15995
-
#976 Figy, mindenki a saját hibáján tanul. Miután eltöltöttem három hónapon át napi 1-2 órát (www.nocs.us) pénzkereséssel, és ok nélkül kirúgtak, na ebből tanultam, majd neki is lesz egy kis negatív tapasztalata... -
#975 Nincs. Mi ezeket már próbáltuk, akkor bíztunk a cégben, de nem fizetett. Pont ugyan ez volt a szitu, mint most veled, hogy idejött -> ígérgetett -> részletesen és figyelmesen teszteltük -> nem fizetett => cashfiesta téma lezárva.
Nem fogjuk megint elölről kezdeni, egy naiv újonc kedvéért. Min ha biztosan tudjuk, hogy fizet, akkor beszállunk alád. -
SaubyBoy #974 igen, de sokan szívtak ezzel a céggel is (mint sok mással is), ezért van a bizalmatlanság
szerezz a haverodtól vmi bizonyítékot (pl.scannelt csek stb.) v. hívd ide a fórumra... -
Roll #973 Nincs igazam??? -
Roll #972 Az a gond hogy mindenki bizalmatlan, mindenki azt írja mint, te hogy majd ha megmutattam a csekket.
Sokkal gyorsabban megtudhatnák hogy mi a helyzet ha alám regisztrálnátok sokan, és összejönne a pont.
-
SaubyBoy #971 még a kezdetek kezdetén próbálkoztam a fiesztával, de csalóprogram nélkül nehezen jöttek a pontok
nagyon rossz a pontkonverzója (vmi 1000 pont 1 cent) és szinte csak olyan ajánlatok vannak (emlékeim szerint ),melyek fizetősek, vagy nagyon kevés pontot adnak
meg hallottam egy havertól hogy volt akinek nem fizettek
most néztem a honlapjukat és vmit frissítettek, ha jól láttam, de ennek az ámításnak meg nem hiszek (bizonyítéknak ellenben igen)
végülis ez is egy lehetőség -
Roll #970 up! -
Roll #969 Megkérdeztem mást, aki csinálja, idézet emailből:
"Jól tetted, hogy regisztráltál! Nem ez nem szivatás, ha az lenne akkor
én sem csinálnám. A 4. csekket kaptam meg 3 hete. Az ERSTE Bankban
tudom beváltani. Komolyan mondom ez nem ugratás, reklámot engedsz
a monitorod felületére ezért fizetnek. De egy fontos tanács!!! Én
körülbelül 2-3 hónapig nem kaptam csekket mert nem értem el a
kifizetési limitet, és majdnem abbahagytam, (50&) fogadd meg a
tanácsom, három hónap eltelete után ne hagyd abba mert akkor jutsz
el egy olyan szintre, hogy pénzt kaphass. Kb. 3 hó eltelte után férhetsz
hozzá az offersekhez, ami növeli a pontjaid értékét...
Üdv: Laci"
-
Vlala #968 de jók az ilyen átverősdik. Szép álmokat hoznak az embernek, "én, az Internet Rockenbauere" és "milyen jó lesz, ha..." címekkel, aztán persze kudarc, irány Depresszió topic, aztán kezdhetem elölről, hogy az élet tényleg szar, de nem egyedül szagolod.
Ébredjetek már fel. Sehol sem fo.sák a pénzt. -
#967 Ugyan már. Ez a téma már egyszer lement kb egy éve. Ezeket már mind kipróbáltam, ismerem őket.
Tudom, most azzal fogsz jönni, hogy a szomszéd fogorvosának a lányának a volt barátyjának az osztálytársának a testvére ismer egy olyan embert akinek fizettek már.
Neked fizettek már vagy nem? Ha majd fizettek meglátjuk aládregelünk-e, de azzal ne gyere h xy megesküdött h neki bejött. Ne legyél naív kár az időért akár mennyi is az. -
Roll #966 Cashfiesta leírás -
Roll #965 Hát pedig hidd el hogy fizet, ha béna vagy arról nem tehetünk, attól még nem kell egyből az egészet sz@rozni. -
#964 Pff. Köszi Cashfiestát próbáltuk, nem fizet. Olvasd el figyelmesen a szabályaikat, érdekes ellentmondásokba kerülnek magukkal. De ez nem is annyira feltűnő, inkább az, hogy egyszerűen valamit kitalálnak, hogy miért ne jöjjön össze a minimum pénz. Ha meg össze is jön, egyszerűen nem fizetnek, ahogy bizonyára a "haverodnak" sem fizettek nyílvánvalóan. -
Roll #963 Ezt próbáljátok ki, aki ajánlotta az már a 4. csekkjét váltotta az Erste banknál.
Ezen e-mail üzenet azoknak a HUB tagoknak lett elküldve, -mint lehetőség-, akik a hálózaton több órát töltenek, és ezálltal lehetőséget kapnak, hogy a saját monitorjukon minimális terület feláldozásával külföldi cégek/válalatok reklámja helyezkedjen el, amiért természetesen fizetnek, nem is keveset. Ezt most mindenféle befektetés nélkül megteheti, szerencsére véletlenül sem kell megrendelnie semmit! Napi néhány óra internetezéssel (ami azért elég gyorsan elszalad), vagy amennyi jólesik, már megkereshető a korlátlan internet elérés ára. Kérem, figyelmesen olvassa el az alábbi ajánlatot:
Egy 2 centis bannert kell futtatni netezés közben. Ezt a csíkot oda teszi a monitorán, ahová csak akarja. Természetesen ez elvesz némi helyet a többi tevékenységre szánt munkafelületből, de meg lehet szokni. Nem befolyásolja a dolgot, amit csinál éppen a neten. A program futása alatt bármit csinálhat: tanulhat, szörfözhet, chat-elhet, vagy ha éppen a munkája géphez kötött, közben futtathatja. Nem okoz kárt sem, nem tartalmaz vírust. Tehát nincs vele gond. A neten töltött időre fizet, és az Ön alá esetlegesen beszervezett emberekre is. Talán felmerül Önben a kérdés:
Ez nem valamiféle piramisjáték?
Nem! A tagság teljesen ingyenes, rendszerünkben a tagoktól szedi be a pénzt, addig itt külső cégek fizetnek a reklámokért. Tehát van külső, legális pénzforrás. Ön nem fizet be semmilyen pénzt, nincs belépési díj, nincs kockázat, nem veszít semmit, és teljesen legális!
Mikor jön a pénz és hova?
Minden hónap 1-e körül lezárják a számláját és ha elérte a minimumot /50$-t/ csekken kapja meg a címére. A csekk igénylése egyszerű: A szokásos módon be kell lépnünk (Settings Account Balance). A rendszer automatikusan érzékeli, hogy elérte a minimum egyenleget, ekkor jeleníti meg a „request payment” gombot, amire csak rá kell kattintani. Ez a gomb csak a hónap első felében látható, vagyis csak 1-15-ig! Ha nem érte el a minimumot, akkor sincs baj, nem vesznek el a pontok, átmegy a következő hónapra.
Figyelem!
A Cashfiesta kizárólag a regisztrálás alkalmával megadott címre küldi a csekket, tehát kéretik pontosan megadni a lakcímet! A csekk át nem ruházható, a bankok is csak ellenőrzés után fizetik ki az összeget!
És mi nekik ebben az üzlet?
A cég kap 1 hirdetésért 200$-t, a felhasználóknak fizet 130-at, a maradék neki a haszon. A hirdetési nagyságrend a fontos.
Mennyibe van ez nekem?
Semmibe.
Ez a reklámcég fizet azért, ha egy kattintással beengedi reklámjait a monitorja felső 2 centijére, amit bármelyik pillanatban levehet onnan, és csak akkor van ott, ha azt Ön is akarja! Az ilyen típusú reklámok egyébként is ott vannak a monitor tetején, csak azért nem Ön kapja a pénzt, henem pl. az Origo, vagy éppen akinek a Web lapján van. Ezek a reklámok jönnek-mennek, nem kell velük foglalkozni. Ez egy jó kis program, ami keresi Önnek a pénzt, ha fönt van az Interneten. Nincs semmi gond vele, egyedül dolgozik. /Ha éppen nem internetezik, hanem mást csinál a gépen, a program akkor is futtatható, bár néha oda kell piszkálni neki, hogy lássa, hogy Ön még mindig netezik./
Hogyan?
Egy kis ember vagy manó, ahogy tetszik, - ő az ellenőr -, fog sétálni vagy pihenni a monitorja felső 2 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti Önnek a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontok
pedig pénzt érnek. Kb. átlagban 0,2-0,8$-t lehet vele keresni óránként. Azért van ekkora intervallum, mert a megkeresett pénz függ attól, hogy az adott hónapban hány Special Offers-regisztrál. Ha eléri az 50$-t, csekken megkapja a pénzt. Ez azért elég jó kis zsebpénz lehet, ha sokat van a neten.
Miért fizet?
Mert így olcsóbb neki, mintha mondjuk a yahoo-nak fizetne. És mérhető neki a reklám, hiszen akkor fizet, ha megjelenik a reklámja a monitoron.
Ha felkeltette az érdeklődését, akkor kövesse a következő útmutatót.
Az egész dolog nagyon egyszerű! Két tennivaló van:
1. regisztrálni kell egy honlapon: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=fiestakatica
Ha nem sikerül, akkor a www.cashfiesta.com honlapon a JOIN TODAY buttonra klikkelve lehet ugyanide eljutni..
Adok egy kis segítséget hozzá:
-login=felhasználónév: amit használni szeretne
-password:2x a jelszó, amit használni szeretne
-first name=keresztnév
-last name=családnév
-street=teljes utca és házszám
-city=város neve
-zip=irányítószáma
-state=nem kell, hagyja úgy, ahogy van (not selected)
-province=megye neve, nem kell kitölteni
-country=országa (Válassza ki a Hungaryt)
-email=valós e-mailt adjon meg, 2x ellenőrzésképpen
-year of birth=szül. év
-Gender=neme…férfi=male,…nő=female
-education=végzettség(végülis mindegy, mit választ)
-annual household income=havi összjövedelem, 20000$ alattit javaslok
-Industry:cég vagy vállalalt, ahol dolgozik, válassza azt: other
-Title: a szakmája, itt is van other
Bejelölések:
-Please tell us why = itt pipálja be az email, chat
-A következő pipálásnál azt jelölje meg, hogy mi érdekli a neten, bármit bejelölhet, ami érdekli.
-Preferred check size: hogy mennyi dolcsinként utaljanak, 50$ válassza.
-Referred by: Roll83 (ez én lennék)
A kifizetésekért kizárólag a Cashfiesta vállalhatja a kezességet. Tehát sem Engem, sem Önt nem terheli a felelősség az Ön által aktivált újabb reklámolvasók jövedelmeinek kifizetéséért! Szerintem ez egyértelmű és jogos kikötés.
-i have read…=elolvastam a szerződést (ha tud angolul, olvassa el, ha nem, akkor is pipálja ki, másképp nem tud továbblépni)
Végül Submit-tal el kell küldeni.
-Submit: utána egy kis ablak lesz, -ott download, egy kis 30 K-s program lesz.
Lehet, hogy amit megadott Logint, már használják? Akkor tegyen bele egy számot, vagy adjon meg másik felhasználói nevet. Ha még mindig nem fogadja el, próbálja többször, a végén megunja és felkínál néhány lehetőséget, csak ki kell választania.
Amelyik sor mellett kis piros csík van, vagy villog a kis vitorlás, az hibás sor, javítsa ki és download.
Ha nem sikerül a letöltés, akkor meg lehet próbálni még a:
http://www.cashfiesta.com/php/download.php honlapról is.
2., Itt következik a második rész e a dolognak: Le kell tölteni a kapcsolatot biztosító programot:
-Download: mentés vagy megnyitás?
Mentés
Utána pedig kattintson rá, és futtatja…
A címét (lakás + e-mailt) pontosan írja be, hiszen az előbbire a pénze, utóbbira regisztrációt megerősítő levél jön!
Mielőtt a gépére menti a programot, hozzon létre a gépén egy tetszőleges meghajtón egy új mappát, és ebbe mentse le. A kis programot fel kell telepíteni. Egy kis ikont fog rakni az asztalra, ami egy zöld dollár lesz.
Sikerült?
Köszöntöm a passzív pénzkeresők táborában!!!
Ha például havonta csak 50$ jön, akkor már megérte, nem? Kiadásai bőven megtérülnek.
A FiestaBar indításakor megkérdezi a Login nevét és jelszavát, amit a regisztráció során adott meg. Miután bejelentkezett, a program egy reklámcsíkot jelenít meg a képernyő tetején, a bal szélén egy kis mexikóival. Piszkálja meg az egérrel és már lépeget is.
Ha sétál a manó, akkor hozza a pénzt, de ha alszik, akkor nem számol. Ilyenkor piszkálja meg egy kicsit az egérrel, húzza el fölötte, hogy ébredjen fel és sétáljon.
Fontos:
Egy gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezzen más néven, vagy címen, törlés jár érte)!
Statisztikája a banner csík felső részén a „settings” felíratra, majd az „account” és „balance” feliratokra kattintva jelenik meg. Máris pontos képet kap, hogy éppen hol tart, nyomon követheti keresetét, a regisztrált tagjainak számát 8 szinten keresztül.
Ha ismerőseit regisztráltatja maga alá, az + pénz. Mindössze közölnie kell ismerősével, hogy a regisztrációnál a Referred by pont után az ön azonosítója kerüljön. Itt kérem önöktől a szívességet, ha netán automatikusan nem az én nevem lenne ott, kérem írják be: „fiestakatica”
Minél több embert szerez, aki Ön alá regisztrál, annál több extra jövedelemhez juthat.
Persze a regisztrációkor mindenképpen meg kell adni az ajánló loginját, így sehogy sem tudja elveszíteni azokat, akiket Ön hív. Egy ember utána pontjai 15%-át kapja, így ha egy kasszán van valakivel és két gépe van, az 15% plussz, akkor Önnek is számlálja a bónuszt.
Ahhoz, hogy pontjai minél több pénzt érjenek, minden hónapban regisztrálnia kell magát ún. Special Offers-ekbe is.
Ha az adott hónapban nem éri el a minimumot, semmi baj, átviszik a másik hónapra.
A pontok után a következő írás és számláló mit jelez?
-Referrals: akik Ön alatt dolgoznak, akik után jár a jutalék. Mekkora mélységig jár a jutalék? 8 szintig.
-
#962 Ha hihetően be tudod bizonyítani, hogy tényleg fizettek neked egy kanyit is, talán lesz aki alád regisztrál. Szal rajta. ;) -
Gameska #961 Helló
Szeretném felhívni a figyelmedet netes pénzkeresésre.
Ez mindenki csinálhatja nem kell hozzá semmi pénz csak 1 kis idő a minden napjaidba én 1 órát szoktam tölteni a pénzkeresési lehetőséggel.
Nem olyan rég keztem el kb 8 Hónapja és már 1396.65 $ (statisztika) szedtem össze 7 HÓNAP alatt.Mikor kezdtem akkor nem kerestem semmit elejinte de fejlesztettem (azzal a pénzel amit szereztem) és már havonta 251 $ -t megkeresek simán.
És ha össze Gyűlt sok pénz az internetes számládra amire küldik a pénz akkor majd vagy banki átutalással vagy pedig Csekken kikéred az összeget (nekem már kifizették a 1390$ -t)
Mindenkinek ajánlom, nem azt mondom hogy milliomos leszel tőle, de ha csak 251 $ össze tudsz szedi azzal hogy csak napi 1 óraát futtatod a Böngészödet és közben meg Pénzes leveleket olvasol AKKOR GRATULÁLOK. Ez csak PLUS a havi jövedelmedhez.
De pesze minél több idő -t fordítasz a dologra (több órát) akkor sokkal de sokal több pénz is össze tudsz szedni.
Mindenki azt hiszi hogy hazugság mert nincs értelme,HÁT NEM !!!!!!!! Mert ezeknek a cégeknek érdekük hogy legyen olyan ember aki nézi a reklámjukat és ha nem fizetnek nem lesz kinek reklámozniuk ezért CSŐDBE mennének.
PRÓBÁLJÁTOK ki nem fogtok csalódni.
Én ezzel nektek is akarok segíteni hogy nektek legyen pénzetek.NEM KERÜL SEMMIBE az a lényeg.
Adok 1 kis jellemzést is a weboldalakról.
HAVONTA CSAK 1 SZER LEHET KIKÉRNI A PÉNZEKET A NETES BANKSZÁMLÁRA.
A leges leges legmegbizhatobb Internetes Bankszámla. Csekken is fizet és bankártyára is.
STORMPAY az igazi Bankszámla
E-mailek olvasásáért fizet + rengeteg dologért még (ez fizeti ki a pénz 65% -át)
YOURPTR
AutoSurf napi 0.1 $ Fizet de ezt fel lehet vinni 50$ /nap ra is
Studiotraffic
Auto Surf ez meg a Craditek ért fizet 5000 credits = $0.18 cents és 7$ a minimum. ha sokáig csinálod hamar megjön az összeg.
AutoHitsNow
Irjatok nekem privátba ha valami nem megy én segíteni fogok.(pénzt ne kérjetek inkább KERESSETEK itt) -
SaubyBoy #960 abból amit írt róla, azt veszem ki, hogy még nem fizetett neki
-
#959 Aham. Fizetett már? -
TB #958 Sziasztok!
Próbáljátok ki a Surf Junky-t.
A lényege: egy számlálót kell minden belépéskor elindítani, onnantól kezdve már nem kell foglalkozni vele – nyugodtan lehet böngészni vagy dolgozni az interneten. A számláló elindításával 30 másodperces reklámokat dob fel teljesen automatikusan és így minden internetezéssel eltöltött óra után 0.45 dollárt ír jóvá a számládon (a későbbiekben el lehet érni a 0.75 dolcsi/óra keresetet is).
Tehát gyakorlatilag egyedül tőled függ, hogy mennyit keresel egy nap! Az oldal futtatását bármikor abba lehet hagyni, az addig keresett pénzt szinte másodpercenként jóváírják a számládon. A kifizetéseket minden hónap elseje és közepe között küldik a megadott számlára (e-Gold, PayPal, Stormpay) vagy csekket küldenek.
Akit érdekel a dolog, a következő ref. link segítségével regelheti magát az oldalon. A regisztráció teljesen ingyenes!
http://www.surfjunky.com/?r=Tibor
Kérek mindenkit, hogy lehetőleg ezen a linken keresztül jelentkezzetek be! Nagyon köszönöm, bízom benne hogy mindenki meg lesz elégedve a Surfjunky-val. Amint friss infóhoz jutok, azonnal tájékoztatlak benneteket.
Ha segítségre van szükségetek a regisztrációhoz, jelezzétek, segítek!
Üdv,
TB
-
SaubyBoy #957 azoknak akiket még esetleg érdekelne: (helyzetjelentés)
-worldwide vmiért leállt a kifizetéssel (úgy olvastam hekkerek miatt)
-thunder-nek új tulaja van, ugyanaz, mint a 123-paidtoread-nek, szóval nem nagy remények (PTC 0.1 centre csökkent)
-rossz hír, most vmiért az e-gold site nem elérhető
-
SaubyBoy #956
orkenyid:ja space-invest.com végleg behalt... -
#955 impressziv flash az elejen... -
#954 http://www.theprofitmasters.org -
orkenyid #953 Lépjetek be a prizee-n a klánomba!: PRIZHUNGARY
Aki belép, azok között egy priz'pass-t sorsolok ki! -
SaubyBoy #952 gondoltam megpróbálom kivenni a pénzt, aztán ha sikerül legalább nyerek vele:)
nem nyertem
nekem is levonták
-
orkenyid #951 :(((((((((
nem lehet nekem se!!! ez megszünt!!! :((((((
akkor elveszett a 3$-m :(
-
SaubyBoy #950 az már megtörtént 1 éve, s nem tudom most ezt mér írja ki
sztem nem az e-Goldommal van a baj, hanem a space-ivest accountjával
lécci próbálj meg csak pár centet invesztálni, mert sztem neked is kiírja...ez a space-invest sztem tönkrement... -
orkenyid #949 írj nekik (e-goldnak!!!) egy levelet hogy küldjenek egy postacím-azonosító levelet és vegyék le a balance limitet. nekem is volt már ilyen. -
#948 öszinte leszek én is probáltam ilyennel dolcsikat keresni de valahogy nem jött össze perszemindig lehet hallani hogy valakinek a valakije
kapott csekket meg ingyen 40$ dolcsit hát szerintem ha nem vagy nyugat europában vagy usában nem fognak fizetni sajnos csak hülyitik a jónépet rendesen :( -
#947 adnak is, nem kell ezt hinni, ez van......
hiába mondod, hogy keressen pl ujságkihordással...... itt legalább is nagy a munkanélküliség, és az összes, diákmelót ellopják a hajléktalanok....még nyáron is (bár nyáron vannak helyek, de naon nehéz bejutni)
ezzel, ha sokat nem is, egy feltöltőkártya árát szépen meg lehet keresni -
SaubyBoy #946 The account you are trying to pay (1838361) has a Balance Limit imposed that prevents this payment. Spend not allowed.
a zárójelben lévő account szám a space-invest cégé
orkenyid:mit jelent ez? akkor írja ki állandóan, ha invesztálni akarok -
#945 ti télleg elhiszitek hogy kattintásra adnak nektek pénzt?
-
orkenyid #944 miért? arra csak utalni lehet pénzt.
még nem válaszoltak a levelemre :( -
SaubyBoy #943 orkenyid: e-Gold számodat sztem ne írd be a fórumba, mert az sem egy szerencsés dolog...ki tudja kik járnak erre:)
-
SaubyBoy #942 írj nekik emailt, reklamájjál, ne hagyd veszni a zsetont
ha lehet kíváncsi lennék, miért nem tudják ezt normális scriptel kiküszöbölni
"For some reason we cannot process your withdrawal right now.
Possible reason: E-gold site unreachable"
ettől még nem kéne levonniuk szerintem, de ha ez is egy fösvény szájt -
orkenyid #941 És ilyet!!!!!! LEVONTÁK!!!!!
7780989 01/30/05 07:24 Withdraw To e-gold account #1699357, batch N/A -2.95000000 0.30242428 -
orkenyid #940 NEM FIZET MÉGSEM A SPACE-INVEST!
For some reason we cannot process your withdrawal right now.
Possible reason: E-gold site unreachable
Amikor az e-gold nekem azonnal bejott!!!
3$-t nem tudnak kifizetni! -
SaubyBoy #939 az még odébb lesz, de egy picit nagyobb összeggel lehetne operálni -
orkenyid #938 aha a saját programom miatt jöttem rá...
lehet, hogy 1-2$-t kifizetnek, de mi van akkor ha beraksz 100$-t és akkor napi 2$-t vehetsz ki? -
#937 Aha! Persze, hogy fizetnek! Napi 2%! Tehát elvileg, ha beraksz 1000 dolcsit, akkor naponta 20 dollárt kamatozik... lényegében ha van 200e Ft-od, akkor naponta 4e Ft a kamat... Ezekután vajon ki járna dolgozni?? De jobbat mondok! Rakj be 1 milliót és máris napi 40e a kamat... hihető... ÉBREDJETEK!!!