Online Pénzkeresés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
A domain mindegy, attól függ mennyit akarsz rászánni. Ajánlatos külföldit venni .com, vagy .info az utobbit 2$-ért megkapod (1évig) és ez is tökéletes a célra (most vettem 1et 355ft-t fizettem érte (2.19$) Az hogy e-goldról lehet e fizetni nem tudom, amióta volt vele az a sikkasztási mizéria én nem használom. Paypal-t használom vásárlásokra.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Üdv, én körbenéztem a neten nem is egyszer, több éve megrögzötten keresem a pénzkeresés lehetõségét. Hát azt kell, hogy mondjam, idáig még nem találtam meg, és már teljesen kivagyok, nem hiszem el, hogy nincs semmi normális lehetõség! :S
Ebben a domain parkoltatásban viszont bízni kezdtem, többõtöktõl hallottam, hogy jó befektetés, és megéri. Ha minden igaz, szeretnék is belevágni, viszont ehhez azt kérném valaki homályosítson fel a részletekkel kapcsolatban. Nagyjából már tudom mirõl van szó, de ilyen apróbb részeken megakadtam hogy:
Hol vegyek domaint? Milyet érdemes?
Lehet-e kártya nélkül venni, vagy valami? Mert nekem van e-gold számlám neten, meg AlertPay-em, de azokkal sajna nem tudok fizetni 0 egyenlegem van mindenütt. 😞 Esetleg vane lehetõség ezeket feltölteni, vagy érdemes-e, és ha igen hogyan?
Egyelõre ennyi, és köszönöm, remélem bejön, mert már tényleg elvesztettem a hitemet teljesen. 😞
Ha sikerül megcsókolgatom a lábatokat. <#vigyor5>

grizzly21
Ez milyen topik? Tudna nekem valaki informaciot adni azugyben hogy hogyan lehetne szamlat kiallitani egy kulfoldi cegnek?

doxadmin
Kidobtak a sedo-tól, pedíg a havi statom 20% alatt volt jóval. Ezt írták:

Dear Sedo Customer,

While our quality management team was doing a routine check of parked domains, they found that an audit of your domains traffic was not converting to sales for our advertising partner\'s sponsors and per our agreement with them we could not accept it. After a more thorough examination of your traffic, our quality management team found that the traffic coming to your domain names was not natural (type in or related to search engine placement or past development). Our parking program can only accept natural traffic: Self generated traffic, incentivized traffic, or anything that does not result from natural traffic will not be accepted by our parking program.

Because of this we have no choice but to close your Sedo account and withhold your parking revenue. For more information on our parking Terms of Use, please visit the following link: http://www.sedo.com/about/policy.php?page=rules_parkers_us&tracked=&partnerid=&language=us

If you feel that this decision was made in error, or have any questions regarding this decision, please let us know.

Sascha Ringling

Quality Management Team
[email protected]

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Én annó próbáltam, de nem jött össze. Ha tudsz havi 10k látogatót küldeni a te linkeden keresztül akkor megéri. Sõt nem is kell 10k elég kevesebb is, csak vásároljanak valamit.

nem,de már mind1 megkaptam az új transaction pin-t

Nem lehet h valami adathalász átbaszverés, mert legutóbb kaptam valami mailt tõlük, hogy adjam meg a pinkódomat , aztán amikor a linkre kattintok, a keresõben aiertpay van írva...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ha a no minimumrol paypal ra kérem a pénzem, onnan moneybookersre az majdnem az egészet lenyúlja? az átutalás

damondesign
Hi

Mostanában elkezdtem keresgetni a jó parnerprogramokat. Mivel az is egy pénzkeresési módszer, érdekel, hogy itt valaki jártas-e benne, illetve vannak-e valamelyikkel jó tapasztalati?
Azért ide jöttem, mert a partnerprogramok topic ki van halva. De ha itt ilyennel nem foglalkoztok, akkor bocsi, majd megpróbálom a másik topicot feléleszteni.

ezt kaptam :

'Hello, Thank you for writing to AlertPay Customer Support. My name is Erik and Iwill be happy to assist you. Your pIN number has been reset and emailed to you.' Na ez az akar lenni hogy elfelejtettem a transaction pin-em és írtam adminnak ö meg ezt válaszolta.Tehát resetelve van.De akkor hol tudom írni az új pin-t?Próbáltam a szokásos úton (My profile>Password/PIN és ott),de egyszerûen fogalmam sincs hogy hogyan tudnám resetelni.

doxadmin
Nem tudom, max online játékhoz szoktam paypallel vásárolni, vagy veszek domain címet rajta. Mást nem. De szerintem biztos van ami elfogadja.

Bármilyenekre.
Csak van pézem paypal-on, és el akarom költeni majd valamire. Csak nem akarok szállításra, vámra és egyéb dolgokra fizetni. Illetve ha valahonnan a rendelt cucc helyett mondjuk egy fél zsák cementet kapok azt elég nehéz mondjuk amerikába megreklamálni...
milyen oldalra gondolsz?

Sziasztok
Van olyan oldal magyarországon ahol lehet paypal-al fizetni? Hol találok ilyen listát ha van?
doxadmin
reméljünk nem, 4 hó alatt értem el a 100$-t, remélem kifizeti, utána abbahagytam mert nagyon szarul számláz. Inkább veszek pár domaint azt sedo, vagy van más domainparkoltató cég is asszem.

Palinko
googlet nehogy ha véletlenül eléred a kifizetést akkor kivágnak...
dragon11
Aham, sedo-ról mondanál valamit? googlerõl is plz^^ am nem sok kedvem van weblapot csinálni..

doxadmin
Inkább sedo, vagy google.

kösz

AleXXXXX
levontak a számládrol 400ftot. Ha netbankod van, kb jövõhét pénteken nézz fel, és számlatörténetben megtalálod a levonást. lesz egy paypal* xxx kód a közleményben. Azt kell beírni.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

dragon11
100%?😞

Most addoltam be PayPal-hoz a bankkártyám és azt írta hogy meg kell adnom valami 4 jegyû számot.Ezt hol találom meg?

scam

dragon11
http://www.awsurveys.com/ ez az oldal fizet-e?😊 help😊

Jah és nekem nincs bankkártyám, viszont paypales accom jah.. akkor ugyan úgy korlátlanul tudok utalni, vagy hogy megy ez? köszi.😊

AleXXXXX
Ok, részemröl is elfelejtve😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

biztos van olyan ami (normálisan) fizet, csak meg kéne találni 😞
ptc-bõl már elég sokat találtam, majd kiderül melyik fizet...(reg. elõtt ptc.com scam listjén persze megnézem nincs-e fent)
pulti
felesleges hasonló surfbarokkal is foglalkozni mert nem fizet

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

NessieGraf
Rendben

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Elsõsorban szeretnék elnézést kérni Alexx-tõl mert igaza van,télleg csak reklámozgattam, és NessieGraf-tól mert 'besztóltam' neki.És a többiektõl is akit idegesített a reklámozgatásom. <#vigyor5>

AleXXXXX
payment id=az a mailcím, amivel regeltél alertpay-re. Ha buxozni akarsz, ne adbuxra regelj, az régen kihalt. Hogy milyenekre, hátt van millió, én nem mondok neveke, elsõsorban azért nem, mert utálom azt, aki telereklámozz a fórumot a 60 buxjával, ha én teszem magamat is, másodszor, pedig nem buxozok (sedozok)😄

+1 kérdés:
adbuxra regisztráltam, payment methodnál kiválasztottam az alertpayt, de a
Payment Address/ID valahogy nem stimmel...alertpayre emailcímmel+jelszóval kell bejelentkezni, sehol sem találom ezt a bizonyos Payment Address/ID - t
😞
letöltöttem a moneycashbar programját
Idõnként gondol egyet és levon valamennyit a pontjaimból - most például több, mint 130ból lett 119 😞
Nem tudjátok miért csinálja ezt?
Ráadásul megállt 119pontnál, pár perce nem megy feljebb

Más:
úgy tudom az eurobarre és az eurokiddies már csak franciákat fogad - igaz ez?
A moneycashbar és hasonló reklámcsíkok mind csak pár centet fizetnek több órás használat után? Elég nevetséges ahhoz képest hogy a "buxok" félpercenként fizetnek 1centet
Tudtok ilyesmikból - mármint a moneycashbar, eurobarre-félékbõl - angol oldalakat?
kösz

doxadmin
Elvileg igen, már kaptam tõlük pár csomagot ^.^

hello!
tudja valaki hogy a Prizee fizet e?

NessieGraf
Nekem nem baj. Én azt mondtam: szar a marketinged. Kutya se lesz így vevõ rád!

"Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem õt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet 😄" - ugye a te üzeneted? Szerinted csoda, ha szeretnénk, ha leállnál? Ilyen dumát maximum ovisok vesznek be, azok se sokszor.

AleXXXXX
Na mostmár tényleg állj le! Téged eddig még csak reklámozni láttalak errefelé.. Senki se kíváncsi a szaros gagyi reklámjaidra!

...olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
- Beregisztrálunk valaki alá
- Kattintunk
- Szerzünk ref-et
- Veszünk $-ért.
Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetõség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
használjátok ti is, megéri!

Leírtam mire jó,mire lehet használni,még azt is odaírtam hogy ,,HASZNÁLJÁTOK''. Emellett leírtam hogyhamár regelnek említsenek már meg reff-ként. Ez nem tom mért olyan qrva nagy baj <#wilting>

NessieGraf
Ez mindig tetszett nekem! Mibõl gondolod, hogy bárkit érdekel, neked mi lenne jó? Addig kutyát se fogsz érdekelni, míg olyan dolgot nem találsz, amirõl azt mondhatod: Ez azért lesz jó neked... És egy szót se a te érdekeidrõl.

Elnézést,azt elfelejtettem írni hogyha valaki beregisztrál alád csak akkor kapod meg a 2 kreditet ha teljesítesz egy Offert,ami az Earn menüpontnál van.Aki beregel alám kérem õt hogy csinálja meg hogy kapjak kreditet 😄

Nem tom ki ismeri a GetRef-et,olyan oldal ahol krediteket szerezhetünk és ezeket referrálra tudjuk beváltani.4 fajta módon szerezhetünk kreditet:
- Beregisztrálunk valaki alá
- Kattintunk
- Szerzünk ref-et
- Veszünk $-ért.
Ref-et vásárolni 2 kredit elérése után van lehetõség,bármilyen oldalra szerezhetsz.
Ha alám beregeltek akkor én kapok 2 kreditet amibõl tudok venni egy refet 😄
http://www.getref.com/index.asp?id=HEDE01
használjátok ti is, megéri!

Palinko
Hát ilyen hangok is vannak, de ahogy követtem elég hullámzik szal van idõszak mikor fizet van mikor nem
AleXXXXX
Cashfiesta nem fizet, ne is bajlódj vele.

ért itt valaki a cashfiestához?
Azt már tudom hogy normális "fizetési arányért" speciial offerekhez kell feliratkozni de jó lenne ha valaki bõvebbet tudna mondani róla 😞
Legelõször a special offersnek abban a részében kerestem ki egyet ahol kb. 7oldal van teli velük, de azt hiszem ezért nem növekedik az individual payment rate-m, mert nem a monthly bonusnál van - jól gondolom???
Elgondolkoztam kicsit és kerestem egy állítólag sem befektetést, sem hitelkártyát nem igénylõ oldalt a monthly bonus részlegnél, de úgy tûnik mintha fizetni kellene a regisztrációhoz
Szükségem lenne valakire aki esetleg már regisztrálta magát arra az oldalra és tud segíteni nekem a továbbiakban cashfiestán, cserébe esetleg aláregisztrálnék més PTC-féleségekben(eddig csak cashfiestán vagyok)
Többfelé olvastam hogy sokan átverésnek/csalásnak minõsítik a casfiestát (vagy az egész reklámnézegetõ rendszert), de biztos vagyok benne hogy elérhetõ a normális kereset ezzel is, csak rendesen kell csinálni.
'Akit érdekel dobjon linket' LoL hogy tudtam ezt írni >_>
Bocs -_-'
Javítok : Akit érdekel küldjön PM-et e-mail vagy MSN címmel együtt és küldöm rá a meghívót

én viszont olyan oldalat találtam amit nem linkelek be 😄
Regisztrálásnál alap 5$/€/fontot kapsz (te választasz)
Szerencsejátékokkal kell játszani(póker,lóverseny stb.)
Elég könnyû kis játékok is vannak, én például elvittem 10€-ig de mohó voltam és elvesztettem az összes pénzem 😄
Pénzt 10€-tól lehet kikérni (késõn néztem meg -.-)
Bankkártyára nagyrészt.
A referál rész sztem naon jó, 10$/€/font minden reffért 😄
Valszínû pénteken elmegyek a bankba a kártyámért és küldök rá 10€-t.
Akit érdekel dobjon linket és adok neki meghívót!

Max7
ha nem baromságot reklámoz akkor miért ne 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

AleXXXXX
Emberek! be lehet fejezni a reklámozást..

ZetBux: 20-25 klikk naponta, 0.01 $, min. 4$ kifizetés