15995
-
Pr3D #4432 http://surfing17.com/?ref=1095 ezt valaki ismeri ? ha igen mondhat velemenyt rola// -
Pr3D #4431 egy ho alatt nekem 0.5 jonne ki ahogy kiszamoltam napi 8 ora gepmenessel es negyhetes honapokkal.. ez lol :) -
Pr3D #4430 megtalaltam a modjat h kellett letenni :D de nekem az elso 5 percben csak 12 pont gyult :-s
-
Pr3D #4429 na feltettem a lucky barre-t es qurva sz@r .. mar bocs.. de pl a bongeszo bemegy a lucky barre ala`.. nem latom az url-ket es ha pl megy az Eurobarre is kozben nagy helyet foglal el.. :-s
-
Pr3D #4428 max7 ok.. nekem joheet a havi 100ft :))) ugyis ki akarok probalni hyp cegeket :D
-
Pr3D #4427 AleXXXXX
menyinel fizetnek ? -
#4426 hoppá napi 100ft :) nem havi :) elszámoltam :D ebben az esetben nem rossz 3000ft havonta :D a netszámlám 1/3 mada :D végülis ha lehet 3 ilyet futatni beüzemelek egy p1-es gépet azt hadmenjen egész hónapban :D[/courier] -
#4425 Gyors számolás:
5 perc = 50 pont
1 perc = 10 pont
60 perc = 600 pont
24 óra = 14400pont
1000pont 0.03$
14400/1000 = 14.4
0.03$ x 14.4 = 0.432$
Kerekítve 1 hónap alatt keresel 0.5$ (fél dolcsit) Durván veszem hogy 1$ 200 ft szal durván 100ft-ot kerestél vele :D
És akkor még durván számoltam mert a valutapiacon a $ értéke 200 ft alatt van és gondolom a site is minden elért 1000 pont után fizet de jóindulattal havi 100ft
(Szolj és havonta átutalok neked 100ft-ot hogy ne idegesítsen téged a banner :D
(nem kötekedés csak reális nézőpont)
-
#4424 elfelejtettem:
payout to: egold, paypal, moneybookers. -
#4423 Nos mindenki örömére, (akinek öröm) :) egy újabb surfbar, ami tegnap indult:
Lucky-barre.
1banner=1pont 1000 pont 3 cent(dollár) de nem kell megijedni, mert én 5 perce kezdtem, és így van 50 pontom! Most érdeklődök, futtatható e a program egyidejüleg többször. Futtatni engedi, de nem veszik e csitnek...(?) Majd mondom ha meglesz.
És amit szeretek benne:
Nem kér kódot, nem áll le, mehet egész nap :D
és kis méretben is számol!
Akinek megtetszett:Regisztrálhat itt. -
#4422 A stable oldala nálatok bejon ,mert nem tudom megnyitni az oldalt.Tegnap kikértem a pénzt de még nem érkezett meg a számlámra és az oldalom sem tudom megnézni hogy folyamatba van e -
Pr3D #4421 szerintem a flamexchange :)
-
#4420 ciazo a legjobb közülük... -
Pr3D #4419 nekem nem tunik ez az ougo olyan jonak mert keveset fizet erossen! .. de most nem futtatom mindet es igy jobban gyul a penz mintha mind menne! vajon miert? lehet h valamelyik rosz? marmint az ien ciazo stb.. -
Pr3D #4418 nem egeszen ertem mivan a neterminatoron ? amugy a GoogleADsense ez a legjobb szerintem :) -
#4417 jaja :( toom de sztem ez az 1 ik legjobb pénzkeresési mód..
Most próbálgatok egy új dolgot:bannermegjelenítésért fizető cégek bannerjeit 1 saját weblapra elhelyezem, és ezt a weblapot nyomom neterminatoron, ezeken, és autosurfben..
Akit érdekel írjon ide, mert ha senmit nem, akkor nwm írom szét magamat.
Ígéretesnek tűnik. -
Pr3D #4416 nem jeloltem be mindent.. en rendesen csinaltam..!! miert neked naponta jon 2.5$? ha jonne ennyi penz mar tobb millioan hasznaljak.. az csak hazugsag h probald ki.. addigis gyulik a masiknak a referall on -
#4415 talán azért, mert minden országot bejelöltél neterminatoron+ezeken.
Olvatsd el az avant FAQ-ját és ott van, hogy melyik országbol jó a hit. -
Pr3D #4414 a kreditek gyulnek mert a cucc nezi a site okat.. de ha megfigyeled a keresomotoron klikkre kapsz penzt.. nekem a kreditek nem igazan fogynak.. sztem nem is fognak elfogyni.. teljesen automatan szamolja a keresomotor a klikket .. a neterminator-on nem kell utalni semit -
#4413 aha, már csak azt nem értem minek annyi kredit és hova
mit kezdjek vele -
Pr3D #4412 esetleg probald kiEzt -
Pr3D #4411 dehogy csinalsz roszul, magatol szamolja.. az egesz sose lesz atszamolva szerintem nekemse szamolta at amugy 5 napja futtatom es 0.3 cent van eleg nemjo.. :| -
#4410 Hello Palinko!
Nekem se tiszta még hgy kell átküldeni azt a rengeteg kreditet,
meglestem az onlinepenz.extra.hu-t is azokat az ougo-s
üzembehelyezést már megcsináltam de a transfersről nem
találtam semmit, eddig se transferseztem át avantra.. lehet
rosszul csinálok vmit? -
#4409 háát igen. Én is vettem észre... De azért belátjátok, hogy jobb mint a 0.01 0.1 0.25 0.5 centes klikkek... -
Pr3D #4408 eriiik
olyan bonusz mindenki kapott, regisztralj be ide is http://www.flamexchange.com/signup.php?ref=180 ezis keresi a penzt neked..! Es a pontjaid magatol mennek de nagyon nagyon lassan! az hogy 2.5$-t lehet keresni vele naponta hazugsag! -
#4407 Le kell újra kötnöd azt az 1,2$-t, hogy kamatozzon megint. Arra rakod be, amelyikre akarod. -
#4406 ajándékba kaptad mint én is. az avantra hogy átküld kell hogy legyen egy avant címed és létszíves olvasd el az
onlinepenz.extra.hu
utasításait és azután kérdezz ha nem világos. -
eriiik #4405 Sziasztok...
Meg szeretném kérdezni?? Hogy....őőő.....
Van ugye ez a neterminator.com ezen nekem azt irja hogy...(31999)creditem van ezt hogy tudom átküldeni vagy ezt hogy lehet ?? nah mindegy eggyáltalán mit jelent ez a nagy szám?? :D
Mert ezt az Avantra lehet átküldeni vagy mi?
Nah mindegy alapbol meglepődtem hogy 31999 credit ez nem egy kicsit sokű??? :D
Előre is köszi a választ ....
By All -
#4404 most ha elviekben rajta van az accomon a kamatos osszeg és nem kérem ki mindet akkor a benne marado összeg az tovább kamatozik ujabb 2 napot?
Tehát most 2$-t raktam be és 3.2$ lett akkor ha 2$-t kiveszek a maradék 1.2$ az kamatozik még 2 napot. -
Pr3D #4403 ok ertem.. kiprobalnam enis csak az a baj hogy nincs 1 $ om :( valami tuti jo ceget nem tudtok mondani email autosurf? szedjek ossze egy $ es akkor probalkozok enis -
#4402 Háát, minél magasabb a hozam, annál bizonytalanabb. Ami mondjuk 6hónapra fizet 180%-ot, az addig ki is húzza általában. Ezt viszont 100$-os tételek alatt sztem nem is érdemes használni (napi 1$).
Ha mondjuk 1 jegyű összegekről van szó, akkor a kockázatos de jól fizető cég lehet hasznos.
Szóval van olyan, ami üzemel sokáig, olyan is ami jól is fizet, de kettő együtt igencsak ritka.. -
#4401 Igen, az összes tőkédet ne tedd fel sztem sem, soha. :)
Én most két szálon csinálom a Stable-t, 1 nap eltéréssel, így minden nap jön valami. :) Egyik ág a "support" ahonnan mindig kiveszem a profitot, másik a "gather" ahová egyenlőre csak gyűlik, aztán meglátjuk. -
#4400 Na akkor megnyugodtam mert a stableba tettem 2$-t és ha minden igaz akkor estére 3.2$ lesz belöle.ha igy lesz akkor megbrobálkozok mégegyszer vele +a tnt-t is hátha nem hal meg vasárnapig egyik se igy egész jol is kijöhetek belöle csak nem merem minden kis pénzemet betenni. -
#4399 Természetesen 1.25$-t adnak!
Végül is tekinthetjük úgy, hogy visszaadják azt a pénzt amit beteszel, +25%-ot.
(Viszont a 125%-ot 1 nap után fizeti a TNT, a 2 napos az már 160% a Stable-nél) -
Pr3D #4398 fiuk az ilyen hyp cegeknel nincs olyan ahol a penzem tuti megmarad es nem szunik meg a ceg? -
#4397 most egy kicsit nem értem amit ott irtál.Mert a calkulátornál ha beirom az 1$-t akkor mondjuk a 125%-osnál 1.25$ Profitot irnak 2 napra Akkor a második nap után csak 25 centet tudok kikérni vagy 1.25$-t?Mert ha az elso akkor 4x vissza kell forgatni a töket hogy nulszaados legyek.Ha a második lehetöség akkor meg a 2 nap 25 cent nyereségem van.
Most akkor hogy megy ez? -
#4396 A TNT túlélte a 10.napot is, és még mindig pillanatok alatt fizet. Ha valaki érdeklődik iránta, siessen vele, mert még meg lehet lovagolni. 3-4 napot még adnék neki, de mivel így is 200%-ot csinált nekem, hősi halottnak fogom tekinteni. :) -
Pr3D #4395 penzszerzes -
Pr3D #4394 ha valakit erdekel az eurobarre az latogasson el erre az oldalra -
Pr3D #4393 Hello fiuk itt van meg valami erre regisztraljatok de pls referallon ha mar igy mondtam egyet :) :P
Flamexchange