15995
11074353081353622639.jpg
  • Gomber
    És ha csak pár refet csinálok magamnak? Mondjuk 5-6 ot? Akkor is kibannolnak?
  • Gomber
    Miért bannolnak ki? Amikor kérem a pénzt akkor megnézik a referek IP-jét? Vagy mi? Akkor proxy-s trükk kell, és akkor nem veszik észre :)
  • xHeDex
    egyszerűbben is lehet :P
    Belépsz IE-re és mindig törlöd a cookikat (sütiket) és úgy regisztrálsz, és lehet akár 1k refed is.
    Az meg már a te gondod hogy kibannolnak majd, ugyanis amikor kikéred a kifizetést akkor észre fogják venni a turpisságot
  • Gomber
    Csősztök!
    Szeretnék 1 kis segítséget kérni BUX.TO hoz!
    Ugye 1 gépről csak 1 et lehet regisztrálni, és így saját referem lehet...
    Az autoclikkert használom, és halottam h Proxy val lehet + regeket csinálni...leis szettem 1 proxy progit de nem igazán tudom h mit is csináljak....szóval ha segítenétek nagyon megköszönném!
  • roberrtto
    Gebein
    Ha eléred az 1000$-os számlaforgalmat paypalon, akkor bekérik valamilyen fényképes igazolványod (jogsi, személyi) és egy cím igazolására alkalmas számlakivonat (bankszámla, telefonszámla) másolatát.Ami az érdekesség, hogy 2500$-nál nézik meg.Tehát amig nem érded el ezt a számlaforgalmat addig ráérsz feltölteni.
  • Gebein
    Sziasztok

Paypal alapú webshop alapítását tervezem. Viszont azt hallottam, hogy a paypal nagyobb pénzmozgás esetén arra kötelezhet, hogy bizonyos papírokat küldj el neki, EUs pénzmosási törvényre hivatkozva. Valaki tudja milyen iratokról van szó?

• xHeDex
    ha egyszer kitörölték a postot, az azt jelenti higy nem akarnak(-unk) reklámot!
  • xHeDex
    hát nekem már be se hozza az oldalt,szal szerintem hanyagold.
  • geg0013
    valaki nem tudja hogy fizet-e a foxcash.net,ha igen akkor menyi időn belül?
  • Max7
    sedoval kapcsolatban nem volt még ilyen tapasztalatom!
  • Max7
    Nekik a hirdetők érdekeit kell elsősorban nézni!
  • doxadmin
    És sedonál is van ilyen hogy visszakérheti a havi 20$-t vagy beperel érte?

Ha a googlera igaz, akkor nem ölöm rá a kreditjeimet, annyit enm ér, hogy kifizetik majd kérik vissza, én meg aközben gyártottam nekik 10ezer $ os forgalmat, amit gondolom szépen zsebre megy valakinek. ..
  • doxadmin
    Ezzel az erővel akkor jöhet az apeh is, mert ugyebár senki sem írj bele az adójába hogy van jövedelme sedo/googleból.

Ha csaláson kapnak akkor meg nem fizetik ki. Úgy mint fél éve. . . .

Több 1000$ okat szednek ki belőle csalással, majd pont az én 100$-rommal fognak bíróságra szaladgálni.
  • Max7
    Nu akkor menjünk sorban....

Az nincs benne hogy x hónapig visszakérhetik illetve nem így van benne, hanem úgy hogyha csaláson kapnak akkor visszatérítik a pénzt a hirdetőknek... nem csak amit nem fizettek ki de ebbe ne menjünk bele hidd el tapasztalatból beszélek!

Aztán 10x-ese a perköltség? az lehet de olyanról még nem hallottál ha valaki polgári pert indít vagy akár milyen pert és az igazát a bíróság bebizonyítja vagyis hogy "te" csaltál akkor a teljes perköltséget rád ruházzák? És itt nem csak a bíróságnak amit kell fizetni hanem az ügyvédi díjukat is továbbá a szakértő díját aki megállapítja hogy a szerződést megszegted (amit a regisztrációval elfogadtál)
  • Palinko
    Értem, remélem semmi gondod nem lesz vele, de jó mindenről hallani és mindenre felkészülni! sok sikert! :)
  • doxadmin
    Átolvastam, de ilyet nem találtam, nem is nagyon érdekel. Valakik 1000-3000$ okat szednek ki belőle, nem hiszem hogy az én szaros 100$-mal fognak bíróságra járkálni és perköltségeket fizetni. ami ugyebár a többszöröse a kifizetett összegnek.

Nem mondtam hogy hülyeségeket beszél, de van más magyar forum is több 100+taggal akik már évek óta nyomják, és még 1 sem írta be hogy 3 hónap múlva kérte a pénzt. May azt hogy kivágott még fizetés előtt, vagy blokkolta az accot. . . .
  • Palinko
    úgy tudom benne van a szerződésbe amit egy klikkel elintéztél, hogy vissza kérhetik x hónapig ha gondolják, max nem beszél hülyeségeket szerintem hallgass rá.
  • doxadmin
    Meg miért fordulna??? Elvileg van ellenőrzés kifizetés előtt, ha nincs meg valami, vagy észrevesznek valami rosszaságot max nem fizetik ki. . .
  • doxadmin
    Az azért fun lenne hogy 10 ezer forintért mennénk a bíróságra. Szerintem nekik a perköltségük 10x ese lenne. főleg a google kinek napi több millió dollár/euró a bevétele nem hiszem hogy 100$-ért bírósághoz fog fordulni. . .
  • Palinko
    őket ez nemigen hatja meg... vagy vissza vagy találkoztok a bíróságon...
  • doxadmin
    Miért is? Ha egyszer kifizették tuti nem adom nekik vissza. .
  • Max7
    3 hónapra visszamenőleg tedd el a pénzt mert visszafizettethetik veled!
  • doxadmin
    Első. . Majd 2-3 hónap múlva jön a második, ha nem találnak addig valamit, amibe beleköthetnek :)
  • Max7
    Hanyadik utalásuk?
  • doxadmin
    wehehe, megjött a google pénzem. Még szept 1én utalt, de csak most néztem a számlám :)
  • Max7
    500-800ft között nem tudom pontosan!
  • doxadmin
    Árban kb mennyi lenne?
  • Palinko
    ha ketten veszitek akkor már nem szám....
  • Max7
    20-30-40 darabokat de egyszerre kell megvennem :(
  • doxadmin
    A sim kártyákat mekkora tételben tudod?
  • Max7
    annyi az egész hogy írasd alá az első emberrel az utcán aki szembe jön veled!

ez azért fontos mert szerintem vagy szakértő vizsgálja vagy inkább program az aláírásokat és ha hasonlóságot talál ( minden ember máshogy ír, ez olyan mint az ujjlenyomat ) akkor nem aktiválnak!
  • doxadmin
    Ez a mailos megoldás is jó. 5-7 napra igérték azt acc nyitás után 1 órával meg is kaptam. Vissza kell küldeni nekik mailban vagy faxon és aktiválják, elvileg.

Elküldtem a pdf-et.
  • Max7
    Válaszd az sms azonosítást! Lehet szerezni sim kártyát ami még fél évig jó 500ft-ért (az a baj hogy én csak nagy tételben tudok). Ez a pdf-es dolgo nekem új! Elküldenéd nekem mondjuk itt az sg-n fájlküldéssel? Érdekelne!

• doxadmin
    És hogy tudnék certifizni 24 accot? Ahhoz hogy fizessen certifi kell. A mostani 2 accomat sms-ben certifiztem. Mos a 3. acc nál küldött egy pdf dokumentumot amit vissza kell küldeni.

(Az gond hogy nem valós adatok vannak megadva?)
  • doxadmin
    Na egyre jobban hangzik. Szerintem el is kezdem gyártani az accokat :)
  • Max7
    azt is lehet csinálni de csak ésszel
  • Max7
    és ezt növelheted 8 accountra is! (paypal 8 mailt enged)

továbbá ha okos vagy akkor 16 accountal is meg tudod oldani úgy hogy abszolút biztonságos legyen (mindegyik accon csak havi 10€ keresel úgy hogy öszefőzödjön vagyis az első 8-acon legyen csak forgalom az első honapban a másodikban mindkettőn így a harmadik honapban az első 8 acc fizet 20€ a negyedik honapban meg a második 8acc fizet és így tovább minden honapban 8x20€) és ez még biztonságosabb mert olyan kicsi így a forgalom hogy leszarják a fejed szó szerint rád se néznek mert kéthavonta 1x kérsz ki minden accon pénzt!

és igen ez 16 mail cím de paypalból kiszedheted a mail címeket szal ha tudod hogy a következő honapban a második 8 acc fizet majd addig az első 8 acc címét ksizedheted és beteheted a következőt, de ha van annyi eszed akkor anyud bankártyáláyra is csinálsz egy paypal számlát és akkor legálisan lehet 16 accountod ami havi 16x20€ és ha mégokosabb vagy apud számlájára vagy haver számlájára is csinálsz egyet és akkor már 24 accod lehet egyenkét havi 20€ val az már 480€ havonta ami már 480*230 (ocsoé számolom) = 110.400.- ha azt mondod hogy a minimálbér kétszerese nem elég akkor keress mellékest de amit fent írtam kivitelezhető! bővebb infó priviben vagy msnen nálam! (msn privibe kapható)
  • Palinko
    egyet értek csak GOOGLET NE!
  • Max7
    googlet felejtsd el!

nem értem hogy akarsz 9x 20$ összehozni mikor sedo €-ban fizet de próbáld meg :D

amúgy javasolnám inkább 2 domain minden accba acconként 20€ az 4x20€ +10€ az ötödik accountban!

így biztos nem dobnak ki! napi 70-80 látogatás és napi 7-8 katt a tuti így kb összejön a havi 20€

és ne .info domainnal probálkozz!
  • doxadmin
    Igen sedo mellé keresnék valamit. Jó a google is de az nem 100% hogy fizet, bár lehet csak picit meg kellene nyomni pár +oldallal mint a sedot is.

Sedonál most meg akarom azt próbálni hogy 3 acc 3-3-3 domain és 9x20$ havi. Csak kicsit tartok tőle hogy valamint észrevesz és kidob.

Amúgy ha van más tipped a sedo/google nagyobb kereteire azt szívesen hallgatom :)