Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
ja, az AMV topikba nem is igen jön hozzászólás
szeptemberi az utolsó

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Auren
Rég nézegettem amv-ket, utóbbi idõben csak Veigart hallgatok Youtube-n.

I am the bone of my Sword.

biomage
nem volt kõnyû végig hallgatnom

Még csak most találtad meg? elég régi 1 darab 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Auren
néha igazi gyöngyszemekre akad az ember:

efti
Ennyit az alvasrol, 4 ora mulva kelnem kell en meg megint nem birtam letenni egy Bakuman kotetet...es persze alig varom a kovetkezot

WWFSMD?

LasDen
megnéztem fractale elsõ részt....vártam hátha lesz 720 de nem jött...jó volt, de sok minden nem derült ki belõle....fõszereplõkkel megismerkedtünk....ennyi......kicsit többet vártam volna....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
"Movie news site Deadline reports that Warner Bros. has hired writer/director Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang; writer, Lethal Weapon film series) to direct a live-action Hollywood film based on Tsugumi Ohba and Takeshi Obata's manga Death Note. The report also states that Anthony Bagarozzi (of Black's upcoming film Doc Savage) and Charles Mondry will write the film's script."

Aszittem ez a projekt teljesen halott volt....😄 na nem baj....kíváncsi leszek rá...a LA-nél csak jobb lehet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ruley
Egyébként a "cinikus" szó az ógörög "kyôn" szóból ered. (Jelentése: "kutya")

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

RelakS
nekem teljesen mindegy, csak cikizze Haruhit, és imádja Mikurut <#idiota>

Ruley
Egyébként szerintem az nem szarkazmus, hanem cinizmus. Nem az ellenkezõjét mondja annak amit érez, hanem nyersen kimondja.

armageddon666
Mondtam már, hogy Disappearence alatt rájöttem mennyire bírtam én Kyon narrálását, és mennyire hiányzik? 😄

@

Zomil
Sztem is Kyon szarkazmusa huzza fel nagyon a sorozatot. Legalábbis számomra, amugy is tetszene, de igy kiemelkedik a többi átlagos sorozat közül 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Azigen 😄D
RelakS
Pedig szerintem Kyon hangjával minden rendben volt. Vagy inkább Koizumi dumált volna? A tenyérbemászó stílusával? Tudom, neked az lett volna jó, ha Yuki kommentálja az eseményeket. Elég lényegre törõ lett volna. Mikurutól garantált lett volna a fejfájás. Szerencsére Haruhi nem tudta a saját történetét kommentálni, elég fura is lett volna. Meg hát Kyon szemszögébõl látunk mindent, naná, hogy pofázik végig. Gondolj csak bele% Neked is be nem áll a szád, ha éppen nem is beszélsz, magadban csak mondasz valamit. Szerintem kicsit unalmas is lett volna Kyon szarkazmusa (?) nélkül az egész.

(és most ezt az egész maszlagot olvasd el még egyszer, hadarva, Kyon hangján <#idiota> )

Seth
"Kyon hangja legalább élvezhetõ volt"

egy darabig. Mondtam már mennyire megutáltam az összes szereplõ hangját a Haruhi marathon alatt? Be nem áll a szájuk, egyfolytában vkinek pofáznia kellett

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
inkább azt nézd h elõbb ugrik föl mint kéne

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
én elalszok tõle, de közben ütném-rúgnám

a Haruhi is ilyen alámondásos, de Kyon hangja legalább élvezhetõ volt...

Seth
"dragon crisis ugráló csöcsök ftw ???"

fixed, they're defying gravity

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
dragon crisis ugráló csöcsök wtf???

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
szerintem nem volt vele baj....

RelakS
belekezdtem a Saikano-ba

Nem csodálom, hogy a fõszereplõ srác hangja nem kapott új munkát <#idiota>

Ruley
"Az nyári-õszi ecchi,hentai,moehalom után mintha már látszana a fény az alagút végén."

Nem tudom, szerintem most sincs kevesebb ecchi és a moe mint máskor, de máskor legalább jobb az ecchi és a moe.

Az elmúlt négy közül ez a leggyengébb évad.

Máté94
Dragon Crisis: OP a legjobb a szezonban eddig!^^
Zomil
"Vhogy nem látok benne egyelõre semmi kimagaslót..Csak csajok ölik egymést miközben pucérak lesznek v már eleve azok..."

minden szezonba kell 1 ilyen 😄 elözö szezonban a samurai girls volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

berlinboy6329
Ez a Level-E egész jól indult,kíváncsi vagyok mi lesz belõle..Végre egy jónak tûnõ sorozat.

Freezinget nem tom hova tenni...Vhogy nem látok benne egyelõre semmi kimagaslót..Csak csajok ölik egymést miközben pucérak lesznek v már eleve azok...

Kore wa zombie desu ka?

vhogy olyan Baka test érzésem volt tõle...Elsõre nem túnik olyan vészesnek...

gosick-Ezt is nézem úgy tûnik az elsõ rész alapján.remélem vmi jó kis krimi,misztikus cucc lesz belõle...

Beelzebub-Nézem ezt is,eddig semmi nem volt benne ami nagyon eltaszított volna magától,késõpbb meg hátha beindul majd.

Az nyári-õszi ecchi,hentai,moehalom után mintha már látszana a fény az alagút végén.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

efti
En is lattam, erdekes a megrajzolasa, a tortenete nem valami ujszeru, a kovetkezo par epizod fogja eldonteni nalam hogy nezos e vagy sem.

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én. #39651

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Auren
oniichan no koto-t megnézte valaki?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#buck>

<ÚJ> "Kore wa Zombie Desu ka" - elsõ rész megnézve, tájékozódásképp, hogy érdemes lesz-e BD-re várni.
Elsõ benyomások alapján: igen. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
<#idiota>
Meg felmosásnál is egyik lába itt, a másik ott

IMYke2.0.0.0
De az igyekezet megvolt, ahogy a konyhában is 😊

RelakS
Nana szegényem meg jól elcseszte 😄

IMYke2.0.0.0
Ne erõltesd kis szívem, az már nem fog onnan lejönni:

IMYke2.0.0.0
Rosszul látsz?
Szinte totál copy-paste a két alak.

Zomil
oké 😄

LasDen
folytatom...meglesz....esköszöm, hogy belátható idõn belül kész lesz...😄

Zomil
Lasden lehet érdeklödni, h folytatod-e a samurai girls-öt? 😛

armageddon666
PASTA~!

@

Lelouch
Már ideje lenne... 😄
LasDen
így már nyugodtabban nézem, hogy azért lesz valami elõrelépés idõvel...😄
ha már manga....úgy néz ki soul eaterben végre alakul valami....talán feltûnik Ashura???

efti
Bakuman spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz sajat sorozatuk, sok minden egyeb is fog tortenni, de ahol en tartok (volume 8at a napokban fejeztem be) az alapjan bennem is el egy kis gyanu, hogy Miho es Mashiro hazassaga a vegtlenbe van tolva. Egy biztos, nem jon nekik ossze az anime 18 eves korukra

meg tobb Bakuman spoiler
Szerencsetlen korulmenyek miatt vege is lesz a sorozatuknak es az uj editoruk nyomasara gag mangat allnak neki irni, amibol majdnem ismet sorozat lesz. A volume 8 vegere odaig jutnak el hogy hatalmas onbizalommal, megse lesz belole ujabb sorozatuk. Viszont Takagi es Miyoshi megallapodnak abban, hogy ha lesz kovetkezo sorozatuk, akkor ok osszehazasodnak

WWFSMD?

LasDen
nah végeztem Hetaliaval....nagyon jól indult, de a végére kicsit leengedett....ezt a Fan discet meglehet találni valahol, mer én nem jártam sikerrel.....

PetruZ
Ehm, spoiler nélkül csak annyit mondok, hogy szerintem az anime jobb. 😊
LasDen
ez a bakuman elég egy fos rész volt....az a bajom az egész sorozattal, hogy nem látom a végét....500 résszel késõbb is ugyanitt tartanának....valamelyik mangás erõsítsen meg hogy nem így lesz...😄

Lelouch
Még mielõtt meg nem nézted az utolsó részt, nem szívesen fûznék a szereplõkhöz semmit. 😄 Vagyis csak annyit, hogy én Run-t is bírom, sajnálom nagyon emiatt a testcserés dolog miatt.

A manga meg sose volt annyira alulértékelve, fõleg most a Darkness... 😄 Az elsõ évad húzta le nagyon.
armageddon666
Hmm... ahogy nézem a To-Love-rut... valahogy Rito szimpatikus fõhõs... mármint néha túlzott szégyenlõssége, meg ahogy MINDIG "félrenyúl" az agyonhasznált, és többször már unalmas/szomorú, mintsem vicces. De az pl. valahogy aranyos, hogy Harunát nem kukkolja meg, pedig többször is lehetõsége adódott rá 😄

Mikan pedig best imouto ever! Valahogy nem tûnik olyan klisének... Ha esetleg az, javítsatok ki, és mondjatok hasonló karaktereket, megvan a következõ Plan to Watch 😊

Yamit is bírom. no comment miért 😄 csak neki sem kéne MINDIG agresszíven reagálnia.
pl. mikor beteg volt és Rito vitte a dokihoz. A végén mikor felhúzta magát, akkor lehetett volna, hogy mégsem üti meg Ritot, hanem... nem tudom. Finomabban elintézi a dolgot

Nana és Momo 😄DD fõleg együtt, jóóóóóó ^^ azt nem írom, hogy fõleg mikor egymás farkával játszanak, mert laikus könnyen félreértheti és rossz következtetéseket vonna le...

Harunát is csípem, mondjuk benne nem nagyon látok egyedit. Lehetne õszintébb az érzéseivel...

Haruna perverz barátnõje: lájk 😄DD
Rito: Nem csak a külsõ számít!
Lány: Nem? *villant* 😄DDD

Kotegawa szintén nem egyedi, de nagy kedvenc a típus 😊

Szóval nagyon szimpatikus a karaktergárda, mókásak, szerethetõk, megfelelõen perverzek a szituációk, elsõ sorozatra már nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy eléggé le volt húzva értékeléseknél. Második évad mondjuk jobb szerintem. Talán mert 1 rész több epizódot mesél el, így sokkal tartalmasabban telik.

Szóóóval... alulértékelt.

Ez most csak így jött...
Mikan-Yami testcserés rész után.

@

PetruZ
Bizonytalan voltam én is, mert az AniDB-s ismertetõ elég so-so volt, nem is igazán a stílusom, de az UTW hozta az elsõ részt, megnéztem, és jó volt.
Zomil
francért kellett ilyen szépen leirnod, most elkezdett érdekelni 😞 😄

Malakai
Elsõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Azért egy ilyen szakértelmi diszkussziót ismerkedésnek nevezni...

@