • 3P
    Hali!
    Olyan emulátort keresek, amivel Windows alapú PDA progikattudok futtatni dectop PC-n. Tudtok ebben seíteni?
  • juiced02
    Helló!
    Ez tényleg fontos olvasd el!!!!
    Tudok egy tuti dolgot! Van egy oldal, ott kell regizni és ha te ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap!
    Cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t ilyeneket,tök ingyen!!!
    Az egyik haverom már mult héten kapta meg az x-boxot!!! Én is regiztem!!!
    Leírom hogy kell: te is regizz mindenképpen!!! nagyon megéri!!
    pontosan ezt írd be mindenestől!!! ez fontos!!!
    http://www.xpango.com?ref=90229847 az oldalon lesz három kép valamelyikre kattints!!! bejövő oldal tetején ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!!
    FIRST NAME: vezetékneved
    LAST NAME: keresztneved
    EMAIL: e-mail cím
    PASSWORD: jelszavad
    CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
    ADRESS 1: utca, házszám
    TOWN/city: város
    CONUTY/state:megye
    COUNTRY:ország
    POST CODE:irányítószám
    CONTACT NUMBER: teló szám ( nem fontos)
    HOW DID YOU HEAR:mindenképp ez legyen ott:friend or referal!!!!
    FREE GIFT: itt tudod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz,cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit!
    REFERRAL ID: 90331839 ez legyen mindenképp!!!másképp nem mükszik
    TERMS AND CONDITIONS: a "View" legyen kipipálva!!!!
    ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!!
    utánna bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL SZámodat ezt írd le el ne felejtsd el!!!
    és küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket: számod
    a számod szó helyére a te referal számodat kell írni!!!
    Minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!!! ha neked nem is kell semmi lécci regizzél akkor
    is. Veszteni nem vesztesz vele.

Aki regisztrált írjon vissza nekem annyit hogy : Regisztráltam.
    Én hiszek benne akkor is, ha te nem is. Én örülnék egy olyan kütyünek, amit kiválasztottam. Segíts ebben . Köszi
  • SlickAdam
    Eladó sürgősen egy Mitac Mio 180 Digiwalker típusú PDA kitűnő állapotban, töltővel, telepített IGO 2006 szoftverrel, 1 gb-os SD memóriakártyával. Csak készpénzért, csere nem érdekel!
    Ár: 55.000 Ft
    [email protected] címen érdeklődj!
  • balcsi70
    Kösszi a választ.(amugy nem az enyém,hanem egy jó ismerösömé). ez a fajta:i-mate Pocket PC.Akkor majd megprobálom ugy ahogy leirtad. THX.
  • mícs
    na nalad valami nem kerek!
    ha megvan a sync, mindket helyen megvannak ugyan azok a szamo es nevek, ugye?
    namost ha az egyiken megvaltoztatsz egy szamot, mondjuk Bela, telefonszam 666666, te ezt atirod a telon bela 666667-re, akkor a kovetkezo sync-nel az outlookban modositja!

ha csinalsz egy softfrissitest mondjuk a pda-n, akkor elotte csinalj egy backup-ot, lehetoleg memoriakartyara, de jo siman a gepre is!
    azt hiszem (reg hasznaltam winfost), hogy ha mindket eszkozon frissitesz, akkor a partner listaban (az active syncben) megmarad a pda-d neve. Ha nem akkor amikor ujraparositod oket, akkor azt a nevet add meg ujra, amivel aloszor syncronizaltad!
    ha ez megvan, akkor az active sync-ben be kell allitani, hogy mit csinaljon az adatokkal! azt hiszem az option alatt van, hogy az outlook contactokat csak felmasolja a geprol a pda-ra, pda-rol a gepre, vagy szinkron!
    Celszeru ilyen esetben eloszor a geprol felmasolni, igy visszajon mndened, majd a kozetkezo ezetben tenylegesen szinkronizalni!
    ez 3 opcio, azt hiszem ilyen jololo pontokkal tudo kivalasztani, de szerintem active sync verziuto fugg!

ha a gep csatlakoztatva van a pda-hoz a bolcson keresztul, szerintem a ntelefonkonyvet nem fogod direkt elerni, nem fog megjelenni egy kulon ablakban a telefonkonyved tartalma, mert csak az alltalad (user) alltal hasznalhato memoriahoz fersz hozza, de szerintem nem is kell. ha megy a sync, minden meg tudsz csinalni azon keresztul!

milyen pda-telefonod van?
  • balcsi70
    A sync.-ó az megtörtént oda is meg vissza is.(én ugy értettem hogy amikor hozzá van csatlakoztatva akkor a monitoron amit látok,csak néhány mappát lehet megkeresni a teloban.)Nem pedig mindent.(tehát tel.könyvet,azt nem).Végül is ez azért érdekelne mert bemásolja a tel.számokat az Outlook.,csinálnék egy szoftver frissitést a PDA-n,ugyan ugy telefonon is(és ha jol tudom ilyenkor uszik minden adat)Na és utána ha már meg van az Outlook-ba akkor hogyan a francba tudom visszaküldeni a tel.számokat a PDA-ra vagy mobilra.??? Ez érdekelne.(ezért probáltam ki egy tel.számmal de nem akart kimenni a gépböl a telora).
  • mícs
    az active sync-beallitasait kell egy kicsit turni, hogy ne csak egyoldalu legyen az adatcsere!

hogy erted, hogy gepen keresztul nem talalod meg?
    a contact listaban kellenek hogy legyenek, ha nem akkor lehet, hogy tobb foldered van es valamelyik masikba masolta, nezd meg megy egyszer!

mas most nem jut eszembe!
  • balcsi70
    Kössz,ez már megvolt.Tehát az Outlook az az összes tel.számot bemásolta magának anélkül hogy én bemásoltam volna,viszont gépen keresztül nem találom meg.A másik,hogy az outlook-on keresztül probáltam volna visszaküldeni egy új tel.számot a Pocket-re de semmi.Ugyhogy ha valaki csinált már ilyet akkor szoljon légyszi. Kösszi.
  • vki
    Szerintem az Outlook-ban nézd meg a telefonszámokat, mert elvileg azzal kell szinkronizálnia.
  • balcsi70
    Sziasztok .olyan segitségre lenne szükség hogy van egy i-mate Pocket PC,föl lett rakva az asztali PC-e a driver meg szofter,fel is ismeri sincronizál,át is másoltam a rajta lévö képeket meg zenéket az asztalira,.Egy a kérdésem,hogy sehol nem találni a telefonkönyvet.Hogyan lehet telefonkönyvet másolni át az asztali PC-re és forditva.Valami különleges progi kell vagy mi? mert mondom még meg sem találtam a tel.könyvet számitogépen keresztül,nem hogy még bemásoljam. :).Elöre is kössz a válaszokat.
  • passatgt
    pontos modellt nem tudok,de újabb falyta.Csak úgy átlagba kérdezem
  • mícs
    melyik modell, mert abbol is van egy par!
  • passatgt
    a topik nevőből gondolom kiderült,de akkor pontosítok:
    compaq ipaq
  • mícs
    mihez?
  • passatgt
    kb mennyibe kerül egy kijelző?
  • mícs
    nezz szet valamelyik torrenten!
  • greco
    Keresem a WinCE 2003 CE magyarítást Mitac Mio 180-ra. Én a következőt találtam, amiből a demó verzió letölthető: Sunnysoft InterWrite - Windows Mobile 5 9.0
    Érdekelne, hogy a teljes verzió honnan szerezhető be?
  • EDS
    Keresek Motorola A920, A925, A1000 mobilPDA-t megvételre.Hibásak is érdekelnek, ha több darab van az is.Mindhárom szériábol érdekel a hibás és a jo is.Ha lehet irjátok meg azt is menniybe van.Köszi
  • mícs
    semmi esely ra! sajna!
  • Divinity
    Helloka Nekem MDAIII-asom van.Nem tudjátok hogy a vga kameráját(640x480) esetleg megapixeles kamerára ki lehet-e cserélni?
  • vki
    Csá!

Honnan tudnék letölteni PDA-ra lehetőleg FULL progikat? Pontosan egy Total Commander érdekelne WindowsCE 2003 SE-re, meg ehhez az OPrendszerhez magyarítás.
  • ReTeK
    használta már valaki ezt a programot --> IM+ Mobile Instant Messenger ?
    esetleg vlmi hasonló ingyenes program ?
  • mícs
    szerintem egy kicsit felreerted ezeknek a kutyuknek a hasznat!
    igazad van, nem lehet veluk hossz szovegeket begepelni, de nem is arra talaltak ki oket.
    en mindig azt szoktam mondani, hogy elektromos filofax egy kis extraval!

jopofak, es hasznosak. nekem hianyzik, de nem sokaig, mert meg vagyok halva nelkule!
  • mícs
    PDAmania
  • szemlits
    Jéééé! PDA topic! Már lassan felnőttkorba lépett! Ha valakinek van kedve topicozni PDA-val kapcsoltaba,hajrá!