Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
meg az ingyen script nagyon adja .. 😄

de am ugylátszik bedölnek neki mert vna pár reg és pénz is bent 😄

www.icewebhu

ASDXD__A?_aXD_ASX ezmiezz XDDDDDD
omggg mindjárt jön klub hogy õ ezt már hamarabb megtalálta és hogy õt már kifizették XDD

Ezt láttátok már?
http://www.neobux-money.com/
Amikor megláttam megszakadtam a röhögéstõl 😛
Végülés csak azokat az adatokat kérik, amivel beléphetnek az AlertPay accountodba, de kapsz cserébe $10-t.

Murder3
próbálta már vki az aggresszív linkerõltetéses módszert?
én végre találtam rá módot, ha nagyjából bejönne a dolog akkor ezt a torrentes linkrövidítõ módszert kombinálni egy sfx-be csomagolt archivumba és kicsomagolás elõtt és után is megnyittatunk a géppel egy linket így elvileg minden letöltõre 2X-ri haszont lehetne húzni, remélem ez tényleg segít majd😄

jelen pillanatba a szaros 5 doclsira hajtok h ápri 11-ig meglegyenXD

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

fergusonpapa
épp most irtam 27 levélre 😄

durva mennyien olvassák a topicot igy szólitanék fel midenkit h hey hey hey,irjatok is ne csak olvassatok miden kérdéssel aktivabb a forum és több midenröl tudunk okosabbak leszünk 😊 közzöségben az erõ (nem is a helyesirásomba ) 😄

szóval ma értem haza megvan backlink lista megvan táblázat mibbe vezetem majd dolgokat felmértem az árakat (versenyképesség szenpontjából )

ugyhogy most e sorok megirássa után elkezdem feltenni hirdetni a megfelelõ helyekre.

elsõ körben akiket régebb óta ismerek mint mcdurzca vagy shark,capello vagy lavina öket fogom megkérni h csinálják,és amint több a megrendelés és müködika struktura meg jönnek a vélemények..ugyis ide a rendszeröl 😊 akkor bövül és midenki beszálhat,ugymond jövöhéten béta teszt van.bevalomm ilyet még nem láttam nincs mire alapozni ezért nem akarok midenkit magamra huzni nehogy gond vagy csalodás legyen,kicsiben kezdjük,ugyhogy türelmeteket kérem,és midenki aki irt é érdeklödöt irni fogok neki és velveszem vele a kontaktust vagy privátban vagy itt,hogy jöhetnek uj munkaerõk 😊

megérzéseimre gyanakodva igencsak jól fogunk járni mindanyian,megrendelések mértékétõl fog fügni minden.remélem lesz bövven h miden érdeklõdõt kiszolgáljak munkával 😊

www.icewebhu

Fergusonpapa, mikor indul a nagy backlinkezés? Már jól jönne 5 dollár.

fergusonpapa
A topic meg pénzkeresés topic

és

- utálnak a felhazsnálók
- házigazda felszólitott emiat h huzz el a ****
- és egy moderátor is beirt h menj innen

ezek melett miért jösz vissza? ha ugyis sok pénzt keressel jövöre a topmagyar milliomosok közt leszel,minek jársz ide?? komolyan mond el miért jársz ide??nagyon nem értem.ötletért?? nem hiszem mert lehurogsz mindent.társaságért?? mindenki utál,egyet nem tudsz mondani aki kiállna meleted vagy kedvelne.

akkor miért??? erre válaszolj és ne tünj el megint és ne térj ki válasz elöl

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>MINEK jársz IDE??? <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

erre nem kapok választ végkép bant kapsz mint már párran felkerültek rá.

www.icewebhu

fergusonpapa
jaj érzem h lelépek pár napra és tudom érzem h vas gabika itt van.

milyen milliók ember? 😄 ez is oylan mint a 40.000 dolláros ötlet ??meg a weblap látogatos amiért 250dolcsit kapsz cska ugy? 😄 vagy pedig a klikelésért napi 5000fizetö oldal?? 😄D hirtelen ennyi jutott eszembe,menyit is keresétél?? beszlész össze vissza

sztem rájátszól h ennyire buta vagy 😊

www.icewebhu

Okés rendben.
milk4
Majd akkor gyere vissza,ha megvan az elsõ milliód.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ez vicc ez az ember 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hát csinálja is aki normális és megérti egybõl hogy is mûködik meg minden.
ha ez ilyen könnyü volna akkor szerinted nem csinálná minden ember?

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Hát a getbuxal fogom kiveszem a 2 dolláromat, beteszem egy napi kamatozósba, 5 dollárig felhúzom, aztán egy 120%-kos kezdõhozammal rendelkezõ kamatozósba rakom, aztán befizetek a site talkra aztán szerzem a milliókat.
milk4
Valaki tudja esetleg,hogy a sendmehits.com fizet vagy sem?

Úgy látom a hozzászólásomat is képtelen vagy értelmezni, ugyanis a "válasz erre" gombot használtad, de nem a hozzászólásomra válaszoltál, ugyanis a válaszodnak köze nincs az írásomhoz. Olvasni tudok, remélem elhiszed és tisztában vagyok azzal, hogy ez az "Online Pénzkeresés" nevezetû topic, aminek a színvonalát radikálisan lehúzod, épp ezért, nem egyszer, nem kétszer fel lettél szólítva, hogy hagyd el eme topicot, valamint ajánlottak neked egy másik topicot, hogy oda járj e helyett, vagy nyiss sajátot. Az a 2 "elakadásjelzõ" sem véletlen díszeleg a neved mellett...Hozzászólásaidban többször is gyakorlatilag hülyének nézel minket, ehhez képest szintén HSZ-eid alapján kijelenthetõ tény, hogy pénzt még nem igen kerestél, de volt amibe már a saját vagy ismerõsöd pénzét beleölted, aztán persze azt a pénzt többet nem láttad (ergo átvertek sokadszor)...Részemrõl vita lezárva, mert nem látom értelmét, elõbb utóbb úgyis megkapod a következõ felszólítást, ahogy az már korábban számtalanszor megtörtént...

Ez a pénzkeresési topik vagy tévedek? Gondolom rájöttél, de ha nem akkor nálad van valami gubanc.
Igen, belehet. De inkább VPN-en keresztül és azzal is általában akkor ha saját, azaz nem publikus (hidemyass.com-on lehet bérelni). A publikus proxykat és VPN-eket a jobb oldalak letiltják, de egy próbát megér.

vki tudja,hogy ezekre az amcsi penzkereso oldalakra,mint pl. a cashcrate vpn-el vagy proxyval belehet regelni? 😄
Fabio Capello
papa, küldtem egy privit, majd csináld meg pls, köszi!

Megint csak idéznélek: "...ettõl többet nem tehetek értetek...". DE, tehetsz, amire már többszörösen moderátor is felszólított, elhagyod a topicot örökre és megkímélsz minket a fenomenális "pénzkeresési" módszereidtõl! A topiclakók és a moderátor is tudatta veled, hogy Te itt nem kívánatos személy vagy, úgyhogy ehhez tartsd magad apukám!

ha olyan sok pénzed lesz majd az egy havi internet számlámat kifizethetnéd, az ugyebár neked piti pénz lesz 😊

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

milk4
😄

Jól van kötözködjél mással oké?,beszéljetek Gróf Attilával aki majd belevési az agyatokba hogy is van ez, ettõl többet nem tehetek értetek, ha ennyire nem fogjátok fel sajnálom, a skypen megtaláljátok az illetõt, azt belenyomja abba a kis csepp agyatokba a dolgot. De ha ilyen bénák vagytok hogy egy embert is felvegyetek azt beszélnétek vele, aztán nem pofáznátok ilyen faszságokat akkor sajnálom az már a ti bajotok.
Én majd úszok a pénzben ti meg vessetek magatokra ennyit errõl kedveseim.
"Ti majd a közzösségi oldalon fogod csak látni a pontjaidat aki ingyenes tagja a rendszernek."

WTF??

Mikor tanultál utoljára nyelvtant. Még mielõtt bárki is felhozná a google fordítót, az nem írja helytelenül a "közösségi" szót.

Fabio Capello
hol? nem látok banki átutalásos képet, screenshotot, hogy ott a számládon a pénz.

Képzeld, ma szembejött az utcán egy csóka és adott három millió forintot! Elhiszitek ugye, mert azt mondtam!

Pluszban, jó lenne ha felfognád, hogy PERSONA NON GRATA vagy ebben a topikban.

Az ilyen finomságokba pedig hadd ne menjek bele, hogy a bankok hajnali kettõkor, fõleg SZOMBATON nem utalnak...

Mondtam, hogy a bizonyítékot írom le, hogy nem baromság csak ti hiszitek annak.
Tessék itt a bizonyíték aki befizetett rá.
én nem tudom mit vár hogy tényleg kifogják fizetni? az ilyeneken élnek meg...., és jól teszik amíg ki lehet az ilyet használni addig hadd csinálják...

Murder3
Nem azért nem lehet egy rohadt bant kérni erre a baromra?
ha már 2 milliószor elmondják neki h ne írjon ide és leszarja akkor már kijárna neki.

Az üzleti partnereknek meg lesz az elsõ kifizetés ma éjfélkor magyar idö szerint hajnali 2-kor
Ti majd a közzösségi oldalon fogod csak látni a pontjaidat aki ingyenes tagja a rendszernek.
Az üzleti partnereknek meg lesz az elsõ kifizetés ma éjfélkor magyar idö szerint hajnali 2-kor
Ma végre helyre állt a kezdési akadály így most már elkezdték hivatalosan is az 1 eurós dolgot.
Ja ja elõször én is csak néztem hogy a faszba regel ez 30 mp alatt XDD 😄DD

Így már világos 😄

mcdrusza
jah regelés nemkell? akkor gyorsan megy.
fergusonpapa
hát én 40et megcsináltam 50perc alat és közbe még csajjal is beszéltem

kööböö ennyia menete

megnyitom linket.bemásolom oldal nvé kucslszó kodban leoké kész jöhet következö.
talán majd pingelni kelesz az oldalakat ahova teszük h gyorsan ismerje fela google.de azis pár másodperc ráérösen is bö 1 óra sztem.majd meglátjátok.

www.icewebhu

mcdrusza
egyébként 50 backlink 1 óra alatt aki végez vele kezetcsókolok neki.😄 azért idõigényesebb.
milk4
Engem is érdekelne a dolog.Itt belgiumban sajnos a holland nyelvtudás hiánya miatt nemtalálok semmi diákmunkát itt a környékemen és a szüleim meg már cseszeketnek,hogy menjek már el dolgozni 😄

ui.:ment pm még tegnap este ha minden igaz

Murder3
Linkrövidített parancsikonok helyett html filokat vagy olyan filokat amik nem parancsikonok h tudok létrehozni?
mert az url kiterjesztésûekete nem engedi hozzáfûzni az sfx kiterjesztésekhez.

Murder3
Ez engem is érdekelne, ha már semmi mással nem akar összejönni egy mocskos dollár se.

fergusonpapa
nekm ne mutasd be =) minden cpalead tag kapot meghivot meg repülöuti kedvezményt ha europai (50e ftbol megjárhatam volna oda vissza) de nem engedtek el 😄

am örülök h felkeltettema figyelmet 1-2nap és belevágunk adig összehozoma rendszert meg van 1kis magánéleti dolgom <#buck>

www.icewebhu

mcdrusza
Egy kis érdekességnek, cpalead maserati party volt nemrégiben ahol pl a tombolán fõnyeremény egy autó volt, sztárvendégnek Chamillionairet hívták meg stb. szóval hatalmas cég.
Itt a videó a partyról: http://www.youtube.com/watch?v=xqn1HS9tlcU
acsati
Én is inkább csak olvasom a topikot, néha szoktam csak hozzászólni. De így már érthetõbb számomra is a dolog, tetszik.
Ez egy teljesen jó ötlet, szerintem külföldiek (US, CA, UK) használnák õk meg hadd ne mondjam...😊, keveset szoktam be írni de aktívan olvasom a topick-ot állandóan. ;-), Engem is érdekelne ez a dolog.

fergusonpapa
mint mikor kiirjátok egy oldalra ha regfet gyüjtötök h "xy.com regisztrálj ide"

ezt berakjátok igy...épp amit rátok bizok h épiteni kel.mondjuk iwiw.hu legjobb közösségi oldal. magyarul oldalnév + kucslszó.

igy KÉP

és ennyi.

én adom az oldalt és a kulcslszót.
melé backlink listát(amiket én beszerzek nektek) és csak ezekre kel tenni. kb 50re.

50db 5 dolcsi. aztnézük egy dbot megcsinálni félperc1 ora alatt simán kész van..msnezés melett.

ennyi lényeg.

és fognak venni,mert én kirpobáltam már h én csináltam és 4 rendelésem volt ezt megis csináltam és még 2 de már mondtam h nem.ennyi.tul robot melo nekm.igy ugygondoltam ti megcsináljátok.és szte elég jol megfizetem,aki akarja kezdje el magátol.de én több emgrendelöt fogok találni =)

amitõll félek h soknak kiadoma munkát és nem fogja megcsinálni és képes azt mondani h igen...de egyszerü letudom elönörzni majd,de remélem nem játszák ela bizalmam,mert aki egyszer azt modnja h megcsináltam...és közbe kiderül nem,többet nincs benne a dologban.

valamit csinálnom kel mert fb leszedte alkalmazásom mikor 250e likeja volt...és tele szar lájkolos cucokkal.fontos pénzkiesésem van.

és..ha bizakodó vagyok napi 20 rendelés a cél az elsõ hónapban aztán meg 50..

és most ittjön baj lehet valaki egésznap csinálná igy nem adhatok ki midenkinek egyett igy elezdem a abcklineket begyüjteni hétvégén és adig irok pár embernek aki csinálná h kezdjük el utána ha sokan kérik sok embert veszek még be..midenkivel megbeszélem h mennyit tud válalni stb.

de aki napi 1oráért összehoz havi 30e azis pénz már.aki meg többet akar többet csinál.

egyre jobban tisztula dologde a fölényega rendszer 😊

sztem a forumon irnak kb 10en és látogatják naponta 50en..lassan mindekit bevonva midenkinek lesz ksi tökéje akár nagyobb dologba fektetni stb...mert sztem most ez a legnagyobb baj..havi pár ezer ft domainra stb jóljönne sok embernek.

na sok duma után a lényeg a rendszer elindul hétvégétöl.

www.icewebhu

mcdrusza
én már értem és jól gondoltam elsõre hogy errõl lesz szó, tényleg nemrossz az ötlet kérdés hogy mennyi ember fog ezért fizetni.
Engem szintén érdekelne a dolog.
FZoleee
asszem engem is érdekel, bár még mindig nem vágom pontosan mirõl van szó :S
fergusonpapa
ez azér tjó nekm mert nem én dolgozok ,de nagy forgalmat érek el.igy énis jól járok,a másik h én meg könnyen betudok szerezni erös jó backlinkeket.

nektek meg jó h ténleg csak robot melo semmi képzetség nem kell,nem kel hirdetni stb stb,és backlinkeket se keresni. csak adom az anyagot és megcsináljátok.

www.icewebhu

fergusonpapa
backlink épités

én meghirdetem sok forumon h nagyobb legyen forgalom korekt áron backlink csomagokat amiket én kiszolgálok nektek más kér 30 backlinket én adom (öszsegyüjtöm mindig a frisseket ne keljen keresnetek) és csak bekel tenni oldalakba a kucslszot és a weboldal nevétamit épp épitünk.

ennyi semmi jártaságnem kell,és munkátolfüggöen osztoma pénztmég ezt kikel gondolnom,és ennyi 😊 egyszerü kb 1-2 oráért 5 dolcsit adok.

www.icewebhu

Ez engem is érdekel, de pm-ben írnál róla kicsit részletesebben, mivel az írásod elég kusza, így nem igazán jöttem rá, hogy pontosan mikre kellenének az emberek. Kell-e hozzá jártasság valamiben? Egybevetve - Milyen "munkák"-ról lenne szó?