15995
-
orkenyid #896 na azért vannak bizonyítékok (nekem is). amit beraktam (#877) az pl az e-gold SZÁMLÁmról van. -
#895 Játék?Ingyen olvasgatsz emaileket, meg ingyen kattingatsz reklámokra hónapokig?Nem vagy egy kicsit perverz, vagy hogy finomabb legyek naív akit hónapokig kihasználnak?Akárhogy is szépítitek, a dolog a pénzkereséséről szól(-na).Én legalábbis nem látom át mi abban a játék, hogy idióta reklámokat kapok az arcomba.És innentől kezdve Vlala-nak igaza van, hogy az adott pénz többszörösét könnyebben és gyorsabban meg lehet keresni, mondjuk egy sima diákmunkával, mint ezekkel a szélhámos gagyikkal.Én sem milliókról beszélek de ilyeneket látok, hogy 0,01-0,1 U$/hó.Fél év alatt meg összeszedsz max. 5$-t amit még nem is biztos, hogy kifizetnek...na ne röhögtess már!!
Melleleg fizetési bizonyítékot még továbbra sem láttam(mondjuk egy banki utalás igazoló szelvényét), csak ilyen-olyan screenshotokat, amik megmutatják a profilodban hogy hány centnél tartasz.Nos ilyeneket én is tudok mutatni, ha kell.Annak idején amikor nyomtam a Spediat és társait 30-40 $-okat kapartam össze kb. fél éves klikkelgetésekkel, csak természetesn basztak kifizetni.Akkor egy életre megutáltam ezeket a hazug,csaló kis férgeket. -
#894 Nekem sem jönnek be,nálam is 403!! -
SaubyBoy #893 worldwide és a thunder bejön nektek a böngészőbe?
nálam vmi gond van velük (403 Forbidden) -
#892 Pff ember te mekkora egy gyopár vagy.
Kit érdekel h te mennyit keresel a bányában 8 óra alatt? Itt nem arról van szó, ne gyerekeskedj már.
Ezzel az erővel idejöhet pár 10 éves és beugathatja, h ők apucitól naponta kapnak annyit. Naés? Ez csak játék senki nem akar ebből megélni, én sem azért csinálom mert nincs mit enni.
És képzeld mr macsó. A szabadidőmet én is a haverokkal, de leginkább a barátnőmmel töltöm, és nem itthon ülök és leveleket olvasok, ahogy azt te gondolod. -
SaubyBoy #891 orkenyid: nálad a pont, mert kiszámolva tényleg semmivel sem több a lé
Ronaldo07: én nem
CaviaR: tedd be a pénzed, az már szépen kamatozna
Torry: az csak csalással megy, meg sokan szívtak vele rendesen, mert nem fizetett
topic up -
orkenyid #890 nem akar ebből senki sem meggazdagodni (szerintem), ez csak olyan hobbi dolognak jo, nem mint hogy igazi pénzkeresés -
#889 És ki akar ebből meggazdagodni?? -
Vlala #888 8 dolcsi? Taníts minket, Mester! Hány hónap alatt szedted össze?
Tudod, én a szabadidőmet az ilyen hülyeségek helyett a barátnőmmel töltöm, munkaidőmben meg dolgozom, és 8 óra alatt megkeresem a 8 dolcsi többszörösét.
Ilyen siteoktól ne várjatok meggazdagodást, ha sok a szabadidőtök, az újsághordás, diákmeló sokkal többet hozhat.
Szerintem. -
Torry #887 Cashfiesta haveromnak küldött csekket, ide Kecskemétre.
Szóval szerintem először ott próbálkozzatok! -
SaubyBoy #886 Hát ez az. Nekem se sok van. Ha még vársz 1-2 hetet, akkor ráfekszem erre a cash4action-ra meg egy csomó ptsu-ra, aztán átnyomatom a space-investes kontóra. Ott meg ingyen átutalhatom neked.
Többet ér ha összeadjuk szerintem, mert mindig a balansz 2% kamatát veszi, ami ugye mindig növekszik napról napra. -
orkenyid #885 Nem sokat értek vele, mert ha a végén szétosztjátok ,akkor így is pont ugyanannyi jön ki mint külön-külön. -
#884 Volna egy ötletem.
Dobjuk össze amink van. Nekem van e-goldon 8$-m, és azzal beszállék. Tudom nem nagy pénz, de ha te is beleadsz, akkor mindketten nyerünk rajta.
Mennyid van? -
SaubyBoy #883 nyugi srácok, ez amolyan szórakozás, nem kell halálkomolyan venni
ez a space-invest tényleg jó cégnek néz ki, majd ha kérek ki pénzt akkor én is beszúrom a képet
egyébként csak akkor éri meg igazán, ha kb. 100 dolcsit raknánk bele, s akkor havonta lehetne kivenni
de annyim nincsen, úgyhogy most cak kuporgatok
-
#882 Ezt nem értem, úgy mondod, mintha engem érdekelne a dolog és hülyére akarnám keresni magam vele.Pont azt magyarázom, mennyire kamu az egész.És még csak nem meggazdagodásról beszéltem.Pár ezer forintra gondoltam, nem nevetséges 1-2 dollárokra.De az a baj, hogy ezt SEM fizetik ki.Talán ezer esetből egyszer. -
#881 sztem sem , sztem ez kamu ez a pénz gyász .) -
#880 Akkor sajnos eltévedtél barátom,mert ebből nem fogsz meggazdagodni!! -
#879 Itt is az a kérdésem, mint a Prizee-s topikban?Mutasson már végre valaki egyetlen bizonyítékot, hogy valóban fizetnek.Persze nem ilyen röhejes 1 dollárokra(3 hónap klikkelés vagy 10000 darab email olvasás után) gondolok. -
orkenyid #878 ja nem kell már kölcsön, a Priz'Pass nyereményemhez kellett, ugy számítottam hogy a worldwide kifizeti az 1$-m de éppen nem volt penzük :( -
orkenyid #877 http://space-invest.com
Napi 2% kamat! Rakd be ide az e-goldodat, 50 nap alatt megduplázódik!
Valóban fizet!
-
#876 Hát igen,de ha jól tudom most sem fizetett,legalábbis sehol sem láttam kiírva!! -
Netpeti #875 Hi all!
A 4daily -n lehet upgradelni!!
Szerintem az oldal fizet is, mivel AutoPayout van minden hónap 15. napján :).
Regelj alám légyszives és rövid időn belül valszeg olcsóbban meghaphatod tőlem az upgradeket (részletek hamarosan a CashClub -on).
Sok sikert mindenkinek! -
SaubyBoy #874 hát ALU-nál már csak a debitre várok
az aprókat meg invesztálom, hogy több legyen
köszi orkenyid a céget, nagyon klafa -
#873 Valaki nyomja még ezt a netes pénzkeresést?
orkenyid: kell még kölcsön? -
SaubyBoy #872 topic up
>> link << -
SaubyBoy #871 Most néztem az e-gold kontómban az egyenlegemet és a No-Minimum.com kifezette az elmaradt 17 centemet jó egy hónappal ezelőtt! Hámzige nemértem...
Miért fizettek ki, ha elszámoláskor egyből (-17c) minuszba raktak a cheat-link miatt?
Nem is akarom megérteni, de visszaszívom amit róluk mondtam.
Akinek vmi kérdése lenne ezekről a pénzkeresős cégekről, az ellátogathat a fórumomra az oldalamon - ami még egy picit fejlesztés alatt áll -, szóval ide gyertek inkább! -
Netpeti #870 Sziasztok!
Nézétek meg az ezzel a témával kapcsolatos oldalamat légyszi és segítsetek beindítani:
Az oldalon téma minden fajta pénzkeresési lehetőség (Surf, GPTR...).
Gyertek és nézzétek meg!
Az oldal 100. regisztrál tagja VIP-t kap!
Köszi mindenkinek előre is! -
SaubyBoy #869 kell egy kis idő mire összekaparom a lét, meg a netem se jó még
holnap remélem meghegesztik a modememet a szerelők
jó ideje csak életben tartom az accountjaimat sajnos a rossz net miatt
majd küldök mailt -
orkenyid #868 valaki nem tudna nekem kölcsönadni 0.8$-t e-goldon?
valahogy igérem megadom.
email/msn: [email protected] -
orkenyid #867
TOPIC -
antijedi #866 topic down -
orkenyid #865 topic up -
orkenyid #864 Nézzétek meg újítottam sokat: Priz.uw.hu -
SaubyBoy #863 hála égnek sehol sem töröltek úgy néz ki
-
toto2700 #862 http://toto2700.uw.hu -
#861 hol? -
SaubyBoy #860 topic up
hát skacok vmi nagy problem van + volt a netemmel úgyhogy bocsi mindenkinek ha esetleg törölték ezidőtájt az aksijaimat vki alatt
-
#859 Csak egy helyre raktam még be mert még teszt van. Te hova tetted még be a linket? Ha adsz refet regelek alád.
B.A.P.-nál pillanatnyilag így állok:
Earned: $0.0472
4Daily-nél:
Days paid surfing: 7
Previous month earnings: $0.00000
Upgrade Unit earnings: $1.1200
Surf bonus cash: $0.84000
Commission earnings: $0.0000
Other earnings: $0.0000
Total earnings: $1.96000
Toal paid: $0.000
Final balance owed this month due mid next month: $1.96
-
orkenyid #858 na én is felépítettem egy ilyen rendszert. köszi a tippet, jól muxik, te a b-a-p.net popup vagy a sima linkjét raktad be?
Mert én a simát 3 helyre és a popupot 1-re. Így most eddig jött 0.72 cash.
!REGELJETEK JÓL LEHET KERESNI! -
#857 <script language="javascript" src="http://ads.b-a-p.net/code_popup.php?id=839"></script>