15995
11074353081353622639.jpg
  • xHeDex
    fölösleges,mindenki ismeri
  • Palinko
    zsebpénz fórumon nézz szét én is ott olvastam nem jegyeztem fel.
  • doxadmin
    Amiről tudod hogy fizet annak a címét leírnád? Beregisztrálnám a sedo által kidobott domaint, legalábbis megpróbálnám.
  • doxadmin
    Napi 10$ az nagyon sok.
  • xHeDex
    egyébként neobux-xal mi van,meghalt?
  • xHeDex
    szerintem mind a kettő scam,de te tudod.
  • Tornyosj
    hello,
    itt van 2 nagyon jó oldal,
    buxolution: 100 link 1 és 2 centesek, 2 dollártól fizet
    arkansasbelleptc: 180-200 link, 10 és 2 cent között lévő linkek, 50 dollár a kifizetés, de napi 10 dollár meg van

http://www.buxolution.com/?r=tornyosj
    http://www.arkansasbelleptc.info/index.php?ref=Tornyosj
  • Palinko
    Mikor én jártam ennek utánna, olyanokat tapasztaltak hogy van csak egyik sem fizet kattokért olyan jól mint a sedo.
  • Max7
    Sziasztok! Tud valaki sedon kívül más domain parkoltató céget? Jó lenne ha tesztelt lenne (fizetne is) de ha nem tesztelt az sem gond!
  • janikazs
    "-kifizetés 5$-tól 2 napon belül Alertpay-re." 60 nap, nem 10 ;)
  • doxadmin
    A domain mindegy, attól függ mennyit akarsz rászánni. Ajánlatos külföldit venni .com, vagy .info az utobbit 2$-ért megkapod (1évig) és ez is tökéletes a célra (most vettem 1et 355ft-t fizettem érte (2.19$) Az hogy e-goldról lehet e fizetni nem tudom, amióta volt vele az a sikkasztási mizéria én nem használom. Paypal-t használom vásárlásokra.
  • ioinme
    Üdv, én körbenéztem a neten nem is egyszer, több éve megrögzötten keresem a pénzkeresés lehetőségét. Hát azt kell, hogy mondjam, idáig még nem találtam meg, és már teljesen kivagyok, nem hiszem el, hogy nincs semmi normális lehetőség! :S
    Ebben a domain parkoltatásban viszont bízni kezdtem, többőtöktől hallottam, hogy jó befektetés, és megéri. Ha minden igaz, szeretnék is belevágni, viszont ehhez azt kérném valaki homályosítson fel a részletekkel kapcsolatban. Nagyjából már tudom miről van szó, de ilyen apróbb részeken megakadtam hogy:
    Hol vegyek domaint? Milyet érdemes?
    Lehet-e kártya nélkül venni, vagy valami? Mert nekem van e-gold számlám neten, meg AlertPay-em, de azokkal sajna nem tudok fizetni 0 egyenlegem van mindenütt. :( Esetleg vane lehetőség ezeket feltölteni, vagy érdemes-e, és ha igen hogyan?
    Egyelőre ennyi, és köszönöm, remélem bejön, mert már tényleg elvesztettem a hitemet teljesen. :(
    Ha sikerül megcsókolgatom a lábatokat.
  • grizzly21
    Ez milyen topik? Tudna nekem valaki informaciot adni azugyben hogy hogyan lehetne szamlat kiallitani egy kulfoldi cegnek?
  • doxadmin
    Kidobtak a sedo-tól, pedíg a havi statom 20% alatt volt jóval. Ezt írták:

Dear Sedo Customer,

While our quality management team was doing a routine check of parked domains, they found that an audit of your domains traffic was not converting to sales for our advertising partner\'s sponsors and per our agreement with them we could not accept it. After a more thorough examination of your traffic, our quality management team found that the traffic coming to your domain names was not natural (type in or related to search engine placement or past development). Our parking program can only accept natural traffic: Self generated traffic, incentivized traffic, or anything that does not result from natural traffic will not be accepted by our parking program.

Because of this we have no choice but to close your Sedo account and withhold your parking revenue. For more information on our parking Terms of Use, please visit the following link: http://www.sedo.com/about/policy.php?page=rules_parkers_us&tracked=&partnerid=&language=us

If you feel that this decision was made in error, or have any questions regarding this decision, please let us know.

Sascha Ringling

Quality Management Team
    [email protected]
  • doxadmin
    Én annó próbáltam, de nem jött össze. Ha tudsz havi 10k látogatót küldeni a te linkeden keresztül akkor megéri. Sőt nem is kell 10k elég kevesebb is, csak vásároljanak valamit.
  • xHeDex
    nem,de már mind1 megkaptam az új transaction pin-t
  • COOLancs
    Nem lehet h valami adathalász átbaszverés, mert legutóbb kaptam valami mailt tőlük, hogy adjam meg a pinkódomat , aztán amikor a linkre kattintok, a keresőben aiertpay van írva...
  • HUmanHunter
    ha a no minimumrol paypal ra kérem a pénzem, onnan moneybookersre az majdnem az egészet lenyúlja? az átutalás
  • damondesign
    Hi

Mostanában elkezdtem keresgetni a jó parnerprogramokat. Mivel az is egy pénzkeresési módszer, érdekel, hogy itt valaki jártas-e benne, illetve vannak-e valamelyikkel jó tapasztalati?
    Azért ide jöttem, mert a partnerprogramok topic ki van halva. De ha itt ilyennel nem foglalkoztok, akkor bocsi, majd megpróbálom a másik topicot feléleszteni.
  • xHeDex
    ezt kaptam :

'Hello, Thank you for writing to AlertPay Customer Support. My name is Erik and Iwill be happy to assist you. Your pIN number has been reset and emailed to you.' Na ez az akar lenni hogy elfelejtettem a transaction pin-em és írtam adminnak ö meg ezt válaszolta.Tehát resetelve van.De akkor hol tudom írni az új pin-t?Próbáltam a szokásos úton (My profile>Password/PIN és ott),de egyszerűen fogalmam sincs hogy hogyan tudnám resetelni.
  • doxadmin
    Nem tudom, max online játékhoz szoktam paypallel vásárolni, vagy veszek domain címet rajta. Mást nem. De szerintem biztos van ami elfogadja.
  • IstONE
    Bármilyenekre.
    Csak van pézem paypal-on, és el akarom költeni majd valamire. Csak nem akarok szállításra, vámra és egyéb dolgokra fizetni. Illetve ha valahonnan a rendelt cucc helyett mondjuk egy fél zsák cementet kapok azt elég nehéz mondjuk amerikába megreklamálni...
  • xHeDex
    milyen oldalra gondolsz?
  • IstONE
    Sziasztok
    Van olyan oldal magyarországon ahol lehet paypal-al fizetni? Hol találok ilyen listát ha van?
  • doxadmin
    reméljünk nem, 4 hó alatt értem el a 100$-t, remélem kifizeti, utána abbahagytam mert nagyon szarul számláz. Inkább veszek pár domaint azt sedo, vagy van más domainparkoltató cég is asszem.
  • Palinko
    googlet nehogy ha véletlenül eléred a kifizetést akkor kivágnak...
  • xHeDex
    sedo
  • dragon11
    Aham, sedo-ról mondanál valamit? googleről is plz^^ am nem sok kedvem van weblapot csinálni..
  • doxadmin
    Inkább sedo, vagy google.
  • xHeDex
    kösz
  • AleXXXXX
    levontak a számládrol 400ftot. Ha netbankod van, kb jövőhét pénteken nézz fel, és számlatörténetben megtalálod a levonást. lesz egy paypal* xxx kód a közleményben. Azt kell beírni.
  • dragon11
    100%?:(
  • xHeDex
    Most addoltam be PayPal-hoz a bankkártyám és azt írta hogy meg kell adnom valami 4 jegyű számot.Ezt hol találom meg?
  • xHeDex
    scam
  • dragon11
    http://www.awsurveys.com/ ez az oldal fizet-e?:) help:)

Jah és nekem nincs bankkártyám, viszont paypales accom jah.. akkor ugyan úgy korlátlanul tudok utalni, vagy hogy megy ez? köszi.:)
  • AleXXXXX
    Ok, részemröl is elfelejtve:)
  • Afflicted
    biztos van olyan ami (normálisan) fizet, csak meg kéne találni :(
    ptc-ből már elég sokat találtam, majd kiderül melyik fizet...(reg. előtt ptc.com scam listjén persze megnézem nincs-e fent)
  • pulti
    felesleges hasonló surfbarokkal is foglalkozni mert nem fizet
  • NessieGraf
    Rendben
  • xHeDex
    Elsősorban szeretnék elnézést kérni Alexx-től mert igaza van,télleg csak reklámozgattam, és NessieGraf-tól mert 'besztóltam' neki.És a többiektől is akit idegesített a reklámozgatásom.