Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Biztos egy MPC van telepitve ?
Nekem ugy tunik hogy nem es nincs beallitva az, amelyik elindul a videora kattintva.
Nezd at a beallitasait, lehet hogy veletlenul az X86 a 32bites program files es a 64 bites program filesben is van egy MPC.

berlinboy6329
Nem tudjtok,h mikor emgynitok egy MPC-vel társitott fájlt,miért nicns hang?Csak akkor ha elõtte magát az MPC-t inditom el és ugy töltöm be amit akarok...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeventeV
Ghost Hunt 14-17ig a sorozat eddigi legjobb reszei.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
na tessek, most meg lespoilerezed a szotarat :D

WWFSMD?

Gyõri Devi
gyááá lol :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
ANN-rõl...:D

"Oxford University Press published the third edition of its Oxford Dictionary of English (not to be confused with the much-older and much-longer Oxford English Dictionary) on Thursday. According to the Japan Today website, the dictionary has added the word "hikikomori," along with about 2,000 other new words.
...The Oxford Dictionary of English already added the word "otaku" to its second edition in 2005. The OED also added "otaku" in 2004."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
értettem....:D

Gurren
túlzásba viszitek már ezt a spoiler dolgot, szerintem. abban a videóban nem volt semmi, ami miatt törölni kellett volna.

RelakS
LasDen, töröltelek
Enyhénb kedvenc jelenetet tegyél linkbe, ne mindenki arcába
Tudom, rá kell kattintani, de akkor is!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Hát most nagyon elszomorodtam. :( <#vigyor>
BEAST
Én is így voltam ezzel, láttam egy két részt, véletlenül, de nagyon nem jött be az egész. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nem csak emiatt....az egész nem tetszik....azt meg nem lehet mondani hogy nem láttam eleget :D

Lelouch
És most emiatt elkönyvelted rossznak?
LasDen
de ott nem ilyen átlátszó....na mindegy...lehet hogy már csak azért is negatívat akarom meglátni...

LeventeV
es az hogy jon mar ki, hogy a rendorseg nem tud megoldani egy sima gyilkossagot. de ez igy van jol. azert volt jo a monk is es a psych is azert jo. bar a psych-ba ott a rendorok is rajonnek egy-ket dologra csak nem olyan gyorsan mint shawn.

LasDen
múltkor animxen megin láttam Conan részt....de én nem egészen értem hogy tud ez mûködni évek óta....annyira átlátszó mikor valakinek a helyében összegzi a többieknek a történteket....pl. valaki a sötétben ül (eszméletlenül) õ meg a csoda csokornyakkendõjével a hangján elmagyarazzá ki hogy miért tette.....nem tudom felfogni ezeket hogy veszik be...
az alap sztori meg gondolom évente 1 részt halad :D

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, így mûködöm - ha a történet nem tûnik számomra érdekesnek, nem töltöm a megnézésével az idõmet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Nekem is nagyon tetszett, várom a második rész gg féle 720p verzióját. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ez a Break blade iszony jó volt....olyan volt mintha a középkor lenne megöntve mágiával ami mechákban testesül meg...:D irány a 2. rész :D
a mechák megjelenése is olyan mint valami lovagé :D

Ruley
* "A fõhõsnõ mintha a korábbi"

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
<#whatever>

Ruley
Én például csak azért nézem mert még most adják, és hetente egy rész még éppen elmegy belõle, annyira meg éppen nem rossz hogy abbahagyjam.

A fõhõsnõ a korábbi Rie Kugimiya szinkronizálta Tsundere karakterek másolatának a másolata lenne. (Erre írtam hogy eddíg is volt benne Taiga).

IMYke2.0.0.0
Így van - csak a téma kell, a "review"-t gyártó szubjektív véleménye pedig nem érdekel.
Ha a téma, a "felütés" nem izgat fel, nem érdekel, akkor nem sok esélyt látok arra, hogy megnézzem - legyen az élõszereplõs film, vagy sorozat, vagy anime.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Olyan rossz a sorozat?

Ruley
De Imyke az ismertetõt se olvassa el...

Ruley
Kezdjük ott, hogy úgyse nézd meg az Ookami-san-t, nem éri meg. :P

LeventeV
jo, de ez csak 3 nev. ez nem spoiler. spoilernek az szamit ha lenyeges dolgokat lonek le a tortenettel kapcsolatba. tehat az, hogy a toradora noi foszereploi Taiga, Ami es Minori es ok iskolasok az meg nem spoiler. ezek az ismertetokben is benne vannak.

IMYke2.0.0.0
Ahogy már írtam vala, ilyeneket - sajnos - szinte bevések az agyamba. Visszhangozni fog a fejemben, amikor az érintett sorozatot nézem...

Zomil
"ookamui-sanba benne volt Taiga, Ami és Minori..."

gondolom ez neki a spoiler...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
én még mindig nem látom a spoilert....

Zomil
mire odáig jutsz, h megnéznéd azt az anime-t el is felejted ami oda volt irva...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
jajjj....azért ilyeneken ne akadjunk már fennt...

LasDen
he?

IMYke2.0.0.0
De - a crossfade szereplõk...

LasDen
ezekben semmi spoiler nincs :D

IMYke2.0.0.0
Milyen jó, hogy lövésem sincs a dologhoz - de spoilereztek, újfent, ezerrel... <#rinya><#confused>

LasDen
ez is igaz :D

am elkeztem az evangeliont...vagyis az elsõ részt már korábban láttam, de most folytatom....6. rész és eddig geci nagy :D kicsit paráztam attól hogy a srác kicsit apatikus....de nem vészes.....:D

de gundamról se tettem még le csak nem találok japán verziót....

Ruley
Taiga és Minori amúgy is benne vannak, csak itt máshogy hívják õket. <#beka2>

Malakai
Kétlem, még én is kiszúrtam, akkor szerintem mindenki. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Par honap mulva nehany jol iranyzott screenshottal el lehet majd szorakoztatni a talald ki a keprol az animet forumot :)

WWFSMD?

LasDen
bazzeg....ookamui-sanba benne volt Taiga, Ami és Minori...:D mekkora poén volt má :D

efti
Jo volt a toradora, kicsit talan sablonos, de azert jo volt

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Teljes "Armitage III OVA-gyûjtemény" - cyberpunk-szeretõ emberkéknek ajánlom.
Ha kedvelted a "Blade Runner"-t, a "Ghost in the Shell"-t, az "Appleseed"-et, és még nem láttad az "Armitage III"-at, akkor érdemes bepótolnod.

BEAST
Szerintem nagyon jó anime és csak a végével voltak problémáim. A történet lezárása jó, csak a személyekkel nem voltam kibékülve. :p

Ruley
A Toradoráról majd kíváncsi leszek a véleményedre, tipikusan az a fajta anime amit valami rejtélyes oknál fogva mindenki vagy imád, vagy utál, és nem is bírják megállni hogy leírják róla a véleményüket ahányszor csak szóba kerül.

Ez az ábra jól összefoglalja.

RelakS
Dádá

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Igaz, jobban örülnék egy normális folytatásnak. Akkor majd egyszer. :)

Lelouch
Én mostanában nem számítok még a 2. évadra. A manga március óta szünetel, és még mindig nincs semmi hír a folytatásról. Állítólag beteg a mangaka. A mangában meg nagyon kevés olyan van, ami nem volt még az animében, ráadásul sztori szinten egy fikarcnyi elõrelépés sincs(szerelmi és átok szempontból se). Így még fillerekkel kipótolt évadnak se lenne sok értelme...
BEAST
Ez a Nyan Koi nem is volt olyan rossz mint amire számítottam. Jöhetne a második évad. :)