Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no de hát mire öszejönn ezzel a lóvé az min 3-4 hónap aktív meló 😞
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mit hagyok ki hát a címet 😄
cocitus.hu ja és még 1 fontos dolog !!
Minden üzenet pontot ér és a pontot be lehet váltani reklámra és pénzre 😉 és majd a banner klikkelésre is adok pontot szóóóval 😉 gyertek.
cocitus.hu ja és még 1 fontos dolog !!
Minden üzenet pontot ér és a pontot be lehet váltani reklámra és pénzre 😉 és majd a banner klikkelésre is adok pontot szóóóval 😉 gyertek.
na végre elindult a fórum ami angol és magyar is egyben a magyarok 1 picit lejjeb irjanak 😄
Igaz még fizomítok rajta de gyertek oda. Nincs senki regisztrálva nincs üzenet se de gyertek.
Valahol el kell kezdeni 😉
Igaz még fizomítok rajta de gyertek oda. Nincs senki regisztrálva nincs üzenet se de gyertek.
Valahol el kell kezdeni 😉
regisztráció aztán stromclix menüpont.
Ha ott van link, akkor rákattintasz és máris kerestél MIN 0,01$-t.
Ha nincs akkor megnézed később.
Ha ott van link, akkor rákattintasz és máris kerestél MIN 0,01$-t.
Ha nincs akkor megnézed később.
és ott mit kell csálni? 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
és azt a 6$ hogy szedem össze? 😄
a minimálisan befektethető az 6$. Ha ennyit fektetsz be akkor 8,64$ kapsz vissza .
A maximum pedig 6000$
gondolom ennyit senkinek nincs módjába befektetni 😊
12dailyPRO
A maximum pedig 6000$
gondolom ennyit senkinek nincs módjába befektetni 😊
12dailyPRO
mennyi a minimálisan befektetett összeg?
😛
12 nap alatt. Ahoz jogy pénzt keress be kell fektetned. A befektetett pénzed 144% kapod meg 12 nap alatt, (napi 12 oldalt kell szörfölni, kb 5 perc), és még +5 munkanap míg kiküldik a pénzt.
Ha érdekel írj egy PM-t.
FONTOS! csak annyit fektess be amennyit el birsz veszíteni. Ez az elsõ alapszabály. Szóval csak ovatosan.
12 nap alatt. Ahoz jogy pénzt keress be kell fektetned. A befektetett pénzed 144% kapod meg 12 nap alatt, (napi 12 oldalt kell szörfölni, kb 5 perc), és még +5 munkanap míg kiküldik a pénzt.
Ha érdekel írj egy PM-t.
FONTOS! csak annyit fektess be amennyit el birsz veszíteni. Ez az elsõ alapszabály. Szóval csak ovatosan.
errõl tudnál valamit mondani? jah és mennyi idõ alatt jött össze az a 102 dolcsi? <#merges2>#merges2>
hát figy nekem mûködeik, meg még rajtam kívül jópár ismerõsömnek meg embernek...szóval vmit te szúrtál el szerintem...ha nem jó operával akkor próbáld meg netscape-el is, lehet azzal jó lesz, ha azzal sem jó akkor a dexpot helyett próbálj más ilyen virtuális asztalos megoldást. ajánlom pl az Ashampoo nemistudom mi a neve...mind1 ashampoo-nak van ilyen progija, meg van egy csomó ingyenes is
remélem segítettem
remélem segítettem
érdekes, hiába nyitom meg az autósurf-ot a második dsktopon, mégis felugrik az ablak az eslõ desktopon...
ezt nehéz lenne megmondani, itt szinte mindenki más céggel foglalkozik szerintem, jönnek-mennek a cégek és a bejövõ pénz attól is függ, hogy mennyit fektetsz be, pl. egy hyipbe, vagy szörfös progiba
autosurf-hüz ha rendesen használod akkor jó a dexpot
nekem tökéletesen megy, egyáltalán nem zavar be, mert nincs is azon az asztalon, amit használok...ennyi
nekem tökéletesen megy, egyáltalán nem zavar be, mert nincs is azon az asztalon, amit használok...ennyi
kipróbáltam az operát is, de azzal is felugrik az ablak 30 másodpercenként...
a dexpot se segít, kezd elegem lenni ebbõl a szarból
a dexpot se segít, kezd elegem lenni ebbõl a szarból
már egyszer kérdeztem, de most megint eszembejutott.Mennyi az órabéretek?
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj opera fúúúúj
!!! ne használj olyat nagyon lassú !!! autosurfökre az 1 átok ha e-mailes rendszereket csinálod csak is arra kiváló.
a Mozilla a jó !!! nem a firefox hanem a mozilla Suit 😊 azt használom és megbízható
!!! ne használj olyat nagyon lassú !!! autosurfökre az 1 átok ha e-mailes rendszereket csinálod csak is arra kiváló.
a Mozilla a jó !!! nem a firefox hanem a mozilla Suit 😊 azt használom és megbízható
oké a popup ablakokat már sikeült kiiktatni, de az ablak még mindíg felugrik 30 másodpercenként (amikor frissít)... az opera nem csinál ilyet? (ja és mellesleg nekem 1-2 óránként leáll ez a szar szal estére nem nemgyon lehet otthagyni)
Használj operát! igyenes szerintem a legjobb böngészõ.
Van benne popup szûrés meg minden ami csak kell.
Van benne popup szûrés meg minden ami csak kell.
további problémám a netscape-el, hogy hiába van bekapcsolva a pop up szûrés, mégis felugranak az ablakok, fél óra után már van vagy 30 db... bele se merek gondolni mi lesz ha estére így hagyom a gépet...
hi
én is kipróbáltam, netscape-el, de folyton felugrik az ablak, így semmit nem tudok csinálni a gépen :/ te ezt, hogy oldottad meg?
én is kipróbáltam, netscape-el, de folyton felugrik az ablak, így semmit nem tudok csinálni a gépen :/ te ezt, hogy oldottad meg?
Érdemes kirpóbálni !!! már 0.84$ pedig nemrégen kezdtem (1.3 nap)
GOOOOOOOOOOOOOOOOD site az oldalak között is a legjobb csak a stormpay után persze 😉
2. Best Site REG
GOOOOOOOOOOOOOOOOD site az oldalak között is a legjobb csak a stormpay után persze 😉
2. Best Site REG
Halljátok 1 nagyon jó oldal van !!
Website !!!
Iszonyú jó oldal napi 30-40 click vagy több !!!!! 1 CENTES CLICK -k olyan mit a stormpay !!!!
10% reff system !! egyre jobb nem 😉 próbáljátok ki és csak 5$ a kifizetési határ !!! és elvileg valakinek fizetett (magyarnak)
Website !!!
Iszonyú jó oldal napi 30-40 click vagy több !!!!! 1 CENTES CLICK -k olyan mit a stormpay !!!!
10% reff system !! egyre jobb nem 😉 próbáljátok ki és csak 5$ a kifizetési határ !!! és elvileg valakinek fizetett (magyarnak)
0.5 $ ha ki sem lépsz egész nap<#idiota>#idiota>
ma jópárszor néztem, elég kevés a klikk, kezdetben több volt, de most már gondolom a taglétszámuk is több "picivel"<#vigyor>#vigyor>
ma jópárszor néztem, elég kevés a klikk, kezdetben több volt, de most már gondolom a taglétszámuk is több "picivel"<#vigyor>#vigyor>
hát nemtudom milyen idõközönként nézed, de nekem napi 0.3.05$ simán össze lehet szedni. Régebben napi 1-2$ szedtem össze, de most beállt erre a fél dollárokra, de szerintem akkor is a legjobb ptc!
de azon is vagyok de ott kevés a click 😞
LOL.
az napi kb 5-10 cent.
Ha StormcliX regeled magad akkor napi 0.30-0.50 $ között kereshetsz!
a legkissebb link az 1 centes!!!
Ha netibás vagy akkor kb 50% több linket kapsz. Én napi 0.50-1$ között keresek evvel.
Nem kell fieztni semmit, csak kattingatsz.
az napi kb 5-10 cent.
Ha StormcliX regeled magad akkor napi 0.30-0.50 $ között kereshetsz!
a legkissebb link az 1 centes!!!
Ha netibás vagy akkor kb 50% több linket kapsz. Én napi 0.50-1$ között keresek evvel.
Nem kell fieztni semmit, csak kattingatsz.
ja és ha több a reff akkor több a pénz is amit a lvelekért kapsz
1 biztosan fizetõs ptr rendszer
Érdemes kipróbálni 😉 Tango 😄 1 levél nem lehet kevesebb mint 0.00250 cent !!!! és napi 10-20 jön stzerintem nem rossz.
Érdemes kipróbálni 😉 Tango 😄 1 levél nem lehet kevesebb mint 0.00250 cent !!!! és napi 10-20 jön stzerintem nem rossz.
okok, most táhely után keresgélek addig sajnos nem elérhetõ.
Max 1 hét és elmondom hogy mire jutottam 😉
Max 1 hét és elmondom hogy mire jutottam 😉
lapomra felteheted a bizonylatokat, hátha szerzel néhány refet +
>>
Rosco: szeretném megtudakolni, hogy mi a weboldadat címe<#hawaii>#hawaii>
>>
Rosco: szeretném megtudakolni, hogy mi a weboldadat címe<#hawaii>#hawaii>
Ma leltem rá egy Stormclix-hez hasonló manual surfos oldalra.Itt Egoldról fund (min.1 dollar), majd upgrade.Napi 10 %, nem jár le az upgrade. Teszteltem, 1 doll. feltölt, 3-4 oldal click, balance:0.1 doll. Withdraw, azonnal fizetet.
Clixsurf
Clixsurf
Ha valakinek van 8$ paypal on megköszönném ha megkeresne 😉 lenne 1 üzletem ami bizotsan kihagyhatatlan ajánlat vagy pedig 8$ E-goldon.
Fektess be úgy hogy vissza is kapod a pénzed de akkak a többszörösét is 😉
[email protected]
Fektess be úgy hogy vissza is kapod a pénzed de akkak a többszörösét is 😉
[email protected]
Na én is elkezdtem az elsõ centeket már össze is szedte, de azért még kiváncsi lennék egy kifizetési bizonyitékra 😊
POntosabban 10,8-at eleinte. Hát ez tényleg lehetséges, valószínûleg nyereséges nekik, egyébként nem lenne, de az biztos hogy nekünk jobban megéri mint az egyéb hülye levélolvasgatós klikkelgetõs baromságok. Szóval nekem bevált. Regeljetek alám plz, megéri nektek is.REGISZTRÁCIÓ Részletes tájékoztató plusz tippek és trükkök a honlapon:
HONLAP LINK
HONLAP LINK
Igen, kaptam már tõlük pénzt, igaz elég nagy késéssel. Elvileg havonta lenne kifizetés, én kértem is a pénzt, de csak 2 hjónap múlva jött meg. De végülis megjött.
Nézzétek meg a honlapomat. Megéri, uganis kitaláltam hogyan kereshetsz úgy, hogy tényleg ne kelljen csinálnod semmit, egy kis trükk az egész, nagyon egyszerû, és nem lehet vele lebukni. Kérlek szépen ha úgy döntesz hogy regelsz, akkor az én refemmel regelj plz(ott van a reg menüpontban), hiszen te is azt akarnád magadnak hogy másokat beszervezz, nos én ingyen megosztom veletek a módszeremet, cserébe olyat kérek ami neked semmibe sem kerül.
Itt a honlap linkje!
Itt a honlap linkje!
Kedves fórumozók! Ha valóban szeretnétek pénzt keresni, a következõt tudom ajánlani:
Egy teljesen új lehetõségrõl van szó, egy internetes bankról, mely 2006. január 1-én kezdi meg a mûködését. A neve Best Pay Way! Aki 2005. december 31-ig csatlakozik, alapból 25 Eurót kap az új számlájára!! A lehetõség azonban itt jön: az általad hozott emberek után további 8 Eurót/fõ kapsz elsõ szinten! A referalok alá csatlakozottak után pedig 6 Eurót! 5 szinten mûködik a program, tehát:
1 szint: 8 €
2 szint: 6 €
3 szint: 4 €
4 szint: 2 €
5 szint: 1 €
És ez még nem minden: ha most kialakítod a saját ügyfélkörödet, biztos jövedelemre tehetsz szert hosszú távon, mivel a bank a pénzügyi forgalmából adódó nyereségének 50%-át partnerei között felosztja!!
Nem piramisjáték, nincs belépési díj, nincs kötelezettség, nem kell órákat ülnöd a gép elõtt naponta, nem kell pénzt befektetni!! Egy ilyen lehetõséget vétek kihagyni!
Már csak egy dolgod van: regisztrálni, és gyûjteni minél több embert, hogy PÉNZT keress! A honlap egyelõre csak német nyelvû, de elég egyértelmû a regisztráció. Ha valakinek segítségre van szüksége, írjon!
BestPayWay
Egy teljesen új lehetõségrõl van szó, egy internetes bankról, mely 2006. január 1-én kezdi meg a mûködését. A neve Best Pay Way! Aki 2005. december 31-ig csatlakozik, alapból 25 Eurót kap az új számlájára!! A lehetõség azonban itt jön: az általad hozott emberek után további 8 Eurót/fõ kapsz elsõ szinten! A referalok alá csatlakozottak után pedig 6 Eurót! 5 szinten mûködik a program, tehát:
1 szint: 8 €
2 szint: 6 €
3 szint: 4 €
4 szint: 2 €
5 szint: 1 €
És ez még nem minden: ha most kialakítod a saját ügyfélkörödet, biztos jövedelemre tehetsz szert hosszú távon, mivel a bank a pénzügyi forgalmából adódó nyereségének 50%-át partnerei között felosztja!!
Nem piramisjáték, nincs belépési díj, nincs kötelezettség, nem kell órákat ülnöd a gép elõtt naponta, nem kell pénzt befektetni!! Egy ilyen lehetõséget vétek kihagyni!
Már csak egy dolgod van: regisztrálni, és gyûjteni minél több embert, hogy PÉNZT keress! A honlap egyelõre csak német nyelvû, de elég egyértelmû a regisztráció. Ha valakinek segítségre van szüksége, írjon!
BestPayWay
áhh, kérek 10 köteget a többi a tiétek😄
nekem a fele is elég lenne<#vigyor>#vigyor>
<#ejnye1>#ejnye1>
webcash.try.hu
Igazi fórum a pénzkeresõknek.
Tervezem a Fizetõs üzeneteket. és ki is lehet majd utalni vagy hirdetésre cserélni.
Webcash
Még csinálom és még emberek nincsenek de gyertek !!! 😊
Igazi fórum a pénzkeresõknek.
Tervezem a Fizetõs üzeneteket. és ki is lehet majd utalni vagy hirdetésre cserélni.
Webcash
Még csinálom és még emberek nincsenek de gyertek !!! 😊