Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
madobenanami-engfix.themepack

magyar Windows7-en próbálta már valaki? 😄

@

antalkrisz
Most fejeztem be a SpeedGraphert. A vége fenomenális volt, nem gondoltam hogy ilyen lesz. Kellemes csalódás😄.

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Doddy a düdő
popotan

ugyanez a videó 2:17-nél melyik anime van?

Igen, azonkívûl a jelenetek is ugyan azok.

Már mint ugyanazt a szöveget mondja Faragó? Végül is ok mert jól összefoglalja az animét...
Bandi 18
Köszi <#worship>

csocso14
ToHeart

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

"egy lány -ban kristály - hát igen itt már bezavar az fránya magyar nyelv. 😊 hiába no ha már az angoltse bírják normálisan leírni akkor magyart miért írnák? 😊"

Érdekes volt Google Translattel lefordítani a japán címét angolra, nem az lett, hogy Girl in crystal, hanem Crystal girl, azaz "Kristály lány"-nak kellne lennie a magyar címnek. El nem tudom képzelni, hogyan hozták így össze, még csak a szórendet sem kellett volna megváltoztatni. <#fejvakaras>

Láttam és igen, de ugyan az az eleje, mint a 2. résznek.

Mondtam én hogy az anime a sátán mûve! 😊

Más.

Kint a 11Eyes 3 -ok része. látta már valaki? ennek is magyarul beszélnek az elején?
japánba 300 ember kapott diszkalkuliás rohamot a pokemon miatt, és 15 embert korházba vittek : D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

biomage
örülök hogy narutot kihagyták <#idiota>
Már csak az hiányzót volna

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
Volt benne Hitlerrõl is szó! :p

De ám lol volt nagyon...DB,pokemon meg egy kis Kaleido Star,arról szó se esett.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
Ki nézte meg a XXI századot?

Meg sem lepõdtem, azon hogy az animét a pokemonra meg a DB ra hasonlítják <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
Itt egy példa...

#27179:
A történetrõl nem írtam semmi bántót, abból 2 rész alapján úgyse lehetne levonni semmi következtetést. Nekem a körítés, a megvalósítás volt csak csalódás eddig.

Lelouch
Az One Piece már a több századik résznél jár, ott megbocsátható a dolog, de Fairy Tailnél ez még csak az elsõ két rész volt<#wow3>
Amúgy az elrajzolt fejekkel és a többi ilyen finomsággal még nem is lenne nagyobb bajom, de a varázslatok nagyon nem jönnek be<#nemtudom>
NEOreg3
én nem is állítottam, hogy a rajzstílussal van bajod, hanem hogy mindkettõnek a mangája hasonló stílusú és mindkettõbõl készült anime

na már most a one piece mellett ez kész Death Note grafikailag

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Nem tudom, lehet velem van a baj, de én az ilyen fejektõl a falra tudok mászni 😄
Plusz a varázslateffektek nem jönnek be egyáltalán, ahogy a varázskörök se, ami pl. a mangában nincs is :S
Lelouch
Ki mondta hogy a rajzstílussal van a bajom? 😊
NEOreg3
azért pont a one piece-t hoztam fel, mert a mangák rajzstílusa nagyon hasonló

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
one piece után a grafika kész felüdülés

a történet meg majd még alakul

Lelouch
Szerintem a grafika és az animáció is átlagon aluli, ez így az elsõ részeknél nagy gáz szerintem egy neverending cuccnál...
Bandi 18
Nekem tetszik.

kakaoskalacs
fairy tail szerintem tök korrekt 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lelouch
A Fairy Tail csak nekem csalódás eddig?<#rolleyes>
armageddon666
de direkt bepostoljátok, aztán leszóltok mikor kiakadok érte -.-

@

kakaoskalacs
makaa maka makaaa

Lelouch
"A Halálisten Fegyvermester Akadémia... röviden az Akadémia"
<#nyes><#vigyor>
armageddon666
MAKÁCSKA? KASZAFIÚCSKA??? ÚRISTEN

Halálisten-mester még oké... Halálkasza-mester már... hááát 😄

@

Lelouch
Azért ennyire nem voltak gázak a magyar hangok<#wow3> Én csak Black Star hangjába tudnék belekötni, nem nagyon illik a stílusához.
davidka003
Szerintem meg jó sz*r lett.
Számomra furcsán hangzik, hogy halálisten mester meg halálkasza mester meg kaszafiúcska meg Makácska. Ráadásul Shinigami-sama hangja is nagyon rossz lett, a többirõl nem is beszélve.
----------
A Tengen Toppa Gurren Lagann-t meg végignéztem. Jó volt, a vége is tetszett 9/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kiváncsi vagyok hogy milyen lesz.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BEAST
A halal fia...! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kakaoskalacs
Soul Eater nagy kiralysag 28.részig lattam 😄 nekem nagyon bejön , persze nem magyarul 😊

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Ma volt? Hm,asszem akkor lemaradtam .

PSN ID.: Beegabor

A Soul Eater elsõ animaxos része kellemes csalódás. A Hangok sztem teljesen rendben vannak + az elnevezések is. Megtartották az eredeti karakterneveket és nem magyarították le õket szerencsére.
A többi elnevezésrõl meg látszik hogy az angol verzióból vették át õket. pl Démon Isten stb...

Nem rossz...
Értem.
Hát van egy pár anime, ami úgy sikeres hogy ilyen tömeg által hypeolt animét parodizál, és talán még jobban is sikerül mint az eredeti. 😛

Lucky star-t is mennyien szeretik például.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Máté94
Mivel csak anime-el van ilyen gond ide írom.

A Seitokai no Ichizon a MPHC-be a színek összevissza vannak.
A kép tetején zöld és rózsszín csíkok és utána fél képernyõ fekete fehér utána szines.
A Mangája nagyon jó volt szóval csak nem rontják el.
Nem semmi<#eljen>

RelakS
Ha nem Júúúdzsiiii-znak benne annyit, akkor mászt szí

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
EZ jónak tûnik.Kicsit Blue Gender-es az alapszitu

Seth
ADBlock blokkolja firefox-ban. Érdekes mert eddíg nem csinálta. Na mind1,beraktam a kivételek közé, de akkor is érdekes

kakaoskalacs
Jajj elég értelmetlen mondat lett bocs 😄 amugy igen Seitokai parodizalja ki a felsoroltakat 😊

Lelouch
A Seitokai parodizálja õket.
Mármint ebbõl szerepel a Haruhiban, és a K-ON-ban vagy EZ parodizálja a Haruhit, k-ont?
Elnézést az értetlenkedésemért.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
már belegondolni is rossz 😊

@