72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tudom mi az az ntr. Csak nem voltam biztos mire gondol :D
És elég járatos vagoyk a témában...
-
Ez volna az a jelenség? Netorare (寝取られ, most commonly abbreviated as NTR)
"Netorare (寝取られ, most commonly abbreviated as NTR) is a notoriously controversial genre of hentai featuring cuckoldry (an act of adultery). As a fetish, NTR hentai are designed to provoke jealousy in the audience by proxy by having a character indulge in sexual activity with someone other than the protagonist. This has given NTR a highly infamous reputation amongst hentai fans, who frequently express their displeasure over the genre.
Origin
Netora as a Japanese term for cuckoldry literally translates to "taken away by sleeping with." In typical NTR stories, a heroine will be introduced as having a significant other, be it a husband, a boyfriend, or even just a close friend; who is introduced as the male protagonist. The story will then show the aforementioned heroine being intimate with another man, thus provoking jealousy in the audience by proxy. The nature of these affairs vary per story, as will the outcome."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.27. 11:35:13 -
hmm... NTR? -
Tegnap sikerült padlóznom magam egy mangával. Pedig ismertem is a mangát és csak azért mentem rá, mert épp elém került....
Annyira jó ez a 3 betűs műfaj, minden fronton működik, mindig, igaz lehet a hányinger rád jön utána vagy kattogsz rajta még pár órát, de ez is a műfaj sajátossága.
Nagyon dühös vagyok, mert tegnap óta ezen kattogok és nem értem az okát..
-
Meg kell adnom érte a 10 pontot.
-
És a 10... a Yuri on Ice. :-D -
I mean, 10-ből 9 animében van bőven anyag, hogy megtaláld az izgalom tárgyát... :D -
Országos haverom mondta annak idején, lassan 15 éve: ha férfiként még nem v*rt*d ki egy japán animére, akkor nem is vagy férfi...
Én teszem hozzá:
- nem használta a hentai fogalmat
- nem szorította kategóriák közé az izgalom tárgyát :)))
-
én nem vagyok romlott... ¯\_(ツ)_/¯ -
Különösen az elején esett meg velem, amikor még lövésem sem volt hozzá, hogy ez az egész most milyen műfaj az anime iparon belül, és rászabadultam néhány populáris anime-forrásra, meg a usteam-re :) -
Engem meg te rontottál meg, szóval nem tudom, ez mit jelent a te romlottságod nézve... :-D
#70638: Jah, hogy a DJ = Doujinshi nem volt meg! :-D Részvétem, az ember csak keresne valamit, és elé ugrik valami teljesen más. :-(
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.26. 21:01:40 -
Sajnos (?), nem kellett hozzá kugli --- az Yuri on the Ice-hoz kellett, hogy az vajh' mi is ---, mert már futottam bele DOUJINSHI***-be az anime-keresések során :)
//szerk.: *** legalábbis nekem az ugrott be először
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.26. 21:00:20 -
mert nem mindenki olyan romlott, mint te. .D -
Láthatod #70635-ből, hogy jól gondoltam, hogy a DJ-k jelentését kuglizta ki! :-D -
Ja, hogy az asszonykának... :) -
te is má csak mindig a rosszra gondolsz? Há ki tanította ezt neked? -
Dont lewd the Asuna? :-D -
Nem hinném, hogy Bálint annyira perverz volna... :)
//Nekem is a kugli segített, hogy most voltaképp miről is volt szó :) -
Asszonykának egy jó kis Yuri on the ice mondjuk? :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.26. 20:47:29 -
DJ-t csak nem olvasgat / nézeget még, ha egyszer az alapanyagokat sem rágta át, szerezte be :)
Asszonykájának is biztosan van/lesz hobbija :) -
Csak asszonykája meg ne tudja. :-D
Főleg, majd ha rátalál a végtelen mennyiségű DJ-re... amik persze kb kivétel nélkül angolul is olvashatók. :-D -
Arra gondolok, hogy Bálint ráharapott a SAO-ra és mindent akar belőle - nem csak a (fő?)csajt. -
az ember elvész, a rajongás örök... -
Ezt nem értem, a rajongás elmúlik idővel, vagy mire gondolsz? -
Az is halad 2 könyv / év sebességgel. :-o
A side storykat is megtalálhatod mindenki kedvenc fekete LN-lelőhelyén... És a többi is meglesz idővel. :-)
Közben majd még találsz másokat. :-D
Én DanMachi-t és Haraku Maou-sama!-t várom évről évre. Szomorú a japánul nem tudók sorsa. :-( -
De nekem ez is bejön:
Szerencsére ez még csak most jelent meg angolban, így a limitált gyűjtői változat is elérhető még, nem úgy, mint a SAO esetében (Németben, Franciában még elérhetőek, de, ha már nem lehet eredeti Japán, akkor legyen Angol). Magyar úgysem lesz soha.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.26. 20:35:41 -
"A többinek nem sok köze van Kirito&háremje kalandjaihoz. :-o"
vs.
"Persze! Végre valami, amiért ismét tudok rajongani."
-
3 könyv / év, mint a többi LN esetében? Jövő év végére meg is lesz a fősztori, szóval nem értem, mi a probléma. :-o A többinek nem sok köze van Kirito&háremje kalandjaihoz. :-o -
Amilyen tempóval haladnak, 2030-ra meg is lesz minden...
-
Decemberben már az Alicization is meglesz angolul teljesen, onnan meg már nincs sok... -
Háááát... :)))
A novelek ugye japánul vannak kiadva...
//szerk.: mert --- gondolom tudod ---, a teljességhez ugyanis a novelek is hozzátartoznak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.26. 20:16:57 -
Persze! Végre valami, amiért ismét tudok rajongani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.26. 20:10:23 -
Biztos, hogy naprakész akarsz lenni ebből az egészből***? :)
//*** = csak az anime alapján? -
Holy moly.
Ilyenkor sajnálom, hogy Japán másik kontinens (mocsok drága ide a szállítás + áfa + vám).
DVD+Bluray gyűjtői kollekció (művészi kártyákkal + artbookokkal). A lemezek sem régiózárasak, szóval EU-ban is lejátszhatóak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.26. 20:08:18 -
Augusztus 4. és 18. között megrendezésre kerül a Sword Art Online Ex-Chronicle esemény (10 éves a SAO).
Még az Adminisztrátor is ott lesz és ruhában:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.25. 14:24:34 -
"Back in my days", arcoknak a fiúkat hívtuk, bocsi, én hibám volt. :-) -
Nem kizáró ok, hogy A suna-rajongó legyen...
-
Ez egy csajszinak a verdája.
-
Szerintem a férfiak nagy százaléka A suna-rajongók közé tartozik. :-P -
Ez a Nissan-os arc is nagy Asuna rajongó lehet: