15995
11074353081353622639.jpg
  • AleXXXXX
    payment id=az a mailcím, amivel regeltél alertpay-re. Ha buxozni akarsz, ne adbuxra regelj, az régen kihalt. Hogy milyenekre, hátt van millió, én nem mondok neveke, elsősorban azért nem, mert utálom azt, aki telereklámozz a fórumot a 60 buxjával, ha én teszem magamat is, másodszor, pedig nem buxozok (sedozok):D
  • Afflicted
    +1 kérdés:
    adbuxra regisztráltam, payment methodnál kiválasztottam az alertpayt, de a
    Payment Address/ID valahogy nem stimmel...alertpayre emailcímmel+jelszóval kell bejelentkezni, sehol sem találom ezt a bizonyos Payment Address/ID - t
    :(
  • Afflicted
    letöltöttem a moneycashbar programját
    Időnként gondol egyet és levon valamennyit a pontjaimból - most például több, mint 130ból lett 119 :(
    Nem tudjátok miért csinálja ezt?
    Ráadásul megállt 119pontnál, pár perce nem megy feljebb

Más:
    úgy tudom az eurobarre és az eurokiddies már csak franciákat fogad - igaz ez?
    A moneycashbar és hasonló reklámcsíkok mind csak pár centet fizetnek több órás használat után? Elég nevetséges ahhoz képest hogy a "buxok" félpercenként fizetnek 1centet
    Tudtok ilyesmikból - mármint a moneycashbar, eurobarre-félékből - angol oldalakat?
  • drkarter2
    kösz
  • doxadmin
    Elvileg igen, már kaptam tőlük pár csomagot ^.^
  • drkarter2
    hello!
    tudja valaki hogy a Prizee fizet e?
  • NessieGraf
    Nekem nem baj. Én azt mondtam: szar a marketinged. Kutya se lesz így vevő rád!

"Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem őt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet :D" - ugye a te üzeneted? Szerinted csoda, ha szeretnénk, ha leállnál? Ilyen dumát maximum ovisok vesznek be, azok se sokszor.
  • AleXXXXX
    Na mostmár tényleg állj le! Téged eddig még csak reklámozni láttalak errefelé.. Senki se kíváncsi a szaros gagyi reklámjaidra!
  • xHeDex
    ...olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
    - Beregisztrálunk valaki alá
    - Kattintunk
    - Szerzünk ref-et
    - Veszünk $-ért.
    Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetőség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
    használjátok ti is, megéri!

Leírtam mire jó,mire lehet használni,még azt is odaírtam hogy ,,HASZNÁLJÁTOK''. Emellett leírtam hogyhamár regelnek említsenek már meg reff-ként. Ez nem tom mért olyan qrva nagy baj
  • NessieGraf
    Ez mindig tetszett nekem! Miből gondolod, hogy bárkit érdekel, neked mi lenne jó? Addig kutyát se fogsz érdekelni, míg olyan dolgot nem találsz, amiről azt mondhatod: Ez azért lesz jó neked... És egy szót se a te érdekeidről.
  • xHeDex
    Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem őt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet :D
  • xHeDex
    Nem tom ki ismeri a GetRef-et,olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
    - Beregisztrálunk valaki alá
    - Kattintunk
    - Szerzünk ref-et
    - Veszünk $-ért.
    Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetőség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
    Ha alám beregeltek akkor én kapok 2 kreditet amiből tudok venni egy refet :D
    http://www.getref.com/index.asp?id=HEDE01
    használjátok ti is, megéri!
  • Palinko
    Hát ilyen hangok is vannak, de ahogy követtem elég hullámzik szal van időszak mikor fizet van mikor nem
  • AleXXXXX
    Cashfiesta nem fizet, ne is bajlódj vele.
  • Afflicted
    ért itt valaki a cashfiestához?
    Azt már tudom hogy normális "fizetési arányért" speciial offerekhez kell feliratkozni de jó lenne ha valaki bővebbet tudna mondani róla :(
    Legelőször a special offersnek abban a részében kerestem ki egyet ahol kb. 7oldal van teli velük, de azt hiszem ezért nem növekedik az individual payment rate-m, mert nem a monthly bonusnál van - jól gondolom???
    Elgondolkoztam kicsit és kerestem egy állítólag sem befektetést, sem hitelkártyát nem igénylő oldalt a monthly bonus részlegnél, de úgy tűnik mintha fizetni kellene a regisztrációhoz
    Szükségem lenne valakire aki esetleg már regisztrálta magát arra az oldalra és tud segíteni nekem a továbbiakban cashfiestán, cserébe esetleg aláregisztrálnék més PTC-féleségekben(eddig csak cashfiestán vagyok)
    Többfelé olvastam hogy sokan átverésnek/csalásnak minősítik a casfiestát (vagy az egész reklámnézegető rendszert), de biztos vagyok benne hogy elérhető a normális kereset ezzel is, csak rendesen kell csinálni.
  • xHeDex
    'Akit érdekel dobjon linket' LoL hogy tudtam ezt írni >_>
    Bocs -_-'
    Javítok : Akit érdekel küldjön PM-et e-mail vagy MSN címmel együtt és küldöm rá a meghívót
  • xHeDex
    én viszont olyan oldalat találtam amit nem linkelek be :D
    Regisztrálásnál alap 5$/€/fontot kapsz (te választasz)
    Szerencsejátékokkal kell játszani(póker,lóverseny stb.)
    Elég könnyű kis játékok is vannak, én például elvittem 10€-ig de mohó voltam és elvesztettem az összes pénzem :D
    Pénzt 10€-tól lehet kikérni (későn néztem meg -.-)
    Bankkártyára nagyrészt.
    A referál rész sztem naon jó, 10$/€/font minden reffért :D
    Valszínű pénteken elmegyek a bankba a kártyámért és küldök rá 10€-t.
    Akit érdekel dobjon linket és adok neki meghívót!
  • Max7
    ha nem baromságot reklámoz akkor miért ne :)
  • AleXXXXX
    Emberek! be lehet fejezni a reklámozást..
  • asszongyahogy
    ZetBux: 20-25 klikk naponta, 0.01 $, min. 4$ kifizetés
  • AleXXXXX
    Ha az alatt, akkor is csak 250 ftot.. egy sör ára.. és 3 nap alatt ott van a számládon a jó magyar huf.:D
  • doxadmin
    Paypal, ha 20ezer ft fölött utalod a bankkártyádra, akkor semmit sem von le.
  • xHeDex
    Ha dinamikus IP-d van akkor nem tudod magad reff-nek
    Hát PayPal, Alertpay sztem ugyanolyan jó,bár mostanába a legtöbb oldalon Alertpay-re lehet kérni a kifizetést.Pénzt meg sztem ne küldesd haza,inkább tedd a bankkártyádra
  • COOLancs
    Nekem eddig a SeaBux tűnik a legjobbnak, elég hamar el lehet érni a min. kifizetést (2$), a MySpaceToEarn sem rossz, viszont a 5iveBux lenne a legjobb a 2 cent/reklámmal, csakhogy össz. napi 4 reklám van, ami nem sok. Nem lehet valahogy megcsinálni h saját magamat rakjam be referal-nak? Sajna stabil IP-van... És melyik a jobb, a PayPal vagy az AlertPay? Mennyit von le, ha haza akarom postázni a pénzt?
  • xHeDex
    de-de fizet,csak bux-on fél év mire kikapod azt a 10$-t.
    én is ha megkapom a pénzem legközelebb kikérek vagy 500$-t.
  • doxadmin
    Ha ennyi pénz van rajta miért nem kérde ki? A box.to tudomásom szerint 10$-tól már fizet.

Egyszerűbb lenne kikérni, mint valakit találni aki megveszi.

(ja lehet az a gond hogy nem fizet O.o)
  • xHeDex
    fölösleges próbálkozni...
  • mygunit
    Sziasztok!
    van két eladó accountom egy bux.to-s és egy bux3.com-os akit érdekel!
    a bux.to. van 45.4$-om
    bux3.com. 29,4$-om
    msn:[email protected]
    [email protected]
  • AleXXXXX
    Figyelj: ez nem reklámhely...
    Betoltad a reklámoda 1x.. az se jó, de nem szolt senki..
    Mostmeg: "ó óbeírom még1x" utánna meg duble-post.. ájj le.
  • mathe76
    Na ez nem jött össze, még 1x

http://i30.tinypic.com/2007c41.jpg
    http://www.pacio.netsons.org/pagamento2.jpg
  • mathe76
    Nem kamu a Mashro3naBUX.. fizetnek, képek:

Már le írtam de azért le írom még 1x
    -5 nap alatt jön össze 1 dollár refek nélkül csak PTC-vel
    -10$ a minimum
    -20+ reklám

http://mashro3nabux.com/?ref=4160

Kérlek regisztrálj alám, cserébe amiért megosztottam veled ezt az oldalt! Kössz!
  • Max7
    ezért kell 1 accba rakni 1 domaint illetve befektetni a pénzt visszaforgatni 1 acba 1 domain amíg nincs 10 accod és utánna mindet feltölteni 30 domainig magyarán minden accba 3 domain és azzal havi 300€ meg lehet keresni kis munkával ami ~70.000ft havonta!

sedosoknak üzenem hogy a hibát elhárítottuk apróbb javítások vannak ami kb 3-4 nap munka és kész a progi tesztállapotra! többet itt nem fogok nyilatkozni sőt törlöm majd visszamenőleg a progival kapcsolatos hozzászólásokat is biztonsági okokból! használatra, tesztelőnek jelentkezni itt lehet pm-ben ahol msn címet kapsz!
  • AleXXXXX
    sehol:D Azt a sedo rakj az oldalra
  • Palinko
    király vagy én meg vettem 3 domaint és 1 accountba tettem be, mind a hármat kivágták mint a szart mert szerintük csaltam, az igaz de ki nem? azért ez sem megoldás mindenkinek, azóta nem hallottam hogy valakit kivágtak volna, csak engem a pofájukba, most van 2 euróm lehet megint el kéne kezdenem.
  • geg0013
    ti hol készítetétek az oldalatokat a domain parkoltatáshoz?
  • geg0013
    valaki nem tudja mi lehet a baj zsebpenz fórumon mert tegnap beregiztem és nem tudok írni a forumba meg nem tudok topic-ot nyitni...
  • doxadmin
    kell, de mikor én kezdtem 1$-t fektettem bele, ez kb 200Ft volt akkor és kiszedtem belőle kb 150$-t. Ez volt az első 20 ezrem amit a neten kerestem

Azóta átálltam a googlere, de most megint visszatértem a sedohoz. (megint 1$-ért tudtam venni domaint 1 évre :))
  • AleXXXXX
    Ja kell, kb 1000-2000ftot, de az 1 hónap alatt megtérül úgy kb 2.5xesére. (első hónap)

Ajánlom google bácsiit:D
  • xHeDex
    akk pontosan mi ez a domain parkoltatás?
    gondolom kell valamennyit befektetni,nem?
  • AleXXXXX
    húúha havi 12$, ha megy a gépem egész nap.. csodás..:D
    Én ezt megkeresem neked kb 3 nap alatt, de úgy h napi 10-15 percet foglalkozok a dologgal.(sedo)