Online Pénzkeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt
van most benn 5 dollárom. tegnap raktam be. ma meg holnap kamatol és asszem 27edikén kiszedhetem az 5.25 dollárt ami soknak tûnik...
Én megkaptam töluk a 3$-om és azota kamatozik a 25 amibol már 23$ kmat összejött,de nem tudom kikérni mivel nincs 30é-om befektetni erre jo lenne valami fortélyt kitalálni hogyan tudnánk kikérni.meg azt megtudni ha egysze már befektettél annyit utánna már bármikor ki lehet kérni és hogy mennyire megbizhato a fizetésben.
érdekes kapsz 25 dolcsit hogy regelsz aztán meg egyszerû hyip. majd mondjátok el a véleményt de csak regelés után... nekem kicsit hihetetlen de nem tom kihagyni
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nekem csak az a kínom, hogy a kreditekkel mit csináljak? Reklámozásra próóbáltam költeni, beírtam hogy használjon 10 kreditet óránként, enabled, meg minden, de nem csinál semmit
Traafic Exchange-ben lehetne nyomni?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Befizetsz valamenniyt( 1 centtõl- 3 dollárig), aztán a ha leszörfölöd a napi mennyiséget, akkor megkapod a 10%-át.
Eddig befizettem 7 centet, abból visszajött már öt, és még március 2-áig érvényes az upgrade member-ség.
Eurobarre: 1 óra 60 pont, 0.06 X 7 cent =0.42 cent
Moneycashbar: 1 óra 180 Pont 0.18 X 6 cent ~ 1 cent
Kérdés: Fizet, vagy nem?
Ha olyan 5-10 körüli kifizetési kipróbálom
http://www.cashcrawler.de/forum/
Némi német tudással talán lehet hasznos dolgokat megtudni ott is.
Kiváncsi vagyok, mennyire korrektek.
Payrate: 2,87 Cent/Stunde
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Cash Crawler
Ide csak német címmel lehet regisztrálni, de sebaj, kitaláltam magamnak egyet (pl. München ir.számát tudom, hogy 80469). :-)
18 euronál van kifizetés, egyelõre nem tudom, hány pont kell 1euróhoz, de mondják, hogy viszonylag hamar elérhetõ a limit refek nélkül is (kb. 3-4 hónap). Végülis elfér az Eurobarre alatt, meglátjuk...
Most is volt egy 3 centes+2 centes klikk.
Ha kifizetett,szólok,de mondom,nekem azt nmodták,h 95% h fizet.
Glory, Glory Man. United!
Nagyon fontos lenne!! es ha lehet proxy-t+portot is adhat valaki..
Azt szeretném kérdezni, hogy please investen hol találom a ref linkemet?
Gyors pénzkeresés, ha másra nem hirdetésre is tuti...
Gyorsan összegyûlhet a min. kifizu,mert kezdésnek kb. 19 db 1 centes klikk van.
Klikkek 1 centtõl egészen 5 dollárig!
Kifizetés 10 dollártól, csekken!
Ma eddig összejött 0,33$, elõbb volt egy 10 centes klikk is,szóval eddig nagyon jó!
Regisztrálni itt lehet:
ClixSense
Sok sikert!
itt regelhettek
Aki futtatni szokta az OUGO-t,annak itt egy újabb Search oldal.
Én most tesztelem 1 napja,és eddig nagyon jól megy!! Egy órát ment az Ougo,és már van 0,30$ .Szóval itt jóval hamarabb gyûlik a pénz,és elvileg fizet is! De ha van saját tapasztalatom,tehát kifizetett engem is,akkor írok. (min. kifizu 5$)
Regisztrálni itt lehet:
Likeingall
Következõ országok találatait fogadja el:
No, Likeingall.com is currently paying for traffic from the following countries: Australia, Austria,Belgium, Canada, Denmark,Finland, France, Germany,Greece, Iceland, Italy,Netherlands, New Zealand, Norway,Spain, Sweden, Switzerland,United Kingdom & UnitedStates.
Felfüggesztették az accomat ezzel a szöveggel a wellcomesee-n :
This Account Has Been Suspended For The Following Reason
bad proxy click
Mit rontottam el ?
Még 1 kérdésem lenne: az Avant fizet e-goldra ?, mert nekem ez beállítva
de paypalra fizetett.
Account balance : 3.0688
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
na ez kérem szépen az avant search balancom szóval nemsokára kivehetem és kiderül,hogy fizet -e . már csak azt nem tom hány nap után fizet elméletben..
Találtam egy SurfBarre oldalt.... Ahol Barre-zni lehet e-mail okat olvasni... Linkre kattintani.
7,5 Euro a kifizetés...Változo pont értékek egy csákesz aszt állitja hogy volt amikor 80 000 pont már is 8eurot ért 😄 nem hiszem de lehet...
meg lehet csinálni ougoval is hogy kattingasson...
A barre idõkorlátos...
A kérdés van várom 😊 (nem tom lehet ismeritek nem tom... ,,, de azért leirtam..)
By Erik
Regisztrációkor úgy adtam meg a nevem, hogy First Name: Keresztnevem, Last Name: Vezetéknevem (Angolul ez így helyes).
Azt írja a bankszámlára utalásnál, hogy a nevemnek hajszál pontosan meg kell egyeznie a bankszámlatulajdonos nevével, különben leszívnak 1500FT-ot, és nem jön meg a pénzem.
Namost akkor tudja a PayPal rendszere, hogy a nevemet fordítva kell magyarországon használni, és mûködni fog a bankszámlára utalás, vagy pedig visszadobják az átutalást?
Tehát akkor töröljem -e a regemet, és regisztráljak -e egy újat, úgy, hogy FN: Vezetéknevem, LN: Keresztnevem, vagy jó lesz így, ahogy most van?
Még 1 dolgot hozzátennék ehhez: apukámnak is ott van bankszámlája, ahol nekem, és ugyanaz a nevünk, ezért az ügyintézõ javasolta, hogy csináljuk úgy, hogy a nevem elõtt ott lesz, hogy Ifj.
Ok, így lett, de most nem tudom, hogy ide kell -e az Ifj, mert:
a szerzõdésen ott van az Ifj, a bevételi pénztárbizonylaton(amit akkor adtak, amikor raktunk be pénzt rá a számla készítése után) viszont a számlatulajdonos nevénél nincs Ifj.
Meg a bankkártyámon is úgy van, hogy Ifj.
A netbankban az átvezetésnél az egyik mezõben(kedvezményezett, vagy jogosult, vagy ilyesmi) módosíthatatlanul Ifj nélkül van a nevem.
Tehát akkor kell az Ifj, vagy nem?
Mivel az Ifj szerintem csak formai dolog, hogy pl a leveleinket meg tudjuk különböztetni, ezért szerintem a bankszámlatulajdonos Ifj nélkül van, jól gondolhatom? Meg talán hivatalosan nem is lehet használni ilyen komoly dolgoknál.
És bocs, hogy offtopic, de jó lenne minél hamarabb választ kapnom, és itt esélyem is van rá 😊
Itt 1 jó PTP oldal:http://www.DreamMerchantsNetwork.com/affiliateID.asp?AID=19930110
te is affiliante-nek regelj!
nekem kitûnõen mennek benne a cpm linkek pl xbanners.