15995
11074353081353622639.jpg
  • orkenyid
    Meg a másik amiért gyanus ez nekem: http://everybodyinvest.com/?ref=freemaan

De mondom a shyip 1000% hogy fizet
  • orkenyid
    Én max 1 dolcsit rakok be pont ezért :D
  • SaubyBoy
    úgy láttam, hogy még nagyobb összeget senkinek sem fizettek ki, csak ilyen 30 dolcsikat max
    lehet hogy ez sem lesz hosszúéletű szájt, de ne kiabáljuk el
  • CaviaR
    Érdekes ez a Shyip.com. Egy napért kaptam 1$ kamatot a 8 dolcsimra. Ezzel a kamatoskamat tendenciával, és visszaforgatással 3 hónap alatt összejön 1.000.000+ Ft.
    Ez nekem olyan hihetetlen na mind1... :P
    Látom magam ahogy nyár végére VW Phytonnal gurulok Montecarloban.
  • hoho2
    jaja kb 12-16$-al tudod megnyomni ha mindennap végignézed a folyamatot és elcsíped a bónuszokat.
    Van, hogy 4-5 0,04-es bónuszt ad, ha már napi 4-et elcsípsz akkor az olyan mintha egy szinttel feljebb lennél.
  • CaviaR
    akkor azt úgy érdemes h az alsóra sokat feltöltesz...
  • hoho2
    Orkenyid : de nem ám
    Minek?
    Csináltam 2 accountot egymás alá és az egyiket támogattam, így az már upgradelt lett
  • orkenyid
    köszi :)
  • SaubyBoy
    reg ment, egyelőre "csak" fél dolcsival
  • orkenyid
    Na gyertek és regeljetek :)

hoho: És semmit nem is fizettél bele?
  • hoho2
    Ezt próbáljátok ki.
    Hihetetlen de nekem ma utalt 27,40$-t
    Link : http://4daily.com/?ref=17397
  • orkenyid
    Oké köszi!
    Eddig 1 refferalom van itt, Caviar :)
    A prizeen 137 refferalom van. Kifizet mindent, csak az a baj hogy sorsolnak.
  • CaviaR
    Na regeltem alád.
    Beraktam 8 dolcsit, e-goldon úgy is hónapok óta csak porosodott. Meglátjuk mi lesz belőle. ;)
  • SaubyBoy
    na akko lehet megint megpróbálok egy dolcsit berakni
    hány referalotok van? hirdetésekkel sikerült beszervezettet magatok alá gyűjteni?
    mennyit eddig?

ja és prizee 10 ejurót is kifizet?
  • orkenyid
    Már van angolul is a prizee hha nem jöttetek volna rá.

Egy jó HYIP. Talán ez nem fog megszünni :)
    Volt már akinek fizetett!
  • bodesz
    prizee télleg muxik. :).
    ez a leg1szerübb pénzszerési mód.játsz és keress pént.igaz 1-2 hétig lassan jön a pénz de utána már csak jön és jön miközben játszasz.nem hiszitek hogy működik ááááááá akkor bizonyíték : 1 2
    nos tehát mit is kell tenned hogy kesst szerezz???
    regisztrálj .
    tudnivalók:
    regisztrációs útmutató:Ha angol oldaon vagy (mert jobboldalt fent lehet állítani a nyelvet) akkor semmi gond na de ha franica akkor pff.na akkor :HA BEJÖTT AZ OLDAL UTÁNA A INSCRIVEZ-VOUS GOMBOT KELL MEGNYOMNI .Figyelem: Iratkozz fel a személy azonosságiba található adataiddal
    ellenkezõ esetben nem tudod felvenni az ajándekokat vagy nem tudod
    kiváltani a csekket!
    Az adataidat ellenõrizni tudod, ha belépés után a Votre Compte gombra, utána meg a Vos donees personnelles gombra kattintasz.
    Így kel kitölteni:

Ha a bodesz nincs ott akkor légyszives írd oda, azt jelenti hogy én ajánlottam.

Első lépés

Második lépés-További adatok megadása

Bejelentkezés után klikk a -gombra

Utána a -- Vos données personnelles / vos préférences - szövegre

A nyereséget beválthatod csekkre, vagy a nyereségeddel egyenértékû ajándékokat rendelhetsz!rengeteg ajándék van.(ajándékok pl:xbox,órák,kulcstaró, plüss állatok,..........)
    PRIZ'PASS Az egy kód amit sok mindenre fel lehet használni a Prizee oldalán például a játékoknál minden játékhoz lehet Priz'Pass-al extra dolgokat választani és ezzel megkönnyíted a játékot tehát több pénzt tudsz szerezni!! Vagy kérhetsz Pack+-t, ami arra jó, hogy megnövelheted a napi játékaid számát . PRIZ'PASS a 100. lejátszott nap után kapsz vagy vehetsz (e-gold os számla kell hozzá és rajta pénz).PRIZ'PASSokat szerezhetsz különféle oldalakon is amik kattintgatósak vagy mail olvasósak 1 2 3

Prizee bonuszok
    1., Abban a pillanatba amikor a Jackpot jatekban kijon a harom kerdojel automatikusan megjelenik egy uj jatek: Ticket Bubulle .

2., Miutan beloginoltal kattints a lap aljan levo Bubulle linkre es ird be a kovetkezo szoveget: la charité s'il te plait . Hogy a szamitogep memoriajaba megmaradjon jelold ki a szoveget Shift + nyillal, a memoralashoz nyomd le a Shift billentyut es a nyíl segitsegevel jelold ki nyomd le a Crtl+C gombot a memoralashoz, utanna menj a prizee.com oldalra es regaszd be Crtl+V kombinacioval! Fogsz kapni 1 eurocentet.

Tobbszor ne probald mert csak egyszer megy!

3., Lepj be ujra a Bubulle linkre es az ablakba ragaszd be a kovetkezo szoveget: j'ai toujours adoré les poissons ! Fogsz kapni egy Bubulle ticketet pluszba masnaptol kezdodoen.

4., Ugyanugy mint az elobb ragaszd be a kov. Szoveget: Bloub blib blob blub Fogsz kapni 10 centet!

5., Ugyanugy mint az elobb ragaszd be a kov. Szoveget: J'aime les radis . Az eredmeny egy + ticket Toudou Gourmmand

6., Probald ki a kov. Szoveget is: Je suis maître nageur. Az eredmeny egy + jatek a Koulapic

7., Hogyha kitudod rakni a kovetkezo szavakat: < Canard > es < Plastoc > ( lenyegtelen, hogy milyen sorrendbe) a Diablo jatekban egy uj jatekot fogsz aktivalni: Cauchemar des Profondeurs

8., A triforce jatek elkezdesehez 50 napot kell jatszanod es a Bubulle kattintva a ket kulcs:

Est ce que je peux recommencer la triforce vagy c'est quoi la triforce

Kozul kell beirnod valamelyiket, hogy elinduljon a jatek!

Titkos jatekok:

Nem jelenik meg azonnal az osszes jatek a legelso nap. Egyes jatekokat fel kell fedezni, minden linket ki kell probalni a prizeen hogy elobujjanak, ha kemenyen keresel uj jatekokkal jutalmas meg teged:

1., Bubulle ticket – Egy uj jatek melyhez akkor van jogod ha a Jackpot jateknal kijon a harom kerdojel kombinacio . Ez szinten egy kaparos jatek. Mindennap egy partihoz van jogod + ha beirod a Bubulle linkre kattintva a kovetkezo szoveget: j'ai toujours adoré les poissons ! Kapsz mindennap + be egy ticketet!

2., Le Cavalier Solitaire – Ehez a jatekhoz akkor van jogod ha megtalalod a 3 patkot, mindharomnak mas mas szine van. Ezek a patkok egyszer jelennek meg egy altaluk beallitott bizonyos idoben. Minden honapban valtozik ez az ido pl xxH 22 perc a Koulapic jatekban ez augusztus honapban volt ervenyes. Mindennap jatszodhatsz egyszer!

3., Canard et Plastoc – Ha ezt a ket szot kitudod rakni a Diablo jatekban akkor megjelenik egy uj jatek szinten kaparos mindennap egyszer jatszodhatsz!

!!!SOK SZERENCSÉT MINDENKINEK SZTEM ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI HISZ NAPI 10-15 PERC ÉS MEGÉRI!!!
  • SaubyBoy
    topic up 1000.
  • Gusty
    prizze-t az használja aki maga alá tud regeztetni 200 refet a nélkül nem igazán kereshetsz! max ajándékokat!!

Bye: Gusty
  • SaubyBoy
    hát egyelőre nekem a no-minimumosak jöttek be...

nem te voltál az, aki a másik pénzkeresős topikba írta, hogy százezreket keresett?

• Gameska
    Sziaztok

Aki tud olyan weboldalakat ahol lehet pénzt keresni (ami fizet :) ) akkor külgyön már 1 privát üzenetet Ide az sg -n.Köszi

Ha jó a weboldal akkor Alád regisztrálok szívesen (cserébe ha jó az oldal és fizet is) csak fizessen.
    Mindegy milyen téma: paid-to-promote,paid-to-read,paid-to-click,paid-to-surf és a TÖÖBBI.
    Szóval ha van fizető oldal akkor IRJATOK alád Rrgisztrálok szívesen Ja és ha lehet akkor angol legyen az oldal mert magyar nem fizet de ha fizet akkor meg keveset.
  • Roll
    Prizee, játékkal kereshetsz pénzt!
  • SaubyBoy
    engem is töröltek az AYS-nél, gondolom megunták azt a sok lúzert
  • Gusty
    felvettelek már csak el kell fogadnod :)
  • gphz
    Gusty, ha van msn-ed keress meg, vagy küldj egy mailt, már lentebb leírtam a címeket, szívesen elmondom Neked, amit a studiotrafficról tudok.
  • gphz
    hát ezt sikerült elb*szni, na még 1x:
    Tehát Itt lehet regelni.
  • gphz
    Hát igen, ez jellemző...
    Még 1x mondom a prizee az biztos. Igaz elég lassan jön össze a pénz, de ha beszervezel 4-5 embert, akkor megy mint a karikacsapás!
    url=http://www.prizee.com/index.php?refer=Gphz]Itt[/url] lehet regelni!
  • hoho2
    Szevasztok
    Na ennyit a Surf Junky-ról is.
    Elértem a 25$-t és mit az isten eltűnt a accountom.
    De legalább ezt is megpróbáltam
    Kíváncsi vagyok kapok-e válast a levelemre
  • Gusty
    ez a studiotarfic ez érdekelne érdekes ha valaki tud hozzá leírást azt nagyon megköfizném :)

Amúgy találtam ma még 2 faxa céget azaz hogy nem ma de betettem az oldalamba no minimumos mailos cégek! nem sokat lehet velük keresni de azért több mint a semmi!

Amúgy az e-gold is egy szemét virtuális bank cég! Vonja le a pénzem valamiért ha bent van :( nem hogy kamatozna még jól le is vonja :(

Web: http://gusty.uw.hu
  • noctlown
    thx
  • Gusty
    a cast fiestáról csak annyi a véleményem hogy tiszta felesleges időpocsékolás! Én is elkeztem csinálni kérték hogy regezek alájuk meg minden beugrattam pár haveromat is hogy nekem is gyorsabban jöjjön a péz és amikor még egy barátot be akartam ugratni közölte velem hogy baxhatom mert szemét egy cég őt 3x törölték pedig semmit nem csalt rekezett meg buzerálta orba szájba a kis amigót és semmi eredménye nem volt!

• gphz
    Kíváncsian várom majd az email címemre, de mégjobb ha ideraksz majd egy linket!
  • noctlown
    te már kaptál?
  • bodesz
    na majd kapsz köv hónap elején
  • gphz
    Ehh láttál már valami bizonyítékot cashfiestával?
    vagy csak ez a szöveged van, ami kinnvan az oldalon és mindenki ezt nyomatja. Láttál már belőle pénzt? Én pl. még sohasem láttam csekkről képet. Ellentétben prizee-ről küldött ccsekket már láttam.
  • noctlown
    és öhm ezzel a cashfiestával hogyan lehet megkapni a pénzt?
  • bodesz
    a CashFiesta a világ legjobb pénzkeresési módszere egy kis útmutató
  • gphz
    Jah és ha valakinek van valami kérdése, az írjon emailt: [email protected], vagy keressen meg MSN-en: [email protected]!
  • gphz
    Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra, megosztani veletek a tapasztalaimat:

1. Cashfiestával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy egyszer nagyon régen elkezdtem csinálni, csináltam csináltam, semmi. Aztán lb 1-2 hónapja újra elkezdtem utánnaolvasgatni és rájöttem mit rontottam el: nem regeltem special offerekre. Na uucu neki elkezdtem újra, be is regisztráltam 3 offerbe, mert csak ennyi volt ami ingyenes és bárhol a világról elérhető. Hónap végén meg is kaptam, de csak az egyiket, így 1000 pont = 0,04 $. Gondoltam jó, végülis megadták. Következő hónapban megint regeltem, ekkor már 4-5 special offerbe. Most hónapforduló után megnéztem, és 1-et sem adtak meg, tehát a pontjaim 0,01$-t érnek, ami hát valljuk be nem túl sok.
    De ha valaki tud mutatni egy bizonyítékot, mondjuk csak arról hogy 1000 pont 1 $-t ér, vagy esetleg egy csekket, akkor komolyan mondom aláregisztrálok és éjjel-nappal menni fog a gép.

2. Nocs-csal kapcsolatban csak annyit, hogy régebben elkezdtem, csináltam, csináltam, el is jutottam 330 $-ig, ami után már nem jött task, így nem tudtam elérni a kifizetési minimumot(500$).

3. Prizee.com: erről eddig csak jót hallottam. Itt 50 € a kifizetési limit, és ezért csak játszanunk kell. Egyébként leht más ajándékokat is rendelni. Ha nincs jó sok referallod, akkor elég nehezen, de talán összejön az az 50€. Én 6 napja csinálom és 3,33 €-m van, abból is 0,5€ bonusz.

4. Studiotraffic: ezt is nemrég kezdtem, elég sok leírást lehet találni róla. Röviden: autosurfért fizet, a bent lévő pénzednek az 1%-át naponta (alapesetben 10$). Erről eddig csak jókat hallottam állítólag fizet. Egyik barátom most rakott a számlájára 100$-t, így most ő elvileg naponta 1$-t kap. Ha lesz eredmény, akkor megosztom veletek! Akinek van bárminemű tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban az írja le pls!

Egyenlőre ennyi jutott az eszembe, mostantól gyakran fogom látogatni a fórumot, ha valamihez hozzátudok valami érteleset szólni, akkor megteszem.
  • Gusty
    jah :) látogasatok el de hova mi? :) a link lemaradt most veszem észre :D
    tehát a link: http://gusty.uw.hu

• Gusty
    Hali emberek! Látom ti is foglalkoztok ezzel a témával! Ha gondoljátok gyertek el hozám is a pénzkeresés részben egykét olyan céget találtok ami már fizetett is és ha érdekel akkor kifizetési bizonylatokat is találtok!