Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem fostos az attól még hogy te 50000p-ben is tudnád nézni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Egek, Nagato...

(Igen, még csak most nézem a Haruhi movie-t. 😄)
berlinboy6329
BÍrom,h Gosickbõl mindig a fostos 480p jön ki hamarabb,aztán lehet várni napokat a 720P-re jó csapattól.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
majd holnap megnézem 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
nah Gosick jó volt...😄 aszittem Kujo is az a tipikus megvédem, de egy nagy lófasz vagyok lesz, erre egy igazi tökös srác...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Nézte valaki ma a Lovely Complex-et?
Sírva röhögtem 😄

Ébresztõ, Csipke Józsika! <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Inkább a másik topikkal törõdj! <#idiota>

LasDen
inkább a képpel törõdj a másik topikban 😄

RelakS
Dehát ez nem Lucy, hanem Nyuu 😛 😄 <#idiota>

LasDen
IS elmegy...Fractale viszont fasza....😄

Máté94
Nem. 😊
Egy logout.hu-s cikkben volt benne, mint sample anyag tesztelni, hogy mûködik e az a lejátszási mód, ha HD méretû videókat nézünk. Azt hiszem arról szólt, hogy a CPU helyett a VGA nyomja a videókat.
Gurren
mert az volt leginkább agyonhájpolva? <#gonosz1>

Máté94
Nem igazán. Inkább nem mutatták ahogyvalakinkkifordítjákabelét...
Egyébként én Suzumiya-val kezdtem. És azt is tudom, hogy miért. 😊
Seth
Volt látható cenzúra benne? Gondolok itt a plazmakitörésekre,denevérekre,egyebekre 😊

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
kíváncsi vagyok hogy bd verzióban mennyivel van több vér meg egyebek mert a tvs verzió sem szenvedett a hiányában

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Hoppá! CoalG berendelte a Shiki-t.
Átfutottam az ismertetõt, és bizsergeti az agyalapomat a sztori. Bevárom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Voltron, 1989, videókorszak XD

PSN ID.: Beegabor

LasDen
2009 novemberében animaxon ment Soul Eater....az indított el az úton...😄

BEAST
Ninja Scroll volt az elsõ animem, bár már nem rémlik utána mikkel folytattam. Talán a Slayers-t kezdtem el nézni amit az egyik osztálytársam õrizgetett cdken. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Malakai
Német csatornán Macrosst néztem sokat kiskölökként.

Késõbb három movie volt, ami megfordult nálam és már direkte animeként szereztem be, Akira, Ninja Scroll és Ghost in the Shell.
Úgy rémlik, hogy a Ninja Scroll volt az elsõ, de gyors egymásutánban meglettek még a net nélküli (és anime csatorna nélküli) korszakban. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
en meg anno az A+ kereten belul kezdtem el az anime nezest. vagy ha nagyon a gyokerekhez kell asni akkor dragon ball.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Gurren
én a Hellsing-gel kezdtem, hiba volt.

Auren
Én is Elfennel kezdtem, örök kedvenc <#nyes>

I am the bone of my Sword.

IMYke2.0.0.0
Bizony - belenyúltam a jóba, mikor vele kezdtem el az animék nézését 😊
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeventeV
nagyon szereted az elfen liedet.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nekem is Windows 7 van az otthonin, de eszem ágában sincs váltakozó képeket, netán *.dream-et háttérként használni - Lucy mosolyogjon csak rám 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem meg ettõl, 1920*1080-ban:

Uploaded with ImageShack.us

PetruZ
De érted: mágikus láncfûrész és magical girl kosztüm! Ez csak jó lehet! 😄 (Kár, hogy a második részben nem kerül elõ, de ott is vannak egyéb f*szságok. 😊 )
Zomil
Megnéztem a zombie elsö részét...neeeeeeee.....elöször mondom, ez dokuro-chan...aztán nézem tovább...átváltozik masou shoujo-vá a gyerek....akkor azt mondom fujj....tovább nézem...atyaég ez betegebb a dokuro-chan-nál 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
hátha rajtam múlt volna én se váltok...csak a gép összeszerelésébe ez is benne volt....akkor meg már mér ne 😄

Zomil
ugy könnyü 😄
listaságom miatt nincs kedvem w7-re váltani 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
mióta win 7 van szerencsére már nem kell 1 képet beállítani...200+ kép váltogatja egymást...😄

Zomil
szééép 😊
de nincs szivem megválni a Saber-es hátteremtöl 😄

LasDen

Zomil
áh igy már értem 😊

Lelouch
efti
akkor nem vagyok ezzel igy egyedul

WWFSMD?

Zomil
??

Ruley
Disappearance of Suzumiya Haruhi.

Most esett le.

Az elsõ évad OP-jából volt ismerõs:

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Győri Devi
jah errõl olvastam én is sztem majd flashbackekben lesz az elõzmény

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
Hourou Musuko... A manga egyaltalan nem innen indult es sokkal kovethetobb. Viszont a megrajzolasa tovabbra is nagyon bejon

WWFSMD?

Ruley
Regény spoilerek alapján úgy tudom hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellékszálként lesznek rosszfiúk akik meg akarják szerezni az IS terveit, (nem tudom hogy mennyire lesz harc a dologból), de fõképp a háremgyûjtésrõl fog szólni, viszont a többi lány között lesznek érdekesebbek.

Malakai
Infinite Stratos: Reménykedek, hogy a köv 1-2 részben kitör egy háború és nem csak az iskolai háremgyûjtésrõl fog szólni. 😛
És a coldopen által sugallott harc nem az utolsó részben lesz, addig meg csak tötymörögnek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Hmmm... így az is letölti aki egyébként normálisan nézte volna 😄DD Anime maradjon meg Japánban... addig is ingyen van máshol :\ Ha kiterjeszkednek külföldre õk is kapzsik lesznek, és... áh... maradjanak csak ott 😊 Jó a fansub.

@

Ruley
Remek, eddig úgyis csak öt Haruhi játék létezik, és egyik jelentéktelenebb mint a másik.

efti
Ha novelni szeretnek az exportot, miert nem teszik elerhetove a termekeiket? Akermekkora fan is lehetnek, a legtobb animet ha akarnam se tudnam megvenni, mert ****nak megprobalni eladni az europai piacra, sot gyakran meg az amerikaira is. Mi a raknak bosszantja oket akkor ha azok akiknek nem akarjak eladni, nem is veszik meg?

WWFSMD?

LasDen
nem hinném, hogy azt dolgozza fel....szerintem inkább kapcsolatban van vele.....

Zomil
Nah elugrottam ps3-at venni 😄DD

Amugy a wandering adventure azt jelenti gondolom, h kalandjáték és ahogy elnézem haruhi eltünését dolgozza fel, szoval szerencsére sokrol nem maradunk le 😊

LasDen
érdekes húzás, de kb a 0-val egyenlõ...😄

de ez a komment tetszett...😄 “They just need to insert more ads into them. Like a protagonist with a Pizza Hut tattoo on his arm – then the extra distribution would be welcomed.”

LasDen
" Suzumiya Haruhi no Tsuisō (The Reminiscences of Haruhi Suzumiya), the "wandering adventure" game that will ship in Japan for the PlayStation 3 and PSP gaming consoles on March 24... the limited-edition Nagato Yuki no Otoshimono Boxes will include video extras....The video extras will include a computer-animated recreation of the television anime's famous "God knows…" live concert scene at the school festival. The video extras will also feature interviews with the main cast and others."

ide lõjj....