Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
wolverinet dobom...elég fosnak tûnik ez is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Én általában nem csipem az animált logókat, vagy ha animált, akkor csak vmi szolid dolog. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Na, még egy utolsó :_)

8 kb (120x20):

Nem lett túl jó, és nekem az animáció nélküli jobban is tetszik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, mivel már CS4 van ezen a gépen, és abban még nem mindent ismerek, meg hát nem vagyok profi grafikus, ezért ezt sikerült összehoznom:

12 kb:

8 kb közelében ilyen lesz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Najó, sajátot is cseréltem, karácsonyi hangulat már messze van. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
A D.Gray-Man manga színvonala szépen visszaesett... Most hogy véget ért a legutóbbi "no comment" kategóriás arc, remélem fog javulni valamit a helyzet... :S
IMYke2.0.0.0
Megoldható 😊

LeventeV
kis animaciot tudnal bele tenni? amugy nagyon tetszik.<#worship>

malakai: kosz neked is a faradozast <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Mondjuk egy:

Háttér elõtt érvényesül igazán!

Variáció:

Malakai
Bocsi, egy perc tellett most rá. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
kernek egy szivesseget. nem lennek edve valakinek osszerakni nekem egy darker than black logot? nincs kulonosebb kikotes.

Lelouch
<#eljen><#smile>

Az art az elején elég csúnyának fog tûnni az anime szintjéhez képest, de ha abbahagynád majd, ne emiatt tedd, mert folyamatosan javul majd.
efti
Azt nem sikerult eldonteni, hogy a wandering son mint sorozat erdekelni fog e, de az biztos hogy a megrajzolasa nagyon ott van. Tetszik ez az aoi hana fele vizfestek szeru rajzolas

WWFSMD?

LasDen
nah....engedek a "nyomásnak"....majd valamikor elolvasom...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én még csak az elején járok a Rosario II-nek, de eddig elég nudli az I-hez képest.
Lelouch
Ha már végigszenvedted a Capu2-t, simán megérne egy próbát a manga, sokkal jobb. A Gonzo nagyon elcseszte.<#falbav>
LasDen
volt 1-2 fasság, de nem vészes...😄

Zomil
Nemtom szerintem nem rossz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
IS ep2: tovabbra is dobas eselyes a sorozat, de meg kap egy-ket epizodnyi eselyt

WWFSMD?

Malakai
Champloo nagyon jó és az OST-t is imádom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nincs semmi ami a manga olvasására ösztönözne....nem érdekel...ez van 😄

armageddon666
Akkor most kezdd el a mangát! Elején csúnya. Aztán elérsz a Capu2hoz. Végére jutsz. ÉS NOOOOOO ELFOGYOTT!!! HOL A TÖBBI?

@

LasDen
VÉgre végeztem Capu2-vel....egy örökkévalóság volt...végére nagyon erõltett lett a dolog az utolsó rész boss fightját kivéve....bár Tsukune azér ott is egybõl egy nagy fassággal nyitott....a sok pantsu shotból a végére már elegem lett...néha már tök erõltett lett.....szerencse hogy nincs 3. évad, mert abba halnék meg 😄 Viszont az OP tetszett...

Gosick 2. rész....egyetlen bajom, hogy a kis Holmes olyan kurvára mindent tud...de amúgy teljesen nézhetõ...😄 ennek az opja is tetszik...😄

Samurai Champloo....nekem való....iszony jó zene, samurajok....cool 😄

efti
Nekem androidos telom van es az ACV readert hasznalom ilyen celra 😊

WWFSMD?

Malakai
Csak úgy mellesleg:
.manga nincs viszont úgy szokás mangát olvasni, hogy a chapterek egy-egy tömörítvényben vannak és vannak olyan nézegetõk, amik azon belül nyitogatják a képeket.
Én is spec így szoktam olvasni, az MMCE-t használom olvasásra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gondolom hogy ha jpg-ben vagy hasonlóban kerül fel akkor úgy kell. Mind1 még eléggé messze van a dolog...
armageddon666
szerintem ugyanúgy viselkedig mint a többi képformátum, vagy van külön .manga ?

@

RelakS
legfeljebb nem lapozni fogod, hanem görgetni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
lehet....

Máté94
Hát elég szar lenne ha nem lehetne ilyet...<#zavart1>
Érdekelne hogy pl ha van egy Ipad-om akkor ha arra felmásolok mangát (leszedem-töltöm)akkor azon azt ugyanúgy el tudnám olvasni mint pl egy könyvet? Ugyanúgy lapozgathatom stb?

Majd valamikor (jó sokára)akarok venni egyet és bár ez a legutolsó dolog amit lehet vele csinálni azért érdekelne hogy megoldható e?
Máté94
Most nézem.<#zavart1>
LasDen
láttam....eléggé fos volt....

LeventeV
a Persona Trinity Soult latta valaki kozuletek?

Máté94
Engem nem fogott nem se OP, se ED. Lehet majd ha jön a köv. rész tetszeni fog. 😊
LasDen
azt nem nevezném rejtélynek....

Zomil
Gosick eddig tetszik, kicsit ilyen Occult Academy filingem van, ami jó 😄
ED meg iszonyat jó 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Köszi, olyat nem néztem

Máté94
Angel Beats! 😊
RelakS
AB?

Máté94
Yui van melette AB!-bõl 😉
RelakS
Még karácsonykor jártam az ázsia centert, és az egyik táskásnál érdekességeket láttam: (telefonnal készültek, ezért a minõség)
Sokféle 1 (Yagami Light megvan?):

Sokféle 2 (Hatsune Miku megvan?):

K-On (hol van Mugi?):

K-On, Mio:

K-On, Azu-nyan. De ki van mellette? :

Máté94
Gosick: érzem, hogy jó lesz ez. De egy kicsit gyorsak voltak így az elején. Egyébként én hamarabb megoldottam a rejtélyt, mint Victorique.<#idiota>
RelakS
ja, az AMV topikba nem is igen jön hozzászólás
szeptemberi az utolsó

Auren
Rég nézegettem amv-ket, utóbbi idõben csak Veigart hallgatok Youtube-n.

I am the bone of my Sword.

biomage
nem volt kõnyû végig hallgatnom

Még csak most találtad meg? elég régi 1 darab 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Auren
néha igazi gyöngyszemekre akad az ember:

I am the bone of my Sword.

efti
Ennyit az alvasrol, 4 ora mulva kelnem kell en meg megint nem birtam letenni egy Bakuman kotetet...es persze alig varom a kovetkezot

WWFSMD?

LasDen
megnéztem fractale elsõ részt....vártam hátha lesz 720 de nem jött...jó volt, de sok minden nem derült ki belõle....fõszereplõkkel megismerkedtünk....ennyi......kicsit többet vártam volna....

LasDen
"Movie news site Deadline reports that Warner Bros. has hired writer/director Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang; writer, Lethal Weapon film series) to direct a live-action Hollywood film based on Tsugumi Ohba and Takeshi Obata's manga Death Note. The report also states that Anthony Bagarozzi (of Black's upcoming film Doc Savage) and Charles Mondry will write the film's script."

Aszittem ez a projekt teljesen halott volt....😄 na nem baj....kíváncsi leszek rá...a LA-nél csak jobb lehet...😄