15995
-
SaubyBoy #1216 van itt közöttetek vki aki esetleg tudna nekem utalni pénzt e-goldra? pár napon belül kellene 4 dolcsi legalább..átutalnám bankszámlára az összeget
4daily levonja-e a cashbalanszomból az addig összegyűjtött zsét, ha letelik az 50 nap a kifizetés előtt?
-
devilmike #1215 cashfiesta nem fizet nagyon ha nem az usában vagy canadában élsz..
de próbálkozni lehet... -
SaubyBoy #1214 van vmi ISP azonosító, amivel belőhetik a gépedet és akár le is tilthatnak
nem érdemes ezzel szórakozni, mert csak azt érheted el max, hogy minden magyar látogatót is eltiltanak (a feliratkozástól) -
#1213 ja azt olvastam hogy nézik az IP cimet hogy csak arrol a géprol lehessen olvasni amiröl regisztrált az ember.De mi van akkor ha nem fix IP cimes a netje valakinek és minden bekapcsoláskor más lesz, akkor ök megint kilöve? -
laliking #1212 jóm eza webespenz.uw.hu azonkívül hogy szinte egy link sem műxik rajta -
#1211 De irigylem azokat akiknek már butitani kell a netet mert gyors.ÉN meg itt szenvedek 33Kb/s meg 3500/hoért, és esélyem sincs mást beköttetni(hungarotel f*ck)! -
SaubyBoy #1210 most fogom egy kicsit lebutítani a netemet, mert így jóval olcsóbb, meg nekem ez is megteszi , szóval kis sávszéllel is lehet egy-két céggel foglalkozni akár... -
#1209 Köszi igy már érthetö a dolog.Csak a netemmel sajna nem vághatok bele. -
SaubyBoy #1208 itt nézz körül esetleg, talán találsz pár dolgot... -
#1207 Nos igen csak nem értem hogy mit kell tenni velük és hogy jut hozzám a pénz.Mivel nem magyarul vannak én meg nem tudok semmilyen nyelven,legalábbis olyan szinten nem hogy beirjak bármilyen személyes adatomat.Egy amolyan használati utasitás keresek ami nagy általánosságban igaz rájuk. -
SaubyBoy #1206 "Még régen olvastam egy olyat hogy csak egy bannert kell kirakni a böngészöbe és minél több idöt fenn lenni."
gondolom ez a cashfiesta volt...
viszont van egy pár cég amit ebbe a fórumba belinkeltek a többiek, ha van türelmed akkor végigpróbálgathatod ezeket
úgy néz ki, hogy most az autoszörfösök fizetnek, próbálj ki egy párat.. -
#1205 Sajna az én netemmel a föoldal utáni regisztráciot sem nyissa meg.Az alábbi(#1202) kérdésemre el tudja valaki magyarázni a lényegét a pénzkeresés ezen formájának? -
#1204 Játszva nyerni,
ez a prizee!!!
Prizee -
#1203 Játszva nyerni,
ez a prizee!!!
Prizee -
#1202 Hali!
Még soha nem kerestem pénzt neten.Tudnátok egy kis felvilágositást hogy mit kell cserébe csinálni azért hogy fizessenek és milyen buktatoi lehetnek.Esetleg valami olyan pénzkeresést ahol nem kell nagy sávszélesség (GPRS NET-em van)és nyelvtudás.Olyant ami kevés rizikoval jár.Még régen olvastam egy olyat hogy csak egy bannert kell kirakni a böngészöbe és minél több idöt fenn lenni.
Köszi elöre és bocs a láma kérdésekért. -
hoho2 #1201 Addig ok hogy jó csak az a baj hogy egy kis trójait is kapsz tőle :)
A neve Js:Istbar
Úgyhogy csak óvatosan. -
mixing #1200 Ez jó!!! - már 1x fizetett!!! Nézzétek meg!
Ha megnézted, itt lehet regisztrálni. -
Greegko #1199 Paypal már tényleg fizet magyaroszágre számlára azonnal???
Ezt hallotam 1 internetes pénzkeresö embertöl :)
De az oldalon is váltoások vanna nem leht hogy igaz??? -
devilmike #1198 hyp.hu megindult a fórum is mindenkit várok sok szeretettel :) FÓRUM
akinek kell segítség internetes pénzkereséssel kapcsolatban nyugodtan írja be! -
devilmike #1197 Braveheart véleménye kicsit megrázott...
Nos válaszolnék. Én vezetem a www.penzeso.com valamint a www.hyp.hu oldalt 3 éve keresek pénzt az interneten. Én is 19 éves vagyok (najó 18 és háromnegyed ) és kijelenthetem, hogy igen FIZETNEK ha akarod átküldöm azt (most számoltam össze) azt a körülbelül 130 csekből álló kis csomagot ami bizonyítja, hogy igen ezek fizetnek. Dolgozni? Igen akinek ez nem megy az csinálhatja azt is de ezekkel én napi 1 órát melózom és így kb havi 120000 forintot kapok készhez és kéthavonta további 50000. Ha mutatsz egy olyan diákmunkát ahol ennyit fizetnek megyek. De ezt akkor csinálom amikor jólesik. Szóval még mielött elkezdesz mindenfélét puffogtatni kérlek egy kicsit gondolkozz. Bár igaz neked lehet, hogy jobb a fizikai meló az nem terhel túl (agyilag)
További jó pénzkeresést a többieknek. Braveheart neked meg jó boritékolást, szórólapozást vagy amit csinálsz napi 8 órában 50-60eért.
U.i bocs mindenkitől akinek nem tetszik astílusom de elegem lett az ilyen beszólásoktól. -
Greegko #1196 ELINDULT 1 Magyar fizetös E-GOLD GAME !!!!!
Próbáljátok ki nem fogtok csalódni.
Én üzemeltetem és fizet automatikus abban a másodpercben vissza is kapod amint átutaltad és nyertél !!!!
1000 Hogy megy mert enyém :D
És van reff is az 10% ha nyer ha veszít de megkapod 10% és 0.5$ a min és max az 1000 :-D
Próbálgassad nyersz, és én is ;)
PayGame HIRDESSED A REFFET és kapsz 10% a beküldött pénzböl hát nem cuki? :D -
pittipitti #1195 Én már kaptam a 4daylitől összesen 340$-t a 128$-os befektetésemre és még van 180$-os színtem. A pénz egy részét amit kaptam MB-re kikértem a magyar folyószámlámra és már el is költöttem itthon.
De vigyázzon mindenki...csak szórakozásból csináljátok és ne a nyári munka helyett...mivel a munka nem kerül pénzbe és mégis jól lehet vele keresni... -
gphz #1194 Jo persze 31$ nemsok pénz, de azért ennél sokkal többet is el lehet érni, hidd el! -
gphz #1193 Braveheart annyit tudok Neked mondani, hogy én is dolgozom így a nyáron 16 évesen. Bár nagyon sok olyan cég van ami nem fizet, azért akad olyan is ami igen.
Bizonyíték:
-
#1192 pedig beválik, csak tudni kell hol keresni.
pl. greenzap.
most már nem tom hogy ad-e (most számolják), de ha beregelsz kapsz 25 dolcsit, amit le tudsz vásárolni netes áruházakban, pl ebay.
ha alád regelnek kapsz 5 dolcsit. -
Braveheart #1191 Jaj baz Ti bedőltök az ilyen szaroknak? Nevetséges! Kapott már vki is közületek igazi pénzt kézhez?
Pénzt akarsz szerezni? Menjél dolgozni! Én is azt teszem 19 évesen, nyaralás helyett megyek éjszakai műszakba melózni. Nem árt továbbtanulás előtt... -
SaubyBoy #1190 jól néz ki, klafa -
devilmike #1189 Megindult a Hyp.hu
-
#1188 ez érdekes.
amikor regeltem még nem volt Hungary, most már van a profileom alatt.
átverés az oldal?! -
Greegko #1187 Szerencsére én proxy mögül vagyok és így lehet hogy van szerencsém és nem nézik a proxy -t de külömben hol láttad? Ja és nézd meg itt Auto Surf és itt benn a SurfJunky -t a Scam Siteoknál ;) -
#1186 nem lehet, hogy a surfjunky azért nem fizet, mert a country -k közt nincs Hungary? -
pali77 #1185 Sziasztok!
Köztetek még új vagyok, de már egy ideje "autosurf"-ölök, és egy pár cégnél már közel vagyok a kifizetésekhez. A kérdéseim a következők lennének hozzátok: - Honnan tudom meg, hogy megéri-e upgradelni az accountomat, mert általában ezen menüpont alatt csak azt látom, hogy oldalanként 0.8 helyett majd 1 creditet fogok kapni. Na ennyiért nem fogok elszórni 10 dolcsikat...De állítólag fel is lehet tornázni a napi 0.16 - 1 dolcsit több százra is...hogyan és hol látom ezt leírva, hogy valóban többet fogok keresni naponta, mint idáig? - Még egy: ezeket a cégeket mennyire ismeritek, van köztük kötelező upgrade-s is?: 240surf, professionalsurf, dailypayouts, 6invest, 6dailysurf, gwptraffic, earn10daily, surfdailysurf, 4daily, 5dailypro, win5daily, 5cashdaily, earn4daily, 5el.net, profitdividend, investsurf! (szerintem egyébként ezek pillanatnyilag a legjobb cégek)
Üdv mindenkinek! Várom a hozzászólásaitokat! -
Greegko #1184 Mondjatok már olyan oldalakat ahol ingyen tudom hirdetni az oldalam lehetöleg küföldi 20 másodpercnél több idejü Autosurf legyen és korlátlan ideig tudok szörfölni nem csak 100 oldalt.Alátok regelek bárhova csak irjatok linkeket létszi FONTOS !!!!!!
Thx -
Greegko #1183 Surfjunky.com fizet??
mert elvileg mára már fizet -
SaubyBoy #1182 itt kérdezd meg esetleg , mert a tulaj naon keni a témát -
Puntigamer #1181 hi all, ki tudja a find-jeuxon hogy lehet beváltani a 700.000-et prizee pass-ra?
mert nincs sehol ahol be lehetne váltani... -
droidion #1180 Sziasztok itt egy cég ami vált pay pal rol e-godra és vissza és moneybookersre is.
http://www.allmymoneyforyou.com?ref=droid
Az e-gold converter menü alatt.
Nekem 6 dolcsit váltott át 1 órán belül. paypal rol e-gold ra. -
SaubyBoy #1179 "Nekem vannak álmaim és jó érzés, hogy egyre közelebb kerülnek hozzám és hamarosan nem csak álmok lesznek és felváltják helyüket újabb álmok!"
ügyes vagy
mér baj az, ha vki álmodik
(mivel a szöveget nem "idézted", úgy vélem a saját gondolataidat osztottad meg velünk) -
tc2014 #1178 A digitális "honfoglalás" idejét éljük. Aki most időben lép, szinte fillérekből megalapozhatja jövőjét!
A digitális technológia segítségével bárki egyetlen számítógéppel elindulva hatalmas birodalmat építhet fel a konyhaasztal mellől.
Hogyan? A Keresd Magad Degeszre megmutatja! Lépésről-lépésre.
Magyar Milliomos
Nekem vannak álmaim és jó érzés, hogy egyre közelebb kerülnek hozzám és hamarosan nem csak álmok lesznek és felváltják helyüket újabb álmok! -
SaubyBoy #1177 vigyázz a kobrával!
"csinálni" kellene egy ilyen pénzkeresős oldalt közösen, ami dinamikusan frissíthatő lenne a látogatók által (hogy melyik a kamu cég stb) és lenne gy közös feketelista is, ami mindig akutálisan frissülne?
gondolom hogy sokan "csináltatok" már pénzkeresős oldalakat, csak úgy látom, hogy néhány aktuálisan fizető cég miatt nem éri meg, így közösen meg talán több lenne
vélemény?