15995
-
#6925 payment id=az a mailcím, amivel regeltél alertpay-re. Ha buxozni akarsz, ne adbuxra regelj, az régen kihalt. Hogy milyenekre, hátt van millió, én nem mondok neveke, elsősorban azért nem, mert utálom azt, aki telereklámozz a fórumot a 60 buxjával, ha én teszem magamat is, másodszor, pedig nem buxozok (sedozok):D -
Afflicted #6924 +1 kérdés:
adbuxra regisztráltam, payment methodnál kiválasztottam az alertpayt, de a
Payment Address/ID valahogy nem stimmel...alertpayre emailcímmel+jelszóval kell bejelentkezni, sehol sem találom ezt a bizonyos Payment Address/ID - t
:( -
Afflicted #6922 letöltöttem a moneycashbar programját
Időnként gondol egyet és levon valamennyit a pontjaimból - most például több, mint 130ból lett 119 :(
Nem tudjátok miért csinálja ezt?
Ráadásul megállt 119pontnál, pár perce nem megy feljebb
Más:
úgy tudom az eurobarre és az eurokiddies már csak franciákat fogad - igaz ez?
A moneycashbar és hasonló reklámcsíkok mind csak pár centet fizetnek több órás használat után? Elég nevetséges ahhoz képest hogy a "buxok" félpercenként fizetnek 1centet
Tudtok ilyesmikból - mármint a moneycashbar, eurobarre-félékből - angol oldalakat? -
drkarter2 #6920 kösz -
#6919 Elvileg igen, már kaptam tőlük pár csomagot ^.^ -
drkarter2 #6918 hello!
tudja valaki hogy a Prizee fizet e? -
#6917 Nekem nem baj. Én azt mondtam: szar a marketinged. Kutya se lesz így vevő rád!
"Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem őt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet :D" - ugye a te üzeneted? Szerinted csoda, ha szeretnénk, ha leállnál? Ilyen dumát maximum ovisok vesznek be, azok se sokszor. -
#6916 Na mostmár tényleg állj le! Téged eddig még csak reklámozni láttalak errefelé.. Senki se kíváncsi a szaros gagyi reklámjaidra! -
xHeDex #6915 ...olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
- Beregisztrálunk valaki alá
- Kattintunk
- Szerzünk ref-et
- Veszünk $-ért.
Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetőség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
használjátok ti is, megéri!
Leírtam mire jó,mire lehet használni,még azt is odaírtam hogy ,,HASZNÁLJÁTOK''. Emellett leírtam hogyhamár regelnek említsenek már meg reff-ként. Ez nem tom mért olyan qrva nagy baj -
#6914 Ez mindig tetszett nekem! Miből gondolod, hogy bárkit érdekel, neked mi lenne jó? Addig kutyát se fogsz érdekelni, míg olyan dolgot nem találsz, amiről azt mondhatod: Ez azért lesz jó neked... És egy szót se a te érdekeidről. -
xHeDex #6913 Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem őt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet :D -
xHeDex #6912 Nem tom ki ismeri a GetRef-et,olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
- Beregisztrálunk valaki alá
- Kattintunk
- Szerzünk ref-et
- Veszünk $-ért.
Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetőség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
Ha alám beregeltek akkor én kapok 2 kreditet amiből tudok venni egy refet :D
http://www.getref.com/index.asp?id=HEDE01
használjátok ti is, megéri! -
#6911 Hát ilyen hangok is vannak, de ahogy követtem elég hullámzik szal van időszak mikor fizet van mikor nem -
#6910 Cashfiesta nem fizet, ne is bajlódj vele. -
Afflicted #6909 ért itt valaki a cashfiestához?
Azt már tudom hogy normális "fizetési arányért" speciial offerekhez kell feliratkozni de jó lenne ha valaki bővebbet tudna mondani róla :(
Legelőször a special offersnek abban a részében kerestem ki egyet ahol kb. 7oldal van teli velük, de azt hiszem ezért nem növekedik az individual payment rate-m, mert nem a monthly bonusnál van - jól gondolom???
Elgondolkoztam kicsit és kerestem egy állítólag sem befektetést, sem hitelkártyát nem igénylő oldalt a monthly bonus részlegnél, de úgy tűnik mintha fizetni kellene a regisztrációhoz
Szükségem lenne valakire aki esetleg már regisztrálta magát arra az oldalra és tud segíteni nekem a továbbiakban cashfiestán, cserébe esetleg aláregisztrálnék més PTC-féleségekben(eddig csak cashfiestán vagyok)
Többfelé olvastam hogy sokan átverésnek/csalásnak minősítik a casfiestát (vagy az egész reklámnézegető rendszert), de biztos vagyok benne hogy elérhető a normális kereset ezzel is, csak rendesen kell csinálni. -
xHeDex #6908 'Akit érdekel dobjon linket' LoL hogy tudtam ezt írni >_>
Bocs -_-'
Javítok : Akit érdekel küldjön PM-et e-mail vagy MSN címmel együtt és küldöm rá a meghívót -
xHeDex #6907 én viszont olyan oldalat találtam amit nem linkelek be :D
Regisztrálásnál alap 5$/€/fontot kapsz (te választasz)
Szerencsejátékokkal kell játszani(póker,lóverseny stb.)
Elég könnyű kis játékok is vannak, én például elvittem 10€-ig de mohó voltam és elvesztettem az összes pénzem :D
Pénzt 10€-tól lehet kikérni (későn néztem meg -.-)
Bankkártyára nagyrészt.
A referál rész sztem naon jó, 10$/€/font minden reffért :D
Valszínű pénteken elmegyek a bankba a kártyámért és küldök rá 10€-t.
Akit érdekel dobjon linket és adok neki meghívót! -
#6906 ha nem baromságot reklámoz akkor miért ne :) -
#6905 Emberek! be lehet fejezni a reklámozást.. -
asszongyahogy #6904 ZetBux: 20-25 klikk naponta, 0.01 $, min. 4$ kifizetés -
#6903 Ha az alatt, akkor is csak 250 ftot.. egy sör ára.. és 3 nap alatt ott van a számládon a jó magyar huf.:D -
#6902 Paypal, ha 20ezer ft fölött utalod a bankkártyádra, akkor semmit sem von le. -
xHeDex #6901 Ha dinamikus IP-d van akkor nem tudod magad reff-nek
Hát PayPal, Alertpay sztem ugyanolyan jó,bár mostanába a legtöbb oldalon Alertpay-re lehet kérni a kifizetést.Pénzt meg sztem ne küldesd haza,inkább tedd a bankkártyádra -
COOLancs #6900 Nekem eddig a SeaBux tűnik a legjobbnak, elég hamar el lehet érni a min. kifizetést (2$), a MySpaceToEarn sem rossz, viszont a 5iveBux lenne a legjobb a 2 cent/reklámmal, csakhogy össz. napi 4 reklám van, ami nem sok. Nem lehet valahogy megcsinálni h saját magamat rakjam be referal-nak? Sajna stabil IP-van... És melyik a jobb, a PayPal vagy az AlertPay? Mennyit von le, ha haza akarom postázni a pénzt? -
xHeDex #6899 de-de fizet,csak bux-on fél év mire kikapod azt a 10$-t.
én is ha megkapom a pénzem legközelebb kikérek vagy 500$-t. -
#6898 Ha ennyi pénz van rajta miért nem kérde ki? A box.to tudomásom szerint 10$-tól már fizet.
Egyszerűbb lenne kikérni, mint valakit találni aki megveszi.
(ja lehet az a gond hogy nem fizet O.o) -
xHeDex #6897 fölösleges próbálkozni... -
mygunit #6896 Sziasztok!
van két eladó accountom egy bux.to-s és egy bux3.com-os akit érdekel!
a bux.to. van 45.4$-om
bux3.com. 29,4$-om
msn:[email protected]
[email protected] -
#6895 Figyelj: ez nem reklámhely...
Betoltad a reklámoda 1x.. az se jó, de nem szolt senki..
Mostmeg: "ó óbeírom még1x" utánna meg duble-post.. ájj le. -
mathe76 #6894 Na ez nem jött össze, még 1x
http://i30.tinypic.com/2007c41.jpg
http://www.pacio.netsons.org/pagamento2.jpg -
mathe76 #6893 Nem kamu a Mashro3naBUX.. fizetnek, képek:
Már le írtam de azért le írom még 1x
-5 nap alatt jön össze 1 dollár refek nélkül csak PTC-vel
-10$ a minimum
-20+ reklám
http://mashro3nabux.com/?ref=4160
Kérlek regisztrálj alám, cserébe amiért megosztottam veled ezt az oldalt! Kössz! -
#6892 ezért kell 1 accba rakni 1 domaint illetve befektetni a pénzt visszaforgatni 1 acba 1 domain amíg nincs 10 accod és utánna mindet feltölteni 30 domainig magyarán minden accba 3 domain és azzal havi 300€ meg lehet keresni kis munkával ami ~70.000ft havonta!
sedosoknak üzenem hogy a hibát elhárítottuk apróbb javítások vannak ami kb 3-4 nap munka és kész a progi tesztállapotra! többet itt nem fogok nyilatkozni sőt törlöm majd visszamenőleg a progival kapcsolatos hozzászólásokat is biztonsági okokból! használatra, tesztelőnek jelentkezni itt lehet pm-ben ahol msn címet kapsz! -
#6891 sehol:D Azt a sedo rakj az oldalra -
#6890 király vagy én meg vettem 3 domaint és 1 accountba tettem be, mind a hármat kivágták mint a szart mert szerintük csaltam, az igaz de ki nem? azért ez sem megoldás mindenkinek, azóta nem hallottam hogy valakit kivágtak volna, csak engem a pofájukba, most van 2 euróm lehet megint el kéne kezdenem. -
geg0013 #6889 ti hol készítetétek az oldalatokat a domain parkoltatáshoz? -
geg0013 #6888 valaki nem tudja mi lehet a baj zsebpenz fórumon mert tegnap beregiztem és nem tudok írni a forumba meg nem tudok topic-ot nyitni... -
#6887 kell, de mikor én kezdtem 1$-t fektettem bele, ez kb 200Ft volt akkor és kiszedtem belőle kb 150$-t. Ez volt az első 20 ezrem amit a neten kerestem
Azóta átálltam a googlere, de most megint visszatértem a sedohoz. (megint 1$-ért tudtam venni domaint 1 évre :)) -
#6886 Ja kell, kb 1000-2000ftot, de az 1 hónap alatt megtérül úgy kb 2.5xesére. (első hónap)
Ajánlom google bácsiit:D -
xHeDex #6885 akk pontosan mi ez a domain parkoltatás?
gondolom kell valamennyit befektetni,nem? -
#6884 húúha havi 12$, ha megy a gépem egész nap.. csodás..:D
Én ezt megkeresem neked kb 3 nap alatt, de úgy h napi 10-15 percet foglalkozok a dologgal.(sedo)