15995
11074353081353622639.jpg
  • DRFlame
    :)
  • doxadmin
    De a sok sz@r mellé legalább lenne valami bizonylat, hogy igen fizet, és nem csak hirdetjük, mert hülyék voltunk és gondolkodás nélkül beleugrottunk, akkor még azt mondom hogy oké.
  • Palinko
    ez a topic is ritkán volt színvonalas, de most a bánya béka segge alá érkezett sztem :D ennyi szart idetolni...
  • Carmageddon
    De azt nem írod le hogy fizessél 8877 forintot érte.
  • Voldi
    Sziasztok

Komolyan mondom, hogy egyedülálló lehetőségre bukkantam. Én is régóta kutatok álláslehetőségek, jövedelemforrások után, de ez meggyőzött, hogy gyorsan és aránylag kis munkával tényleg lehet nagy jövedelemre szert tenni az internet segítségével.
    És ez nem átverés!

A képlet egyszerű: legyél tagja az internet alapú rendszernek, és vásárolj a webirodádból diszkontárakon, olcsóbban, mint a szupermarketekből! De ami a lenyűgöző: minden tag után a csoportodban komoly jutalékot kapsz!

Nem kell találkoznod senkivel, vagy terméket eladnod, mégis rendszeres, komoly, passzív jövedelmed fog létrejönni!

Gyorsan terjed az üzlet, ne maradj le róla! Most még jó időben vagy jó helyen!

Ha most véget akarsz vetni pénzügyi gondjaidnak, és stabil, megbízható jövedelmet szeretnél, ne késlekedj, regisztrálj ingyenesen!

http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=iwu6q9b2

Írj egy emailt, és segítek neked mindenben!
  • mikeyy1212
    Üdvözlünk a jövő internetes közösségének világában.

Aki szereti az ingyenes lehetőségeket, ne hadja ki.

Ismerd meg Te is a jövő közösségi oldalainak világát, ahol nincsenek korlátozások, a világon bárkit egyszerűen elérhetsz, ingyenesen veheted igénybe a legnépszerűbb szolgáltatásokat és Te is tulajdonos lehetsz.

Olvasd tovább........

http://www.globallshare.com/reghu1080919.html
  • mikeyy1212
    e-Golia
    Alig pár perce indult és ebben a pillanatban már 230 tag csatlakozott, mire elolvasod már jóval több lesz.

Regisztációs Bónusz 5$!
    Hivatalos Start március 7!
    Nem kell befizetni ahhoz , hogy pénzt keress!
    (de ajánlott a nagyobb nyereség érdekében)

A ZeGolia egy 100%-ban legális pénz visszafizetési hirdetési hálózat!
    Amely az árbevételei 90%-át megosztja a tagjai között!
    Nincs fix napi profit, a heti profit 7%-20% között változik ami függ a cég bevételétől!
    Ha az értékesítés magas akkor többet kereshetsz ha alacsony kevesebbet.
    De minden hirdetési csomag (ami 5$) lejáratkor a dupláját éri (200%)!
    A nyereség feltétele a napi 10 weboldal megtekintése, e nélkül nem jár a nyereség!
    A profit minden hétfőn íródik jóvá a számlán!

3 féle módon tudsz pénzt keresni ezzel a programmal!

1.Vegyél az ajándék 5$-os pozíció mellé még egy (vagy több pozit) és nézd meg a napi 10 weboldalt!
    2. Hívj meg embereket és szerezz 5%-ot (ha free tag vagy) vagy szerezz 16%-ot 3 szinten ha pro tagságod van!
    3. Hirdesd más üzleteidet, programjaidat az oldal on és profitálj abból is!

REGISZTRÁLJ ITT:

http://www.zegolia.com/?ref=Mikeyy
  • mcdrusza
    Kár hogy már baromi rég tiltva van vagexen és kib*sznak érte. "You must not put any adsense ads on your videos when they are in Vagex. Doing so may result in a ban."
  • Carmageddon
    http://www.dailyadprofit.net/index.php?ref=1083

Az egyik ismerősöm 20 dollárt kikért innen 2 munkanap után írták jóvá neki. 23.-án kérte ki és 25.-én már rajta is volt a számláján a pénz.
  • Andras 85
    Itt valós, garantáltan működő internetes pénzkeresési módszereket mutatnak be. Ez nem PTC, nem MLM, nem fogadás és nem szerencsejáték. Érdemes megnézni, sok hasznos infó ingyen van. Ingyenesen lehet regisztrálni egy mini tanfolyamra is.

http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p2814.penzkereses
  • Carmageddon
    Skypen van csoportja is.
  • klhtom
    Ingyenes. Sok magyar van már benne. Érdemes megpróbálni. A pénzedhez több módon is hozzá juthatsz. Számomra a legszimpatikusabb, amit a rendszer automatikusan feldob 20 dollár kereset után, az a payoneer kártya, amit már többen is említettetek.

http://www.sfi4.com/12232145/FREE
  • Dulo
    Sziasztok.

Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok.

Újabb videó készült, ami egyszerűbb, érthetőbb és mégjobb lett, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését:

http://www.youtube.com/watch?v=m_80MW3jP0g

A budapesti élő webkonferencia felvételéből vágott videók szintén felkerültek a honlapra:

Bejelenkezés után itt találjátok:

http://mlmdiszkont.hu/halozat/letoltesek

Továbbá

Legközelebbi időpont:

Webkonferencia – Kérdezz-felelek – 2013.02.27. (Szerda) 19:00

A webkonferenciára ezen a linken tudtok belépni:

http://magyarwebkonferencia.hu/conferen ... 1353018085

Élő Mlmdiszkont konferencia lesz

Ezúttal Szombathelyen!

Időpont: 2013. 03.02. (SZOMBAT) 10-13 óra

Helyszín: Szombathely Fő tér 29. Pannónia étterem nagy terme.

és

Nagykanizsán is!

Időpont: 2013. 03.02. (SZOMBAT) 15-19 óra

Helyszín: Nagykanizsa – Városi Könyvtár (8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5.)

MLM DISZKONT ORSZÁGOS RENDEZVÉNY,TÁJÉKOZTATÓ ÉS TRÉNING!
    Ráadásul a cég tulajdonosai is részt vesznek az eseményen, így személyesen találkozhattok velük!:)
    Kérjük, mindenképp jelezzétek facebookon ( http://www.facebook.com/events/215616441910129/ ), hogy részt vesztek e az eseményen, mert a terem befogadóképessége véges. ("Csatlakozom" gomb a jobb felső sarokban).
    Ha van olyan ismerősötök, aki nincs fenn a facebook-on, az jelezze csatlakozási szándékát az [email protected].
    Mindenkit szeretettel várunk!

Már vásárlóként is építheted a csapatodat, de vásárlói státuszban a rendszer nem írja jóvá árkedvezménypontjaidat és jutalékpontjaidat.

Ha szeretnél pénzt keresni az mlmdiszkont rendszerén keresztül, akkor az alábbi linken tudod igényelni az erre jogosító franchise csomagot:

http://mlmdiszkont.hu/webshop/termekek/franchise/franchise-regisztracios-dij

A franchise regisztrációs díj megérkezése után értesítünk, a befizetésedről pedig számlát küldünk a megadott szállítási címre.

Kérjük az adataidat pontosan és teljesen töltsd ki, hogy sem szállításkor, sem számlázáskor ne okozzon fennakadást!

Várunk csapatunkban!

Reg: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b

Üdv Misi
  • Carmageddon
    Ez baromság.
  • Labs
    Üdv! Aki csak most kezdi annak tökéletes választás a Megatypers! Captcha kódok beírogatásával lehet rajta pénzt keresni, óránként kb 0.5-1$-t. A 3$-os kifizetési limitet akár már az első napon elérheted. Bővebb info itt: Megatypers infok
  • Dulo
    Nem érdemes kimaradni!
    Nézd meg ezt a pár perces promóciót!

http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b

Röviden milyen előnyöket is kapok én ha csatlakozok:
    Csatlakozhatsz vásárlóként az ingyenes regisztrációt követően azonnal ebbe a státuszba kerülsz vagy munkatársá is válhatsz a következőképpen:
    Ebben az üzletben úgy is épülhet hálózatod, hogy nem építed! Ha befizeted az egyszeri 6990 Ft + ÁFA franchise-díjat (amiért kapsz egy plasztikkártyát is, amivel országos láncoknál és helyi üzletekben kapsz kedvezményeket; valamint jogosulttá válsz egy SIM-kártyára is, amihez több nagyon kedvező mobiltarifa közül választhatsz), és havonta legalább 5000 Ft értékben vásárolsz (amit egyébként is megtennél máshol, drágábban), akkor a rendszer folyamatosan építi a hálózatod. Így persze kevesebb jutalékot kapsz a hálózatod tagjai után (ez 2 %), mintha Te hoztad volna őket, de ezt bármiféle munka nélkül kapod! Idővel a havi jutalékod egy szép fizetésnyi összeggé hízhat! Hogy mi ebben a ráció, és honnan van erre fedezet, a marketingtervből megtudhatod. A marketingterv megismeréséhez pedig elég egy ingyenes és kötelezettséggel nem járó regisztráció, a videókból azt is megtudhatod, hogy kik állnak a projekt mögött, mi a koncepció, a távlati vízió, stb.

Regisztrálj ingyenesen itt: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b

Majd nézd meg a marketingtervünket és légy munkatársunk.

Üdv Misi
  • mcdrusza
    Köszi, még jó hogy rákérdeztem.:D Egyébként alapból van purse id(vagy csak nem emlékszem anno h én állítottam be vmit).
  • DRPCDoki
    Igen, kértem már rá ki pénzt és meg is érkezett. Nézelődtem wjunction-ön aztán félig meddig véletlenül láttam meg, hogy az úgy nem nagyon jó, ha mail címet, vagy wmid-t, adok meg és utánanéztem
  • mcdrusza
    Köszi doki, neked már volt akkor vele dolgod és ezt a számot adtad meg amire meg is érkezett a pénzed?
  • DRPCDoki
    Webmoney-nál totál máshogy van, szóval ezek közül egyik se jó! Filehostoknál lehet is látni, sírnak, hogy mért nem fizet az oldal, holott ők adtak meg szar adatot webmoney kifizetésnél.. Purse id-t kell megadni, ami asszem úgy néz ki, hogy valamilyen betű, amit 12 számjegy ($-nál Z, €-nál E). Ilyen Purse-okat lehet csinálni, alapból nem tudom, van-e ilyenje az embernek, de van egy Purse menüpont, ott kell ügyködni valamit, pontosan most nem tudom mit, mert egyszer megcsinálja magának az ember és örül neki.
  • mcdrusza
    Valaki tudna egy gyors választ adni arra a kérdésemre hogy ugyanúgy működik a pénzküldés webmoney-n mint pl paypal payza-nál hogy email címet kell megadni, vagy pedig ezt a wmid számot amivel be is kell jelentkezni wm-re?
  • Carmageddon
    Csak épp nem ref nélkül.
  • DRFlame
    Erről nekem más a véleményem, de ezt kitárgyaltuk korábban.
  • bcrics
    Értem, de hogy jön ez ide?
    A neón is megkeresel ennyit:D
  • Carmageddon
    A nortdakotán a max csomaggal 7.5 dollárt keresel naponta bocsika.
  • bcrics
    Illetve nincs gond a PTC oldalakkal sem (Neobux), ha az embernek van némi tőkéje ott megforgathatja.
    De ott sem egyik pillanatról a másikra jön a pénz.
  • DRFlame
    Nincs könnyű pénz. Ha komolyan pénzt akarsz keresni neten azért meg kell dolgozni.

Ha esetleg van könnyű pénz, azt csak rövidtávon lehet meglovagolni, mert elterjed és a piac mindig kiegyenlítődik, vagyis túl nagy lesz a verseny. Lásd file feltöltés. Ezért érdemes figyelni az újdonságokat és gondolkodni, hogy lehet hasznot húzni belőle. És nem elterjeszteni, mert azzal csak magadnak ártasz. Bár én ilyenek keresésével nem foglalkoznék, mert ki tudja, hogy találsz-e, és ha nem akkor elpocsékolt idő. Ha véletlenül ráakadsz, az persze más tészta, de erre kevés esélyed van.

De ha valaki elég komolyan gondolja, annak valamit magától kell csinálnia, nem várni egy cégre, aki majd a semmiért pénzt ad. A legegyszerűbb egy weboldal készítése, ha tudsz webalkalmazást írni, akkor még több lehetőséged van. De vannak más lehetőségek, csak nem a kitaposott utakat kell keresni, mert azokon már telített a piac. Ha nem tudsz valami saját dologgal (vagy legalább részben saját dologgal) előrukkolni, akkor felejtős.

A fő probléma ezzel a fórummal az, hogy túl konkrét ajánlatokat várnak az emberek. Kb. olyanokat, hogy beregisztrálsz egy weboldalra, ahol végigcsinálsz előre meghatározott lépéseket, és kapsz érte egy adag pénzt. Amíg ilyen lehetőségeket keres az ember, addig garantáltan csalódni fog.
  • acsati
    Huh napokban gondolkodtam, a régi időkről :D Akkoriban még lehetett pénzt szerezni warez oldalakkal, emelt díjas sms stb, akkoriban még nem igazán voltak vetélytársak, ma már mindenki torrentezik. Aztán utána a fájlfeltöltéssel való pénz keresés is megszűnt sajnos. A mai korban mi az amivel pénzt lehet keresni a neten? Most az ilyen mlm meg ptc és társait nem nézve.
  • Dulo
    Sziasztok

Tegnap kaptam egy 18 perces videót, amiben Justin Endre (tulajdonos és projektvezető – ő tartja a webkonferenciákat is) beszél az üzletről, ajánlom figyelmedbe:
    https://www.youtube.com/watch?v=5SAZW5wMJ-8
    Ha kedvet kaptál:
    Reg: http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b
    Néhány idézet az oldalról:
    „Az árakat folyamatosan igazítjuk a hipermarketek éppen aktuális áraihoz, hogy mindig nálunk járjatok a legjobban.”
    „(…) a munkatárs jogosult a pontok jóváírására, jogosult »mlmdiszkont kártyára« amivel jogosult INGYENESEN az országos hálózatok kedvezményeire (pl. Vodafone, majd később üzemanyag, gyorsétteremlánc, ruházati lánc, esetleg energia stb), helyi vállalkozásokkal kötött szerződések kedvezményeire (cukrászda, étterem, helyi ruhabolt, szolárium, mozi, stb.)”
    „(…) hosszú távra tervezünk, és biztos alapokon kívánjuk elindítani és üzemeltetni az mlmdiszkontot.”
    „Az elmúlt év során cégcsoportunk egy 50 milliós beruházással új csarnokot épített, a 15. kerületben újabb nagykereskedelmi telephellyel bővültünk, és bevezettünk egy vállalatirányítási rendszert, mely képes lesz kezelni ezt a bődületes projectet, melynek indítása előtt állunk.”

Persze nem hiányozhat szerintem az egyik legjobb marketingterv amit valaha hallotam:
    http://www.youtube.com/watch?v=-zk9jtb3At0&feature=youtu.be
    Annak is jó aki csak vásárolni szeretne annak is jó aki csapatot szeretne épiteni. Ideális marketingrendszert sikerült összehozni, olyan termékekkel amit amugy is megvennél.
    Van termék van szolgáltatás és ez MLM-ben.
    Minimális munkatársi díj (vevői státusz persze ingyenes), ismert termékekkel melyeket amúgy is megvennél, és ráadásul olcsobban.

Nincs másik olyan MLM-hálózat, amelyik olyan termékeket árul, amit az emberek nap mint nap egyébként is vásárolnak. Neked nem kell bemutatni a termékeket, nem kell meggyőznöd az embereket, hogy ezekre szükségük van, hiszen már ismerik, vásárolják őket. Ráadásul nálunk olcsóbban juthatnak hozzájuk, a vásárláshoz pedig csak egy ingyenes regisztráció szükséges, nincs belépési díj, nincs tagsági díj.
    MLM-ben ennél csábítóbb konstrukciót nem fogsz találni.

Továbbá:
    Február 18-tól lép életbe az MLMdiszkont ÁSZF változása, miszerint azt követően a munkatársi regisztrációért nem csak a jutalékra vagyunk jogosultak, hanem megkapjuk az MLM Diszkont-kártyát (amivel országos üzletláncokban és helyi vállalkozóknál is kedvezményekre leszünk jogosultak – ebből a vásárló státuszú tagok kimaradnak), illetve megkapuk azt a vodafone-os SIM-kártyát, ami eddig 8877 Ft-ba került.
    Február 18-a után a munkatársi regisztrációs díj is ennyi lesz.

Azonban itt a nagy lehetőség, hogy spórolj több mint 5000 FT-ot! Ugyanis, ha még most, február 18-a előtt regisztrálsz munkatársként, akkor csak 3810 Ft-os díjat kell kifizetned, és EZÉRT AZ ÖSSZEGÉRT MEGKAPOD A MUNKATÁRSI STÁTUSZT KEDVEZMÉNYKÁRTYÁVAL ÉS SIM-KÁRTYÁVAL EGYÜTT!

Üdv Misi
  • Carmageddon
    Az scnetbe se kattolgatni kell.
  • Montanosz
    Én továbbra is a rulettet pártolom, 1,2,5 forintos alappal is megvan a 400-500 forintos órabér, sztem jobbam megéri mint klikkelgetni.
    Ha valaki rá ír emilt szívesen megosztom azt amivel én jáccom

• Carmageddon
    Ez igaz nézd csak a webkonfikat róla meg magyar oldal.
  • kávé1898
    @Carmageddon: csupán leírtam én hogy szereztem annó zsebpénzt egyetem mellé. Hogy ebből milliomos leszel kötve hiszem. Ha tud valaki angolul jobban megéri nekik készíteni, mert nyugati IP-ről történő kattintásért többet fizet. Ezek a fizess be és akkor talán kifizetikben meg nem bízom.
  • Carmageddon
    Azon vagyok hogy befizessem a 366.000.-ret rá annyiba kerül a 33.-as modell.
  • DRFlame
    Neked hány milliód jött eddig scnettől?
    ...
    És miért nem? :)
    Kösz hogy megnevettetsz minket.
  • Carmageddon
    Csak azért mondom hogy vannak jobbak is, mert tapasztalom őket, hát ha fél év alatt szedsz össze 30 dollárt az elég gáz, de tényleg.
    Amiket én raktam be linkeket ott tudod mennyi jön be naponta meg havonta?
    A dakota ptc-n a legnagyobb csomaggal számolva 250 dollár havonta!!!!!
    Az scnetről pedig ha a 33.-as modellel kezded akkor már milliomos lettél egy szempillantás alatt.
    Még az ingyenes 10 dolláros dologba is ha sokan vannak alattad és rendesen csinálják is kb 25.-en ebből kb 15 alattad van az 15*70 cent+ a maradék 10 az 30 centet ér a pozik vásárlásával darabonként.
    Szolva a tied az elmehet a fenébe.
  • kávé1898
    @Carmageddon, amikor aktívan használtam, volt h naponta befolyt 5-6$ is. Ha van weboldalad +tutorialos ill. egyéb youtube videók alá teszel, akkor rendesen termeli a kattintgatást. De miután van állandó munkám, így ezeket abbahagytam. Azt hozzáteszem, hogy mamár semmit nem teszek vele és csak kiutalgatok félévente 30$-t, ami nem rossz:D
  • Carmageddon
    Pffffffffffffffff ki az a hülye aki szórakozik vele havi 5 dollárért úristen. LOOOOOOOOL
  • kávé1898
    Ami nekem nagyon bejött, az az adf.ly. Semmi mást nem kell tegyek csak, ha linkelek akkor az adf.ly-on keresztül adom meg a fórumokon+egyéb helyeken az oldalak címét. Szerintem érdemes kipróbálni, én nagyon szeretem. Havonta 4-5$-t kisebb erőfeszítés nélkül is meg tudok keresni, hiszen már ott tartok, ha nem csinálok semmit is, mert a régebbi linkek passzívan is hozzák a pénzt.
  • WinstonTheWolf
    Szerintem össze jön annyi mint az ilyen reklámra klikkelős bohóckodásból, persze hogy érdemben tudj pénzt termelni ahoz be kell fektetni, de ez mindenhol így van.