Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Jóféle...volt 1-2 rész, ami elég lapos volt, de voltak kiemelkedõk is és az egész jó volt azért...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Az elsõ évadot a második évad vetítési sorrendjében? wtf?

csak én vagyok ennyire egyszerû hogy a számok szerint haladtam?<#nemtudom>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
IS nekem eddig nagyon tetszik, fáj is hogy nem nézhetem még. Remélem a Dragon Crisis is legalább ennyire érdekelni fog. 😊

Amúgy ez a The World God only knows milyen? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
+1 sokat nem tudok hozzáfüzni nálam is totál ez a helyzet, nem érdekel, ha sablon és már 100másik anime-ben láttam ugyanezt, ha tetszik/szorakoztat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
ezért kellett volna a második évad veítési sorrendje szerint nézned...

@

LasDen
nekem pl nincs vele bajom....nem is értem mit hõbörögnek mások is....AA-n is az IS meg a Dragonnál nagyon szidják, hogy milyen szarok....engem ez a sablon már nem érdekel....engem az érdekel, hogy jó legyen a csomagolás....ha nem így lenne, akkor valószínû nem imádnám az Avatart se...
amúgy meg nem az animét, hanem a mangakat kell szidni, hogy miér ilyet írt??? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Suzumiya Haruhi No Yuutsu
na megnéztem az elsõ évadot.
De a másodikból csak az 1. és az 5. részt találom<#rinya>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BEAST
Most nem feltétlen rátok gondolok, de amúgy nem tudom miért baj ha bizonyos sablonok alapján csinálnak anime-t. Ha nem lennének sablonos tucat anime-k akkor ugyan mivel tûnhetnének ki az egyedi alkotások? Az elég érdekes elvárás lenne, hogy mindenben legyen valami új és jó. Ráadásul csak abból lesz sablon ami valamiért jó volt. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
én még csak 1részt láttam, de elég tucat anime-nek tünik...persze ettöl még nem biztos, h rossz, majd kiderül

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
szerintem nincs vele probléma....nincs új a nap alatt, de én azért élveztem az eddigi 2 részt....

végeztem Freedommal....iszony-kurva jó....😄 de ez a Takeru, hogy nem tud a seggén megmaradni sehol...😄

BEAST
És miért ha szabad érdeklõdni? Én csak a leírást olvastam, de engem is érdekelne.

efti
2 igen.

Adok meg egy epizodnyi eselyt, de eddig dobos...

WWFSMD?

RelakS
Vigyázat, a csajok hangja addiktív szerintem 😄

Kyun! Kyun-kyun-kyun!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
gondolom 2 😄

Máté94
Hány rész alapján?
OP nagyon jó pedig.
efti
Ez a dragon crisis meglepoen rossz 😛

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ne feledjük, hogy ha teheti, inkább nem használja, mert tudja, mi az ára, ha mégis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
"csak egy fiatal srác"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aham, másodállásban végrehajtó, meg ha elborul az agya egy otromba kés türemkedik ki a karjából

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
A Freedom egy érdekes sci-fi, ami az elején furának tûnik, aztán minden gyorsan értelmet nyer. Jól felépített, jó tempójú, éppen elég hosszú, nekem tetszett.

A Kurenai is nagyon jó volt. Nem az a tipikus anime, hanem inkább a tévés drámai sorozatokra, "real life" reality-kre hasonlít (ahol dráma <> nyafogás naphosszat). A fõszereplõ nem szuperhõs, csak egy fiatal srác, akinek kijut az életbõl elég rendesen, de a maga módján mindig talpra áll és teljesíti a kötelességét. Nagyon erõs sarkítással olyasmi, mint a Hayate no Gotoku, csak nincsenek gazdagok, nincsenek szuperképességek és nincs semmi baromkodás (humor azért van).
armageddon666
danboorun vagy hol láttam egy gifet belõle, akkor keltette fel az érdeklõdésem 😄

@

IMYke2.0.0.0
"Kure-nai": könnyed is, meg nem is
"REC: Ha az elsõ 5 percben nem kedveled meg, akkor "ide a rozsdás bökõt"! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BEAST
Igaz, de akkor is. :p

BEAST
Annyira, hogy kb teljesen mindegy hogy láttál e bármit is a Tenchi Muyo univerzumból. Maximum érdekesség szintjén jó ha tudja az ember, hogy Kenshi azért olyan amilyen mert onnan jött. 😊

Amúgy ezen kívül egy sima ecchi, harem, mecha anime amit már vagy 10x néztem már meg. 😄D

Lelouch
Olyan nagyfater után nem csoda, hogy Tomoki ilyen lett. 😄
armageddon666
Isekai no Seikishi Monogatari - erre már gondoltam, de Tenchi Muyo spinoff. Mennyire? Mert az alapsorozat nem érdekel.

Kure-nai könnyedebbnek tûnik, komolyat nem nagyon akarok most asszem.

REC... érdekesnek tûnik

@

IMYke2.0.0.0
Én is ajánlom az elõttem szólóéból:
"Perfect Blue" (!!!!),"REC", "Eve no Jikan", "Kure-nai", "Serial Experiments Lain" (!!!!), "The Place Promised in Our Early Days" (!!!), stb. 😊

Malakai

Perfect Blue, Seirei no Moribito, REC, Eve no Jikan, Gungrave, Juuni Kokuki, Kure-nai, Serial Experiments Lain, The Place Promised in Our Early Days, stb. 😊
Ezek közül legtöbb ha jól láttam PtW-n van neked. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
"Freedom"-ot erõsen ajánlom én is.
Alapkoncepció hajaz a "Pale Cocoon"-éra. <#ravasz1>

BEAST
Bár még nem értem a Forte végére, de Tomoki még mindig ugyan az a szánalmas perverz kis mitugrász akinek néha vannak jobb pillanatai is. Ráadásul még mindig zavar az állandó chibi módban rohangálása. 😊

BEAST
Pedig szerintem jó volt az Omamori Himari is. 😊

De amik így hirtelen beugrottak a listámat nézegetve:

Densetsu no Yuusha no Densetsu
Tears to Tiara
Sola
Isekai no Seikishi Monogatari

LasDen
botorság volt azt gondolni hogy soul eaterben végre ashurával foglalkoznak majd....Medusa még csak most jön...😞
Ez a Soul Eater Not nem egy nagy szám, de azé olvasgtani jó lesz...😄

armageddon666
Ok. Mondjuk pl. Sekireinél nem bírtam megvárni míg kijön cenzúra nélkül 😄
Aztán tegnap észrevettem, hogy az OVAt még meg sem néztem... valahogy nem tetszett annyira... a sorozatok jobbak voltak. Fõleg a két évad eleje, meg a második évad vége 😄 Karasuba <#eljen>

@

Lelouch
Uh tényleg, az SnO: Fortéban van fénycenzúra, akkor annál inkább várd meg míg kijön végig BD-n.
Lelouch
Az új To Love-ru mangában már több is van, mint egyszerû pantsu és mellvillantások... XD Így abból már nem hiszem hogy mernek majd csinálni animét... 😄

Tomoki-t én már sajnáltam a Fortéban... XD
armageddon666
Sora no Otoshimono: Forte -> DVD? Bluray?
DtB folytatás... hmmm

Beast, ha lenne elképzelésem, hogy milyesmit nézzek, akkor nem lenne gond találni egyet 😄 Ecchi hadakozással nincs gond, egyszerûen elsõ részbe belenéztem kb. fél perc elejéig (pár másodperces kis jelenetek), és nem jött be... Mármint nem az, hogy nem vonzott, mert ilyen gyakran elõfordul, sokkal inkább valahogy taszított az egész.

@

Lelouch
Kaiji, Sora no Otoshimono: Forte, Darker than Black: Ryuusei no Gemini
BEAST
Kicsit szûkíthetnéd a keresési paramétereket. A "valami anime" sokminden lehet és ha az Omamori Himari nem tetszett akkor az ecchi hadakozás gondolom kiesik. 😊

LasDen
jah...akkor jóvan 😄

armageddon666
"Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo, kimikiss pure rouge, Mahoraba, Le Chevalier D'Eon"

Azt hittem elõször, hogy ez EGY cím...

de úgy gondoltam más ember mondjon még tippeket 😄 aztán akkor feldolgozom a kapott inputot, és eldöntöm, hogy nézek valami tök mást ^^ de mindenképp függeni fog az ajánlott sorozatoktól 😄

@

LasDen
Kamisama...jó volt...Isten a családjával a földön él, hogy a fia megismerje az embereket.....és akkor sok hülyeséget csinálnak 😄
A freedom egészen más mint az akira...egyedül a karakterek és a gépek hasonlóak...de nem is annyira sötét....egyszerûbb de nagyon jó...😄

akkor még...Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo, kimikiss pure rouge, Mahoraba, Le Chevalier D'Eon

armageddon666
Ladies Butlers... áh
Kamisama Kazoku. Hmm nem is hallottam még róla. Bõvebb infó? 😊
Freedom. Ez ilyen Akira jellebû?
Elemental Gelade. Talán ez...
Sora no Manimani... aranyos hangzású cím 😄DD

Más? 😊

@

LasDen
Elemental Gelade, Kamisama Kazoku, Ladies vs Butlers, Freedom, Sora no manimani...😄

armageddon666
Na még holnap egy pótvizsga, és vége! 😊)

Mondjatok valami animét, mit nézzek?

Letöltöttem ezt az Omamori Himarit, de ... meh... valahogy még sincs kedvem hozzá. Ránéztem, és ... nem jön be.

@

Máté94
Egyébként azért emléketet Onizakára talán, mert 1995 a mangája, és az animén is látszik, hogy régebbi rajzolást alkalmaz.
BEAST
Végeztem a Motto To Love Ru-val. Tetszett, bár nagyon lassan haladtam vele. Többek közt köszönhetõ ez az embertelen sok pantsu meg a mellvillantásnak és egy halom hihetetlen édes aranyos szereplõnek. (a jóból is megárt a sok.)

A következõ a Sora no Otoshimono Forte lesz majd valamikor, bár már az elõzményben sem bírtam a srácot, de majd kiderül. 😊

Zomil
AA kiadta az elsö leve-e részt...nem rossz eddig tetszik 😊

Győri Devi
várjuk a hangarii-pan #1-t XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
nem lehet nehezebb mint megnézni egy 70 részes animét...😄

Zomil
mintha az olyan nehéz lenne 😄

LasDen
még néhány rész yukitate-ból és profin fogok kenyeret sütni....😄