Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
nekem ö segitet <#idiota> egyböl felismerte

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
nem, nem õ 😊

@

csocso14
akkor tévedtem...

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

biomage
csak nem ntHai? <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
pedig de, mert más is írta >.< biomagetõl független ember...

@

csocso14
szerintem meg 100 hogy nem a Darkerbõl van

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
ejj >.< akkor csak nekem hagyott ki az agyam 😄 közbe mondom hogy már megtaláltam 😊 am gondoltam hogy másik topicba is ezt teszem majd vmikor de akkor nem >.<

@

biomage
mivel én megfejtetem a képedet, most te fejtsd meg az én képemet a másik topikban <#idiota>

biomage
nem 100% biztos de talán a Darker than Blackból van

armageddon666
ok már tudom asszem... és elvileg láttam... omg, és nem emléxem rá 😄

@

armageddon666

ez a kép mibõl van? O.o

@

BB7
Lehet elkéstem! 😄

De rakj Konohát a bánkártyádra! 😊
Count Adyn
Harcok rohadt jok benne😊 Illetve azok is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Sword of the Strangernek vége...
nagyon bejött 😊 halasztgattam hogy mikor nézzem mert közel 2 órám nincs mindig :\ mármint van csak azt nem animére szoktam "pazarolni" 😄 legalábbis nem egybefüggõre... kell a 20 percenként a szünet xD de most ilyen kedvem volt és 10-t adtam rá ^^ bár sok dologra adok 10t :\

@

armageddon666
2. évadban minden kiderül!

@

BEAST
Kivancsi vagyok ki lett az :o ... lehet egyszer ujra megprobalkozom vele 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Hát... a végére kibukott,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy tulajdonképpen csak egy karakter akasztófára való

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Az biztos. Viszont masik ami miatt nem igazan jott be vegul az az volt hogy en szeretem megszeretni a karaktereket, itt meg hiaba mutattak be szerethetonek a szereploket, igy vagy ugy de mindbol gyilkos lett, es minden resz egy ujabb remalom, szo szerint is 😄

RelakS
Az tény, hogy nem éppen egy könnyed kis esti mese :] Viszont a második évad szerintem jobb is lett, mint az elsõ. Képi világ tekintetében mindenképp.

BEAST
A nevekre mar nem igazan emlekszem, de az utolso resz talan az volt,amit lattam, amikor ejszaka az esoben mondogatja az egyik lany hogy bocsanat bocsanat, elotte meg az ajtot verte xD ... Lehet neztem meg tovabb is, de ennyi ragadt meg bennem, a fraszt hozta ram, elraktam kesobbra, azota is ott van 😄

RelakS
Fura, nekem nem volt ilyen érzésem a Higurashinál. Pláne nem az 5. fejezettõl, amik hosszabbak, ráadásul az 5. kísértetiesen hasonló a 2.-hoz :]

BEAST
Akkor belelesek, kosz 😊

Bulykin
nincs köze😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BEAST
Az az igazsag hogy ezt is lattam mar, viszont jo hogy irtad kulonben eszembe sem jut a listara rakni xD Lehet belelesek a Chaos Headbe... van valami koze a Higurashi no Naku Koro nihez? mert ott neha erosen "nemnezemtovabbakkorsenem" erzesem volt... es akkor lehet megis kihagyom 😄

Bulykin
Trinity Blood
nah, ez tuti bejövõs lesz, must see😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
heheXD

BEAST
Omg, egy kocka sracot terrorizal egy marek kislany, nem merem megnezni 😄

Bulykin
akkor Chaos;Head, nemtom mennyire fog tetszeni, nekem kedvenc😄

BEAST
Egyike volt az elso kedvenceimnek 😛

BEAST
En viszont arra gondoltam, hisz mar akkor sincs tul jo formaban, hogy talan ezert halucinal, lehet nem is lesz ott az a haz a titokzatos novel :p Viszont amit nem ertettem hogy Rai-t miert kellett megolnie a klonnak, az rendben hogy elmentek otthonrol nala, de tok felesleges halala volt... en titkon azt remeltem hogy a halalos sebei miatt vampirra valtoztatja ot is es az uj asszonnyal folytatja az utjat 😛 A masik hogy ha feltetelezzuk hogy a jovot latta es az megtortenik/tortenhet, akkor mi a feneert vagdalja le a fejet a nagy O, amikor tenyleg ugy nez ki mint aki szerelmes... nem ertem, rendben hogy nem tokeletes az atalakulasa, de eleg jol szerepelt a fel vilag ellen :o

Bulykin
Basilisk
itt a kövi animeXD a stílus hasonló az elõbbiekhez, viszont az anime nálam csak egyszernézõs, de azért elég jó, nem bántam meg h megnéztem😊

Bulykin
az utolsó rész asszem uccsó pár perce...nah akkor leesett az állam.
kiderült h ez az egész még meg sem történt, elõre látta a jövõt...legalábbis nekem ez jött le😊

ZilogR
<#wow2><#wow1> T-Kábel-en mióta van Animax a Minimax után? Eddig mindig lementek az Animax-os reklámok és már el is vágták az adást... Most meg Kukucska is elment már aludni... Lehet tudni errõl vmit, h ez ezután így is lesz??? (megnézem a T-s honlapot).

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nem lenne rossz, ha a Nightmare of Nunally mangát is feldolgoznák, szereplõk ugyanazok, csak máshogy megy a történet, Zero meg nagyon kemény benne, mechákkal veszi fel a harcot(persze mecha nélkül).

BEAST
Mar aznap hajnalban/reggel indulas elott belekezdtem, most delutan dolgom vegeztevel pedig befejeztem. 12 reszes, szoval annyira nem veszes xD Viszont van egy olyan erzesem hogy meg kell majd neznem legalabb meg egyszer hogy feldolgozzam, valahogy tul sok a valasz nelkuli miert :p

Timbo
én is épp ebben a pillanatban fejeztem be 😄 uccsó 3 rész rendesen bekavart 😄 nem igazán tudom, hogy mi is a vége.. 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

sweech
ennyi volt egy sorozat? 😄

BEAST
A sok ver, harc rendben volt, meg az osszevisszasag is megvolt, de a vegen valahogy lemaradt a kitisztulas xD Sot... a vegenel vesztettem el csak igazan a fonalat 😄D

Kiteszem ide is, hátha érdekel valakit:

2008 nyári animecon gyõrben

2008 õszi animecon budapesten

CalebJoe
Én a Gurren Lagann-nal vagyok ugyanígy jó lenne még egy évad.<#rinya>
BEAST
Koszonom, mar szedem is 😊 Amugy ha tudsz meg valami jot ne tartsd magadban 😛

Bulykin
Kurozuka-t is nézd meg😄 sok vér, harc, egy kis összevisszaság az elején, de a végére minden kitisztul😊

davidka003
Nekem mikor eszembe jut, hogy nincs már Code Geass akkor mindig szomorú leszek. <#rinya>
Sok animét láttam már, de a Code Geass-nél nincs jobb. Zene, grafika, történet 10/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Akkor ment valamit mikor
Meghalt Shirley ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
Nem rosszak, de konnyeztem eleget Shonen Onmyouji vegen, nem kell meg ez is xD

armageddon666
Code Geass OSTt hallgatok 😞 feltörnek a szomorú emlékek :\ lehet hogy rossz számokat választottam x.x

Masquerade
ez akkor volt mikor Shirleynek kitörölte az emlékeit Lelouch 😞

Stories
Ez sztem többször is hallható... valahogy ez is olyan szomorú 😞
Madder sky
Ez Zero Requiem alatt hallható 😞

Continued Story
Ez pedig a végén...

@

Frosty01
random képek voltak különbözõ anime blogokból asszem

practitioner of the forbidden arts of death

RelakS
honnan akartad linkelni?

Frosty01
ahh tökömet már, nem igaz h már megint velem szarakodik az sg. nem keresem ki õket újra :@

pár angyalszárnyas csajszi, meg egy DN-es kép volt.

practitioner of the forbidden arts of death