Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Attól még az FMP-ben se kisebb a jelentõsége a mecháknak szvsz.
Zomil
Vagy itt van most az IS, mecha...vagyis van benne...de leginkább hárem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
elég fajsúlyosak a harcok...mikor többé mikor kevésbé....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Gundam vs FMP?
FMP-ben a mecha csak egy fegyver.
Gundamban egy életforma 😄DD

@

Lelouch
Nem nagyon értem a kérdést... Egy mecha anime mennyire lehet mechás, vagy nem mechás? 😄
IMYke2.0.0.0
"Broken Blade" beszerzésre csábít - már amennyi eddig megjelent - szerintetek, tetszene nekem? Mennyire "mechás" a cucc?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
SoreDemo 4 Bluray rész megvan, most elkezdtem, és szörnyedve hallom viszont Maka hangját ~.~

@

Zomil
Még szivesen néztem volna egy darabig 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert ugyebár a föld még egyáltalán nincs lerendezve még indithatnak másik támadást.

Nemtudom van-e még anyag a további részekhez(light novel vagy anime-böl csinálták), de elnéznék még egy 3. évadot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Vandread-el végeztem, nagyon jo volt 😊
Kellemes pihentetö anime. Sokat nem tudok hozzáfüzni, sztem érdemes megnézni. Egy 9/10-et kap tölem, mert igazábol rosszat nem tudok mondani rá, azon kivül, h a cgi picit csunyácska, de ez leginkább azért van mert 2000-es anime.

LasDen
tegnap meló közben csináltam a cuccost és egyszer csak bekattant egy név...Tsu Terakado...egész melóban azon gondolkodtam, hogy hol a francba hallottam ezt a nevet....nem jöttem rá, úgyhogy gondoltam otthon majd megnézem....mire haza értem elfelejtettem....máma megint eszembejutott a melóban...csak gondolkodtam, de nem akart bejönni....mondogattam magamba, hogy tsu-tsu....erre egyszer csak bekattant, hogy Otsu a gintamaból...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
<#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én azért néztem meg mert hasonlót vártam, de eléggé semmilyen lett...

LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

efti
befejeztem a Iriya no Sora, UFO no Natsu-t. Meglehetosen Saikano utanerzese volt, de kozel sem olyan jol eloadva

WWFSMD?

PetruZ
#41559, spoiler rész
LeventeV
ez mibol van?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Nem hallgattam meg - azért igyekszem kerülni a spoiler-gyanús dolgokat 😊

PetruZ
És a 8. részben a helyzet csak fokozódik. 😊
Zomil
Zombie 07.: hát ez nagyon beteg xD
mostmár felesége is van... 😄
gyilkos télapo...
perverz szemüveg...áááh: D
nemtudok hozzáfüzni semmit 😄

Zomil
#41552-ben válaszoltam 😊

Zomil
lehet, h vki nem akarja tudni, h van ilyen rész is 😛

Amugy nagyon jopofa sorozat, nekem tetszik 😊
Már a téma önmagában is vicces, h férfiak és nök külön 😊

LasDen
B, õ azt csak a buszon tudta meg...😄 az A-ra már több lehetõséget látok....

efti
nekem a color rangerses arc jobban tetszett. Ami meg a spoilert illeti:

az a papir vagy A) hosszu haju idegen muve, hogy kiabranditsa a kiralynot, 😎 lanykent foglalt a srac szobat, elvegre a buszon is szo volt rola, hogy a szuloknek azt mondtak baratnovel megy karacsonyozni

WWFSMD?

Seth
Mennyi lehet Mekiben egy bigmack? 600? Az meg ott kb 4 db. Jó az

PSN ID.: Beegabor

PetruZ
Hát igen, a termékelhelyezések, Mask*Donald, meg Niku táska, meg ilyesmik... 😄

A Kore-wa Zombie desu-ka 08-ból van a kép. 😊

LasDen
ki kér egy kis super gigaburgert?? 😄

Lelouch

<#vigyor>
Zomil
Vandread:
Ez a karácsonyi rész nagyon jo volt 😊))

LasDen
asse tom mirõõl van má szó...úgyhogy tök mindegy...😄

armageddon666
Egyébként ha már Macross zene...

Hallgassátok meg az eredeti Do you remember love? számot 😊 a filmet még nem láttam...
Illetve
Nyan Nyan Special Service Medley (Tokumori)
Ez is jó 😊
Az utolsó csata alatt menõ kb. 10 perces medleynek egy kicsit módosított változata. Állítólag kicsit jobbak az átfedések, meg a minõség, én a rendeset nem szoktam hallgatni, szóval nem tudom 😄

@

Zomil
Általában én is el szoktam olvasni öket 😄

Zomil
Hát eleve a csokolozás is már...hamár attol félt, h vére megfertözi, akko attol nemfélt, h csok közben megfertözi? sztem...meg ott van a 22. rész 14. perce mikor távolodik a kamera...

armageddon666
Nem tudom milyen hentai-verziót néztél, de nekem ilyen nem rémlik <#idiota>

mondj részcímet

@

Lelouch
Látom nem félsz a spoilerektõl... 😄
Zomil
Erre nem válaszol senki? 😊

Zomil
Ennél a 2 sornál mindig megborzongok annyira jo 😄
Ez van...engem megvett a sorozat a zenéivel 😄

RelakS
nna, az ott egy súlyos tökönrúgással ért fel nekem 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Én rengeteget hallgattam animén kívül 😄
mind a három verziót 😊

@

LasDen
huhúúú....durvábbnál durvább spoilerek a tagekben....😄

armageddon666
Mondjuk az speciel nem maradt meg ennyire, de rémlik valami 😊 olyasmi.

@

Lelouch
Nekem már a végefelé szinte bántotta a fülem. Ez van. :S 😄
RelakS
Mint a Chobits-ban mikor elõször meghallod a Ningyo Hime számot a végén? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
De mindenesetre Susume Frontier! Tobe Frontier!
Anno mintha aláírásnál láttam volna valakinél... (lehet én voltam 😄 egy darabig biztos)

@

LasDen
omg level e....elég komolyan indult aztán a végére odatett...😄
ezt a csaj dolgot nem értem...ha az akkor meg mit akar tõlük...mármint...nem értem...😄 mondjuk azt hittem azt hozzák ki hogy idegen bár azt abból a papírból nem tudják megmondani...de szerintem így van...😄

armageddon666
Nem mond semmit, viszont
Egy elég korán megismert dalnak a "felturbózott", egyszer a kulcspillanatban használt változata... szerintem ezt animén kívül megismerni "bûn". Nagyon ütött mikor elõször meghallottam.

Másrészt, még mielõtt használják kiderül, hogy Aimo a "fegyver", szóval mikor elkezdõdik ez a változat, már tudni fogja az ember, hogy "jah, Aimo remix" 😊 Szal szerintem igenis spoiler, mégha nem is az általános értelemben vett.

És ugye Imyke érzékeny minden apró spoiler-jellegû dologra, erre talán pont nem, erre én vagyok az 😊 nem csak egy történés, egy cselekmény lehet spoiler, lehet az egy kép is, egy zene is... 😊

@

Zomil
Nekem tulságosan tetszik, h megunjam, ma kb. egész nap ezt hallgattam 😄
Majd kb. 1hét mulva ráunok 😄
Amugy meg nem mondanám tulhasználtnak, mivel ez volt a varja elleni fegyver 😄
Ez olyan, mintha a lövöldözés lenne tulhasználva, sztem 😊

Lelouch
Én a végére már nagyon meguntam az aimo-t, túl volt használva.
Lelouch
Jaj, ne már. 😄 Ez így önmagában nem mond semmit.
Ruley
Ezt én sem egészen értem,

az nyilvánvaló hogy a történet nem fog 14 éven keresztül menni, az meg fura lenne ha csak úgy véget érne a történet 2-3 év múlva azzal a jóslattal a fejük felett, hogy egy évtizeden belül majd elválnak és külön meghalnak. Még csak tisztességes tragikus befejezés se lenne.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X