WindowsMillennium

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt el lehet kerülni valahogy a Milleniumnál,hogy bizonyos esetekben pl ha egy cd-t kiveszel s mondjuk éppen a Total Commanderben be van hívva akkor ne kékhalál legyen már mindig a vége mert pl az XP automatikusan visszalép egy másik meghajtóra...

Vannak olyan patchek a Milleniumhoz,vagy beállítások amivel stabilabbá lehet tenni ??? Írjatok...

kulömben tényleg a legstabilabb aWM én már kiprobáltam az xp-töl awin 3.1ig mindet
én várlak zepi de ha van valami trükköd a milenium
rol oszd meg velem aztán sörözhetunk
Szerintem nem mert a TNT-nek csak akkor kerul a kepe ki a TVOUT-ra ha mar beindult a grafikus felulet.
Dikkma
Sztem látsz boot alatt is (?)
Ja a VmWare es Virtual PC -re gondoltam (van mas is?).
Szerintetek a Virtual PC-s megoldasok mennyire hasznalhatoak DOS jatekok futattasahoz? Most fogok venni egy uj szamitogepet de TV-vel akarom hasznalni (100Hz) es hat a boot-olas alatt gondolom egy kukkot sem fogok latni csak ha mar beallt a grafikus felulet. Ezert a sima DOS eleve kizarva, a Windows alatti DOS ablak meg ugye nem mindig jo a jatekoknak...
szerintem is jó , kár hogy nem futtatja a Dos-os progikat /pl. Imperium Gal 1/.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

RelakSfromhome
Várlak szeretettel 😄P

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Teljesen igazad van. Én már azót használok winme-t amióta megjelent és meég semmi bajom sem volt vele se kék képernyõ sesemmi pedig én aztán használom rendesen volt hogy hónapig ki se kapcsoltam és újra se indítóttam EZ A LEGJOBB RENDSZER A VILÁGON és kész. Ne szidja senki mert meglátogatom!
Mondjon má' valaki létszi egy most is működő, publikus címet a WinME HUN verzsönhöz!!

bob
Azt már megnézted hogy milyen programok futnak a háttérben?Beírod a futtatásba hogy:msconfig,ott rámész az inditópult fülre és ott látod hogy mik futnak.

lck
Ha jól emléxem az Xteq Systems nevű segédprogramban ez is beállítható ( www.xteq.com )
bob
Egyszer Te is Leszel 48 éves!!!!

lck
Szia bob!

Nem vagyok sértődős, bár a gépemet szívesen elcserélném veled ! (AMD K6-2 500, 128 RAM, 4 MB NVidia videocard, 10 Gb vinyó ( 95-98-ME. XP eszembe se jut )

- csak vicc volt -
bob
Helló Ick!
Teljesen igazad van,amikor először raktam fel a Win98-at utána azonnal letöröltem a Restore ,meg az Options könyvtárakat,de miután vinyót cseréltem és van elég helyem azóta én is döntöttem hogy maradjon,mert elfér!
Bocs ha véletlenül megsértettelek!

lck
Szia bob!
Az igaz hogy a Súgó le van hányva ( eddig még egy problémát sem oldottam meg vele ), de az Én lelkemnek valahogy jobban esik ha az EasyCleaner és a Súgó (és általában minden program ) egyszerre jól működik a gépemen.

Egyébként a W98-at elsősorban a Restore könyvtár letiltásról szóló hozzászólásokkal kapcsolatban írtam, azért említettem mert ha Valaki felrakja a ME-t, az akkor olyan gépre tegye ahol nem gond egy 200-400 megás Restore könyvtár
bob
Helló Ick!
A gépem PIII-800,512MB-ram,ASUS 6800,40Gb+20Gb vinyók,(Win98ME-WinXP)a súgó meg le van sajnálva!

lck
Az Easy Cleanerben a a Beállítások > Regisztráció fülön pipáljátok ki az Igényel: "Kiterjesztések előírás szerint" mezőt, a Szükségtelen fájlok fülön pedig a Mellőz: Rejtett fájlok + Csak olvasható fájlok négyzeteket igy a Súgó megmarad !
Ha a _Restore-t megszünteted akkor sem indul a súgó.

Egyébként először Én is minden szart le akartam tiltani hogy több helyem maradjon, és gyorsabb legyen a gép, de már inkább mindent rajthagyok mert kevesebb a gond ha ezek futnak. Ha több helyet akarsz, vagy gyengébb a géped, vagy 128 RAM alatt vagy akkor inkább használj 98-at friss driverekkel.
bob
Na én is pont így jártam Easy Cleanert használok én is nekem sincs már súgóm!A rendszerinformációt azt még megtalálhatod a system könyvtárban!(msconfig.exe)

Bradock
Gondolom használsz valami regisztrációsadatbázis tisztító progit amivel valószínűleg kitöröltél a regisztrációs adatbázisból egy a súgóhoz tartozó bejegyzést.
Ha így van ahogy gondolom akkor ezek a "regcleaner" progik tárolják az utolsó x darab módosítást ami alapján visszaállítják a törölt bejegyzéseket.
Én az Easy Cleaner nevű progival jártam így.
WIN ME a sugo és a rendszerinormáció eltünt, amikor meghivom bejelentkezik rendesen a sugo lapja, de közli hogy a lap nem jelenithetö meg.
Mi az ördögöt csináljak vele?? Tudtok valami okosat mondani???!
Elöre is kösz a helpet.
[oLe]
restore-t a windowson kivul kapcsold ki, mer az a tutibiztos.
tehat...bebootolsz rendszerlemezrol. aztan inditasz 1 nortont vagy dn-t. amelyik particiorol le akarod tortolni a restoret ott letorlod nc-ben. aztan csinalsz 1 olyan trukkot hogy shift+f4 (nc) es letrehozol egy _restore nevu szoveges sima filet. ebbe azer valamit irjal hogy letrehozza. es kesz is. tobbet az eletbe nem nyul hozza a windows...mert ugye o irna ra de 1 fileba nem tud irni csak konyvtarba...es igy szepen megszopta, neked meg megmarad a helyed.
lck
lsd.:#346, és még: Ütemzett feladatok: PCHealth adatgyűjtés-ütemező : töröl + Rendszereszközök - Rendszerinformáció - Eszközök - Rendszerbeállítás szerkesztő - Indírópult - PCHealth : X - tőről. Ezek után újraindítás, hopp _Restore tötöl.
Bradock
Töröljem?..😊
Bradock! Te arulo 😊
Bradock
Sajátgép/(egér jobb klikk)Tulajdonságok/Teljesítmény/Fáljrendszer/Hibaelhárítás/ Rendszervisszaállító letiltása bexel
Kozso: Ha egy kicsit is lentebb gorgetned az ablakodat, az egyik hozzaszolasban megtalalod a megoldast 😊
(Elarulom hogy 1024-es felbontasban 2 kepernyot kell gorgetned 😊 Esetleg vagasd le a tincsed megint hogy lass tole (sorry) Bye
kozso
Hi!
Mi a csuda az a _restore könyvtár, és miért nem lehet kipucolni. Kicsit idegesítő, hogy ott pihen 700MB kitörölhetetlen szemét! Ha vki tudja hogy lehet ezt kikapcsolni irja már meg itt.
Thx!

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Bradock
Olvasd el a Súgót. Részletesen le van írva minden a témáról. Ha nem megy akkor azt írd meg, hogy milyen hibaüzenetet kapsz, és a két gép konfigját.
mekkmester
Rájöttem! Megint csak 2 MB.
>Vezérlõpult>Rendszer>Teljsítmény>Fájlrendszer>Hibaelhárítás>Rendszervisszaállító letiltása!
mekkmester
Helló! A "Restore" könyvtár 740 MB-os! Ez még nekem is sok! Mit lehet tenni, hogy lefogyjon???
Joseph
Hello RaZor
Csak a saját véleményem tudom elmondani, én frissítettem w98se-rõl de nagyon megbántam. Egyes eszközeimhez nem találtam megfelelõ drivert, amiket pedig tudtam használni, azok jóval gyengébben produkáltak ( pl.videókártya ).
Szerintem nem érdemes ( azóta újból se-m van )

NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®

Nekem is Win ME-m van éppen már franc se tudja hányadik oprenszer a gépen de annyit tudok mondani hogy ahány gép annyiféle windows hiba. Szóval van akinek a 98se a jobb van akinek a Millenium van akinek eggyikse a Microsoft-nak köszönhetõen. 😞(
Spy
Honna szedted Esetleg akko kell felteni a win 98 ha csak update-d van ha full install lemez van akko elégcsak formázni és felrakni a milleniumot<én nem szeretem inkább winXp😊>
MuERTe
ennél bonyolultabban már nem is nagyon lehetne😊
Dikkma
Akkor elküldöm az én verzióm...
Bradock
Windows Update. Érdemes frissíteni.

Adatvédelmi frissítés, 2001. április 2.
124 KB/ Letöltési idõ: < 1 perc
Ez a frissítés a „VeriSign által tévesen kiadott digitális tanúsítványok illetéktelen felhasználása” néven ismertté vált hibát javítja ki, részletes leírása pedig a Microsoft Security Bulletin webhely MS01-017 lapján olvasható. A frissítés letöltésével megakadályozhatja, hogy egy illetéktelen felhasználó „Microsoft Corporation” aláírással kódot futtasson a számítógépén.

Frissítés a Windows Millennium Edition Rendszervisszaállító segédprogramjához
221 KB/ Letöltési idõ: < 1 perc
E frissítés kiküszöböli a Windows Millennium Edition Rendszervisszaállító szolgáltatásával kapcsolatos egyik nemrégiben felfedezett problémát. A frissítésrõl a Microsoft Tudásbázis (Microsoft Knowledge Base) Q290700-as számú cikkében olvashat. Töltse le most, és biztosítsa a Rendszervisszaállító megfelelõ mûködését.
Szebia!

eMage: A problémád kulcsa: vacak volt a crackelt win -ed: már azok ( 95 / 98 / 98 SE ), amelyekre fel akartad raknni a Win ME -t -> az meg azért nem ismerte fel.

bew: jah, én úgy hallottam. Amúgy memóriabajod van, tehát a cache -d megtelik mindenféle szeméttel ( amúgy 1s telepítések után szoktál újraindítani? Mindenképpen ajánlott mind1ik után, oksa? ). Ajánlom neked a WinRAM-Booster 2001 Professional progit -> próbáldki és írd le, hogy volt-e utána is balhé.

cracker: ajánlom a fentit, mégjobban a Runtime dll -ek beszerzését az M$ honlapjáról. Amúgy miket raksz fel rá utána? Meg ellenõrizd le a gépedet ;-).

Gsx-r:
1, az IE 5.5 -öt szedd le és másikat rakj fel helyette! Vagy másik nyelvût.
2, a problema: a linkek rendelkeznek ikonokkal, ezeknek ált. hasonló a nevük, mint a linkeknek ( progiknak. Mivel te áthelyezed, így a link nem megy vele és sima html -es ikont ad neki ( az alapértelmezett böngészõd, vagy ha jobban teccik, a html -fájlok megnyitásához rendelt progi ikonját ).

rage: hány példányban van fenn amúgy a QuickTime? 16 bit, 32 bit, egyéb? Amúgy talán a regben is lehetne túrkálni a neve alatt.

Max: Internetes Beállítások... -> Speciális -> Itten vmi. Microsoft VM -et tudsz állítani, bár ez nem JS. Amúgy tipp: megjelenik a weblap, bal alúl ( ahol néha lököttt sorok vannak meg honlapcím ) kattintasz.

nanunanu:
1, swap fájlt tíltsd le a BIOS -ban, és lehetõség szerint ne töröld azt a fájlt ;-);
2, Neked van egy + meghajtód, ez érdekes. Kérdés: hogyan telepítettél? Mi lett vajh a fõ meghajtód és csinált-é olyan meghajtót, ahova csak rndsz. fájlokat rakott?
3, Windows Intézõ: hogy ezt átállítgasd, registry -ben kell babrálni és nem biztos, hogy
ajánlott ( én nem próbáltam, de nem is akarom ;-) ).

rage: a M$ honlapról a dll -ek letölthetõek, valami VB vagy Runtime cucc ;-)

Th: kapcsold ki a webkeresést, amíg fellépsz.

Karni: eredti a szoftvered -> mármint nem az ME, hanem az az elõtti? Ha nem, akkor rossz a crack.

Szép napokat mindenkinek, win2k pro rulez!
MS-DOS Parancssor? Kerestél már rá erre a szóra? Mert ha nem, akkor biztos nem olvastad a Win súgóját ;-).
Nos igen, a márkás hardver kell alá. De ha z van, akkor 10-15%kal gyorsabb mint a w98se, nekem már 1 éve ME van fent, és elégedett vagyok vele. Néha kicsit hülyén is nézek, mikor itt sir a szája embereknek, hogy igy fagy meg ugy fagy😊 nekem havonta ha 1× lefagy, és az akkor is 10-15órás használat után van a tulhajtott procitól.
Lord
Ha van egy stabilan (... 😊) ) müködõ WIN98-ad, akkor nem érdemes.. Csak akkor ha újra akarod installálni.... Bár lehet, hogy akkor se 😊))

Lord

Coine
Jaja, védi az autoexecet is! Ez azt jelenti, hogy kitörli azt amit te beírtál, DE állítólag már van vmilyen mód az átírására, mondjuk én nem tudok róla...

Coine
Nemtom, én már hallottam jót és rosszat is róla, de több jót...

Telepitettem mar kb 30 gepre
Tapasztalatomat leirom
A legkisebb gep a cirix200 as volt 64 mb sd vel ezen a vinmill siman felment 1 ora alatt + a beallitas driverek
Video lejatszas nagyon szar a Windows media player al a file kezeles jo de felzabalta a ramot gyorsan.
Tehat nem ajanlott semmikeppen !!!!!!!!!!
Cel 300 as gep trio 4 mega 64 sd siman felment 60 perc + beallitas mint a video mint a filekezeles mint a programfuttatas siman megy de latszott hogy keves a ram !
Ezen meg elmegy
De nem ajanlott !
Es az atlag Gep amire telepitettem Az A Cell 500 64 sd ram trio 4 megas bx tomato alaplap meg 10 gigas seagate vagy quantum vinyo.
Na ezen a telepites lemertem atlag 38 perc volt ebbol a konfigbol kb 15 rakatam ossze
Siman fut rajta minden program film zene Divix et siman lehet nezni Dvd NEM mert szagat elegge.
De azzel siman lehetett tobb progit is futtatni es akar egesz nap hasznalni
Ezzel a kofiggal mar ajanlom a Winme futtatast.
Ha jobb winekartyat raktunk bele pl trio helyett TNT2 vantat 16 vagy 32 megassat akkor siman mentek a jatekok is de 800*600*16bp vel max

Futasnal latszott hogy egy +64 mega ramos geppel ugyanaz a konfig sokkal jobban teljesitett . mimnden teren tehet 128 mega rammal
Ami nekem szimpatikus konfig volt az pl 600 cel2 asus bx v133 alaplap 128 mega ram tnt2 vanta 32 megas 10 gigas vinyo. Na evvel a konfiggal tokeletes a Winme . Mind jatekra mind barmilyen movie nezesre vagy netre vagy file konvertalasra vagy divx nezesre a dvd Full skrinben is akadozasmentes de csak akkor ha csak az megy

Ha pedig nagy Gameres vagy akkor meg maradj egy kicsit a 98 se nel mert par jatek nem volt hajlando elindulni vagy allandoan fagyott visszateve a win98se t mar nem volt ilyen gondja mind tnt2 mind asus 6600 mind wodo3 alatt.
A legtobb jatek fut alattta
De 64 mega ram nem eleg a rendes jatekhoz hanem 128 mega de a full jatekoknal akar tobb 192 mega + tnt2 vagy geforce1 ,2 kell
Tapasztalat tobb gepnel Es mindeggyikre magyar winme t tettem .Ugyanazon a konfigon win98se csere win me re ami pl 500 cell osztaly nem csak en vettem eszre a lassulast hanem a titkar neni kerdezte tolem hogy miert lett lassabb a gepe mind a op frissites elott . P3 os on is ugyanolyan a sebesseg mint a Celeron 2 eken pl
666 cell2 64 sd trio4 mega asus bx v133 es egy P3 600 copp os Intel kozott Sisoft sandra mindossze 10 % mutatott a P3 javara nem sok De a sysmark 3d ben 5 % lassabb volt .

Tehat ennyit a procikrol meg a tapasztalatokrol .

By m2m
pedig final version a cucc
help kene: nem tudom installalni a WinME-t. azt ijra az install elejen, hogy "wrong version""cant install this version on computer" nem ertem mi van!!! 2bol 3 gepen amin probaltam ezt csinalta...orulnek ha tudna vki segiteni...
Ez felettébb érdekes...én már 1 éve használom lassan, még mindig az utolsó béta van fent, és semmi probléma nincs vele. Én még egy kék képernyõt sem láttam hónapok óta... szerintem nektek szar a vas alatta...
Addam
se= second edition

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

Oldal 1 / 8Következő →