Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
1 részre engem is....utána meg elválik...
a topik nagyon sugall valamit...mer ma már hatodszor jön be a Nagatos szemüveges banner.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Engem érdekel ez a drogos anime 😄D
armageddon666
már volt róla szó.

@

LasDen
szerdán kezdõdik Starry sky....nem fûzök hozzá sok reményt, de majd meglássuk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Még jön viszont 3 rész belõle... Ugyanis 15 részes lesz mert most egy másik ending is lesz benne.
Ruley
Tiltakozom.

Szerintem kimondottan az egyik legjobb volt. Amikor Kyosuke a haverjával sorban állt, azon pl. végig széles vigyorba torzut az arcom.

Az apa is jópofa volt, megint ahogy olyan Tsundere a saját gyerekeivel.

Kuroneko pedíg a végén... Moe Moe~ Kyun!

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Ore no Imouto: Beh, utolsó rész kimondottan gyenge volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze biztos sokan oda voltak a dere-dere pillantásoktól Kirino felõl.
Viszont egyértelmûen készülnek a köv évadra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Én most a derp féle verziót kezdtem el szedni. Nem hiszem, hogy láttam volna bármit is tõlük, de azért remélem jóféle.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Oo, már kezdem bánni, hogy Enigmásat nézem, õk a 7. résznél tartanak a 26-ból. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BEAST
Most nézem van már The Legend of the Legendary Heroes batch. Érzem epic lesz. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PetruZ
Én szokásomhoz híven belenézek vagy 6-8-ba, és mivel ritkán drop-olok, elõbb-utóbb végig is nézem majd a többségét. 😊
LasDen
én nem sietek vele, úgyhogy várok AA-ra...magyar is...😄

Malakai
King of Thorn felirat: Én azt mondom, aki nem kezdte el lekapni ezt az (s-fanrips) verziót az várjon még inkább egy másik fordításra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
"nekem a tételekbõl..."

hopp kicsit félrenéztem 😄 jönnek a vizsgák...

@

LasDen
nekem a téliekbõl a Freezing és az IS tûnik most a legjobbnak....hogy aztán mi lesz...de rozsomákban is reménykedem....😄

Máté94
Nekem bármi jöhet, ami autós! 😄
armageddon666
Csak a te leírásodat olvasva:
Pleiades - ha Subaru reklám is lesz, akkor is marha jó lesz, és epic és miegymás 😄 GAINAX FTW!
MSMM - SHAFT-original? must see O.o

@

Máté94
Miért? Higurashiban is aranyos karakterek vannak. 😊
Zomil
ehhh...az alapján a blogpost alapján egyikse érdekel 😞

majd megvárom ki mit néz innen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Itt a téli évad poszterlistája.

Itt egy sor trailer hozzájuk.

Rengeteg olyan lesz ebben a szezonban amikbe egy epizód erejéig bele kell néznem, mert még fogalmam sincs hogy milyenek lesznek.

Itt van például ez a Gosick - minden leírás szerint klasszikus detektívsztori lesz, de a képre ránézek, és moe-moe fejeket látok.

Fractale - Ez most valami artsy-fartsy dolog lesz, vagy mi?

Onii-chan... - Az új OreImo, vahy az új KissXSis?

'Pleiades - Idén a második GAINAX??? És a Subaru megbízásából? Ez most valami nagy autóreklám lesz, vagy mi a rosseb?

Mahou Shoujo Madoka Magica - SHAFT-eredeti írás? A traileket összegyûjtõ bloggerrel értek egyet, hogy ez valami olyasmit szerepet tölthet be a Magical Girl mûfajban mint a TTGL a mecha mûfajban.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Tovább durvul a cenzormánia helyzete: "Outrage as Politician Mocks Lady Mangaka for Opposing Ban" - www.sankakucomplex.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Nekem manga nem igazán jött be, egy darabig igen, aztán kezdett az az érzésem lenni, hogy "mélynek" akar látszani, de nem az. Azért belenézek az animébe. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Január 8. -án jön a Freezing. A manga elég jó harcos és véres (réadéul kezd belelopózni a Gantz eleji "Sosem lehet tudni ki hal meg legközelebb" feeling) szóval remélem nem degradálják valami csöcs és bugyivillantó amimmé.
Lelouch
A sorozat ismerete nélkül szerintem nem érdemes megnézni.
LasDen
ahhoz kell az elõzõ sorozat vagy lehet nézni magában is???

Malakai
Noh, kint az elsõ angol fordítás a King of Thornhoz, de a németbõl készült.
SubDesu dolgozik még rajta, ha minden igaz, õk az eredeti alapján.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem jó...nemtudok mit csinálni vele.....ez van, sprite...😄

Zomil
huhh, 111uj üzenet mondjuk a fele arrol szolt, h Relaks hogyab moderál 😄

tömören pár válasz:
King of Thorn: yayy várom
Haruhi: yayy várom
Index minöségromlásra meg nem tudok mit mondani, mivel US 4. résznél abbahagyta ugyhogy most feliratra várok

😄

Most jön ki a Samurai Girls uccso része ugye?
Nem hiszem, h megvárom a jövö évet Lasden, inkább megnézem angolul 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
A Macross Frontier movie látványban odavert rendesen. 😄 Már várom a folytatást.
LasDen
de én most Gintamat várom.......😄

#38450: csak??? kár...😞

BEAST
Break Blade 3 is csak januárban lesz :c

Malakai
Nah, ne tessék ezen sírni, nem mintha Gintamából olyan régóta lenne RAW...
Aztán vannak sorozatok, amiket évek óta nem fordít senki.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#sir>

armageddon666
megnézem már, nem volt türelmem végignézni a sok körítés miatt.

@

IMYke2.0.0.0
Ne siessék el! Legyen inkább jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Mert Gintama a leginkább alulértékelt sorozat...

@

IMYke2.0.0.0
Gyors az - fõképp a 2. videó 2:42-45-nél...

LasDen
de amúgy meg szemétség....Haruhihoz már van felirat, míg Gintamanal asse tudni, hogy egyáltalán valaki csinál-e feliratot.....szemetek...:'(

armageddon666
nem is olyan gyors :C Milyen akkor a lassú? 😄

Hmmm Suzumiya.. milyen releasezel nézzelek? ^^

@

LasDen
mondjuk én se várnék és nem is fogok coalra várni....mazuival megnézem ha lesz 720p...😄

Máté94
<#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Figura-vásárlás csak tavasszal lesz. 😊

Máté94
Akkor jóra gondoltam, csak az is eszembe jutott, hogy venni akar valami figurát vagy mittudom én. 😄DD
IMYke2.0.0.0
😊

IMYke2.0.0.0
Hú, a Sankakucomplex-en milyen jó videók vannak a gyors kardrántásról...!

LasDen
azon filózik, hogy Coalgirlst megvárja-e vagy nézze mazuival vagy kik csinálták....😄

Máté94
?
Lelouch
Szerintem felesleges várni.
IMYke2.0.0.0
Vajon várjak a 'csajra', vagy vegyem meg a most elérhetõt... komoly dilemma... 😞

Máté94
<#taps><#ijedt><#merges2><#wow2><#worship>