15995
-
#4392 Igen ezek olyanok, h a betettet nem lehet kikérni, csak a profitot. Pl a 60 napost azért nem csinálom mert ott átlag 2-2.5$-ot adnak naponta. A végén általában 120-160%-ig fizetnek ezek a cégek, és ha már választani lehet h 1 nap alatt kapd meg vagy 60 nap alatt, akkor egyértelmű a választás. :) Kis összegeknél meg pláne nem érdemes várni 2 hónapot h megduplázzák.
Hányszor raknám vissza? Elsősorban attól függ, hogy visszajött-e már a befektetett összegem. Ha mondjuk a kétszeresét vissszakaptam, akkor sem kötöm le az egész profitot, hanem csak mondjuk a 3/4-ét. Így folyamatosan gyarapszik, ugyanakkor e-goldra is jut belőle, ráadásul ha közben bezárnak, nem vész el az összes kamat.
Tehát annyiszor teszem vissza, ahányszor csak lehet. :) -
#4391 egészen pontosan ezek olyan cégek ahol a betett pénzt is ki lehet venni vagy csak a kamatot?Mert már jártam ugy hogy csak a betét után tudtam meg hogy csak a kamatot tudom kikérni csak ott mákom volt és 60 napig minden nap fizetett 2 centet igy még hasznom is lett rajt és nem buktam el a pénzem.
Ha rád lenne bizva te hányszor raknád visza a pénzt? -
#4390 Ha nem jelent problémát, inkább a reflinkemet használjátok! :)TNT HYIP
StablePayFund -
#4389 Javaslatot tudok adni, de a felelősséget neked kell vállalnod a pénzedért.. :)
TNT 125%-ot fizet egy napért, min 1$ a deposit. Egy nap csak a befektetett összeg felét kérheted ki tapasztalataim szerint. (a 3.napon már másfélszeres a haszon)
Stable 160% 2 napra. Új cég, saccolok neki 8-10napot még. Javasolnám, a profitod folyamatos visszaforgatása közben vegyél ki minél elöbb annyit, amennyit sajnálnál esetleg elveszíteni. -
#4388 esetleg tudnál is egy két olyan céget ahova most érdemes és viszonylag biztonságos gyors hozamot ad? -
#4387 aha értem. szóval figyelés... de majd előbb összeszedem az 5 dolcsit utánna majd szólok és majd ha kell még valmit tudnom akkor besegítesz remélem -
#4386 Nagyjából elég 4-5$ ahoz, hogy elkezd a hyip-t. Az elején türelem kell, mert lassan indul be, ugyanakkor hosszas körültekintés hogy működnek a cégek. Képességtől függően pár hét alatt meg tudod majd állapítani melyik hyip-et érdemes használni, mikor fognak megszűnni, hol kell kiszállni, stb.
Normális ha az elején lenullázod magad, de az is egy fontos tapasztalat.
Figyelem már egy ideje a hyip-eket, pontosan feljegyzem amikor csődbe mennek, hogy hány nap után, mennyi volt a befektetés, kifizetés és ezek %os aránya, de még a tagok+aktív tagok számát is.
Ha elég komolyan veszed a dolgot, 3-4 nap alatt megduplázhatod a tőkédet, akár mekkora összegről is legyen szó... -
#4385 Hát nem tudom én hittem egy ürgének a zsebpénzen (álítólag tulaj) másfél éve és buktam miatta 100$ akkor!
Én azóta 1x voltam azon a fórumon, de valahogy nem is izgat! Ott egysezr csúnyán ráfáztam kezdőként!
Jelen pillanatban amúgy nem csinálok semmit :) -
#4384 ja majd akarok én is továbblépni,csak kell tőke egoldra... és akkor majd kitárgyalhassuk a dolgokat.... szerinted menyi tőke kell,hogy elkezdjek a dolgokat amit te csinálsz? (gondolom hyip ekkel nyomulsz)
meg gondolom a zsebpenzen mindent megtalálok,de valahogy sg jobban bejön :) -
Igen én is ennél a szónál akadtam el a többit értem, és én is néztem angol magyar nagyszótárban de semmi :)
Azért tűntem el kis időre mert nem foglalkozok ezekkel a bare programokkal és nagytöbbségében ezeket tárgyaljátok itt ki!
De amiben látok fantáziát azzal én is foglakozok igaz nem sok időm van rá lásd pl e-goldcent vagy mi a túró :)
De ezek a bare programok csak akkor fizetnek jól ha van alattad vagy 5 ember namost ha én alám jön 50 ember akkor másnak is kell 50 ember vagy ha észreveszi akkor abbahagyja és akkor nekem se éri meg és idővel befullad ez a bare program! Ez egy ördögi kör! :) -
#4382 Nincs szükség alattad lévőkre a kifizetéshez. -
#4381 na ez az te is írtál te már rég óta utazol ilyesmiben de mostanában kihaltál,és mivel én most kezdtem a dolgot jól jön egy tapasztalt személy írásai. A nyelvtani hiba nem érdekes fórumokon szerintem,mert sötétben írok,mostmár nem is nézem a billentyűzetet,de ez néha meg is látszik.
Na végül kérdésedre válaszolva: hát igazából szerintem te is érted, nincs valamid meg a pénz kivételéhez. hogy mi az a downline nem tudta a szóráram se,de ha segít rajtad a down (le), line (vonal,csík) általában ezek a jelentései. -
#4380 Kis nyelvtani hiba :) Szal ez mit jelent pontosan, mert nem tudom értelmezni! Előre is köszi!
• No Downline required for payout!
-
Az mit jelent pontosan? Mert nem tudom értelmezni! Előre is köszi!
• No Downline required for payout!
-
#4378 http://www.1centegold.com/index.php?ref=4032620
Ja, és erre légyszives menjetek rá, bár nekem nem működik ez az 1centegold. :( -
#4377 Csak nekem nem jön be a romanxml? -
gorky35 #4376 Igen,kértem emlékeztetőt.Annyi a problémám,h nemtom hol kell bejelentkezni másik reggel,me hiába telepítem újra.Esetleg ha te vagy vki meg tudná mondani hol tárolja az adatokat az eurobarre az nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm!
Hy! -
#4375 Biztos jó néven akarsz visszalépni?kérj emlékeztetőt, mert valami nem tudom hány jegyű szám az account, vagy a jelszó. -
gorky35 #4374 Hali!
1 kérdésem lenne:
Eurobarret használom és újratelepítettem a gépem.Nemtok belépni az eddig használt reggemmel.
Ha valaki tud segítsen,please.
Üdv.: Gorky -
#4372 ezazaz usercash.con. Szal ha így jó, akkor duplán kapod a lóvét
1szer mert az usercash lapját néziik meg, másszor meg ugyebár a ptp link miatt. -
#4371 jujjj!%
Úgy jó-e hogy egy másik link frame-t rak rá pl
http://lvg7a7y3wd32kjomz.usercash.com
http://lvg7a7y3wd32kjomz.usercash.com
Mert ha így jó akkor mehet surfokbe. -
#4370 Hidd el, tapasztalatból mondom -
#4369 és honnan tudják, hogy surfbe raktam? -
#4368 Ugye írtad, hogy ezen az oldalon lehet ptp-t reklámozni.Na már most a donkey-t nem lehet autosurfökbe tenn, mert törlik az accountodat -
#4367 zsebpénzen írták h megy... dE akkor nem mnmegy...
sry. -
#4366 EZt az 1c-es faságot nem értem! Magyarán itt az én linkem:
http://www.1centegold.com/index.php?ref=1717965
katintottam én is meg egy ismerősöm is de pénz sehova nem jött! akkor hol az igazság?
-
#4365 A cég amelyik új linket csinál az ennyit fizet:
Current income: $1 per 9999 for top frame and $1 per 3999 for landing page redirects.
Javaslom tehát a teljes képernyős módot.
Mondom megint, amit szokta:
Ha ez bejön akkor ez... hátt bányának nem bánya de jobb mint a 0.01 CENTES kilkkek. hmm?? -
#4364 Nos kitaláltam, egy tuti dolgot, az ikhletet zsebpénzröl szedtem.:
Ugyebár vannak a ptp likjeink donkey-n meg mi1máson. A stormhits egy autosurf, ahol engedélyezve van elvileg a ptp oldalak reklámozása. A stormhits nem oylan hpgy x pont x pénz, hanem KIZÁRÓLAG reklámozásra. Egész nap mehet, megállás nélül.
Szóval regelsz és hozzáadod a donkey ptp oldaladat. Nem kell várni igazolásra, azonnal megy és nekem számolja donkey-n a hit-et.
Ez volt az első lehetőség.
Gondolom mindenki ismeri az 1 centet kapsz, ha rákattintanak a linkedre instant cégeket. Ezeknél az a lényeg hogy 1 link végére beszúrod az e-goldod számát. Itt egy ilyen
regizni sem kell, csak menj atz affiante (vagy mi) menübe és ott le lesz írva. Nah ha megvagy vele, akkor azt a linket is add hozzá stormhits-hez.
A 3. amit írtam linket 1 posttal lejjebb, az egy oldal, ha rákattintanak a linkedre, fizet. De ez úgy megy hogy hozzá adhatsz 1 saját oldalt és a cég erre ad 1 fizetős linket. Ez az a cég és ha a ptp oldalt adod hozzá, és az így kapott új linket berakod stormhitsbe pénzt kapsz azért, hogy megnézték a fizetős oldalt, plusz a ptp linkre is.
Nemtoom mennyire érthető így.
Kérdés jöhet. -
#4363 Légyszi katt már 1 szer erre a linkre:
ERRE
A következő postban írom hogy mér. -
#4362 jaja, de moneybookersre, csak akkor tudnám kikérni, ha már fektettem volna be moneybookersről -
Downloader #4361 neked sikerült már? -
#4360 Szerintem vedd a fáradságot, és olvass egy kicsit, nem nehéz. -
mainevent #4359 Kevert kérdések vannak -
#4358 sztem igen -
#4357 Ha átjavitom a mostani acconban akkor még elfogadhatják? -
#4356 jaja toom... Hát nem valós nevet, országot írtál, vagy a telefonszám nem jó. -
#4355 Ja nekem is van 17$ rajta csak azt nem tudom hogyha kapnék valakitöl 30$-t akkor hogyan lehetne visszaadnom vagy akkor már a 30-al együtt ki lehet kérni?
És még mindig nem regisztráltak egyik keresönél sem mit ronthattam el hogy nem megy nekem egyik sem?A romanxml oldal már be se jon nekem.
-
#4354 valakinek lenne 30é-ja kölcsönbe?
Az online capital újra él és ben van 16 dolcsim és ki szeretném venni -
#4353 Figyeljetek!
Aki megcsinálja a partypoker kvízt, vagy megcsinálta és esetleg leírta a helyes válaszokat pls írja ide le úgy hogy a szám a kérdés száma, a betű(a,b,c,´az meg felülröl lefelé a válasz. Tehát pld:
1:B
2:A
THX -
#4352 Mondtam már kapcsold ki a tools- ban a alloved files downloadingot.
Úgy csináld hogy belépsz az ougo-ba és nem 1böl kapcsolod ki hanem mikor rámentél a six-re tudod...
Szal miután bejöttek az oldalak akkor tools. és. szed ki a pipát az alloved downloading files-bol