15995
11074353081353622639.jpg
  • doxadmin
    Nem kell besértődni. Minek segítesz ingyen ha nem akarsz. Kérj érte pénzt és akkor mindenki úgy fog hozzáállni. Fizetnek a tudásodért és mind a 2en jól jártok. Te pénzt kapsz, a másik meg egy szájbarágós leírást hogyan jusson el a windows 7 asztalától a google keresőig, meg hogy mi az a billentyűzet. :)

Másik, hogy nem az új módszert szóljuk le, szerintem 1 rossz szó nem esett a cpa-ra ( azon kívül hogy nem számolnak el mindent - de lényegtelen) Hanem hogy ennek 1 kulcsfontosságú pontja van, méghozzá a látogatottság, ennek viszont minél nagyobbnak kell lennie, mivel csak pár % látogató fog feliratkozni egy spamlistára.

Az meg hogy neked jön videóból, twitterből, googléból a látogató az még nem jelenti azt hogy másnak is fog jönni.

Én is kipróbáltam több twitteres dolgot, youtube videókat, amikért bannoltak pár accotmat, facebook likeokat amiket saját maguktól 1 ember se volt képes likeolni, mellette csináltam fanpeget szintén leírása alapján akit a kutya nem látogatott.

Érdekes módon másnál, nálad működik, nálam meg furcsa módon nem. Pedig úgy csinálom ahogy le van írva.

140 backlinkem van egyik oldalamon, mégis keyword tools szerinti gyenge hirdetésű kulcsszavas keresés 146. helyén állok. Ennyivel lazán az első helyen kellene ugrálnom, messze letolva mindenkit. Mégsem ott vagyok. Az első helyen egy 5 backlinkes idióta áll akinek nem is található meg a kulcsszó az oldalán

Szóval nem olyan egyszerű hogy 3 óra alatt top 1 és dől a lé.
  • googleabaratom
    semmi bajom csak mar kezdtem unni ezt az osszefuggestelen magas lorol valo predikalasait...fele sem ugy van a dolgoknak ,ahogy o beallitja....kivancsi vagyok te mennyit kerestel azokkal a dolgokkal amit ide bef*sott az elmult evekben... :D
    most is azt irja,hogy egy csomo privatot irtam neki,mikozben 1 darabot sem irtam :D
  • mcdrusza
    De most kire haragszol? Ha arra a lényegtelen kommentekre ahol tahón hitetlenkednek akkor butaságot csinálsz. Van a másik oldal aki saját tapasztalatot mond el, így épül a dolog. Én mindig figyelek és mindig utánaolvastam eddig a dolgaidnak. Szerintem már megdupláztad az eddigi tudásom és nagyon hálás is vagyok érte ugyhogy ne hagyj itt minket. Valszeg többen olvassák itt azért a dolgokat értelmiségiek jóval mint amennyi komment van.

googleabaratom neked mibajod?
  • googleabaratom
    másik érdekesség h rengetegszer irt ö és más is nekm privátban

-mutass mar egy levelet,amit privatban irtam neked...mar osszevissza beszelsz jobb is ha eltakarodsz senkinek sem fog hianyozni az arrogans pofad :D
  • fergusonpapa
    NEm gyözködök én senkit én hogyan élek,de nem szarul bár multhonap szar volt azt bevalom.

de mármagam tartom el ezzel.

aki hiszi aki nem ezvan.

jelenleg ingyen regézek és mondok ötleteket modszereket.ha mindre ilyenek a reakciok akkor lerakoma kalapom.

érdekes a google barátom fiugra ha ezt tudja ami a neve miért nem használja az agyát vagy csak szállo igét ismeri??ha ténleg igaz lenne nem panaszkodna.

tegyél fel egy frissdolgot adj NORMÁLIS tageket és meglesznek látogatoid,jelenleg játéktezstek bemutatokra akkor is harapnk ha van már több,ezért jo mobilos ág,vagy pedig manga feltöltések képregények pár percesek de elnem hinnéd mien megszáloan nézik öket,nekm van 1 videom x tail vagy mia neve és meglepödésemre azt nézték meg 300e nem narutot.

mindegy..viszatérve.

másik érdekesség h rengetegszer irt ö és más is nekm privátban segitsek ezt azt pls.most meg ez megy :) erre nekm nincs szükségem,jelenleg ingyen segitek semien haszon nélkül(egyszer forudlt meg fejemben akkor is rámszoltak és észbe kaptam)

szivessen tettem,de ez már sok

olyanok kritizálnak és leszolnak akiknek fogalmuk sincsen erröl az egészröl amig nem jöttem ide mind annyit tudot klikeljünk 50e 1dolcsiért,meg surfbarok stb.

most uj modszerekre meg mint ha sátán igéje lenne.

vicc az egész.

örülök h voltak kitarto emberek és privátban sokat levelezünk most meg ahogy ahol kezd menni a szekér,fleevték velem kapcsolatott normálisan,nem a "ad már számba dolgot 50sorbol nem értem félék" és kérdeztek olvastak kérdeztek,na ilyen 4ember volt innen,azsem egyik néha irt is forumba.örülök h nem volt hiába való.

de sajnálom is h ezvan,majd aki lesz helyettem biztos jobb lesz az idegzette,és jobban türi ezt.

épp minap akartam megveni egy domaint amit forumhoz épitettem volna,de ennek nincs értelme.

váltson le valaki.mert én már nem foglkozom a forummal

sziasztok.

• doxadmin
    Volt egy olyan lehetőség, hogy youtubon való videóreklámozás alapján jönnek a látogatók a partnerprogram linkedre. A videót úgy készíti a csóka (erről videót is csinált) hogy keres a googlén 4 képet adott témára, egymás után beilleszti és rá felirat, alá valami nyálas szám és upload.

Mutatja videón 1 hét alatt 4000 látogató nézte meg a vidóját, amiből 800 át is kattintott a videó alattin linkre majd generált neki 200$os forgalmat - 5 vásárolt.

mindez 1 videóra.

Én csináltam 15 videót, 15 különböző kategóriában. 2 hónapja van fent (ahol még megvan) 2 hónap alatt a videókat 15-35 ember nézte meg (összesen kb 450), átkattintás 14.

Ajánlotta hogy tubemogullal feltöltető egyszerre 8-10 videomegosztóra. Neki érdekes módon engedte feltölteni, engem a 3. videómnál kibannolt videóreklám illetve spammelésre hivatkozva.

90%ig úgy csináltam a videókat, feltöltés, és a szövegezést is mint ahogy leírta. Csak a téma, szöveg, és képek változtak.

Amúgy ez is olyan mint a póker. Van aki szeretne ebből bevételt szerezni, mert milyen könnyű pár kulcsszóra optimalizálni és 10k ember az oldalamra csábítani, mégis csak alig 1-2%uknak sikerül több 100ezres látogatottságot felépíteni, amiből persze hogy bejön 3 hónapra 18k. Aki meg 18 éves létére a saját cégében ül, kb olyan mintha behúzta volna a lottó 5öst, mégis mennyien mondhatják el magukról? 100an a milliárdból..

• googleabaratom
    persze aki a realitas talajan van az mind hulye....semmi sem olyan egyszeru ahogy Gregory leiraja,maskulonben mar o is milliomos lenne...csak o rozsaszin kodben lebek vagy egyszeruen k*va mazlista es amihez hozzaer az arannya valik.. . irta,hogy napi 5ezer latogatoja van csak abbol hogy feltolt videokat...hat en pont ilyenekkel kiserleteztem 1-2-3 hete....felhuztam egy blogspot oldalt vmi cityville cheat,ratettem egy sharecash letoltest...feltoltottem mindenhova youtube,dailimotion,metavafe stb vagy 10 videomegosztora nem is egy videot a linkemmel...pingfarmmal pingeltem oket,hogy indexelodve legyenek es az elobb neztem a blogomot oszvissz 40 latogato vagy 3 het alatt :? persze a sharevashon 0 cent...ugyanez a modszer Gregorynal 5e latogato naponta es $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ hagyjuk mar :D meg egy par backlink es amazon affiliate meg kulcsszo kereses,cikkek osszelopasa az oldalra es egyenlo $$$$$$ kesz rohely...
  • doxadmin
    Nem, minden témában van 80 millió oldal, abból a top 10 életképes, a top 1-2-3nak meg annyi pénze van hogy hirdetni is tudja magát.

Ez kb ugyanaz hogy van 80 000 építőipari cég, abból top 50 milliáros a maradék meg hónapról hónapra él, illetve messze veszteségesen üzemel.

Amazon jó kiegészítésként de arra építeni marhaság. 1000$os forgalom után kifizet nekem 80-90$-t! Mi ez? 8-9%, persze ha naponta van 1000$ os forgalom akkor megéri, de ahhoz meg napi 100k látogató a minimum vagy több.

Kipróbáltam több dolgot, furcsa módon másnak 100-500$okat hoztak nekem 0-t

Kezdődött a cpa-val + minuteworkers páros - 50$ elérésekor kibannoltak furcsa módon

Majd jött más cpa aminél nem számolták el a teljesítéseket

Utána volt egy unlocker vs ponrhub ahonnan keményen jöttek a látogatók, másnak 30/1es volt a teljesítése nekem aszem 400/0 vagy valami ilyesmi

Most is találtam egy regisztrációért 1$-t fizető xxx oldalt, megcsinálták 72en elvileg, elszámolt 2-t. Érdekes módon más, aki ajánlotta mmd-forumon elvileg napi 80$-t szed ki vele.

Ott volt az oldalam 1,5 milliós havi keresés 9. helyén, mégis 1 hónap alatt jött 28 látogató a googléból. Ha véletlent nézzük ami 1 ezreléknek betudható akkor is többnek kellett volna átjönnie.

Ezek után hagy legyek szkeptikus, a 18000$ 3 hónap alatt, de most csak neked 30$.

#12418: jól van gratulálok az 50 centedhez.
    Megnyugodhatsz, nem írok neked több marhaságot te hosszútávon gondolkodó üzletemberek gyöngye.
  • dettoboy
    Irtam, hogy vettem 30 referenst, és az oldal nevét nem írtam, mert reklám lenne, de lentebb kérdeztem felőle és csak cinikus értelmetlen választ kaptam. Szóval valóban ott az 50 cent, visszanézve írja, hogy 156 click=22 cent, persze a 30-nak csak a fele volt aktív tegnap, de ez benne van a pakliban.

Nem mentem el az országból, csak máshol születtem, országon kívül(hála Istennek), tudod a hülye határon túli. Ez is azt bizonyítja, hogy látatlanba irod a sok marhaságot.

Mint írtam, hosszútávon számolok, nem napi szinten és egy jó üzletember ezt tudja.

Amit pedig a gép előtt csinálsz rohadtul nem érdekel, de ne írogass értelmetlen dolgokat ilyesmire hivatkozva.
  • fergusonpapa
    Szóval szerintem minden témában van 1 weboldal és ezel készen is vagyunk?!minek aza másik többmilio. áá mindegy.ténleg felesleges tépnem a szám,amig kinem probálod nem nagyon fog változnia véleményed,ha megis történt azis max kevesebb informácioval,ezért kudarc és állitod ez badarság.

nekm aztán már ténleg mindegy,aki makacs nem fogom gyözködni,én saját börömön tudom h ez jó,nem dobálozom reflinkekkel csak leirtam az igazzságot ,szerinted miért tenném?? hja tudom,joindulat.akkor mégse lehet rossz a modszer,hiszen minek vigyelek a rosszba ha nicsn rajta hasznom.

ezt untam már meg.semmiért tépem a szám,meg örlöl ez a forum
  • Odacsap77
    Már nem azért, de melyik PTC oldal fizet napi 50 centet ?

Mindegyik ilyen 3-5 cent/nap MAXIMUM nem hogy 50 :d

Az összes keres napi 50 et te nagyokos
  • doxadmin
    Hogyne lenne már bejáratott oldal. Az aminek a nevét fejből tudod. Nem keresni fogsz rá hogy közösséig site, hanem beírod hogy facebook. Ugyan ezt el lehet játszani bármilyen mobilos, apróhirdető, társkereső, műkörmös, webshop, stb oldallal. Ezek a bejáratott oldalak, amik már a híradóban is helyet kapnak.

Kinél adsz fel apróhirdetést, akinél van napi 100k látogató vagy akinél van 500? Akinél van 100k az a google első helyén szerepel mert futja neki havi 3 millára amivel ameddig fizet az első helyen lesz. Pár hónap fizetés után meg belerögződik az emberek agyába hogyha autót akarok venni/eladni akkor nem jóskapista magánszemély kisiparos oldalát nézem, hanem a használtautó(.)hu-t, és nem googlézni fogja, hanem beírja közvetlenül.

#12407: Gratulálok. Ha ilyen sz@rnak tartod a magyar közösséget akkor mi a sz@ré vagy még itt. Az országból el tudtál menni, akkor innen sem lesz nehezebb. Amúgy te profi üzletember vagy, befizetsz 2k$-t és napi 10$-ért + fejvadászatért, ez ám profizmus. + a napi 60cented a semmiért, mennyi az naponta 80ft? Az meg hogy mikor, mennyit ülök a gép előtt ahhoz kurvaára de semmi közöd sincs. Maradjunk ennyiben.

• fergusonpapa
    amennyit itt regéztem nektek ezalat idö alatt egy weboldal munkájának felét meglehett volna csinálni.

áá mindegy feladom.Nyár van nem fogok ezen is idegeskedni.mert már unom h nem hiszem bárki lenne akki ennyit irna vagy segitene,de mégis semmi értelme.misem bizonyitja jobban h 100soros reégimre 2 sorok a válaszok,azis csak belekötés.mindegy..

ha eltünök hát sry.

áhoj.
  • fergusonpapa
    Mindegy nem fogom feleslegssen tépni a szám én ebben bene vagyok már lassan 2éve mindent nem tudok de tággam az ismeretem ,bármikor adok tanácsot,de már kezdem unni h csak cáfolás megy meg hasonlok.

azt mondom szánjatok rá kis idöt nézegegesetek modszereket,azt nem akarjátok akor h hietem h ezt is megcisnájátok.

komolyan azt várja mindenki hogy leirom magyarul lépésröl lépésre szájba rágossan a legtutibb modszert amivel ugyse bukhatok bele és ugyis müködik nem lehet hiba?!

válaszolok..szerintem igen...

Alabol tuti modszer nincs,azért kel probálkozni,mindenki kezdjen el weboldalt ksiebb versenyeken,taapsztalat szerzés,és önbizalom növelés.a kis siker,utána lehet nagyobb falatokat is,hiába mondom h okosan csinálva közepesre is belehet jutni 1-2 ho alatt,ittlévök 99% feladná elsö 2nap.

kezdek besokalni..
  • fergusonpapa
    nem veszem,egy wp felrakni 2 perc.pluginok téma felrakása 15 perc,tartalom félora.reklámot ki.stb.és kész.3ora max.az egész.

utána submiteled rss,meg pingelés = gyors indexelés. 10perc

adok pár edu backlinket megcsinálsz 15öt,az félora másnap megint és megint és láttod h mész elöre,ennyi.egy semi vagy kis versenynél simán ottvagy.

h találsz nagy forgalmu kisversenyü kucslszavakat,hosszu kulcszkat kel keresni.

akárfelmeni amazonra és nézni termékeket és azokat megnézni keywordtoolal.stb.
  • Odacsap77
    Nem értem, annyira leírod hogy milyen könnyü 5 perc az oldalt megcsinálni max 2 nap egy 200000-res kulcsszóra optimalizálni hogy első ötbe benne legyél + összemásolgatsz egy kis szöveget és kész is már is havi 80e-t keresel.

Mert te ezt írtad, és mi meg leírtuk hogy kurvára nem így van ennyi..

többet nem írok mert csak kötekedésnek vennéd

• fergusonpapa
    komolyan pont te akiek van vagy 5000000 domainje már,nem értem mi eza szarkazmus,miért nem minjárt kocsi szóra gyursz ANGOLUL.(legnehezebb)

nem kel nagy konkurenciára,ott vannak hosszukulcsszavak,egyedi esetek.
    elég egy szük témára konckentrálni.1hét alatt belövöd az oldalt és az honapokig hozza a pénzt.

elektronikai kütyük,vagy akár bármi,keressel nagy viaskodás??mész tovább mérlegelsz mennyien keresnek rá havi 100.000 fölöt már nagyon is érdemes belekezdeni.

ugyanez játékoknál,épp egy kisebb nekm szinpatikus játák jelenik meg 2 hét mulva,mit tettem?megvettem játéknév + download.
    300e keresés,már mosr 2.oldalon vok.és csak tartalom van még rajta semmi backlink.

haver is ezt csinálja több is ,keress,csinál.

épp amit linkeltem ahol weboldalakt lehet venni eladni,h havi 5000dollárt hoz egy mükörmöket árulo oldal -.-' mondta h kicsi volt versengés.,mostmár lett pár és igyis elsö.50e dolcsiért elado.
    és licitáltak rá.

oks érteni kel hozzá,de affilate amrketingnél nem.pár megirot szöveget összemásolgatni,egykét mondatot kitörölni h ne legyen duplikált,vagy fizetni egy irot ami 5 dolcsi mondjuk.

nagy dolog komolyan.
  • fergusonpapa
    ezaz h van aki mer állmodni és megporbálni,van aki inkább befásul a robot meloba,ennyi ha nekd ez sok ott van amit dettoboyka irkál,de h nem kevesebbet vesz el az idödböl azis biztos.
  • fergusonpapa
    tudod miaz h long tail keyword?? (hosszu kulcszó)

else hinnéd mennyi kuclsszo van cska angolban amire havi 500e-en keresnek konkurencia MEG NINCS,mert ami találat is van egy kis hirmorzsa,egy eröl oldaltol,amit piszok könnyü beelözni,sokan ezt csinálják.

annyira ne legyél már szük látókörü.

kijön 1 uj telefon ,teszem azt galaxy S akkor mikor már bejelentik megveszek a domaint,foglalt mert valaki eböl él meg h idöben legfoglalja és eladja??variálsz rajta picit.felnyomod rá wordpresst,adsenset,tartalmat,kis backlink = $

mire kijön a telefon már belesz jártva az oldalad,mi ebben kurva nehéz???

én jelenleg tudjátok mit csinálok???andorid alkalmazások letöltése.van sok ?? igen rohadtul.mégis tegnap 2700látogatom volt.és 31dolcsit keresstem.

van kurva sok ebookos oldal?? igen mégis megfogom csinálni.

cpa meg lehet illegális tartalmon,nagyon sokan engedélyezik ahogy cpalead is.

forgalmat lehet szerezni,másik keresöröl.(bing) amerikában pl már lakosság 30% ezt használja.akkor utube,web2 oldalak(van kismilio) emelet backlinket adnak.

volt oylan kampányos h egy facebookos játék hack letöltés konkurencia volt.mit csináltam?öszsevágtam egy videot feltettem több mint 10 video portalra,aztán mindegyiket be pingeltem és rss-submiteltem. a videon volt egy felirat az oldalamra.

és érdekes 2-3nap után 2 video is elöl volt,miért?mert elsönek videokat mutatja google utána többi találatott.

és tádám napi 4-5e látogato,unlockerböl visszajöt simán a befektett idö.és utána nem is klet ránéznem.épp2hete kapcsoltam le az oldalt mert napi 1 -2 dolcsi már nudli volt eladtam.

ugyanezt lehet twitteröl,van szolgatatás segit ha valakinek céges profilja van kipostolni elöre beirt doglokat,beirod majdnem ugyanazt de kulcszo egyezik melé link,1-2 oránként kiteszi.a google gyorsan beindexeli és mert twitter erös oldal simán bekerülsz elöre.igaz nem tartos,de mennyi idö is keletthozzá??

ahogy ugyanugy lehet pl telefonos oldalamnál ha maradunk forumokba kiteni játékokat ,és rarban ott alinkem is,reklámnak meg forumon aláirsnak ami jo backlin is akár.

vagy torrentre felhuzni kitlaálni h heti alkalmazások,és 1honapig csinálni benne link,hidd el lesz emebr aki oda szokik.

nincs olyan h bejáratot oldal,van aki ezt van aki azt találja meg,nagyobbat könnyü de ne legyünk má ennyire negativak.

duplikálát tartalomrol meg annyit hogy akkor büntet a google ha cim teljesen ugyanaz és aszöveg 50% legalább.nagy dolog kicsit átirni =) komolyan mondom már csak nevetek.

warriorforumon és igitalpointoson sokan adnak el,heti 20e dollár 50dolcsiért,hát igen ellenvetésses ,csak azt ne feled aki itt nudlit ad az mit kap?bant,de nagyon gyorsan,legnagyobb pénzkeresös közösség egyike,oldal vigyáz hirnevére.

és akinek már többszász hsz-a van régi motoros és kitesz egyet és cska 30 másolatot ad az azért van mert ha valaki megevzsi fél h megvezsi másik 1000 és akkor nincs is értelme ha belözik akár.

és hidd el nagyon gyorsan elfogynak,és az ára meg csak jelképes összeg,tudod miért??mert sokan átenék másik oldakr aés oda lenne az ötlet és akkor oda amivel pénzt keres,egy jelképesöszsegnél jo társaságban igencsak jol jár,kap kis pénzt emelett megmarad egyedisége egy DARABIG ugye hamar elmulnak ezek a dolgok,párhonap és már kikerül ingyen,elkezdi minden mocsing hazsnálni és máris nem ér több ezer dollárt de töredékét még hozhatja.

én sokat vettem már vagy 500dolcsit tuti költöttem mrá ebookokra,megérte?igen,volt 1 cuc azzal indult be cpalead karierem mikor annyit kerestem.

a többi meg látogato szerzö trükök stb,aminek 99%-át már leirtam itt ingyen -.-'

és akkor mindig meg a cinikusság,nem fogok senkit se gyözködni,aki nem mer nem is nyer.Sokadjára mondom h rengeteg külfödi tizenéves taknyok több ezer dollárt is keresnek röhögve,és ezek nem kitalált dolgok,durvább meg aki már saját weboldallal (céggel)rendelkezik és még alig töltötte 20at, affilatepaying.com-on van pár interju,mikor irják h 2éve foglakozik vele,és tádám..

de maradjunk lentébb,sok egyszerübb emberke is ezerféle képen megcsinálja.

emeltt épp leirtam este egy modszert,ami igencsak egyszerü pénz befektetés nélkül de szépen elnéztettek melette..

többet nem gyözködök,kész regéket irok de senkinek a semmiért.

• dettoboy
    "Vajon miért gyatra? Talán mert senki sem akar 50 cent /napért a gép előtt rohadni."
    Hát ez érdekes, az havi szinten 15 dollár és ha vagyok kb 10 oldalon fenn, akkor az már150, a ref-ekről nem is beszélve. Ugyis a gép előtt rohadsz, szinte azonnal válaszolsz, ha írok valamit, tehát az időd és áramot is pazarlod, mivel értelmetlen beírásokkal múlatod az időd. PL:

"+1 , Egyéb piramisjáték, mlm, befizetős dolgokat nem vettem számításba, mert milyen munka már az amibe be kell fizetni azért hogy pénzt keress"
    Itt leüvölt rólad, hogy miféle üzletember vagy, mert hogy jó nem, az tuti. Minden normális üzlethez pénz kell, pénz pénz csinál, ezt akárki tudja, ez nem vita tárgya.
    Regiztem a lentebb kérdezett oldalra, kapásból befizettem a clubtagságit. Azonnal vettem vagy 30 ref-et magamnak és már 60 centnél tar a számlám, holott még egy oldalt nem néztem meg, és vettem 400 látogatót az oldalamra. Persze, ha megszámoljuk, hogy mennyit költöttem és hogy mikor térül meg a befektetett lé, akkor hosszútávon éri meg csak, de azonnal sehol nem lehet meggazdagodni csak pókeren, de hát ahhoz Is PÉNZ KELL.
    Premium tagságot váltottam volna, akkor már a duplája lenne meg, csak előbb tudni akartam, hogy miféle oldal, van-e valakinek tapasztalata az oldallal kapcsolatban, ezért is merészeltem írni ide. ha orosz oldalakon kérdezek, ott válaszolnak gond nélkül, ajánlanak jobbat, de nem kötekednek és csesztetnek ok nélkül.
    Olyan oldalakon is kattogtatok, ahol nem fizetnek, csak viszont látogatókat rendelhetek az oldalamra. Az oldalam link látogatottsága Magyarországról jelentősen megugrott, miota magyar oldalakon fizettem be(lásd lenn a számlálót). Az oldal a google második lapjára tornázta fel magát. Amióta ott van, 15 magyar regizett, persze ebből 12 szart se fizet be, látva a ti reakcióitokat, ezen nem is csodálkozok. De, a maradék 3 fizet és vagy azért mert jo üzletet sejt mögötte, vagy simán beugrik akármibe, számomra lényegtelen, mert 15-ből 3 hosszútávon jó arány.
    Tagja vagyok egy orosz deposit oldalnak, ahol egy havi 100 dolláros lekötés mellett, napi szinten 1.12 %-ot irnak jóvá a számlámon. Kifizetnek gond nélkül, hivatalos engedéllyel csinálják.Ez most nem reklám, csak jelzem, hogy pénz pénzt csinál.
    Csak ezen az oldalon találkoztam, ezzel a "mutasd a számlád" hozzáállással. Normális ember, mielőtt beszáll valamibe, utánajár, fórumokon, hozzászólásokat olvas. Nem azt mondom, hogy el kell hinni mindent, amit ide beírnak, de utána lehet járni, ha érdekel, HA MEG NEM, akkor ne ugass bele látatlanba, mert fingod nincs róla és csak magadat járatod le, ha netán mégse lenne igazad.
  • doxadmin
    Nagy konkurenciánál nem is fogsz. Még a top 10 be ha bekerülsz azzal se érsz el semmit, mivel már megvannak a befutott nevek, cégek, akiktől a látogató tudja milyen szolgáltatásra számíthat. Illetve ott van az a havi x millió amivel mindig is be fog kerülni eléd.

Látogatottságot a téma határozza meg. Ha olyan ami megnyerő, akkor nekem nem kell sem backlinkezni, sem hirdetni pénzért, sőt még like scriptet se alkalmazni mert önmagától fogják a látogatók megosztani és hirdetni. Ehhez viszont ütős téma kell, nem a 800. kutyás oldal, és nem a 900. fogyjál le 10 nap alatt 80kg-t.

A témához még annyit hogy nincs olyan kulcsszó amire ne lenne konkurenciád - csak a konkurencia erőssége más. Lényeg hogy te úgyis másolni fogod a tartalmat, mert pl.: hogyan betonozz, azt csak 1 féle képen lehet leírni.

jó, igen elhiszem hogy nagy pénzek vannak a reklám helyek kiadásában. De ahhoz el kell jutni arra a szintre hogy kiadhasd, amihez jó tartalom és nagy látogatottság kötelező.

warrior meg MMD forumhoz meg annyit, hogy ott árulja a csuda jó módszer amivel 3 hónap alatt 18k $-t keresett 25-30$-ért. Ha tényleg ennyit keresne, egy általa kitalált módszerrel nem ennyiért adná. Vagy előbb kiszedné belőle az értéket és csak utána adná el. Szóval ezeknek nem nagyon hiszek. Másik hogy odaírja hogy 30 copies maradt? Komolyan mi ez? egy nyomtatvány, vagy egy promo dvd, jobb gomb másolás, és egyből van neki még 15. Marketingfogás semmi más. Kieg még hozzá, furcsa módon van 300 eladása, és abból 1se írja vissza konkrétan hogy mennyit keresett, csak kétes, működik persze visszajelzés jön.

És kb ugyanez a helyzet a kulcszóoptimalizált adsens oldallal is. 30$-ért adna 1 oldalt, 1ső hely x találatra, és odaírja keress 100-3000$-t vele. Apróbetűben lap alján meg oda van írva hogy nincs garancia sem a 100$-ra nem a felettire. Akkor mégis mi? Ezzel az erővel vehetek egy lottószelvényt is és akkor vagy nyerek x milliót vagy nem, ott sincs garancia.

A sok hülye meg veszi, és ha keres 5$-t havonta a 100$a kerülő oldallal még örül is neki.
  • Odacsap77
    És ezen felül még látogatottsága is legyen(nagy), melyet kicsit nehéz elérni olyan témában ahol kurva nagy a konkurencia..

• milk4
    A weboldalt,dizájn és ezeket én vágom.Régen 1-2ezer forintért csináltam klánoknak weboldalakat(dizájn+kissebb admin rendszer).Ezeket 3-5nap alatt teljesen megtudtam csinálni bug mentesen.A lényeg a tartalom és látogatottság kreálása.Ezekre sajnos nincs "tehetségem".
    Utána olvasva,biztos hogy okosabb lennék de a kezdeti szenvedés és bizonytalanság valószínű,hogy elvenné a kedvemet az egésztől.
  • doxadmin
    Jah, csak jól látogatott weboldalhoz jó és keresett tartalom kell. Kevés ember érdekel a teknősök szaporodása, mint pl az apróhirdetés feladása. Elsőre pikk pakk be lehetne kerülni a top3ba, utóbbinál az top 1 nek van 180 000 Backlinkje, emellett benyom havonta 2-3 milliót adwordsbe szóval midig is az első lesz. Emellett Kft. van mögötte, ami azért megbízhatóbb mint egy magánszemély.

Nem az oldalt a nehéz megcsinálni, meg a dizájnt, hanem a tartalmat

- legyen egyedi, mert ugye a google nem szereti a duplikált tartalmat és lehet 100. elé se kerülhetsz büntiből

- legyen legális, mert illegálisra se cpa-t, se adsenst nem tehetsz.

- legyen érdekes, mert ha nem a kutyát se érdekli, 1x benéz 1mp múlva más el is megy és vissza se jön.

-Persze az sem árt ha valamilyen szinten értesz az adott témához, mert mondjuk fogyásról vagy testépítésről 0 információval tippeket adni semmi értelme sincs.

Seo forumon azt mondták olyan témában csináljak oldalt ami érdekel. Az a baj hogy olyan érdekel amiből már 1000 bőr le lett nyúlva, szóval csak azt tudom elmondani amit előttem már 1000ren leírtak - tőlük tanultam, akkor hogy írhatnék mást?! És persze kit érdekel az akit már 1000 ember előtted elmondott.
  • fergusonpapa
    amiota itt vagyok,10x legalább leirtam szépen mindent.

igen elsöre hosszabadlamasabb de ez olyan mint biciklizés,utána simán megy.

és am se nehéz,nem php programozásra gondolok.

van joomla,wordpress én utobit használom 2!! perc felrakni,egy alapblog motor,annyi téma van rá h azt else tudnád képzelni,egy nagyon szép magyar admin felület.Bejegyzést irni meg már csak tudsz.Akarsz turbositani? felmész hivatalos oldalára és több 100e plugin vár,megnézed a nevét admin felületen meg plugin résznél rákeresel 1kat és telepitve is van,najo ez nem igaz mert 2 kat.de vicc az egész.és uána megszokod azt az 5-10 plugint amid van,csak bekapcsolgatod beálitod.Plugin lehet reklám kezelö,megoszto gombok.statisztika.spamszürö,többi az már csak egyébb csicsa.

ebben mi a nehéz??
    Beirod wordpress telepitése leirják hány lépés.söt! sok tárhelynél kijelölöd h wordpresst kérsz és felrakja nekd 1perc alatt,csak bekel laknod.

aztán tárhely?miaz?rákeressel,olvassol.kb ezek az alapdolgok nem nehezebbek mintha egyszer elolasnáda töri könyböl az egyik leckét.

ezerszer elmondtam olvasni olvasni olvasni informálodni.Semmi más nem kel,és nem 500oldalakat kel olvasni,én hetente rászánok egy pár orát és végig nézem udonságokat.de ha van valami bevált és minden okés még ráse nézek.

nekm is van életem,van barátnöm,sok barátom,konditerembe járok,és nyár van.mégis van idöm még a forumra,weboldalaimra.Netes tevékenységem 3 orát vesz el egy nap.De mert sok projectben vagyok benne.Aki 1 weboldalt vinne annak napi fél 1 ora.az mi?? egy játék,egy barátokközt.Ezen kéne elagyalni.

senkit nem fogok rágyözni arra h csinálja mert maga sara ha nem teszi,én csak a kitaposott utat mutatom meg az esélyre.
  • milk4
    De összetenni egy weboldalt,megírni mindent az nem kis idő és munka.Én kb. napi 15percet szántam kissebb munkákra és 2-3nap alatt 2,5dolcsit szedtem össze(ki is fizettek).Most a célom a 20dolcsi hónap vége előtt(1/4-e már most megvan,szóval lehet hogy több is lesz).Persze,ebből megélni nem lehet és aki komolyabb pénzt akar,az inkább csak kávé szünetében foglalkozzon vagy alvás előtt ezzel.

Én is gondolkodtam,hogy összeteszek egy weboldalt,de amint megvolt a dizájn és a tartalom elakadtam.Tudtam,hogy mit kéne csinálni,csak azt nem hogy hol.Ügye kéne domain+tárhely,reklám stb.Egy olyan embernek mint nekem,aki sosem csinált ilyen,annak 5x vagy akár több időbe is tellhet mindez.Persze nem várom,hogy mindent írjatok le nekem lépésről lépésre,de ha pl egy ebookot írnál róla vagy valami,akkor valószínűleg megvenném.
  • fergusonpapa
    szenvedni??szerintem az szenvedés és h mondtam sose ti klikeljetek teljesitsetek reklámot hanem ti irányitsatok,anélkül nincs benne pénz.

weboldalakban vana legnagyobb pénz még magyar vizsonylatban is ,elárulhatom ;) és inkább épitkezem a napi 1-2 ora szabadidömben valami sajáton amire jo ránézni mint ezek.na meg több pénz is.

ajánlom olvassátok flippa.com ;) weboldal eladás vásárlás,külfödi egyik legnépszerübb.

bevételekröl (vannak képek is irások stb)akár ötletett is lophatok.aztán majd meglátjuk mi a szenvedés ...
  • fergusonpapa
    kicsit lesarkitottad a dolgokat.

A,nem éri meg vele foglakozni ez tény,TALÁN az érem másik oldalán hogy te üzemeltetsz egy ilyen oldalt,olcson lehet hirdetni akkor hamar rákapnak a hirdetök.

B,Ha tudnád mennyire megy,az meg h beszerzed ingyen,mikor? net világábanmár egy féléves ebook kb szart se ér,de nincs is sokszor tovább.De warrior forumora menj fel,akár nyis témát kérj tanácsot,stb (adnak rendes társaságvan ott) meg információt,rájösz mennyire megéri,ugyez van amazon-nál ebaynel és még jopás kisebb oldalnál.Mindegyik megy de persze ez olyan dolog hogy asztalos munka szar de ha nagyon értezs hozzá eltartod még a dédnagyanyád is.Magyarul?? nézni kel modszereket ötleteket,meg mindne ifnormáciot begyüjteni és hasznáni azt amit agynak hivnk és kitalálni sjaát olgokat akár,ha nem is annyira eredeti probálkozni kel,mit vesztesz?semmit.

C, CPA szintén ugyanez,csak szerintem sokkal egyszerübb mert ugye vannak olyan offerek(reklámok)amelyek csak emailt kérnek,kevesebbet fizett de sok kicsi...

D,Adsense,banom van,mást használok most,haver gyözködésére,miért??mert ö sorra keresi kulcsszavakat,hazsnálj az agyát,felhuz egy egyzserü oldalt kis link épités.és hozza a pénzt,ADSENSEBÖL,nem 1-2 dolcsit,igen függ látogatoktol,de vagy linképités jo kulcsszo,vagy más modszerek.utube,web2,stb.

F,feltöltés,igen nagyon sokan csináják,miért??EGYSZERÜ és ennyi.de mégis jelenlek meg uj feltöltö oldalak,sorra olvasom ki ennyit annyit keres,kis tizenévsek,miért?nem adja fel olvass olvass olvass,összerakja dolgokat és kész.

Saját weboldal futtása mgé mindig megéri,de máshol hirdetni vagy szerez látogatot.

Emelett még vannak modszerek de igen ezek mennek mostanában,de modszer meg rengeteg,mondtam adok forumokat,énis azt olvassom stb és érdekes én elvagyok,jlenleg 2 lengyel srác felvett msn 17éves az egyik és 1éve kezdte elején filefeltöltés stb,most mondtam neki miket olvasson forum stb,már szégyen rám lassan de az egyiknek weboldala van folmyatotssan hirdetnek nála 1hét alatt 400dolcsit keresset most.Másik affilte marketing és trükökk ö peddig épp tegnap mondta h várja h kifizessék leadboltom 300dolcsi maxbountyn meg 1300..

A cpa és termék eladásnál,kilehet tenni saját oldalra reklámot is.sokan csinálják,eredetileg ez volt a célja is.

Láttam oylat h laptop féle kucslszora épitet egy márkára,irt rola leiirásokat felfutatta,és tipus beirásnál a 2. és oldalt meg amazon linkje,képel adatokal megveheted stb.Szép kis sumát termel.ÉS akkor ezt megismétli.

de én meg jelenleg bant kaptam adsensetöl mert warez tartalom is van oldalaom,ez az indok azt mondják.

Saját tapasztalattom meg a mobilos oldalam amit mondtam,fent vok már utubon látogatoim fele onnan jön,másik fele facebook,fanpage és likelock plugin.(lájkolni kel h lássáka letöltési linket)

bevételem offerböl már van,és adsense ban után más reklám cég.emelett ha lesz féléves az oldal átmegyek más moszerbe,bérelni lehessen a hirdetést.BEvétel vigan vissza hozza az ora dijat amit beleszántam.mondhati 1000ftos orabért számoltam.És mostmeg már napi 1 orám van benne.szerintem megéri.

köv cél ebook-os oldal.

na és csak h mien trendek mennek most forumokon amit mondtam?pl van egy nagy pornos társkeresö plentyfish avgy ilyesmi a neve,nem foglakoztam vele de nagyon dijazák,meg sokaknak bejöt ahogy olvastam.ott hirdetnek OLCSON offert és nagyon megéri.

ami jobban tudok ajánlani az egy pár éves ötlet,több dijat zsebelt már be,azt mondják felcseréli az online fizetési modszert.épp olvastam socialtimeson.

egyböl kapcsoltam h ez jo és néztem forumokat h irtak e már rola és lás csodát igen.van modszer és ennyi.épp ezt probálom ki majd hétvégén.

hogy miez??egyszerü,2 srác kitalált egy szolgáltatást,pay with tweet,ezel párhuzamban meg egy egy ebookot árultak ezzel tesztelve a mpdszert.

ami annyi h megveheted pár dolcsiért az ebookot,de ha ajánlod vagyis gombra katintva bejön twitter (mostmár fészbuk is) megosztod valameiken,akkor letöltheted INGYEN.

fél milio embert ért el rövid idön belül mig normális modszernél meg?! egytizedét sem!!!!!Ez a reklám.

Miért éri meg??egyszerü sokan kerestek már abbol pénzt hogy ebookokban reflinket vagy offer linket tettek.mimást kéne tenni mint irni a semmiröl.akár összemásolni. benne meg offer.h itt tudod meg h keres még pénzt.pl.

vagy kis % megveszi.(igen van ilyen ne azt nézükh ez magyarorzság)

de nem csak ebook lehet,lehet egy zene,ami jo a feltörelkvö zenészeknek h mindneki zenéjéröl beszél stb.de akkár egy játék is vagy pl vana payperinstall szolgsláltatás,beleteszed az offeres linked más kipostolja a facebookára mondjuk hogy pl fészbuk dizájn válto.és megkapja linket ami az offeres.
    felrakja = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

és ennél egyszerübb nincs világon.És persze ingyen elérhetö,csak olvasni kéne.

ha valakinek meg avn rá pénze ,warriorforumon nagyon jó ebookok vannak.(többsége top seller clickbankon ;) )

ugyhogy könnyü beletörödni mint tenni érte.Pénz kel hozzá???én mobilos oldalam kezdésnek blogspoton volt.most meg 1dolcsis .com-os domanin tárhely meg évi 8000ft de van rajta 9 oldalam.

amit meg most irtam le weboldal se kel hozzá csak egy blog.egy kis ész és ennyi.
  • milk4
    Minuteworkers.com-on 2-3nap alatt összehoztam 2,5dolcsit simán. Szerintem ezek a kis munkák hozzák a legtöbbet leggyorsabban,ha nincs kedved weboldallal szenvedni.
  • Odacsap77
    Hát, ha nagyon unatkozol van még a cikkpiac.com - minden szövegért fizetnek (persze hibátlannak, és értelmesnek kell lennie)
  • doxadmin
    Összeírtam (magamnak) hogy milyen lehetőségekkel lehet pénzt keresni online, és mik a hátrányai, vagy mi kell (kötelezően) hozzá

A, Ptc, HYIP, surf, surfbarok - sok idő, kevés órabér, nem biztos hogy kifizetnek, kevés reklám / oldal

B, Clickbank termékek ajánlása, partnerprogram, illetve saját webfelület kiadása - Termékek sz@rok, kb 90%ához ingyen is hozzá lehet jutni, Nagy látogatottság szinte kötelező mert alig 1-2%a vásárol, ha több akkor szerencsés vagy. Saját oldalhoz nagy látogatottság kell hogy kiadhass felületet pár 100$/hó pénzért

C, CPA - szintén nagy látogatottság kell, illetve olyan termék, információ ami kell az embereknek és megadják a kért adataikat.

D, Adsens - nagy látogatottság ebből levonódik az átkattintók aránya. Kevés a $/kattintás. kulcsszó függő, de optimalizálhatsz te az 50$os kulcsszóra ha 2000. helyen nem fogy 50$-t érni. Bizonyos kulcsszavakra brutál konkurencia

E, forex, póker: Előbbi rizikós, utóbbit szigorítják. + idegtépő mind a 2 + tudás nélkül bukó.

F, Letöltéses pénzkeresés - kiélte a divatját, szintén nagy forgalom, illetve célzott, mivel csak 100 USA letöltés ér 25$-t, 1000 EU letöltés csak 3$. A másik ellenérv hogy torrentezik a többség, nem fog 8-10 db os fájlokra 10 órát várni hogy letölthesse.

+1 , Egyéb piramisjáték, mlm, befizetős dolgokat nem vettem számításba, mert milyen munka már az amibe be kell fizetni azért hogy pénzt keress

Kb ennyi ami az eszembe jutott. Szerintem végigvettem mindent ami a csapból is folyik, és már 1x biztos le lett rágva.

Esetleg valaki ismer valami újat? Vagy ezekből kell kifacsarni amit még lehet?
  • doxadmin
    Vajon miért gyatra? Talán mert senki sem akar 50 cent /napért a gép előtt rohadni.

Elég baj hogy erről, szól, ptc meg hyip meg surf. Havi 5000Ft a 3at együttvéve összejön már gratulálhatsz magadnak. Közben meg az internet + elhasznált áram meg van vagy 10e.
  • dettoboy
    Naponta 3 órát töltök surf-özéssel, tagja vagyok kb 10 orosz ptc oldalnak, van kb 50 ref-em, de magyarországi választék eléggé gyatra, gondoltam rákérdezek,mivel ez a fórum erről szol. Hihetetlen, hogy itt milyen emberek vannak.
  • dettoboy
    Én ezt sosem irtam, hogy havi 300 ezret, miért talász ki ilyeneket? Mivel lehet vásárolni ref-eket, és feltehetem az oldalam is a surf listára, pl ezért.
  • Odacsap77
    LOL.

Ha havi 300 ezret keresel a fasza oldaladdal akkor miért kutakodsz ptc-k után ? .DDDD

• dettoboy
    Egy gyors kérdés, a hunbux oldalrol tud valaki valamit=Érdemes foglalkozni vele?
  • morphius84
    na megkaptam még egy hyip oldaltól a kifizetésem :) kérdés persze, hogy mi lesz, ha majd nem pár $ lesz bent :)
  • fergusonpapa
    Szerintem teljesen jogos,amerikában is már rég van,ezenkivül spanyoloknál, franciáknál is.

Jogos és logikus hiszen ezis bevételi forrás.Nekm nincs bajom vele
  • morphius84
    akkor legalább nem a romák vesznek majd hifit meg plazma tv-t abból amit én keresek meg :D XD de fogadok, mire eljutok egy rendes összegig, addigra erre is adó lesz :)
    am a Moneybookers számlára érkező pénzről nem tud az apeh és az ő kártyájukat használom, tehát haza nem utalok pénzt :D

egy jó hír roulettezőknek :D

"Nyereményből származó jövedelem

76. § (1) A nyeremény esetében - ha az nem tartozik a kamatjövedelemre
    vonatkozó rendelkezések hatálya alá - a szerencsejátékok szervezéséről
    szóló törvényben meghatározott engedélyhez kötött sorsolásos játékból,
    az ajándéksorsolásból, valamint a fogadásból származó nyeremény (a
    továbbiakban: adóköteles nyeremény) címén kapott bevétel egészét
    jövedelemnek kell tekinteni.

(2) Pénzbeli nyeremény esetén az adó összege 25 százalék, amelyet a
    magánszemélyeknek kiosztandó teljes nyereményösszegből egy tételben
    kell a kifizetőnek levonnia, és befizetnie.

(3) Ha a nyeremény nem pénz, hanem más vagyoni érték, akkor annak
    általános forgalmi adó nélkül számított szokásos piaci értékét alapul
    véve, annak 33 százalékát kell adó címén a kifizetőnek megfizetnie.

(4) Nem számít jövedelemnek a szerencsejátékok szervezéséről szóló
    törvény 16. §-a alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, a
    2005. január 1-jét követően engedélyezett sorsjátékból, a
    pénznyerő-automatából, a játékkaszinóból, továbbá a totalizatőri
    rendszerű lóversenyfogadásból származó nyeremény.

(5) E § alkalmazásában a bukmékeri rendszerű fogadás adóköteles
    nyereményének a kapott bevétel azon részét kell érteni, amely az adott
    nyeremény érdekében megfizetett tét összegét meghaladja."
  • Odacsap77
    Persze, itt már lassan levegővételi bérletet kellesz venni...