15995
![11074353081353622639.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1107435308/11074353081353622639.jpg)
-
Nos mivel többen is érdeklődtetek, ide írom, így egyszerűbb.
Én ott kezdtem, hogy regeltem a StudioTrafficnál. Lényege az, hogy egy oldal 20 mp-enként cserélgeti az oldalt amiért pontot kapsz, és felhasználhatod saját reklámra. (elvileg fizet is de nekem nem akar, de nem is ez a feladata) Beállítottam, hogy másoknak mutogassa a referralos 4daily.com linkemet, amiért én
creditet kapok.
Ezekért pedig pénzt és forgalmat kapok egy harmadik oldalhoz amiért szintén pénzt kapok.
Az egésznek annyi a lényege, hogy én az elsőt futtatom amennyit csak akarom, és több helyről kapom érte a lét. Az oldalakat gondosan megválogattam, hogy megfelelően működjenek "egymásnak". -
orkenyid #855 mostazonnalmonddelhogyezthogyankellcsinálni!!!!:)
AZONNAL!!!
(regeljetek!!!!)!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!||!REGELJETEK ALÁM!|| -
Hoppá visszavonom. :D
Mégiscsak regeljetek. Mindenki!!! Adtak érte. Ráadásul nem pontot, hanem lét. Most az egyenlegem 1,16$, ami pár órával ezelött kb 0,6 $ volt. Szal fizetnek ezek.
Egyébként összedobtam egy kis pénzkereső hálózatot. Egymásnak keresik a pénzt ami egyenesen az e-gold számlámra megy. :) Nem kell hozzá sem kattintgatni, sem referralokat szervezni.
Ha érdekel vkit kérdezzen. Ha nem, megtartom magamnak nekem mind1. :) -
orkenyid #853 Ok akkor igy :)
NE REGELJETEK ITT A 4DAILYRA MERT NEM FIZET UTANATOK UGYSE SEMMIT! -
Ja és ráadásul képzeld az enyém öt napig vérzik és nem hal bele.
On topic
orkenyid: szerintem nem sokat jelent a referral, mert nekem pl semmit nem ír jóvá. És a 0,5 credit sem jön, pedig már volt több mint 100 látogató a referral linkemen. :P Legrosszab esetben is 50 különböző volt, de nem kaptam egy darabot sem. -
Vlala #851 Kicsimnek minden hónapban megjön.
[már megint nnics képben, csak beleugat valamibe] -
orkenyid #850 !!!!Regeljetek a 4Daily-ra!!!!!! <<ITT>>
!!!!Regeljetek a 4Daily-ra!!!!!! <<ITT>>
!!!!Regeljetek a 4Daily-ra!!!!!! <<ITT>> -
orkenyid #849 11 nap. 12.-én sorsoltak ki és ma jött meg. de lehet hogy csak 3 hét alatt jön meg, másnak volt hogy igy jott meg. -
Neked mennyi idő mulva érkezett meg? mert én 13.-án nyertem tombolán egy dvd filmet és még nem jött meg -
orkenyid #847 na megjott ma a gamepad!! csinaljak rola kepet? -
Coolfire #846 pfff....az összes prizee-s oldal tök egyforma...eheh..elég lett volna 1-et csinálni..:) -
Coolfire #845 Én mindig eltombolázom..:(Pedig már lenne 1-2 euróm.. -
komoly? -
Sajna nekem olyanjaim nincsenek!! -
orkenyid #842 én már 2x is beváltottam ajándékra (gamepad meg egy jegyzettomb). En mar nem szoktam a fizetos jatekokkal jatszani. (jon eleg mani a referalokbol :) ) -
Én ma nyertem rajta 20 eurót amit utána eljátszottam!! -
orkenyid #840 -
INKÁBB KERESSETEK ITT!!!:) -
orkenyid #838 >>>>>> Nem, keress itt :) <<<<<<<< -
toto2700 #837 Keress pénzt érdekes játékokkal! -
orkenyid #836 Regeljetek a prizee-n és lépjetek be a klánomba!
Neve: HunPriz
Regisztráció itt! -
almighty #835 Óvatosan azzal a céggel, mert a napi 30 levél közül csak olyan 3-4 tartalmaz olyan linket, amire mi magyarok kattinthatunk. Nem a kedvedet akarom elvenni, csak szóltam előre, hogy nehogy kifizetésnél érjen a csalódás! -
Most 0.28,mert kaptam 3-szor bónuszt!! -
Mit ír a "Final balance owed this month: __$" hoz neked? -
Hát én ezt nem értem!!
Csak gyűtöm ,gyűjtöm a pontokat,de nem akarja pénzzé konvertálni!!!
Hány olyan kredit kell,hogy átszámolja pénzbe?? -
Van egy újabb teszt alatt levő pénzkereső oldal!
4daily.com
Lényege, hogy futtatsz egy oldalt és közben crediteket ír jóvá.
-egy oldal = 1 credit
-ha naponta legalább 40 creditet szerzel, 0,16$-t kapsz
-minden hó 15-én van fizetés e-goldra, stormpayre meg nemtom mire.
-fizetés min 8$
-véletlenszerűen ad linket h kaptál bónusz 4 creditet, vagy 0.04 amit csak rkattintással kapsz meg
Fut háttérben is ,nem kell vele foglalkozni. :) Nekem most is fut, épp most kaptam 0,04$ bonuszt. :)
Statisztikám tegnap este óta (akkor regeltem):
Days paid surfing: 2
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $0.3200
Surf bonus cash: $0.12000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $0.44000
Toal paid: $0.000
Final balance owed this month: $0.44
Póbáljátok ki! http://4daily.com/?ref=2141 -
Nem mondjátok komolyan h ebből akartok megélni??
Ezért valódi pénzt amit költeni lehet nem kaphatsz.
A pénzkereséshez végzettség kell, vagy valami, amit el tudsz adni az embereknek. Ezért kaphatsz pénzt, de azért nem, ha bambán ülsz a gép elött és átfutsz pár levelet. Ez, amit mi csinálunk, másról szól. -
SaubyBoy #829 refik nélkül az egész csak lufihámozás
senki nem fizet itt komolyabb összegeket szerintem
AYS sem fizet már vagy 9 hónapja, pedig nekem 2x is összegyűlt -
SaubyBoy #828 nyugodtan átküldheted nekem e-goldra, ha téged nem érdekel -
orkenyid #827 én is abbahagyom már lassan az egészet, mert nem éri meg több száz levelet elolvasni fél $-ért. Meg mit veszel ebbol a penzbol? nekem van most 4.64 $-m es sz*rt se erek vele. mit lehet vele kezdeni? 20$-ért be lehet váltani igazi pénzre. -
napi kb 100ft-ért én ugyan meg nem moccanok az biztos. ennyiért nem éri meg...ami többet fizet olyan nincs mi? -
Nekem már soxor fizettek kisebb összegeket. Csináld a paid signup-okat és a paid offer-eket. Pik-pak összejön mondjuk fél $ Naponta
csinálsz ilyeneket lehet vele játszani. Egy hét múlva pedig fizetik is e-goldra.
worldwide-cash -
mondjatok már egyet ami tuti bejön és fizetnek plz! -
Ez a haulingcash nagyon jó!!!
Egy nap alatt 30 mail darabonként 2 vagy több linkkel!!
A kifizetési minimum 5$ ami szerintem így nagyon hamar összejön!!
Gyertek és légyszi alám!!
Köszi!!REGELJETEK -
Aki még nem regelt World Wide Cash-hez annak link! -
orkenyid #821 nem tudom meg nem kaptam fizetest, de allitolag fizet. eddig 0.7$-m van (20 nap alatt) -
Okés köszike!! -
SaubyBoy #819 Ja látlak. Reg ment. -
Igen ezért te is regelhetsz alám az előző hozzászólásomnál!! -
SaubyBoy #817 Most látom páran beregeltetek alám thundernél. Nagyon cépen köcönöm! Hú de rég volt má downlinom.