Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Jesszusom Máté mit ajánlottál te nekem, ez a Fight Ippatsu! Juuden-chan!! nagyon beteg... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Egy valamit kihagytam...Natsuru gyereket simán átvette az elsö helyet Ichika elöl a hülyék listáján... :S
Jah és Shizuku volt benne a legjobb 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah végeztem, azon kivül, h a 12. rész egy értelmetlen marhaság volt, sztem nem volt rossz az anime(leszámitva az örömodát...). Az ending jopofa 😊
Végül egész szorakoztato volt szerencsére, csak hát a történet szál mintha nem is lett volna... 😄
Most, hogy láttam kifejthetitek, h miért volt gáz a sorozat... 😊

Zomil
Neeeeeee....most esett a szemembe legalább 5pontot a Kämpfer...komolyan...izgalmas jelenet és benyomják az Örömodát???? EZ most komoly?...omg...

Gyõri Devi
Kimi ni Todoke live action... hát nemtudom hogy belemerjek-e nézni 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
húú bakuman jó volt....izgalmas volt a vége...még jó hogy nem nyújtották el ezt az egészet, hanem gyorsan lezavarták, de persze hagytak kérdést a köv részre....ahogy elnézem a következõ részben fog kiderülni a lényeg és a 25. meg már csak ráadás lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
KamiNomi 8. részében jó volt ez a Baccano-feeling. 😄 A mangában mondjuk nem pont így történtek a dolgok a végén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a háztartástan teremben Keima a teljesen letört Elsie elõtt eszi meg a tortát hogy felvidítsa, meg elnézést kér a gorombáskodásért. Valamint kihagyták a magazin utolsó utasítását. >.<
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/20/twgok.jpg
IMYke2.0.0.0
Én láttam az összeset! Imádtam az egészet!!!
A pont ne tévesszen meg - az utolsó könyv rontott rajta kicsit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
jah az jo volt 😊

Igazábol LN-ben lenne jo olvasni az egészet, sajnos az anime nem a legjobban adja vissza 😊

Lelouch
A rémes személyiségén az se változtatna semmit.

Amúgy lehet hogy ez el fog keseríteni, de
ahogy utánaolvastam az LN-nek, Kuroko egy esetleges Index S3-ban már (szinte) semennyit se fog szerepelni. De viszont majd lesz egy új lánykarakter, akit sokan Kurokohoz hasonlítanak, csak õ majd Toumára fog nyomulni... XD

Amúgy megnéztem a Tree Diagram Remnant Arc-ot, hát érezhetõ volt rajta a sietség... Lehet érdemes lenne LN-ben is elolvasni, az úgyis sokkal részletesebb. Egyébként nem estem hanyatt most se, de a végén
Accelerator ütõs volt... 😄
Zomil
tény, h ezt a sorozatot nem Index teszi jová 😊
igazábol, sztem jobb lenne, ha index jobban kihasználná az "erejét", pontosabban a könyveket amik a fejében vannak...
mint mikor az apácák ellen harcoltak...nah ott legalább hasznos volt... 😄

De szerencsére vannak böven nagyszerü karakterek akik feledtetik ezt a problémát(Misaka, Accelerator, Kuroko) 😊

Lelouch
Egyébként is nagyon irritáló tud lenni Index... Nélküle sokkal jobb lenne az egész... 😄
Zomil
... 😄

Lelouch
Az Indexben abbahagyhatnák már ezt az állandó fejrágcsálást.<#falbav>
Lelouch
Szerintem viszont 2009 egyik legjobbja volt. Nálam csak az FMA: Brotherhood verte.
Ruley
A Bakemonogatari szerintem egy közepes anime, arra viszont emlékszem hogy az kb. egyetlen aminek minden egyes epizód végén meghallgattam az ED-t. Gyönyörû az a szám.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

armageddon666
csak mûértõknek <#idiota>

@

Zomil
Bakemonogatari?

Én eddig csak jokat hallottam rola 😄
Meg azt, h egy nagy katyvasz az eleje 😄

A harry potter-es meg vicces... 😄

Máté94
Na, én erre vevõ lennék. 😄
LeventeV
<#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
én is

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
az egy dolog...😄 de már cak arra emlékszem, hogy a fasságokat az elején nem lehetet elolvasni megállítás nélkül...annak is sok értelme volt....

Seth
de te legalább végig bírtad nézni 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
szarok én rá...véleményem az enyim, nem kell osztani....😄

Máté94
Meg leszel kövezve. D:
LasDen
ez is eléggé hulladék volt, de végig tudtam nézni..

Lelouch
armageddon666
Elírtad Arararagi nevét...

@

Lelouch
Készítettem két Bakemonogatari bannert...
Araragi
Shinobu
Gyõri Devi
nagyon örülnék ha lenne több hasonló kaliberû anime

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

LasDen
meg hülye...😄

Máté94
Mert mazochista vagyok. <#idiota>
Azért Yuuhi aranyos volt. :3
LeventeV
tõlem is 10et fog kapni. komoly és ütõs anime, tetszik <#eljen>

LasDen
miért?

Máté94
Amit PTW-be rakok azt kutya kötelességem végignézni. :S
LasDen
ezt nem értem...ha valami szar, akkor mért kell végignézni??? ez olyan mazochista dolog...de ti tudjátok...én biztos nem fogok sorozattal szenvedni....😄

Máté94
Eleve, ha valamit elkezdek, azt befejezem.
Kettõ, ennek tetszett az OP-ja, így ez a mentségem amiért végignéztem. 😄
Zomil
Ne csodálkozz... 😄
Vmeik sorozatot át akarta rakni a megnézettek listára 4rész után, mert nem tetszett neki... 😄

LasDen
hogy lehet valamit az op miatt nézni??? 😄

Máté94
Akane-iro ni Somaru Saka: ugyanúgy le van rontva, mint a Kämpfer. 😊
Az OP miatt néztem végig, mert az jó volt.
Zomil
yay 😊

LasDen
The YTV and NTV stations list a rerun of Beelzebub at 7:00 a.m. on Sunday, March 20.

The Dragon Crisis episode 10 will air on March 21 on YTV, followed immediately by episode 11. KIDS STATION, Tokyo MX, and Chibi TV will run the 10th episode on March 20.

The Infinite Stratos series was preempted on TBS and CBC this past Thursday at late night (effectively early Friday morning).

Kimi ni Todoke 2 Episode 10 "Koko kara" was replaced on March 15 by the "episode 0" special that first ran on January 4. However, the new episode is slated to air next week. The 2nd DVD of the anime has been delayed from April 6 to April 20.

The television anime Yumekui Merry was preempted this past week on the four channels (TBS, MBS, CBC, BS-TBS) that run it. However, it is returning on Saturday at 25:58 (effectively Sunday at 1:58 a.m.) on MBS.

És ma már volt Bakuman is...

Máté94
Nekem tetszett. 😊
Gyõri Devi
10/10

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Szerintem jó volt... 😄
LasDen
az elsõ részt láttam...meg a másodikat is...aztán kuka....

Lelouch
Az összecsapottság nem újdonság ennél a sorozatnál szvsz... :] Ja még azt megjegyzem, hogy a CGI-t se kellene erõltetni... XD
LeventeV
elkezdtem az Aoi Bungaku Series-t. elsõ történet nem kicsit ütött. közületek ki látta?

Zomil
igazábol az egész rész elég összecsapottnak tünt nekem 😊