15995
-
#12506 az alap,az egyszerü script semmi uj,admin felület nagyon szép.
havi 25?nem tudom sok helyen fent van script és semmi extra sztem.flekel futatni népszerüsiteni forumokon stb.
ennyiböl inkább inygen tárhely meg kuponos domain max 2 dolcsibol kijön az ember.normális .com-os domainnal.
és ha nem jön be 3honap alatt hagyni kel picsába,ha növekszik is 1 éves tárhely kerül nem sokkal tbbe mint itt egy hónap.
sztem badarság -
Vpeti125 #12505 Sziasztok!
Van egy olyan weboldal ahol PTC oldalt lehet bérelni 25$/hó 60$/3hó csak-> vagy is megéri több hónapra venni. Az alapokat megadja te meg átírhatod teljesen pl:beraksz hirdetéseket meglehet szabni hány másodpercig nézze a felhasználó, 1 hirdetésért mennyit kapjanak a felhasználók refek után ezernyi dolgot belehet állítani itt az oldal neve http://www.buxhost.com/ Nem tudom érdemes-e ilyenbe belefogni a 25$/hó az lófing...de a tagokat kifizetni már nem kis pénz...ha átlagárat fizetnél a tagoknak hirdetésenként az 0.005$/link ha van 1000 aktív ember és 0 ref és napi 10 link amit megnéznek akkor is napi 10.000Ft=50$ ... persze ez összesen,de egy felhasználó 0 ref nélkül ha a kifizetési minimum 2$ akkor is 40 nap alatt ér el 2$=400Ft :) Ha sok refje van valakinek az meg kész csőd :) De a refek számát is lehet maximalizálni,hogy max csak 5 db legyen. Haszon?->Van 10 darab megbízható cég ptc vagy valami más kiteszed a saját reflinkedet azon keresztül beregisztrálnak és alattad lesznek ha már többen lesznek akkor befizetsz tagsági díjat és még többet kapsz... miből van még haszon? -> tagsági díjakból... , ha megkeres valaki téged és mondja,hogy szeretne látni 20.000 látogatót a weboldalán és fizet érte 5.000Ft (példa) ebből van még pénz,hogy ha van saját weboldalod és a hirdetések közé beteszed a weboldalad címét és a weboldaladon google adsensét használsz. Leírtam miből lehet haszon és miből veszteség. Szerintetek érdemes belefogni mert a kezdési tőke 25$/hó az nem sok érte :)
1 dolgot elfelejtettem van egy próba admin felület ott megnézheted miket irányíthatsz itt a link->
URL: www.nextgenptc-demo.com/pages/adminlogin
Admin name: admin
Password: demopassword
PIN Code: 1357 -
#12504 hadd ne ismételjem már magam légyszives,mert cska felfog huzni megint.
annyit elárulok h akit betanitottam most,napi 100eurot keres addsensén..eza 3. napja h enyi jön.1hete meg napi 10..
pont. -
morphius84 #12503 nem minden hyip bukta :) a többi módszer amivel pént kereshetsz neten, hát nem akarok senkit megbántani ezzel, de nevetségesen kevés pénzt hoz, havi 2-300$ 5-6 óra munkáért nem vmi jó, itt meg többre nem nagyon van esély legálisan :)
de ott van pl a uinvest is, de oda meg sok pénz kell egy rendes havi jövedelemhez -
#12502 badarság ;) hidj nekm -
#12501 zajlik a nyár zajlik az élet,kevés az idöm de halladok az oldallal.
Ki akar cikk iró lenni?
rengeteg téma van emelet bárkinek bármilyen ötlet etémaköre van internet világbol lehet cikk iró.
Pénzt elején nem adok,amint normálisabb bevétel lesz akkor ez természetes.
Miért éri meg?? mert sztem szép olvassoi tábor alkaul ki és ha már megvannaka cikirok nem jut be más.most érdemes egy szeletett szereznia tortábol.
ugye nem értek mindehez ezért ahogy mondtam bármien témában,pénzkeresés,it hirek,social média.Bármi, heti pár cikkröl van szó 2-3.
ami még fontos h ne másolás legyen ha valahol is olvassta az iletö legalább fogalmazza át,mert ha jelentés jön h másolat akkor? ennyivolt :) törlés,ban blabla.
na nem avgyok én keménymarku tessék jelentkezni ha érdekel valakit ;) oldal szerintem agusztusban már startol. -
morphius84 #12500 vkinek van már befektetése az earngroups.com oldalán? eddig nem hallottam róla semmi rosszat, nem fizettem még be, de ref utáni jutalékok már voltak és azonnali kifizetés is simán ment....
kb 85.7x a hozam 6 hónap alatt, ha visszaforgatok minden pénzt :) azért számoljatok utána, lehet tévedtem
45% hozam van 14 napra, minden 15. nap a tőkét a hozammal megnövelve forgatnám vissza a terv szerint :)
pl 10$ indulóval
1 hó: 21$
2 hó: 44.1$
3 hó: 92.61$
4 hó: 194.481$
5 hó: 408.4101$
6 hó: 857.66121$
1 év után: 73501$ ha eddig kibírná az oldal, akkor kicsit megéri befektetni :D
csak kb értékeket írtam, nem pont ennyi lenne, de centre pontosan nem számolgatok most XD
aki lát ebben fantáziát, az remélem megtisztel cserébe annyival, hogy alám regisztrál náluk :)
vélemény? -
morphius84 #12499 lehet belefogok, de ha nem muszály, akkor nem akarok senkit se becsapni és fizetném őket rendesen :) annyiért meg sztem se kérdés, volt már nagyobb befektetés is ami nem jött be, 5000Ft meg nem sok manapság, értékben persze, mert megkeresni megint más dolog :) -
#12498 5000ftot simán megér akor aösszeg érte vic.és csak pár nagy arányu klikért fizetés meg hasonlo,nem fizetni.és 10x-100x is visszajön utána feketelista. -
morphius84 #12497 am az alohaclickers fizet? elvileg 1% jár a keresetből, ha jól tudom.....
3 nap alatt 10000$ volt a forgalom 9 ref munkájával, akkor 100$ lenne 3 napra? ha igaz, akkor veszek még 50 rabszolgát magamnak XD -
morphius84 #12496 legrosszabb esetben nem fizetek ki senkit XD pár hónapig lehet vele húzni az időt XD -
Odacsap77 #12495 hülyeség már jópár éve lejárt lemez.. nem tudnál olyan sokat kiforgatni belőle..
esetleg ha magyar lenne -
morphius84 #12494 érdemes lenne megvenni egy ptc oldalt és üzemeltetni? 15-25$ körül láttam ilyen oldalakat :) vkinek van tapasztalata? -
#12493 Klikkcsere "oldalamhoz" keresek embereket.
Akit érdekel, az írjon privátban. -
#12492 azok backlinkerek. nálam már 1500 hsz felett járnak.:D -
gabesz8906 #12491 Csak egy kérdés. Ti minden komentet elfogadtok a blogotokon vagy dobtok valamit spam közé is? Mert nekem minden napos már a szükséged van olcsó Viagrára koment és szerintem annak semmi köze az androidos játékokhoz -
#12490 na mi ez a kipusztultság? -
morphius84 #12489 kattintós a reklám, azt, hogy kinek mihez lehet ez így hasznára, azt nem tudom, de akinek kellenek a programok, annak szívesen elküldöm v feltöltöm vhova, nekem mind1 :) -
#12488 elfogadja reklámnak?:O csakmer enno régen csináltam ott 200dollárt.:D és reklám alatt mit kell jelen esetben érteni tehát beteszi a kattintható reklámok közé vagy mi? -
morphius84 #12487 ha akarod regelj a bux.to oldalra és nézd meg a dolgot, progit tudok adni, ez megnézi a reklámokat is helyetted, a másik meg regelni tud referálokat :) -
#12486 nekm inkább olyasmire kéne,ahol egy ebookot reklámozok és kel kezdö 1000ember akitöl elindula virusmarketing.(like for download)
utube nagyszerü erre és ingyenes,de mindig eltáltani egykét jo témát,videot vágni taggelni..ez egyszerübb lenne. -
morphius84 #12485 persze, de ip alapján már nem olyan jó a helyzet, mert nem csak én nyomom progival, nekem is volt olyan, hogy a 2000 látogatásomat 100-nak vette a másik oldal :) ha így is érdekel, akkor megkaphatod a két progit is, nem kérek érte semmit, mert elég bizonytalan a megszerzett haszon is :) -
#12484 és elfogadják hirdetésre??mert ez engem érdekelne -
morphius84 #12483 szerintem se fizet a bux.to :D viszont én progival csinálom, és egy másikkal meg csináltam magamnak refeket is (68 kamut), így kb 15$ naponta, de ezt nem fizetnék ki soha, ezért max elhasználom náluk reklámokra :) ha még fizetnének is, akkor is 60 munkanap, az meg kb 3 hónap, szal felejtős am is.....
írj egy privát üzenetet, ha érdekel olyan ami fizet is -
#12482 jobb ha tőlem tudod, a bux.to kb vagy 3éve nemfizet. ha nem több. -
Nariusz #12481 találtam egy módszer én is amivel lehet pénzt keresni, bár szerintem annyira nem sokat... inkább csak ilyen játék prémiumokat fizetek belőle... ha valaki tudna nekem hasonlót ajánlani akkor nyugodtan szóljon:)
ez a honlapom -
zotja22 #12480 sehova nem raktam ref linket te kutya :) miről beszélsz..??! -
#12479 erre mondtam hogy egy egészséges vitába és saját véleménnyel jöttem elő hogy kitárgyaljuk a dolgot. te ezt nemígy fogtad fel mint itt rengetegen, és talán ebből volt elegem. arra lettem volna kiváncsi hogy bevallod-e hogy milyen témájú ez a varázslatos topicod ami csodákra képes. de túl van tárgyalva lépjünk tovább. -
traubi99 #12478 Na, látom volt termés a nap folyamán. :) Megpróbálok mindenkire reagálni.
McDrusza: "én próbáltam emberi módon egy témával foglalkozni erre lekezelően kezelt valszeg ezért kaphattam fel vizet"
Nos, csak a történeti hűség kedvéért, én teljesen normálisan indítottam mire jöttek a megjegyzéseid, célozgatásaid, hogy nem mondok igazat csak vetítek. Erre reagálva sem anyáztam, hanem betoltam egy-két képet bizonyítékként és megjegyeztem, hogy "hitetlenkedsz". Persze értem én, hogy ez már olyan súlyú megjegyzés amire jogos a részedről a másikat "hülye fasznak" vagy éppen "senkinek" nevezni... No mindegy. Én nem vagyok haragtartó ember, úgyhogy a részemről túl van tárgyalva a dolog. Úgyhogy peace. :)
Odacsap77: Ok, elfogadom, hogy csak úgy megszólal valaki és mond egy "nagyot" erre kételkedsz, de azért az ahogyan mondhatni simán lehazugoztál arra utalva, hogy a fél évtizedes keresetem toltam be egyhetinek hazudva nem volt semmi Tőled sem. :) Na mindegy. Neked is azt tudom mondani, mint fentebb, hogy részemről spongyát rá.
Zotja22: Szerintem ne menj bele veszekedésbe. Sokkal érdemesebb az energiádat arra fordítani amit éppen csinálsz. Ügyes vagy (ez már lejött abból a pár priviből amit váltottunk az elmúlt pár hónapban) úgyhogy inkább keress sok pénzt! :))
Acsati: Köszi amit írtál. :) Sok sikert Neked ahhoz amiben éppen próbálkozol!
Zozi69: Igen, nálunk valahogy sajnos jobban érvényesül a mi kis nemzetünkre jellemző örök pesszimizmus, és ez a meglátszik a külföldi-magyar fórumok összevetésénél is. Azért ha elfogadsz egy tanácsot tőlem, akkor ha elszántad magad az említett valamilyen üzlet indításába azért akkor keményen optimistán és pozitívan tedd, mert valahogy nagy igazság az, hogy az ember hozzáállása el tudja tolni a dolgokat pozitív és negatív irányba is. Ha elérkezettnek érzed az időt az indulásra, akkor sok sikert hozzá Neked! :)
Fergusonpapa: A tervezett oldaladhoz sok sikert! Te rendelkezel itt a legszerteágazóbb tudással úgyhogy öröm látni, hogy újra itt vagy. :)
Na, azt hiszem akkor ezzel vissza is vonulok olvasó üzemmódba. Van itt (sajnos) veszekedés nélkülem is. Nem akarok még több feszkót generálni, no meg veszekedésekre sajnálnám is az időmet hosszabbtávon. ;) -
Odacsap77 #12477 Nem fogom a magán életemet képekben egy számomra senki,szaralaknak tartott embernek mutogatni.
-
dettoboy #12476 Gondoltam, semmi! -
Odacsap77 #12475 Flém -
dettoboy #12474 Megint csak bla-bla-bal. Szidni azt tudsz, ez a te kultúrád, nem meglepő.
Osztod itt az eszet mindenkinek, de felmutatni nincs mit, ez az elképesztő. Mindenki más marhaságot beszél, csak te nem. Akkora űberzseni vagy, akkor a kisujjadból kirázol bármit, amivel befogod a kis 11 éves mélyre süllyedt hülye gyerekek száját.
Gyerünk, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki már rohadtul kíváncsi rá, hogy mit tudsz.
Mutasd meg, taníts valamit MESTER. -
Odacsap77 #12473 "Kivárom azt a napot, amikor majd jól pofára esel és befogod végre, mert ennek a sok
handabandának az lesz a vége"
Miért essek pofára ? :D
Milyen handabanda? :D
"elmondták többen is, hogy csak összehurrogsz itt mindenkit"
Nem véletlenül (reflink + hazugságok)
"erre próbálod magad tisztázni és letagadod, egy kis senki vagy,"
Mit próbálnék tisztázni te szerencsétlen gyerek? Mit tagadok le?
A mondat utolsó szavaira inkább nem is reagálnék.
"aki egész nap a gépe előtt ül és nyavalyog, hogy nem esik semmi az ölébe. Mutass fel már valamit, miért vagy ennyire rohadt bölcs és okos."
Az, hogy én már kinőttem a ptc-mlm rendszereket az egy dolog, de hogy te milyen szintre süllyedtél az igen gratulálok.
Mit mutassak neked te szerencsétlen, adsense-kifizetéseket?
Csak gratulálni tudok neked,
a továbbiakban nem fogok reagálni a 11 éves fejeddel össze írt hozzászólásokra. -
dettoboy #12472 Csak találgatsz, de cáfolj meg akárkit, akire azt mondtad, hogy nem mond igazat, vagy marhaságot beszél. Tényeket bakker, tényeket. -
dettoboy #12471 Kivárom azt a napot, amikor majd jól pofára esel és befogod végre, mert ennek a sok handabandának az lesz a vége. elmondták többen is, hogy csak összehurrogsz itt mindenkit, erre próbálod magad tisztázni és letagadod, egy kis senki vagy, aki egész nap a gépe előtt ül és nyavalyog, hogy nem esik semmi az ölébe. Mutass fel már valamit, miért vagy ennyire rohadt bölcs és okos. -
Odacsap77 #12470 Igen, csak warrior fórumokon (REFLINK NÉLKÜL) Képekkel, illesztve hosszú szöveggel leírják segítőkészen hogyan szerzett (illetve szerezhettek) pénzt.
Nem az hogy beszélgetünk egy témáról hogy nem lehet jól keresni szerintünk azzal a módszerrel, erre valaki a nagy semmiből benyögi hogy ő még is ennyit meg ennyit keres és hogy hülyék meg szánalmasak vagyunk mert mindenkit csak leszólunk :DDD
Lehet, hogy kicsit durvábban reagáltam de annyi idióta jött akik egyszer csak beszólogattak hülyeségeket és már dobták is a reflinket..(dettoboy,zotja22 és barátai)
Ettől függetlenül nem vagyok szánalmas. -
morphius84 #12469 valaki tud olyan magyar oldalakat, ahova kitehetem a linkjeim? hotfile és wupload, csak xxx filmeket töltenék fel :) -
#12468 én próbáltam emberi módon egy témával foglalkozni erre lekezelően kezelt valszeg ezért kaphattam fel vizet, miközbe ő beszél partneri hangnemről meg ilyenekről. de nem is lényeg nemfoglalkozom akkor vele, kérdés minek írt akkor ide.
ferguson fórum feltétlen legyen hátha kialakul nehezen egy kis társaság akikkel lehet vitatni a dolgokat jó értelemben. egyébként milyen alapú lesz wp? -
dettoboy #12467 "de mégis hitelesebb mint pl dettoboy hozzászólásai amiről üvölt, hogy kamu az egész."
Nyavajogtok, hogy szar a forum, de mind egyformák vagytok, az, hogy leüvölt, nem indok, vagy bizonyíték. Kiprobáltad, utánaolvastál? Nem, mert Te is pont olyan vagy mint a többiek, leüvöltöd, még mielőtt utánajárnál. Egy okot mondj, hogy miért üvölt le neked annyira egyértelmüen, hogy kamu.