Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem meg ha rossz, elavult egy törvény, akkor amíg nem változik a jogszabály, a bírónak mivel saját hatáskörben bárhogy dönthet, láttunk már ilyet, úgy kell ítéletet hoznia, hogy az életszerû, elfogadható legyen. persze mivel vannak bíró rokonaim és ismerõseim, tudom hogy mekkora nyomorék faszfejek. ekkora tökelütött társaságot, és ilyenek hoznak ítéletet felettünk. sztem meg az hogy vki elvégzi a jogi egyetemet nem elég ahhoz, hogy bölcs is legyen, ne csak okos.(tudjátok, ad&d wisdom nem egyenlõ intelligence)

Frank99
egy xart.
akkor a 5-10 Ft sokkal többet ért.

Mint most 50 Ft kb.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Beáraznak mindent tõlem a saját magam készitésü rajzokat is elviték és a mai napig nem kaptam visza.Beárazni ugyan már nem volt pofájuk szerintem mert rájõtek hogy sehol máshol nem szerepel.De ha valaki gyorsan rajzolt volna olyat akor még azt is beárazták volna.De halotam mikor linuxot is beárazták. De vanak amiken még mai napog röhögö görcsöt kapok Sareware nem tudom hogy irta le de valami ijen szövegel 30 napos korlát nem regisztrált termék a jogsértés a bolti ár 50 ezer forint.A szakértõ tudott valamit jo ez ano volt mikor gyermek cipõben járt az egész.Azota egymás híbáibol tanulnak.

#2661-hoz még annyit számomra furcsa de ha kimennek hozzád és visznek mindent.Akkor az a fura helyzet elõállhat hogy a saját magad által tvbõl digizett filmeket is beárazzák......hát a para elkapott hogy öszinte legyek.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Montanosz vagy valaki jóakaród volt vagy már képben voltál....gondolom én

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Morpheus
Feldobtak? Vagy mi alapján mentek ki hozzád?

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Montanosz
én átlag user vagyok, de már kétszer kisöpörték a "padlást" az erõszakszervezett tagjai(((

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Morpheus
Sziasztok!

Nem tudom, hogy megnyugtató-e, de a hwsw-s topikról kimásolva. A "szakértõ" egyik hozzászólása:

"A sitteles urban legends... (sajat ismerettsegem szerint, es azert eleg sok uygem volt mar).

Tehat osszefoglalom:

1. atlag userhez kicsi az esely, hogy kimennek foglalni.
- ha nem rendel (mert akkor ugyebar megvan a cime, stb.)
- ha nem arusit (mert esetleg lebukik)
- ha nem jelenti fel valaki (ez kivedhetetlen)

2. Warez szerver: nem gyakran szoktak ilyen helyeken loggolni.
IP alapján persze eseetleg vissza lehet nyomozni az egyes usereket, de egyrészt sok adminisztráció, másrészt költség és idõ.

3. A jogvédõk nem elsõsorban a letöltõk ellen lépnek fel, hanem azok ellen, akik pénzt próbálnak csinálni mások szellemi termékébõl. (Lásd filmmásolók, warez szervekre, stb.)

4. A törvény azt engedi meg, hogy te tölts le (filmet és zenét), és kiírd magadnak. Programok esetében nincs "szabad felhasználás".

5. Az ASVA is képvisel egy álláspontot, az ARTISJUS is, aztán van még a törvény, van a letölteni kívánók, és persze vannak a szakértõk. Ezek között összhangot találni nagyon nehéz.

De... amíg a törvény lehetõséget ad a szabad felhasználásra, és ezt az egyik nagy magyar közös jogkezelõ szervezet jogásza megerõsíti, addig a film és zeneletöltõknek nincs félnivalójuk. És bár értem az ASVA és a MAHASZ álláspontját, nem tudok minden esetben egyetérteni velük. Mert ahogy azt már írtam egy párszor: függetlenül attól, hogy egy törvény jó vagy sem, azt kell alkalmazni.

Ugyanakkor sokszor hallottam már, hogy a bíróság nem ismerte el a szabad letöltés lehetõségét. Mivel ezen ügyekben nem rendelkezem pontos infóval, így nem tudom, mi lehet ennek az oka (pl. ügyvéd bénázása, lobbi erõssége, valami egyéb tényezõ, bizonyíték, stb.). Egy biztos, nekem még soha nem volt olyan ügyem, ahol bárkit ok nélkül ítéltek volna el. A szakértõ feladata, hogy pártatlan legyen, sem a gyanúsított, sem a jogvédõk érdekét nem nézheti. Tényekre kell szorítkoznia, olyanokra, amiket bármilyen bíróság elõtt 100%-osan meg tud védeni, indokolni, magyarázni. Ha nem így teszi, hülyét csinálhatnak belõle, és természetesen egyéb következményei is lehetnek."

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Montanosz
na még ezt nem bírom kihagyni)) olyan édi))
ahogy mondani szokás melegebb körökben<#beka3>

freeware a kicsike: Folder Lock 5.2.5

Folder Lock 5.2.5

Montanosz
jobbára úgyis itt beszélgetünk, ezért ide írom nem a titkosítással foglalkozó topikba:
új gyöngyszem)))
CleverCrypt Lite (Freeware) 1.5
CLEVERCRYPT LITE

Adatokat menthetsz le, azokat teljesen összekeveri,meghajtó védelem/lezárás,satöbbi

Create a password protected, fully encrypted hard drive to store all of your private files in. Just copy your files into your CleverCrypt drive for total protection.
The instant you save data into a CleverCrypt drive, CleverCrypt automatically scrambles the data before it is saved on the drive. Once you close your drive or turn off your computer, your secure drive is automatically locked. You don’t have to remember to secure your data: CleverCrypt does it for you every time. To access your data again, simply open CleverCrypt and supply the correct passwords to access your confidential information.
Even if your whole computer is stolen, your data will remain locked in the virtual drive, safe from prying eyes. Without your passwords, the data is simply not there!
CleverCrypt is the perfect security tool for lawyers, doctors, government establishments and any practice dealing with highly sensitive information.
You can use CleverCrypt to protect any office documents, including spreadsheets, confidential documents, presentations, emails, client lists, accounting information and scheduling diaries.

Montanosz
ja tényleg nem írtam linket...
(mondjuk azt idáig is lehetett tudni hogy a TV2 szerkesztõsége többet ejtõzik a capellában mint a munka frontján, de tényleg durva hogy ezért legfeljebb 50 ezer forintra büntethetik meg a tv2-t, a havu bevétel az sms-ekbõl meg 40milla)
A TELJES CIKK

hmhm
azt az eget

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ebbol is latszik, hogy az nem a benzinar miatt volt, hanem valami politikai puccs akart inkabb lenni.

Frank99
sajnos a mai ember birka...

én kinnt voltam a fateromal a taxis blokádon.
akkor asszem 5-10 Ft volt a tét.

Most egy negyedév alatt 2-3 szorosára ment, mint akkor amiért a blokád szólt....

Morpheus
Ilyenkor jut eszembe egy film mindig: Különvélemény... Tudom hülye hasonlat, de már tényleg lassan oda fogunk jutni, amit a film próbál ábrázolni.😞 Totális ellenõrzés, jobb esetben még azelõtt lekapcsolnak mielõtt eszedbe jutna elkövetni a törvénytelen dolgot.

És a kis emberek vajon meddig tûrik ezt? És ahogy terjed a szélessáv, mennyire fogják bírni a hatóságok ezeket az "ellenõrzéseket"? Mert ugye az emberek elsõ kérdése, ha bekötötték neki a netet: honnan lehet letölteni zenét, filmeket? Mert az ismerõstõl/baráttól azt hallotta, hogy könnyû megszerezni...

Frank99
sztem nem fog változni, a világ a "Nagy Testvér Mindent Figyel irányába mozog"

ugyanis a kis ember basztatása kifizetõdõbb.(nem perel, kifizeti stb.)

Könyvelõ vagyok, a kis embert gyakrabban büntetik és kisebb összegekre, ebbõl megvan az a pénz, amit a pár nagytól be kellene szedni, de nem merik...
és ez így van minden szinten..

Frankie, a sokat látott..

Frank99
igen, jó vic lenne.

de engem már fenyegettek meg már pisztollyal a ház elõtt mert beszóltam köcsögnek aki a kapubejárómban parkolt, szóval nem is tudom....

Morpheus
Teljesen megértelek. Azért kiváncsi vagyok fog-e ez az elbírálás változni a közeljövõben valamikor. A kis "senki" basztatása helyett, mikor szállnak rá azokra az egyénekre, akikre tényleg kellene foglalkozniuk...
Bár ez az, amirõl sokat lehet elmélkedni, de sok értelme még nincsen. Szerintem.

Engem meg hagyanak békén akkor joban leszünk. Felháborít ami e kis hazánkban történik. Lehet hogy meg kéne már szivatni asvát hogy békén hagyák a kis embereket? A titkosítás meg hamar kiderül hogy kinek nagy az arca csinálok egy FTP ét letitkositva behirdetem mindenhol hogy minél elöb a zsaruk elött legyen a tészta aztán kiderül hogy valamit fel tudnak e mutatni persze ha nem akor fájdalomdilyként beperlem öket a nemzeti vagyon 100 szorosára ha nem tudnák fizetni akor szünjön meg a cég. Idegbeteg leszek ezektõl a jogvédõ szervezetektõl mért kapok agyvérzést mikor meghalom a nevüket. Pert kelene índitanom mert idegõszeomlást kapok tõlük hacsak a nevüket halom. A vicet féretéve szívatni kelene õket erre a megoldásra jutottam. Pl letõlthetsz mindent az ftp.asva.hu rol jo vicc lenne.

Frank99
én is.
ki nem állhatom a szagértõket.
de nagyon nem....

Na ja...<#mf1>

Morpheus
Kukacoskodsz ott is ûgy látom.😊

Azóta is irt 😄
igaz én is....

Morpheus
Tudom. Te még írtál is hozzászólást, ha jól emlékszem.

Frank99
olvasom napok óta....

Morpheus
Igen nincs elszálva magától, és tényleg próbál a középúton maradni. PPéter érvelései tetszenek egyébként nagyon.😊 Kár hogy csak pusztába kiáltott szó...

Elég normálisan válaszol bár a kérdezõk között vannak "nagyarcok"

Morpheus
Sziasztok!

Újra itt, látom nem nagy a mozgás, mindenki csak a leveleit olvasgatja, vagy rádiót hallgat most...😊

A lényeg, hogy érdemes benézni az általam belinkelt hwsw-s topikba. Egy igazságügyis szakértõ is beszállt a beszélgetésbe, és lehet érdekes dolgokat olvasni.

További nyugodt estét mindenkinek!😊

Frank99
én erre nem mondok semmit sem.

csak annyit, hogy a Bill Gatyesznak valaki lefordíthatná ezeket, hátha gondol arra, hogy a kicsiny kis lánykája esetleg (ha van )egy ilyen áldozatává válik, és a BSA helyett a Pedofilokat Inkább Csapjuk Agyon, (röviden PICSA) nevû szövetséget hozná létre és pénzelné.....

Frank99
má' dolgozom rajta...

:-)))

Morpheus
Jobban mondva nem arra figyelnek, ami úgy Isten igazából veszélyezteti a társadalmat...😞

Morpheus
A hwsw topikjában is hasonló véleményen vannak, még ha nem is ezt hozták fel példának. A mostani legjobb: a jogsi nélkül vezetõ bmw-s szabadlábra lett helyezve. 1 embert megölt, 7 embert megsebesített. Max 3 évet kaphat.

Montanosz
ez egy kicsit off, vagy mégse mert a internet rendõrségre tartozna, ha nem minket egyszerû fájlcserélõket hajkurásznának!:
Az internetes rendõrségnek elvileg ugyanúgy hatásköre a teletextek vizsgálata, mint az elektronikus vagy a nyomtatott sajtóé, de ez eddig nem tartozott a kiemelten veszélyes területek közé.

"..„Kártyafeltöltésért szex ma délelõtt Újpesten. 12 éves, vékony csajszi vagyok!” „Havi zsebpénzért titkos szeretõd leszek! 13 éves, kislányos alkatú csaj.” Másfél-két éven keresztül 11-14 éves gyereklányok sokasága ajánlott ilyen vagy ennél sokkal durvább hangvételben szexuális szolgáltatásokat, többnyire mobilfeltöltõ kártyáért vagy némi zsebpénz fejében, az egyik hazai kereskedelmi televízió a TV2 teletextes társkeresõ oldalain - ahol öregedõ kliensek hada vadászik rájuk......Egy teletext társkeresõ oldalán zajló gyerekprostitúciós ipar azért is megdöbbentõ jelenség, mert az érintett televíziós csatorna az ország minden háztartásában egy szobaantenna segítségével simán fogható. Ezáltal a másfélmillió hazai internethasználóhoz képest az otthon magányosan unatkozó és köztudottan sokat tévézõ gyerekek veszélyeztetettsége sokkal nagyobb, mint az elsõ hallásra tûnik.......„Anyuék egy kártyát vesznek havonta, mozira, strandra, diszkóra nem tudnak pénzt adni, nem keresnek valami fényesen – mondta el a lapnak az egyik 13 éves gyereklány, aki lassan két éve hirdet szexszolgáltatást. – Véletlenül kötöttem ki a chaten, uncsiztam, lapozgattam a texten, és egyszer csak láttam, mi megy az oldalakon. Egy hétig gyûjtöttem a bátorságot, aztán elküldtem az elsõ sms-t, ami még elég lightos volt, mégis vagy tíz pasi válaszolt rá. Kettõvel szexeltem is.” A megkérdezett kislányok nem szoktak védekezni, és többnyire 40-55 éves férfiakkal kerültek össze. ....."

na ez van!

Morpheus
Asszem következtõ hónapban megrendelem a dombornyomásos kártyát, aztán szépen lassan gyûjtésbe kezdek valamelyik honlapról...😊

Végül is nem off mert csak segítség az embereknek akik olvassák e topikot hogy hogyan lehet elkerülni bizonyos kellemetlenségeket.....amit a fenti uriember s tsai követnek el szegény mandikák ellen.

Morpheus
Hehe. Nero 6-10$. Ilyenkor gondolkozik el az ember... De abba is hagyom, mert ez már off.

Nézd meg a felhasználói szoftvereket fõleg hétközben érdemes vadászni....jasc paint shopr pro 8 10$ meg ilyesmik.....

Morpheus
Nem is rossz.😊 Most találtam az ebay-en egy dobozos XP-t 90$-ért...😊 Átszámolva kb. 20000 Ft durván...😊

Morpheus
Köszi! Ez elég korrektenek tûnik, csak a végsõ árra lennék kiváncsi...😊

Nekem is elég soká tartott mire sikerült szereznem vkit....paypal meg már Mo-ról is megy hálistennek.

Én is nehezen találtam.....havernak rokona...
Ellenben ez tudom hogy müxik kolléga kipróbálta

Morpheus
Hát igen. Errõl tudok, csak a rokonnal, ismerõssel van probléma...😞 Nem nagyon van odakint.

de jó lenne ha tudnék irni nem bex.de=ebay.de

#2617 :én nagyon tudom ajánlani az amazon.de,bex.de és ebay.at-kat.
Hátránya:kell egy rokon-haver stb aki kint él-dolgozik.Az ebay-n elõfordulnak csalók ez idáig saját tapasztalat kb 300 vásárlásra jutott 1-2 pakliban benne van
Elöny:Legfõképp az ár fele harmada mint itthon ha mákod van akkor tizede
Ugyanazt kapod meg mint itthon hisz ha megnézel egy telepitõt választható nyelvek english oder deutsch.Ha vásárolsz akkor szinte 100 hogy dobozos termékhez jutsz arról meg tudjuk mit csinálhatsz vele.az egyel kisebb verziójú cuccok fillérekért kapható az aktuálishoz képest még a magyar fizukhoz is

Morpheus
"...Szerkesztõségünk úgy tudja, a hatóságok egy hazai viszonylatban jelentõsnek számító kalózszerver-hálózatot csíptek fülön, a több internetszolgáltatónál szétszórt gépeken összesen mintegy 7 terabájtnyi jogvédett anyagot tároltak. A rendõrségi szakértõk állítólag jelenleg is vizsgálják a lefoglalt rendszereken tárolt adatokat, az üggyel kapcsolatos hivatalos tájékoztatás csak a jövõ hét elején várható. Információink szerint a szerverekben összesen ötven darab Serial-ATA és SCSI merevlemezen bújtak meg a filmek, zenék, tévésorozatok, játékok.... "

Sajnos ez alapján se lehet beazonosítani, hogy melyikrõl van szó ténylegesen.

Morpheus

Morpheus
És hogy ne unatkozzunk.

Illegális szoftverek - újraindul az üldözés
2005-09-14

Szeptember végén indítja NagyvizIT elnevezésû programját az illegális szoftverhasználat ellen küzdõ Business Software Alliance (BSA) – közölte sajtótájékoztatón Simonkovics Sándor, a szervezet elnöke. A kampány célja, hogy országos szinten felmérje annak okát, miért nõtt a 2003-as 42 százalékról tavaly 44-re az illegális szoftverhasználat aránya Magyarországon, illetve jogi és szakmai tanácsokkal segítsen a kis- és középvállalkozásoknak (kkv) a megfelelõ szoftvergazdálkodás kialakításában. A tervek szerint a 10-12 hónapig tartó program során 600, a kkv kategóriába tartozó céget látogatnak meg személyesen a BSA munkatársai Budapesten és az ország öt régiójában, emellett többezer vállalatot keresnek meg telefonon és levélben.

Részletek a holnapi Világgazdaságban http://vg.hu/index3.php?app=cikk&datum=200...-09-14&r=&c=188

Morpheus
Passz..😞 Gondolom most megy a parázás... Az a baj, hogy elég szok szerver egy bizonyos helyen található. Gondolom emiatt van a leállás is. Talán nem végleges.,

csak azt nem értem, hogy a K miért állt le, sose szokott ilyenkor állni

Morpheus
Még egy kis infó:

" Az S-t vittek el regen N neven futott. De nem ez generalta a jelentos forgalmat, hanem a K ami biztonsagi okokbol all, es kiterjedt proxy halozata miatt tobb isp-nel is jelentos forgalmat bonyolitott. A tobbi szerver is csak biztonsagi okokbol allt le. Az, hogy 7-et lefoglaltak az egyszeruen nem igaz. Az S tulaja is kulfoldi a rendorok csak a gepet tudtak elvinni gyanusitott a vilagba sincs. Cseszhetik a nyomozasukat😊"