15995
11074353081353622639.jpg
  • CaviaR
    Igen ezek olyanok, h a betettet nem lehet kikérni, csak a profitot. Pl a 60 napost azért nem csinálom mert ott átlag 2-2.5$-ot adnak naponta. A végén általában 120-160%-ig fizetnek ezek a cégek, és ha már választani lehet h 1 nap alatt kapd meg vagy 60 nap alatt, akkor egyértelmű a választás. :) Kis összegeknél meg pláne nem érdemes várni 2 hónapot h megduplázzák.

Hányszor raknám vissza? Elsősorban attól függ, hogy visszajött-e már a befektetett összegem. Ha mondjuk a kétszeresét vissszakaptam, akkor sem kötöm le az egész profitot, hanem csak mondjuk a 3/4-ét. Így folyamatosan gyarapszik, ugyanakkor e-goldra is jut belőle, ráadásul ha közben bezárnak, nem vész el az összes kamat.
    Tehát annyiszor teszem vissza, ahányszor csak lehet. :)
  • repvez
    egészen pontosan ezek olyan cégek ahol a betett pénzt is ki lehet venni vagy csak a kamatot?Mert már jártam ugy hogy csak a betét után tudtam meg hogy csak a kamatot tudom kikérni csak ott mákom volt és 60 napig minden nap fizetett 2 centet igy még hasznom is lett rajt és nem buktam el a pénzem.
    Ha rád lenne bizva te hányszor raknád visza a pénzt?
  • CaviaR
    Ha nem jelent problémát, inkább a reflinkemet használjátok! :)TNT HYIP
    StablePayFund
  • CaviaR
    Javaslatot tudok adni, de a felelősséget neked kell vállalnod a pénzedért.. :)
    TNT 125%-ot fizet egy napért, min 1$ a deposit. Egy nap csak a befektetett összeg felét kérheted ki tapasztalataim szerint. (a 3.napon már másfélszeres a haszon)

Stable 160% 2 napra. Új cég, saccolok neki 8-10napot még. Javasolnám, a profitod folyamatos visszaforgatása közben vegyél ki minél elöbb annyit, amennyit sajnálnál esetleg elveszíteni.
  • repvez
    esetleg tudnál is egy két olyan céget ahova most érdemes és viszonylag biztonságos gyors hozamot ad?
  • Palinko
    aha értem. szóval figyelés... de majd előbb összeszedem az 5 dolcsit utánna majd szólok és majd ha kell még valmit tudnom akkor besegítesz remélem
  • CaviaR
    Nagyjából elég 4-5$ ahoz, hogy elkezd a hyip-t. Az elején türelem kell, mert lassan indul be, ugyanakkor hosszas körültekintés hogy működnek a cégek. Képességtől függően pár hét alatt meg tudod majd állapítani melyik hyip-et érdemes használni, mikor fognak megszűnni, hol kell kiszállni, stb.

Normális ha az elején lenullázod magad, de az is egy fontos tapasztalat.

Figyelem már egy ideje a hyip-eket, pontosan feljegyzem amikor csődbe mennek, hogy hány nap után, mennyi volt a befektetés, kifizetés és ezek %os aránya, de még a tagok+aktív tagok számát is.

Ha elég komolyan veszed a dolgot, 3-4 nap alatt megduplázhatod a tőkédet, akár mekkora összegről is legyen szó...
  • Max7
    Hát nem tudom én hittem egy ürgének a zsebpénzen (álítólag tulaj) másfél éve és buktam miatta 100$ akkor!

Én azóta 1x voltam azon a fórumon, de valahogy nem is izgat! Ott egysezr csúnyán ráfáztam kezdőként!

Jelen pillanatban amúgy nem csinálok semmit :)
  • Palinko
    ja majd akarok én is továbblépni,csak kell tőke egoldra... és akkor majd kitárgyalhassuk a dolgokat.... szerinted menyi tőke kell,hogy elkezdjek a dolgokat amit te csinálsz? (gondolom hyip ekkel nyomulsz)
    meg gondolom a zsebpenzen mindent megtalálok,de valahogy sg jobban bejön :)
  • Max7

Igen én is ennél a szónál akadtam el a többit értem, és én is néztem angol magyar nagyszótárban de semmi :)

Azért tűntem el kis időre mert nem foglalkozok ezekkel a bare programokkal és nagytöbbségében ezeket tárgyaljátok itt ki!

De amiben látok fantáziát azzal én is foglakozok igaz nem sok időm van rá lásd pl e-goldcent vagy mi a túró :)

De ezek a bare programok csak akkor fizetnek jól ha van alattad vagy 5 ember namost ha én alám jön 50 ember akkor másnak is kell 50 ember vagy ha észreveszi akkor abbahagyja és akkor nekem se éri meg és idővel befullad ez a bare program! Ez egy ördögi kör! :)
  • CaviaR
    Nincs szükség alattad lévőkre a kifizetéshez.
  • Palinko
    na ez az te is írtál te már rég óta utazol ilyesmiben de mostanában kihaltál,és mivel én most kezdtem a dolgot jól jön egy tapasztalt személy írásai. A nyelvtani hiba nem érdekes fórumokon szerintem,mert sötétben írok,mostmár nem is nézem a billentyűzetet,de ez néha meg is látszik.
    Na végül kérdésedre válaszolva: hát igazából szerintem te is érted, nincs valamid meg a pénz kivételéhez. hogy mi az a downline nem tudta a szóráram se,de ha segít rajtad a down (le), line (vonal,csík) általában ezek a jelentései.
  • Max7
    Kis nyelvtani hiba :) Szal ez mit jelent pontosan, mert nem tudom értelmezni! Előre is köszi!

• No Downline required for payout!

• Max7

Az mit jelent pontosan? Mert nem tudom értelmezni! Előre is köszi!

• No Downline required for payout!

• FZoleee
    http://www.1centegold.com/index.php?ref=4032620
    Ja, és erre légyszives menjetek rá, bár nekem nem működik ez az 1centegold. :(
  • FZoleee
    Csak nekem nem jön be a romanxml?
  • gorky35
    Igen,kértem emlékeztetőt.Annyi a problémám,h nemtom hol kell bejelentkezni másik reggel,me hiába telepítem újra.Esetleg ha te vagy vki meg tudná mondani hol tárolja az adatokat az eurobarre az nagy segítség lenne.

Előre is köszönöm!

Hy!
  • vegicsek
    Biztos jó néven akarsz visszalépni?kérj emlékeztetőt, mert valami nem tudom hány jegyű szám az account, vagy a jelszó.
  • gorky35
    Hali!

1 kérdésem lenne:

Eurobarret használom és újratelepítettem a gépem.Nemtok belépni az eddig használt reggemmel.

Ha valaki tud segítsen,please.

Üdv.: Gorky
  • AleXXXXX
    ezazaz usercash.con. Szal ha így jó, akkor duplán kapod a lóvét

1szer mert az usercash lapját néziik meg, másszor meg ugyebár a ptp link miatt.
  • AleXXXXX
    jujjj!%

Úgy jó-e hogy egy másik link frame-t rak rá pl
    http://lvg7a7y3wd32kjomz.usercash.com
    http://lvg7a7y3wd32kjomz.usercash.com

Mert ha így jó akkor mehet surfokbe.
  • vegicsek
    Hidd el, tapasztalatból mondom
  • AleXXXXX
    és honnan tudják, hogy surfbe raktam?
  • vegicsek
    Ugye írtad, hogy ezen az oldalon lehet ptp-t reklámozni.Na már most a donkey-t nem lehet autosurfökbe tenn, mert törlik az accountodat
  • AleXXXXX
    zsebpénzen írták h megy... dE akkor nem mnmegy...
    sry.
  • Max7
    EZt az 1c-es faságot nem értem! Magyarán itt az én linkem:

http://www.1centegold.com/index.php?ref=1717965

katintottam én is meg egy ismerősöm is de pénz sehova nem jött! akkor hol az igazság?

• AleXXXXX
    A cég amelyik új linket csinál az ennyit fizet:

Current income: $1 per 9999 for top frame and $1 per 3999 for landing page redirects.

Javaslom tehát a teljes képernyős módot.

Mondom megint, amit szokta:

Ha ez bejön akkor ez... hátt bányának nem bánya de jobb mint a 0.01 CENTES kilkkek. hmm??
  • AleXXXXX
    Nos kitaláltam, egy tuti dolgot, az ikhletet zsebpénzröl szedtem.:

Ugyebár vannak a ptp likjeink donkey-n meg mi1máson. A stormhits egy autosurf, ahol engedélyezve van elvileg a ptp oldalak reklámozása. A stormhits nem oylan hpgy x pont x pénz, hanem KIZÁRÓLAG reklámozásra. Egész nap mehet, megállás nélül.

Szóval regelsz és hozzáadod a donkey ptp oldaladat. Nem kell várni igazolásra, azonnal megy és nekem számolja donkey-n a hit-et.

Ez volt az első lehetőség.

Gondolom mindenki ismeri az 1 centet kapsz, ha rákattintanak a linkedre instant cégeket. Ezeknél az a lényeg hogy 1 link végére beszúrod az e-goldod számát. Itt egy ilyen
    regizni sem kell, csak menj atz affiante (vagy mi) menübe és ott le lesz írva. Nah ha megvagy vele, akkor azt a linket is add hozzá stormhits-hez.

A 3. amit írtam linket 1 posttal lejjebb, az egy oldal, ha rákattintanak a linkedre, fizet. De ez úgy megy hogy hozzá adhatsz 1 saját oldalt és a cég erre ad 1 fizetős linket. Ez az a cég és ha a ptp oldalt adod hozzá, és az így kapott új linket berakod stormhitsbe pénzt kapsz azért, hogy megnézték a fizetős oldalt, plusz a ptp linkre is.

Nemtoom mennyire érthető így.

Kérdés jöhet.
  • AleXXXXX
    Légyszi katt már 1 szer erre a linkre:

ERRE

A következő postban írom hogy mér.
  • vegicsek
    jaja, de moneybookersre, csak akkor tudnám kikérni, ha már fektettem volna be moneybookersről
  • Downloader
    neked sikerült már?
  • vegicsek
    Szerintem vedd a fáradságot, és olvass egy kicsit, nem nehéz.
  • mainevent
    Kevert kérdések vannak
  • AleXXXXX
    sztem igen
  • repvez
    Ha átjavitom a mostani acconban akkor még elfogadhatják?
  • AleXXXXX
    jaja toom... Hát nem valós nevet, országot írtál, vagy a telefonszám nem jó.
  • repvez
    Ja nekem is van 17$ rajta csak azt nem tudom hogyha kapnék valakitöl 30$-t akkor hogyan lehetne visszaadnom vagy akkor már a 30-al együtt ki lehet kérni?

És még mindig nem regisztráltak egyik keresönél sem mit ronthattam el hogy nem megy nekem egyik sem?A romanxml oldal már be se jon nekem.
  • AleXXXXX
    valakinek lenne 30é-ja kölcsönbe?

Az online capital újra él és ben van 16 dolcsim és ki szeretném venni
  • AleXXXXX
    Figyeljetek!

Aki megcsinálja a partypoker kvízt, vagy megcsinálta és esetleg leírta a helyes válaszokat pls írja ide le úgy hogy a szám a kérdés száma, a betű(a,b,c,´az meg felülröl lefelé a válasz. Tehát pld:
    1:B
    2:A

THX
  • AleXXXXX
    Mondtam már kapcsold ki a tools- ban a alloved files downloadingot.

Úgy csináld hogy belépsz az ougo-ba és nem 1böl kapcsolod ki hanem mikor rámentél a six-re tudod...
    Szal miután bejöttek az oldalak akkor tools. és. szed ki a pipát az alloved downloading files-bol