15995
-
#816 Találtam egy elég jónak tűnő céget!!!
Reggel 11 körül regisztráltam és azóta küldtek 9 mailt amikben egyenként 2 vagy több link is volt!!
Gyertek és nézzétek meg és,ha már regisztrációra szánjátok magatokat akkor légyszi alám tegyétek azt köszi!!
ITT -
SaubyBoy #815 Szerintem ez nagyban függ a beszervezettektől is sajnos. Apropó nektek müxik a worldwide-cash? Mert nekem már tegnap se jött be grrr.pf. -
#814 És hány nap alatt jön össze az az 1$ kb.??? -
orkenyid #813 http://www.scvmails.com/pages/index.php?refid=freemaan
1$-t fizet -
#812 Ja ok!!
Elnéztem valamit bocsi!!
Amúgy nem tudtok olyan céget amelyik tényleg fizet és a határ olyan 2-5$?? -
SaubyBoy #811 Hát My Earnings\ Request Payout gomb
Your Account Balance After All Transactions: $ 0.01-től lehet elvileg
Nekem éppen az előbb fizetett 2 centet... -
#810 Helló!!
Thunder clicks-nél,hogy tudom kikérni a pénzem??
Mert elvileg no minimumos de az a gomb ahova kattintani kéne az nem elérhető!! -
SaubyBoy #809 mármint így akartam : No-Minimum.com-nak -
SaubyBoy #808 Azért érdekes, hogy olyan cheat linkek érkeznek levélben a No-Minimum.com-on, amelyekről a fórumban egy szót sem írnak. Ember azt hiszi vmi bónusz 15 cent a 0.15 cash, aztán kiderül, hogy cheat linkes!
Akkor jöhet nekem a no-minimum () helyett a cashspirit.com -
#807 szánalmas-e vagy? -
#806 dehogy. olt a neten egy balfasz gyerek és ez az uj oldala. amugy sztem ez az egesz szopatas... -
#805 bénák vagytoj, ez az igazi
(legalábbis a hirdetője szerint)
http://www.akciolap.hu/index.php?pg=11&op=magan&id_ceg=44&id_hird=1454 -
#804 "Klassz" te csináltad? -
orkenyid #803 hehe nem jo a lapod :)
Nézzétek ezt! -
#802 djronesz.atw.hu
-
#801 Topic up.
Itt egy újabb no-minimumos cég, nemtom ismeritek-e. Fizettek már nekem, igaz nem küldik tonnaszámra a linkeket, de jól jöhet. :)
http://www.cashspirit.com/signup.php?r=9545 -
#800 Tudja valaki van-e a Cash4Action-nél valamilyen limit megszabva, mennyit lehet max naponta megcsinálni? -
#799 Szerintem érdemes valós adatokat megadni, mert pl irányítószámon és városnéven fentakadhat a reged, és vagy ott szólnak, vagy kamuregért levonnak.
Keresőbe beírod, h adress vagy ilyesmi, és kiad cégek valós címeit.
Én pl innen veszem az adatokat: http://www.jobware.de/ra/adb/adb.html?uaid=&mcat_id=2&cat_id=108
A Florida, Gainesville foglalt, azt én írogatom. :) -
SaubyBoy #798 már törölte a regét a kesfórnál -
#797 Itt egy reflink a cash4actionhöz alám!!
Légyszi regeljetek!!
Köszi! -
#796 Helló mindenkinek!!
CaviaR:Regeltem alád a cash4action-nél,de lenne egy olyan kérdésem,hogy a feladatok teljesítésénél valós adatokat kell megadni?? -
orkenyid #795 Ezekhez ne regeljetek semmiképpen!!!! -
#794 Nemtudom csak sejtem. Volt egy olyan h fake országgal ha feliratkozol levonást kapsz. Asszem egy hollandos de nem biztos. Valós címet adtam meg (rákerestem a neten egy címre), de ezek szerint IP alapján levágják h kamu... :P
Volt már 4,55$-m és most meg bebuktam pedig olyan szépen fizettek. :)
Ja, és vigyázzatok a world wide cashnél, h ne regeljetek be 4nél több paid signupra, mert nekem elvették az opciót. Pedig nem tudtam h nem lehet többet.. Grr. -
SaubyBoy #793 mert? miért kaptál? most fogom én is elkezdeni a regelést a cash-nél, cak gondolkodtam, hogy mennyire regeljek be...Miért adtak büntit? -
#792 Töröltem a regem a Cash4Action-nél, mert kaptam egy 4$-os büntetést.
Ha vki ad reflinket beregelek alá. -
almighty #791 Honlapom megint két új cég található, az egyik teszt jellegű, a másik a már említett leapcash, már ki is fizették az első 5 centemet :) Részletek -
SaubyBoy #790 Sikerült élesítenem a cuccost. Úgy olvastam, hogy csak 14 napi aktív regisztrációs időt követelnek meg. Ez nem olyan sok. A Worldwide-nál meg úgy rémlik, hogy max 3-4 ptsu-d lehet. Egyébként köszi a céget. -
#789 Az nekem is elég nehézkesen működött. Másodszorra is beregsiztráltam magam ahogy le van írva (adtam hozzá vmi kommentet) aztán ment...
Próbálkozz indítgasd újra az explorert és menni fog!
Mák mert most a World Wideon kb negyed óra alatt megadták a lét a Paid to Signup ért, és kaptam 0.78$-t kapásból. :D Lol -
SaubyBoy #788 hogyan lehet a toolbarjukat élesíteni, mert nekem ha konnektelni akarok, akkor azt írja ki, hogy nincs regisztrálva, ellenben már regisztráltam
egyébként grat
milyen cégekhez lehet feliratkozni a toolbarjukkal?
-
#787 Fizetett a Cash4Action!!!
Tehát 2 munkanapon belül csengetik rendeszen az összeget.
Sztem ez a leggyorsabb pénzkereső ami fizet is időben, ráadásul normálisabb összeget. Kb két nap alatt 2 dolcsit lehet vele összeszedni.
Ha folyamatosan csinálod, nem is tűnik fel az egy hét késleltetési idő.
Mint tesztelő, elsősorban tudom ajánlani mindenkinek.
Cash 4 Action -
almighty #786 Ahogy Sauboy is mondta, referralok, illetve reklámok nélkül nehéz ezzel keresni, szóvel ezek mindenképpen szükségesek. Így, hogy van már pár referralom, 1 hónap alatt csak a no-minimumos cégeknél (azért írok egy hónapot, mert a cégek nagy részénél 1 hónapja vagyok) kb. $2 jött össze.
Más: Találtam egy új céget, ami ugyan nem no-minimumos, de a hirdetési díjaiból ítélve biztosan fizetni fog. A kifizetés $0.75-nél van, és én voltam a 45. tag, aki regisztrált! Ha érdekel: link. -
SaubyBoy #785 almighty küldte nekem régebben emailben ezt a linket: -
#784 Akkor félreértettem. :P
És hogyan lehet az e-goldos pénzemet átutaltani Omnipayre?
Már be vagyok oda regelve, és még postán is kiküldték Orlando-ból (Florida államból) a posta hitelesítő kódot, szal használható cégnek tűnik, és szeretném is használni, de nem tudom hogyan. -
orkenyid #783 huh hat eleg sok levelet kuldtem en nekik mire kikuldtek. de csak akkor kell ha ki akorod valahol kerni a penzed (pl no-minimum) es azt irja hogy balance-lmit van rajta. -
#782 Mit kell nekik megírni? Nekem is valami limitről beszél a Redeemnél vagy hol, de nem tudom mi az az Examiner. Hova kell és milyen tartalmú levelet küldeni? -
SaubyBoy #781 és lőn igazság, amint tündérke megint no-minimumos lett itt -
orkenyid #780 na kikuldtek az e-goldtol az aktivacios levelet. Elkuldtem nekik a kodot, remelem leszedik a balance limitet. -
#779 Találtam egy egész jó oldalt nemtom ismeritek-e.
Feliratkozásokért fizetnek nem rosszul. Le kell tölteni, és fel kell telepíteni a progiját, és megjelenik az exploreren pát plusz gomb, amit el lehet tüntetni ha nem kell.
Szal fel kell iratkozni adott cégekhez, majd ha beléptél egy gombnyomással hitelesíti, és meg is kaptad a $-t (egyenlőre csak pontokban). Ha letelik egy hét, és ellenőrizték, h rendes adatokat írtál be a feliratkozásoknál, meg is kapod a pénzt amit át is utalnak 2$ fölött.
Én 2-3nap alatt szedtem össze a pénzt, de lehet gyorsabban is... Ez volt egy hete, és most itt tartunk: (a piros x elvikleg a payment gombot ábrázolná, csak nem jött le.)
A hiányzó kép linkjére kattintva ide jutottam: (a megjegyzés helyére beírtam a feladás dátumát, hogy majd kiderüljön mennyi idő az átutalás)
Meg kell erősíteni a beírt adatokat:
Három munkanapon belül átutalják a pénzt:
És az átutalás utáni egyenlegem. A maradék 2.05$-t még nem ellenőrizték és nem tették átutalhatóvá, mert 7 napon belül kerestem őket.
Valószínűleg pár napon belül azokat is "élesítik".
Ha kell segítség, kérdezzetek!Cash4Action -
Netpeti #778 Hi mindenkinek!
Itt egy új rendes fórum: PayMoney fórum
Légyszi gyertek oda is beszélgetni!
Köszi!
Bye -
#777 Nem nagy pénzeket. Én két céggel csinálom (nominimum.com és worldwidecash), és okt16.-a óta 1.81$ van az e-goldomon. Nem nagy pénz, de nem is szakadok bele... :D