Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
De jó, hogy nem kérdeztem rá negyed órával ezelõtt, amikor megfogalmazódott bennem a kérdés: érdemes vetni egy pillantást a Panty-sorozatra?
<#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elsõ év lópikula az egyetemen 😊
Miután elkezdtél lustulni az egyetemi élet miatt, rájössz, milyen egy valódi kemény vizsgaidõszak... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
too deep for you <#nezze>

deja vu... 😄

but still not deep enough for Panty!! <#hehe>

@

Auren
Puni puni poemi

I am the bone of my Sword.

Máté94
Szerintem meg ez már nem minõsül animének. 😄
armageddon666
"helyzeti elõny", hogy középiskolában gyakorlatilag több tárgynak átvettük az egyetemi elsõ féléves anyagát 😄 ezért eddig tök hawaii volt. remélem ezt majd vizsgák után is tudom mondani 😊 holnaptól tanulok 😄 tényleg... <_<

@

Bandi 18
Szerintem az "anime-ipar" szégyene 😄

Máté94
<#idiota>
armageddon666
Panty and Stocking with Garterbelt

@

Máté94
Én nézem! -.-
Én vagyok az ügyeletes szezonos nézõ. 😊
Auren
Spec én fél évet bírtam a miskolci villamosmérnökön, ott nagyon tudnak szivatni.

IMYke2.0.0.0
A vizsgaidõszak nyomása alatt én nem lettem volna képes filmeket nézegetni 😊
Az elsõ két hétben még oké, hiszen az ember elõtte vagy tanult, vagy halasztott.
De utána, nekem legalábbis, fontos volt, hogy még decemberben végezzek. Az 5 évnyi hallgatás alatt - egy év kivételével - ez sikerült is.
A "jó egyetemista" léthez hozzátartozott az is, hogy 1 évet halasztottam, az abszolutorium elõtt, és a diplomát is csak annak véglegesítését követõ félévben szereztem meg: ezen idõk alatt dolgoztam és szórakoztam 😊

Auren
Köcce!

Egyetemistáknak: Jó Szerencsét!

macselek
Tudnátok ajánlani nekem valami mélyen szántóbb animét? Hálás lennék érte.

armageddon666
És az egyetemista, szingli, otaku emberkék mit szóljanak így vizsgaidõszak közepén? 😄 Mondjuk egy szavam sincs, mert januárban vannak a vizsgáim és szépen szétszedve... de azért lassan el kéne kezdeni tanulni :S a "helyzeti elõny" magában nem hozza össze a 4,3 körüli indexet.

@

Seth
My Little Sister Can't Be This Cute

PSN ID.: Beegabor

Auren
Egy Animecímet kérhetek?

IMYke2.0.0.0
Végre vannak nézhetõ minõségû specialok az Angel Beats!-hez!
CoalG, Doki, SS, Kira belendültek - dõlnek az anyagok: Ore no, Samurai...
Egyke, szingli, otaku emberkék most örülhetnek, hogy munkaszünet/szabadság van 😊

RelakS
Regény. Majd ha a fordító úgy gondolja (átnézte, kijavította, átírta, kitörölte, újracsinálta, stb), akkor esetleg :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Otome Youkai Zakuro - ilyet senki nem néz? O.o Van egy olyan érzésem, hogy sok jó dolgot kihagyok a szezonokból... mert nem nézitek 😄 Én meg így nem szerzek tudomást róla.

@

Lelouch
Egyiket se.
Máté94
De nem értem, hogy mit.
Animét vagy mangát? Mert elõször fordítanak utána már szinkronizálnak. 😄
IMYke2.0.0.0
A fordítás 😊

Máté94
Mi nem publikus? <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Már mûsoron van ez is 😊

IMYke2.0.0.0
Nos, én még nem láttam a FILMET, de ez a kijelentés nagyon biztat arra, hogy este mûsorra vegyem az "eltûnést".
<#worship>

RelakS
Én magyar fordítást olvasok (egyelõre nem publikus), és teljesen jól megy a szinkronizálás 😄 Ha nem jönnek le a hangok, belenézek egy suzumiya-chan epizódba, és máris hallom Kyon morgását, Haruhi sipákolását, ahogy olvasom a sorokat

IMYke2.0.0.0
OMG - húdefosh-fotóbolt 😊

armageddon666
Eddig nem, de most belenéztem, fincsi 😊

Viszont Kyon narrációja Sugita hangja nélkül? Nekem kellenek a hangok :S
Fliratos Drama CD? 😄D

@

Zomil
Sajna mivel ünnepek vannak, és hosszu is a film, türelmesen kell várni a feliratra 😞

Amugy szvsz én végig élveztem a haruhi sorozatot, jó néha én is adtam volna haruhi-nak egy tockost, de Kyon megjegyzései/szarkazmusa egyszerüen minden rosszat feledtetett számomra 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Ami 1-2 pontot ér, azt már végig se nézi az ember, drop listát én meg nem vezetek.
Seth
Az 5-ös egy közepes cucc nálam, a szemét 1-2 -nél van.

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Én se értékelek mindent 9-10-esre, de nálam 5-öst csak az kap, amit már tényleg hatalmas szemétnek tartok. 😄 De ez alatt már nem jellemzõ, mert azért próbálom jól megválogatni, hogy mit nézek.
LasDen
érzésre szoktam...1-2 esetben volt, hogy késõbb változtattam a pontokon....meg én nem vagyok mindent 9-esre és 10-esre értékelõ ember...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bleach, Full Metal Alchemist, Yu Yu Hakusho - EZEKET MINDENKINEK AJÁNLOM

Ti nem tudtok ajánlani? Valami olyat ami magyar szinkronos? Csak mert Bleach-t nézek, csak hát az újak még nincsenek feliratozva.

Lelouch
Ez oké, csak engem meglepett az 5 pont. 😄 De látva a listád többi részét, úgy látszik nagyon eltér a pontozási szempontunk. 😄
LasDen
maga az egész úgy nem volt nagy szám...vagy nemtom....jó volt nézni, de valami hiányzott, ami kiemelte volna a többi közül....nem érzem, hogy többet érdemelni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Látom azért szépen lepontoztad... 😄
LasDen
world god only knows utolsó része atyám mekkora beteg fasság volt....😄 azta kurva....és az ending...kész, borulás....😄 jöhet a 2. évad....😄

Ruley
Ja, akkor már a késõbbi karaktereket is olvastad, mint pl. akire elõbb céloztam?

Egyébként a regényeket is elolvashatod ha már így rákaptál, akár rewatch helyett is, egész tûrhetõ az angol rajongói fordításuk. Fõleg az az elõnyük hogy az egész Kyon tömény narrációja, így még több jó duma fér bele. És 9 regény van, a Disappearance volt a negyedik, szóval még van egy pár.

És utána felvághatsz vele fórumokon, hogy "én, aki már olvastam az eredeti regényeket, és tudom hogy hogy fog folytatódni..." <#eplus2>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
én nem babráltam, és nem tudom, hogy vannak-e új képek

RelakS
én a forgatáson, és a Mikurus filmen döbbentem le XD
Meg hogy bekerültek az új részek, és szigorúan idõrendben megnéztem, feltûnt néhány dolog, ami addig nem tûnt fel.

Pl igaz, hogy ennek az új részekhez nincs köze, de mikor megkapják a laptopokat, az elsõ nap Nagato úgy gépel, mint a villám: néha lecsap. Másnap már két ujjal, harmadnap 10 ujjal, negyedik nap meg füstöl a billentyûzet <#idiota>

LeventeV
banner frissites volt? olyan kepek jonnek be amik meg soha 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
az az "xyz" rész nem rémlik. mondjuk sejtettem hogy annak a mondatnak is fontos szerepe van. minden kis apróságnak fontos szerepe van. mesteri az egész. igazából eredetileg csak szimplán tetszett a sorozat, de már látom miért örül a hypenak, meg hogy több van benne mint elsõre 😄

@

armageddon666
Végigolvastam wikin karakterleírásokat, most a kommentedet...

ebbõl rewatch lesz...

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu mostantól hivatalosan Plan to Rewatch listában! 😄

@

LasDen
megkéne nézni már haruhi filmet....talán holnap este...bár kétlem.....esélyes, hogy télleg csak jövõre nézem meg...😄

RelakS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Endless 8 után volt a Mikurus film készítése. Az egyik részben már vártam, hogy pofánvágja Kyon Haruhit, de Koizumi visszafogta 😄

LeventeV
en utalom haruhit. oszinten szolva en megprobaltam vegignezni a sorozatot, az idorendi sorrendben eljutottam az endless eight-ig. amit odaig lattam nem gyozott meg, pedig en tenyleg megprobaltam, de egyszeruen nem jott be. probaltam olyan dolgokat keresni az animeben amikbe kapaszkodva vegig tudom nezni, de nem talaltam 😞. en ilyen vagyok, ti megint masok vagytok, de ez a SOKSZINUSEG az amibe en anno beleszerettem, meg az, hogy az animes kozosseg megertessel tekint egymasra. nem utalja a shounenes az ecchist, nem szidjak egymast a kulonbozo stilusu emberek. kulturaltan tudok vitazni ezekkel az emberekkel, ami nagyon ritka a mai vilagban. mintha az anime kedvelesen kivul a toleranciat is atvettuk volna a japanoktol.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Én se kedvelem Haruhit, de attól még a sorozat a kedvenceim között van. 😄
Ruley
BOCSIKA, SPOILER, ELCSSZTEM A TAGEKET.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X