Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Mi? A cím? Vagy Haruhi?
Szerintem õ világ legjobb anime karaktere. 😊
LeWyTy
"Suzumiya Haruhi no Yuuutsu"
Ez csak szerintem nem normális??<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
nah akkor lehet én is megnézem magyarral is.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
Áhh de jó lesz! 😄DDD
Köszi, hogy szóltál. 😊
Zomil
Azt hiszem Máté irta, h magyar Haruhira vár...nah akkor készitheti a popcorn-t, mert elvileg estére US feldobja a forditást 😊
3orás Haruhi maraton fuck yeahh... 😄DDD

Lasden: ismerös érzés....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
kellett belinkelni ezt az oldalt...most ezt fogom nyomkodni még percekig....D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Mindegyik kastélyban ez a zene szólt, classic 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
azám...ha jól emlékszem, akkor szólt mikor a sárkánynál volt...😄

RelakS
ez a zene Mario? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
áááááááá nem ide akartam!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

De akkor már van a listában rengetek vicces animés marhaság is.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Rég volt már innen valami hülyeség (ne ijedj meg!szóltam)
http://z0r.de/1513

Máté94
Nekem is egyre jobban tetszik. 😊
Zomil
Merry 2. rész megnézve, szvsz jó lesz ez. Nekem tetszik. 😊
OP nagyon jó.

Fekete-fehér rész sztem pont igy volt jó, kellöen hangsulyozta, h csak a kettejük harcárol szol a vége és a többieknek nem nagyon van beleszolásuk.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez jó kérdés...ha kijönnek angolul talán majd felkerülnek netre is és akkor majd kiderül....de ez is furcsa, hogy semmi nincs fent belõlük....még a manga se...😄

Am nem lenne rossz, ha blurayre ki színeznék a fekete-fehér részt...😄

Zomil
Oh 😊

Nah mind1, azért remélem folytatják. Gondolom a light novel most csak odáig tart ahol az anime-t is befejezték.

LasDen
hát nem...😄

"The first volume of Samurai Girls was released by Hobby Japan on March 1, 2009 under their HJ Bunko imprint; as of December 28, 2010, seven volumes have been released. "

amire te gondolsz az szerintem az hogy Amerikában mostanában akarják kiadni...:😄

Zomil
Én ugy tudom, h a light novel-t most kezdték kiadni, de akkro lehet tévedek 😮

mert ez elvileg nem adaptácio volt, hanem egy teljesen uj történet

LasDen
eddig is a light novelbõl készült....😄

Zomil
Amugy most fog kijönni a Light novel, szoval akár abban tovább is vihetik a történetet 😊

LasDen
tuggya a franc 😄

Zomil
jó én nem vagyok szemüveges, ezért nem tudom, de akkor ezek szerint tévedtem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah igen, de nem azért idézte pont öket meg, mert elözöleg is ök keltették életre? 😊

LasDen
ha hasonló színû a környezet mint a szemüveg vagy ha sötét van és se találom meg elsõre ha leesik a szemüvegem.....akkor a legnagyobb félelmem, hogy valaki rálép, én meg meghalok akkor....😄 de szerencsére nem sokszor esik le 😄

az elején az csak arra volt, hogy keménykedjenek...
Amakusa megidézésében meg Jubei nem segített, de õt is azért támasztotta fel Amakusa, hogy az õ feltámadásában segítsen, mivel Gisen és Jubei kellettek volna hozzá, de Jubei Muneakiraval kötötte meg az egyezséget nem Amakusaval....

Zomil
Freezing: gondolom, csak amikor bekapcsolja a volt modot, akkor lát szemüveg nélkül, mivel ez a mod felturbozza, mert amugy meg szemüveges

Mondjuk ezt sosem értettem az anime-kben, h adott egy baszott vékony lencséjü szemüveg, de ha leesik a fejéröl már egyböl nem lát és nem tudja felvenni... 😄

Samurai Girls: Kár, h egy csomo dolgot nem tudunk meg, sztem simán belefért volna ez 24 részbe is. Pl. még mindig nem derült ki, h az elején a jelenet mi a franc volt. Nem tudjuk, h miért hivják a 3 szereplöt(gisen, jubei, muneakira) Yagyuu-nak. Vagy, hogy Amakusa megidézésében akkor eddig Jubei is segitett? Nah mind1 sztem egy 2. évad simán beleférne 😊

LasDen
samurai girlnél én se értettem a fekete-fehér dolgot, de jó volt így is....Gisen és Jubei seiyuu-je vitték a prímet....😄

Freezing 2. rész....nah jó lesz ez...bár annak a szemüvegnek semmi értelme....egyik pillanatban még nem lát nélküle, a következõben meg már szüksége sincs rá....azé nem lesz ez rossz....😄

Onikoto 2. rész...alakul a hárem rendesen....következõleg meg jön az osztályelnök ha jól láttam 😄 azé ez is elmegy....mondjuk a cenzort nem értem, mer hol van hol nincs...😄

Beelzebub 2. rész....gondolom még 1-2 részen át megpróbál megszabadulni a gyerektõl aztán jönnek az érdekesebb részek 😄

BEAST
A hadakozós számot mindenképp be kell majd szereznem :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
Nah Samurai Girls befejezve...iszonyat epic volt a vége, bár fura volt a fekete-fehér 😊
Zene nagyon jó volt.
Sajnálom, h vége lett még néztem volna egy darabig.
Jubei 😞((((

Zomil
Nah passzol horrible-höz is szoval nem kell leszednem még1szer 😄
Uccso részt kezdem yay 😛

LasDen
bocsánat akkor...😄 én csak azt mondtam, hogy az kerül ki a leggyorsabban...videó azé nincs, me problémáim voltak a rawkkal...többet letöltöttem de mindig baj volt velük.....úgyhogy hagytam a francba õket...😄

Zomil
zsir köszi meg minden, de azért szolhattál volna, h nem lesz video verzio és ráaádsul multkor a horrible sub-osat szedetted le velem, igy tölthetem le ujra 😞

De azért igy is köszi az eddigi munkádat 😄

szerk: ehogy elnézem horrible-sub-bal is megy, legalábbis az az elsö pár perc alapján aztán lehet, h késöbb csuszni fog

viszont ebbe a fránya horrible verzioba bele van égetve az angol szoval most azt is nézhetem 😞

LasDen
készen vala samurai girl ám...😄

Zomil
Fractale érdekes 😊
Rajzolása is meg a történet is egész érdekesnek néz ki.
OP/ED nagyon kellemes.

BEAST
Errõl jut eszembe, most már igazán jöhetne a Break Blade 3 :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
pl a harci jelenteknél is folyton csapódnak a pacák a képernyõre...sõt a második részben is pacákon lépkedve ugrik fel a levegõbe 😄

BEAST
Inkább hol nincs. 😊 Amúgy a harcoknál például. Nem látszik ki senkinek semmije, mégis telepacázzák a képernyõt. Gondolom nagyon megtetszett a készítõknek ez az effect. :p

Malakai
Mármint az elsõ négy részbõl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
ja ok, értem...
akkor hol van még paca? O.o

@

armageddon666
már van tintapaca nélküli verzió, nem tudom mirõl beszélsz O.o

@

LasDen
ez a Mio inkább Shana....😄

edios
köszi mindenkinek!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Eh... pedig pont ott nem zavartak a pacák, de mindenhol máshol erõsen túlzásba vitték. 😄

LasDen
engem nem zavartak....blurayen is csak a meztelenkedõs részknél nincs paca....

BEAST
Szomorú, pedig az majdnem plusz egy pont lenne. :p

Az viszont nagy pozitívum a szememben, hogy a fõhõs olyan amilyennek én elképzelem a hõst. Valamiért nagyon nem bírom a badass hõsöket. 😊

LasDen
folytatásban én nem reménykedem - de nem bánnám ha mégis lenne - mert akkor nem így kellett volna befejezni....tintapaca nélküli verzió meg nem lesz...😄

BEAST
Nekem az egész tetszett úgy általában. Bár elég sok idõt szántak az ökörködésnek és az "ismerkedésnek" ami egy 24 részes anime-be is elég lett volna. (najó ez azért túlzás) Fõleg hogy a komolyabb részt a végére hagyták és gyorsan lezavarták.
A vége tényleg látványos volt, a csatazenék is tetszettek, ha lesz majd egyszer tintapaca nélküli verzió vagy folytatás akkor nézõs lesz megint.

LasDen
gondolom az utolsó részre gondolsz...az utolsó 3 részt csak amitt érte meg megnézni....elég látványos volt szerintem...de az meg igaz hogy nincs kiemelkedõ benne....na nem baj...majd a sekirei 3. évad valamikor...😄

LeventeV
gondoltam nezek valami komolyabbat ami elter a Special A-tol, ne iskolai elet, vigjatek legyen. igy a ket sorozat kelloen ellensulyozza egymast. 2 evadnyi School Rumble utan jottem ra, hogy jobb lassabban adagolni, mert egy ido utan egyhangu lesz es nem elvezem annyira. (pont school rumble banner jott be... zsenialis).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Baccano tokeletes lesz, Black Cat ment ptw-be.

Occult academy-t hagyom kesobbre.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ruley
Ez a kérés így olyan mintha direkt arra várva írnád hogy valaki ajánlja az Occult Academy-t. 😛

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

BEAST
Megnéztem a szamuráj lánykákat. Nem egy eget rengetõ darab, de egyáltalán nem volt rossz. Bár azok a tintapacák az agyamra mentek. Mindenhol tintapaca volt, ha kellett ha nem. -.-
A másik ami nem tetszett annyira végül is minden hasonló anime-ben így van... egy egész jó harcmûvészesdibõl hirtelen átvált az egész szupererõk meg fénynyalábok csatájává. :/