Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
csak nem tudok még anyit betenni
itt
van most benn 5 dollárom. tegnap raktam be. ma meg holnap kamatol és asszem 27edikén kiszedhetem az 5.25 dollárt ami soknak tûnik...
repvez
megéri ha be tudsz tenni 30$-t vagy ha kitalálunk valami fortélyt rá mert már elég régota megy és jováirja a kamatot csak éppen nem enged addig kivenni
Palinko
köszi az infót. szóval nem éri meg...
repvez
ezt már mi probáltuk páran még az elején mikor még ki lehetett 3$-t kérni a 25$-os alap pénz kamatábol,de ezt azota megváltoztatták és csak akkor tudod kikérni a pénzt ha 30$-t befektetsz.
Én megkaptam töluk a 3$-om és azota kamatozik a 25 amibol már 23$ kmat összejött,de nem tudom kikérni mivel nincs 30é-om befektetni erre jo lenne valami fortélyt kitalálni hogyan tudnánk kikérni.meg azt megtudni ha egysze már befektettél annyit utánna már bármikor ki lehet kérni és hogy mennyire megbizhato a fizetésben.
Palinko
ide nézzetek be
érdekes kapsz 25 dolcsit hogy regelsz aztán meg egyszerû hyip. majd mondjátok el a véleményt de csak regelés után... nekem kicsit hihetetlen de nem tom kihagyni
vegicsek
Azt még elfelejtettem mondani, hogy a payout-nál a 1 centet levesz kezelési költségnek.Hogy traffic exchangebe be lehet-e, rakni, hát szerintem be, kipróbálom neked

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
ÁÁÁ, megis van, nem tudom mit bénáztam

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
0.1 kredit, azért nem mindegy.
Nekem csak az a kínom, hogy a kreditekkel mit csináljak? Reklámozásra próóbáltam költeni, beírtam hogy használjon 10 kreditet óránként, enabled, meg minden, de nem csinál semmit

AleXXXXX
Regeltem 😊 látom van oldal megmutatásáért fizetõ része is. (ref linmk 0.1cent)

Traafic Exchange-ben lehetne nyomni?

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

repvez
ha egy hype cégbe regisztrálok de nem teszek be pénzt de regisztrálnak alám akkor abbol én is kapok pénz?
vegicsek
Találtam egy új autosurföt:Onecentsurf
Befizetsz valamenniyt( 1 centtõl- 3 dollárig), aztán a ha leszörfölöd a napi mennyiséget, akkor megkapod a 10%-át.
Eddig befizettem 7 centet, abból visszajött már öt, és még március 2-áig érvényes az upgrade member-ség.

Biztosan észrevettétek már, de a CC surfbár bal felénél van egy pötty, amely általában zöld (ilyenkor számolja a pontokat). Ha ez sárgára, majd pirosra vált, akkor nem számol. Ilyenkor középen, ahol a reklámok jönnek, meg kell keresni a Weiter feliratot és rákattintani. Onnantól újra számol.
vegicsek
NÉvválasztás:Fake name generator

vegicsek
Hmm, német cég: 3 cent egy órájért.
Eurobarre: 1 óra 60 pont, 0.06 X 7 cent =0.42 cent
Moneycashbar: 1 óra 180 Pont 0.18 X 6 cent ~ 1 cent
Kérdés: Fizet, vagy nem?
Ha olyan 5-10 körüli kifizetési kipróbálom

Közben látom, fórumuk is van:
http://www.cashcrawler.de/forum/
Némi német tudással talán lehet hasznos dolgokat megtudni ott is.
Köszi Alex, már látom én is. :-)
Kiváncsi vagyok, mennyire korrektek.
AleXXXXX
Aktuelle Userzahl: 55244
Payrate: 2,87 Cent/Stunde

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Most találtam egy német surfbárt:
Cash Crawler

Ide csak német címmel lehet regisztrálni, de sebaj, kitaláltam magamnak egyet (pl. München ir.számát tudom, hogy 80469). :-)
18 euronál van kifizetés, egyelõre nem tudom, hány pont kell 1euróhoz, de mondják, hogy viszonylag hamar elérhetõ a limit refek nélkül is (kb. 3-4 hónap). Végülis elfér az Eurobarre alatt, meglátjuk...
Rash87
Épp most csíptem el egy fél $-os klikket <#vigyor>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Nem lehet sajna.
Most is volt egy 3 centes+2 centes klikk.
Ha kifizetett,szólok,de mondom,nekem azt nmodták,h 95% h fizet.

Az ougo ban hogy lehet ip-t valtani ?
Nagyon fontos lenne!! es ha lehet proxy-t+portot is adhat valaki..
AleXXXXX
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy please investen hol találom a ref linkemet?

repvez
ezt nem lehet valamilyen elektronikus számlára kérni?
na ne valaszoljatok ott volt csak at kellett raknom a nzelvet angolra es megkaptam 😊 most egy ujabb kerdes ha az eurobarre fut es ralepek az euro(szemelyes oldal) gombra akkor ott balfelol mutat egy 15euros akciot az mi ? valaki probalta ki ?
hello az eurobarre nal hogy kell bejelentkezni ? mert en ujra tettem a progit es ott a legelso lapon regisztralni kell ;|
Rash87
Rendben,én is most tesztelem csak le. Elméletileg fizet,vagyis remélem.

vegicsek
SZólj ha jön csekk, addig várok😄

Rash87
Megint egy nagyon új PTC oldal.Pár napja indult.

Gyors pénzkeresés, ha másra nem hirdetésre is tuti...
Gyorsan összegyûlhet a min. kifizu,mert kezdésnek kb. 19 db 1 centes klikk van.

Klikkek 1 centtõl egészen 5 dollárig!
Kifizetés 10 dollártól, csekken!

Ma eddig összejött 0,33$, elõbb volt egy 10 centes klikk is,szóval eddig nagyon jó!

Regisztrálni itt lehet:
ClixSense

Sok sikert!

AleXXXXX
Fektsd be please investbe. 😊 Ha nem is az egészt, 1-2$-t.

repvez
Egyszerre több ilyen fizetös részt is lehet futtatni mert nekem most a wellcomesee nél van 1,5$-om lehet akkor mondjuk az avantnál is egyszerre és csak egyszer kell az ougot futtatni tehát az ougoban egy klikelés mindkét oldalon megjeleneik?
Palinko
embnerek az avant fizet. aki nem hiszi itt a bizonyíték! és mellesleg még nagyon is jó az adminjuk mert gyorsan változtat adatokat,ha megkéred rá...

Palinko
biztosan hallottatok már az agléoco cégrõl elég jónak ígérkezik. ilyen wievbart kell majd futtatni.. bõvebb információt az oldalán lehet kapni ha regeltek... a wievbar még nem készült el,csak béta változat van,de márciusra állítólag elkezdõdik a dolog.
itt regelhettek
Rash87
Hellosztok.

Aki futtatni szokta az OUGO-t,annak itt egy újabb Search oldal.

Én most tesztelem 1 napja,és eddig nagyon jól megy!! Egy órát ment az Ougo,és már van 0,30$ .Szóval itt jóval hamarabb gyûlik a pénz,és elvileg fizet is! De ha van saját tapasztalatom,tehát kifizetett engem is,akkor írok. (min. kifizu 5$)

Regisztrálni itt lehet:

Likeingall

Következõ országok találatait fogadja el:
No, Likeingall.com is currently paying for traffic from the following countries: Australia, Austria,Belgium, Canada, Denmark,Finland, France, Germany,Greece, Iceland, Italy,Netherlands, New Zealand, Norway,Spain, Sweden, Switzerland,United Kingdom & UnitedStates.

Sziasztok !

Felfüggesztették az accomat ezzel a szöveggel a wellcomesee-n :
This Account Has Been Suspended For The Following Reason

bad proxy click

Mit rontottam el ?

Még 1 kérdésem lenne: az Avant fizet e-goldra ?, mert nekem ez beállítva
de paypalra fizetett.
AleXXXXX
Avant nagyon megugrott
Account balance : 3.0688

AleXXXXX
Ezért jó a please invest 0.26$-bol 6 cent veszteség és most 0.5$ 😄 3nap alatt.

Ha jól látom, az összes instant autosurfnél gondok vannak.
pulti
na azért nálam csak napközben futott, már kezdtem sokalni😊 na sikerült kikérned?

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Palinko
sokat 😊 néha 24 hkat és most ki is kérem ebben a másodpercben
pulti
Palinko naponta mennyit futtattad? nálam 2.38 $ a cash igaz mostanában nem ment annyit de remélem fizetnek!

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Palinko
Account balance : 4.6800
na ez kérem szépen az avant search balancom szóval nemsokára kivehetem és kiderül,hogy fizet -e . már csak azt nem tom hány nap után fizet elméletben..
Link

Találtam egy SurfBarre oldalt.... Ahol Barre-zni lehet e-mail okat olvasni... Linkre kattintani.
7,5 Euro a kifizetés...Változo pont értékek egy csákesz aszt állitja hogy volt amikor 80 000 pont már is 8eurot ért 😄 nem hiszem de lehet...
meg lehet csinálni ougoval is hogy kattingasson...
A barre idõkorlátos...

A kérdés van várom 😊 (nem tom lehet ismeritek nem tom... ,,, de azért leirtam..)

By Erik

Lenne egy nagyon fontos kérdésem, a PayPal-el kapcsoltban, megkérdeztem a topicjában is, de az elég kihalt, de megkérdezem itt is, mert szerintem itt van aki használja, legalábbis ott van a bannerben, szóval...

Regisztrációkor úgy adtam meg a nevem, hogy First Name: Keresztnevem, Last Name: Vezetéknevem (Angolul ez így helyes).

Azt írja a bankszámlára utalásnál, hogy a nevemnek hajszál pontosan meg kell egyeznie a bankszámlatulajdonos nevével, különben leszívnak 1500FT-ot, és nem jön meg a pénzem.

Namost akkor tudja a PayPal rendszere, hogy a nevemet fordítva kell magyarországon használni, és mûködni fog a bankszámlára utalás, vagy pedig visszadobják az átutalást?
Tehát akkor töröljem -e a regemet, és regisztráljak -e egy újat, úgy, hogy FN: Vezetéknevem, LN: Keresztnevem, vagy jó lesz így, ahogy most van?

Még 1 dolgot hozzátennék ehhez: apukámnak is ott van bankszámlája, ahol nekem, és ugyanaz a nevünk, ezért az ügyintézõ javasolta, hogy csináljuk úgy, hogy a nevem elõtt ott lesz, hogy Ifj.
Ok, így lett, de most nem tudom, hogy ide kell -e az Ifj, mert:
a szerzõdésen ott van az Ifj, a bevételi pénztárbizonylaton(amit akkor adtak, amikor raktunk be pénzt rá a számla készítése után) viszont a számlatulajdonos nevénél nincs Ifj.
Meg a bankkártyámon is úgy van, hogy Ifj.
A netbankban az átvezetésnél az egyik mezõben(kedvezményezett, vagy jogosult, vagy ilyesmi) módosíthatatlanul Ifj nélkül van a nevem.
Tehát akkor kell az Ifj, vagy nem?
Mivel az Ifj szerintem csak formai dolog, hogy pl a leveleinket meg tudjuk különböztetni, ezért szerintem a bankszámlatulajdonos Ifj nélkül van, jól gondolhatom? Meg talán hivatalosan nem is lehet használni ilyen komoly dolgoknál.

És bocs, hogy offtopic, de jó lenne minél hamarabb választ kapnom, és itt esélyem is van rá 😊
AleXXXXX
igwn, amiért te nézed mások oldalát, kreditet kapsz, és ara használod, hogy a te oldaladat nézzék.

Itt 1 jó PTP oldal:http://www.DreamMerchantsNetwork.com/affiliateID.asp?AID=19930110

te is affiliante-nek regelj!

de alex egy hogy mukodik ?ramegyek hogy "site administrator" "enter url" es annyi ? | es azert latogatjak az oldalt?(amit reklamozol)
AleXXXXX
Ha az autosurf-re gondolsz, nem péntért megy. Ez egy traffic exchange lap, tehát csak reklámozásra.

nekem kitûnõen mennek benne a cpm linkek pl xbanners.

Palinko
4dolcsinál járok,mjad meglátjuk
Tényleg, hadd kérdezzem meg: van valaki, akinél már pénzt is hozott az ougo-s módszer?
Hmm, most nézem, hogy a Please-invest tud negatív hozamot is produkálni, hát, ilyen a forex...
Alex de menyinel fizetnek ? mert sehol se latok cash iratot vagy valamit..