Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
Érdekes volt Google Translattel lefordítani a japán címét angolra, nem az lett, hogy Girl in crystal, hanem Crystal girl, azaz "Kristály lány"-nak kellne lennie a magyar címnek. El nem tudom képzelni, hogyan hozták így össze, még csak a szórendet sem kellett volna megváltoztatni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Más.
Kint a 11Eyes 3 -ok része. látta már valaki? ennek is magyarul beszélnek az elején?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Már csak az hiányzót volna
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De ám lol volt nagyon...DB,pokemon meg egy kis Kaleido Star,arról szó se esett.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Meg sem lepõdtem, azon hogy az animét a pokemonra meg a DB ra hasonlítják <#idiota>#idiota>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
#27179:
A történetrõl nem írtam semmi bántót, abból 2 rész alapján úgyse lehetne levonni semmi következtetést. Nekem a körítés, a megvalósítás volt csak csalódás eddig.
Amúgy az elrajzolt fejekkel és a többi ilyen finomsággal még nem is lenne nagyobb bajom, de a varázslatok nagyon nem jönnek be<#nemtudom>#nemtudom>
na már most a one piece mellett ez kész Death Note grafikailag
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Plusz a varázslateffektek nem jönnek be egyáltalán, ahogy a varázskörök se, ami pl. a mangában nincs is :S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a történet meg majd még alakul
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Halálisten-mester még oké... Halálkasza-mester már... hááát 😄
@
Számomra furcsán hangzik, hogy halálisten mester meg halálkasza mester meg kaszafiúcska meg Makácska. Ráadásul Shinigami-sama hangja is nagyon rossz lett, a többirõl nem is beszélve.
----------
A Tengen Toppa Gurren Lagann-t meg végignéztem. Jó volt, a vége is tetszett 9/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A többi elnevezésrõl meg látszik hogy az angol verzióból vették át õket. pl Démon Isten stb...
Nem rossz...
Hát van egy pár anime, ami úgy sikeres hogy ilyen tömeg által hypeolt animét parodizál, és talán még jobban is sikerül mint az eredeti. 😛
Lucky star-t is mennyien szeretik például.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Seitokai no Ichizon a MPHC-be a színek összevissza vannak.
A kép tetején zöld és rózsszín csíkok és utána fél képernyõ fekete fehér utána szines.

PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Elnézést az értetlenkedésemért.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!