79
PDA
  • rvn
    Hello! Van nékem egy HP ipaq3615 -ös PDA-m. Melyik windowsos oprendszert lenn érdemes rá felrakni, és hogyan is kezdjek neki? :)
  • timexxx
    hali! valaki tudja mi lehet a baj ha a kamera megnyitásánál ezt az üzenetet kapom?
    unable to initilize camera
    rossz a kamere vagy a szoftverrel van gond?

mda vario 2
  • fuba
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. Mio A501-re a kapott Miomap v3, ill. az Igo 2006 nem őrzi meg a beállításokat, minden indításnál a felhasználói szerződés elfogadásával kezdődik és a beállítások elvesznek belőle. Ha valaki valamilyen megoldással szolgálna azt megköszönném.
    Köszönettel: Fuba
  • Login7
    Hali van 1 program a neve ForecastDaily ennek a programnak kéne a seria száma plz segítségetek köszike előre is ..
  • kistuning
    van egy eladó 12hónap garanciával rendelkező siemens pocket loox n520as PDA
    gps, wihi, infra meg minden szar :D 65rúgó ha vki érdekel rakok fel képeket, karcmentes
    érd. msnen kistuning5/kukac/hotmail.com kukac a robotok miatt van
  • csabamester89f
    sziasztok! sürgös! nem érdekel valakit gyári bontatlan dobozban lévő garanciás mitac mio a701 gps/pda/mobil? térkép nélkül, a telefon függetelen! nagyon fontos lenne! irjatok üzit köszi
  • palm pilot
    Ezzel pl. egyszerűen, van benne külön youtube player is.
  • SrAta
    Sziasztok én egy olyan progit keresek, amelynek segítségével a pdaval tom vezérelni a monitoron az egeret.
    Főleg rajzolni kellene
    De ez csak egy alternatív megoldás amíg meg nem jön a digitalizáló táblám.
    Nagyon kellene a segítség.
    Lehet a progi olyan is ami Bluetoothon csatlakozik a géphez mert van a pdaba meg a gépbe is bluetooth, de az se gond ha vezetékes.
    A PDA-m egy Airis T620-as
    Nagyon köszi a válaszotokat
    SrAta
  • Dresta
    mio a 702 pda 1 hónapos,gyári állapotban összes tartozékával,2006-os Igo teljes európa navigációval,2Gb-os Micro Sd kártyával,2 év garanciával 80000ft-ért eladó!Tel:06305622161
  • asysoft
    WM5-ös Adobe Reader elvileg felmegy rá. Ha problémáid lennének vele, akkor a foxit readert ajánlom.
  • daydaysys
    Sziasztok!
    Mio A702-re létezik pdf olvasó, mert sajnos az adobe oldalán csak wm5-ös oprendszer alá találtam.
    Valamint az érdekelne, hogy ugyancsak létezik-e hozzá olyan "script" amivel a dátum mellett meg tudom jeleníteni a névnapot.
    Elöre is köszi.
    Üdv:
    Day

mail: [email protected]
  • elitehun
    megéri egy ilyet----->HP iPAQ 214<----- venni??
  • LoDMaSt
    pdamania.hu , ott a fórumban olvasd el a telefonodról, vagy a ROM frissítésről szóló topikot.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Hogy lehet megoldani azt, hogy a WM5 helyett WM6-ot tegyek fel a pda-ra?(mitac mio p350).Hallottam, hogy valamit frissíteni kéne hozzá csak nem tudom,hogy mit XD.Ha valaki tud akkor segítsen ebben létszi.
    Előre is köszi!
  • Dévids
    Hogyan lehet pda-n youtube-os videókat megnézni?
  • zsebszi
    Hi!

Van egy mio A501-em. Felrakomráaz igo2006-ot kicrackkelem de nem indulel. Kiírja, hogy harddisk error. Mit csinálok rosszul? Leírná valaki hogyan kell feltelepíteni?
  • dezso0724
    Sziasztok,

Mitac Mio A702-t vásároltam, a billentyűzárat nem tudom bekapcsolni rajta. Tudna ebben vki segíteni? A settings gombra kattintva csak nagy fehérséget látok, pedig állítólag így kellene kezdeni a beállítását.
    Ha esetleg tud vki segíteni akkor a [email protected] címre írjon.

Nagyon köszönöm!

Dezső
  • SHADOWEYES7
    hali

az a gondom, hogy vettem 1 mio p360 pda-t és ithon csatlakoztattam usb kábelen át a pc-vel, azonnal kérdezte fissiteni akarom-e a szoftvert, erre én igen-namost a magyar nyelvű menü átalakult angol nyelvűvé, hogy tudom visszaálitani magyar nyelvűvé, sehol nem találok ilyen átálitási lehetőséget :SSS
  • Mózsi bá
    Szeszt Mindenkinek.
    A pocket Divx programot használd az avik átkonvertálására, ez ráégeti a feliratot is átméretezés közben. A lejátszáshoz tedd fel a tenyérgépedre a The Core Pocket Media Player egyik régebbi, még nem fizetős verzióját. A cucc magyar fejlesztés, semmiféle codec nem kell mellé, és pazarul lejátszik mindent. Ha már megoldották a problémád, sorry.

• ChrysP
    Szia!
    Nekem van egy három hónapos Sony Ericson P990i hlózatfüggetlen mobil-PDA-m, dobozában a gyári tartozékaival, plusz adok hozzá egy 2GB memoriakártyát! (Tok, asztali töltő, asztali docking station, gyári 64MB memoria, 2 db ceruza, USB szinkron kábel, tökéletes működéssel, mindig kijelzővédővel használva, szótár progik, játékprogik installálva!
    Néhány karc van rajta, de ezek csupán a tokban, zsebben való hordás miatt! A csereérték 55000Ft. A készüléket nem azért adnám/cserélném el, mert rossz, működésképtelen, hanem mert pénzre lenne szükségem!

A készülék Bp-en megtekinthető!
    06309585591
  • tom110
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=mobilphone feltöltőkre vár nagyon jó oldal pár elemet már feltöltögettem nektek.van mobile meg minden.minden linket elfogadunk.feltölteni lehet jönni .regisztráljatok.admin és moderátort is kellrr
  • asysoft
    Ez kell neked.
  • Vityuska
    Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogyan tudnék a pda-val netezni? A sim kártyán mobilinternet csomagot aktíváltattam, de nem kaptam semmi felhasználónevet, jelszót, mert ez egy meglévő praktikum kártya volt. A beállításoknál meg ilyeneket kér.
  • Dévids
    Sziasztok !
    Valaki letudná írni, hogy hogyan kell infrán keresztül internetet varázsolni a PDA-ra????Ez egy Mitac Mio P350-es PDA.Persze nem ezen akarok netezni csak próbaképp szeretném kipróbálni.
  • Vityuska
    sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom magyarosítani a fujitsu siemens T830 operációs rendszerét. Állítólag le lehet tölteni de nem találtam, illetve még azt kérdezném honnan tudok magyar nyelvű használati utmutatót letölteni hozzá. Előre is köszke.
  • asysoft
    Leformázza, majd újra is telepíti. Mintha csak kivetted volna a dobozból...
  • Dévids
    Kösz a segítséget amúgy ezzel leformázza gépet???És ha leformázta az után hogyan tovább????
  • asysoft
    Ahha, akkor már értem. A PDA-n: Start->Settings->System->SysInfo, s ott CleanBoot. (Furcsa nekem ez a metódus, biztos van egy másik módja is a hard resetnek, hiszen ha nem indulna el a gép, akkor ezzel nem sokat tudnál kezdeni.)
  • Dévids
    De igen csak beszart rajta a WM5.És ezért akarom újra rátenni csak nem tom hogyan kell.
  • asysoft
    Az nem WM5-el jött ki gyárilag? Eddig ahol néztem, azt írták a specifikációkhoz...
  • Dévids
    Megvan hozzá minden mitac mio p350-es
  • asysoft
    Felmégy a PDA-d gyártójának oldalára, s megnézed, van-e WM5-t tartalmazó ROM a gépedhez. Ha nincs, nem tudod feltelepíteni (ez nem úgy működik, mint asztali gép esetén).
  • Dévids
    Sziasztok!!
    Valaki letudná írni, hogy hogyan lehet a Windows Mobile 5-öt feltelepíteni????????
  • oneal1
    hali!!

Eladó egy Fujitsu siemens t830 as telefonos PDA!

3 hetes, tökéletes állapotban!Inkább csak próbálgattam.
    Minden gyári tartozékával, dobozában!
    Infók róla itt: www.telefonguru.hu
    érdeklődni: [email protected]
  • theone91
    szasztok! nem tudtok ajánlani, egy jó kis PDA-t 50,000 HUF magaságában?
  • szenasnan
    Hali! Olyan HTC Blue Angelt keresek, ami vmi okból nem műxik, de a kijelzőjének nincsen baja.
    Amúgy ez az oldal, honnan kapja a lét a reg után, és mi lehet a buktatója?
  • ikegami
    Tud valaki olyan film konvertert PDA hoz ami a feliratot is ráírja a film fáljra? Nagyon jó lenne valami.
  • Piko888
    Hali!

Nekem van egy FS Pocket Loox N500-asom az a gondom hogy az avi fájlokat nem játsza le, milyen progit és hogy kell rárakni?
    Köszi
  • mícs
    ezert kerdeztem!
  • BigReaper
    Hali mindekinek, elado egy Fujitsu-Siemenes PDA (Pocket LOOX N500) Original, egyszer volt bekapcoslva, ki lett bontva, azert h ellenőrizzem a sértetlenséget és működést ill tartozékokat! Minden gyári tartozékkal, +plusz teljes magyar Szoftver, plusz GPS, amiért be kell regelni egy a hozzá tartozó Kft oldalán, hogy aktivaljak a szofvtereket rajta! Irányár 45.000 Huf, Nézegetem a fórumot, de ha érdekel valakit akkor írj léci a [email protected]! Köszi, sziasztok!