Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként Sennoza a 6. részben úgymond "eltûnt"?
Jakuza001
GTO befejezve, de vegere kifulladt, mondjuk igy is a jobb kategoriaba kerult nalam, de azert lattam mar jobbakat is.

IMYke2.0.0.0
Hát igen - kétélû a "direkt nem követjük a világot, de használjuk a kifejezéseinek, szokásainak egy részét" dolog. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
köszönöm enélkül a video nélkül nem lett volna teljes a napom... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
hmm...

“I don’t want to be told my culture is backwards by a bunch of people who are busy pirating it.”

Ez meg ultraLOL 😄
“I don’t want to be told this stuff by people who insist on using Fahrenheit, yards, pounds or whatever other Galapagos standards it is they use.”

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Az Index után már én se lepõdök meg az idõsebb lolikon, arra gondoltam hogy legalább itt is van mindkét végletbõl egy-egy képviselõ... 😄
LasDen
azon annyira már nem lepõdtem meg....ahhoz már hozzá vagyok szokva, hogy vannak ilyen 1000 éves lolik....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Én is így voltam vele, Nike meg a másik véglet... 😄
LasDen
nem...a csaj 12 éves a történet szerint....😄

IMYke2.0.0.0
Fordítási hiba, esetleg?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jáj, mi folyik itt Gyöngyösön?!

LasDen
nem kicsit néztem mikor mondta, hogy 12.....

Lelouch
armageddon666

@

IMYke2.0.0.0
<#zavart2>

armageddon666
Eh,. <#zavart2>

@

IMYke2.0.0.0
Eh, te tudod. <#zavart2>

Lelouch
Eh, inkább hagyjuk.<#zavart2>
IMYke2.0.0.0
Miért olyan nagy szám ez?

A valóságban is láttam már 12 évest aki sokkal fejlettebb volt a koránál, és nem egy 2x évesnél is.

Lelouch
Nem csak a melle, de így a képrõl a magasságbeli különbség nem igazán jön át.
Máté94
12 évesnek nagyobb a melle, mint a 25 évesnek? 😄
Ha véget ér, majd megnézem.
Győri Devi
nem látom a problémát... pedobear approves

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch

Ilyenbõl jöhetne egy Stiyl kontra Komoe-sensei összehasonlítás is... 😄
armageddon666
A spoilert van egy olyan érzésem rossz helyre tetted...
Csak azért nem vagyok morcos, mert ennyit a previewból meg opening/endingbõl sejteni lehetett.

@

LasDen
nem bírtam ki, megnéztem gintama.....de ejha volt ám...gintoki végén micsinált te jó ég....ilyennek se lehetett látni az eddigi részekben, elõbújt shiroyasha....
de valahogy nehezemre esik elhinni, hogy otose meghalt...az ilyen sorozatokra nem jellemzõ pozitív szereplõ halála....

Lelouch
Már jön a 8. is.
Lelouch
Tény, nem a legjobb anime, de én biztos nézni fogom, meg volt a maga szórakoztató oldala... 😄 Értelmesebb dolognak meg ott lesz pl. most nyáron a Nura 2. évad.
Zomil
én azért várom...nekem tetszett... 😄
és gondolom nem véleltenül jutott el 7LN kiadásig 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Engem annyira nem érdekel, egyszeri poénnak jó volt hogy most már ilyet is láttam, de egyébként a szereplõk jellegtelenek, cselekménye nincs aminek kíváncsi lehetnék a folytatására, szóval felõlem akár valami értelmesebbre is is fordíthatná az energiáját a DEEN.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
2 jó hír egybõl ébredés után....juppíí...😄
zombiet nem vártam hogy kap 2. évadot...
viszont a gundamra nagyon kíváncsi vagyok....pont éjjel kezdtem el az unicornt...😄

Lelouch
Kore wa Zombie Desu ka? Gets 2nd Anime Season

Na erre se kellett sokat várni. 😄
Lelouch
A múltkor felmerült, hogy vajon mikor lesz új Gundam sorozat. Nos úgy tûnik, már nem is kell olyan sokat várni rá... 😄
"According to Bandai, a new Gundam series will be announced at a press conference to be held on June 13th at 1:30pm JST."
IMYke2.0.0.0
Számomra tanulságos olvasmány volt: “Why Do Japanese Use Circle = Correct & Tick = Incorrect?”

A két utolsó a legjobb - egyik azért, mert az egyetlen értelmes, a másik meg azért, mert humoros:

“Foreigners are always trying to push their culture on others. Japan hasn’t done that since the war.”

“I first became aware of this difference when I took a simple overseas training test. At first I was like ‘yay, I got them all right!’…”

LasDen
jah nem volt rossz...
valószínû soha...max shiemi elõtt...de persze az is tipikus véletlen lenne...😄

már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy izumo szemöldöke honnan ismerõs, de most a rész elején beugrott, hogy Muginak is ilyen van keionba...😄

Zomil
Nah Ao no Exorcist megint jo volt...kellemes sorozat 😊
Mondjuk kiváncsi vagyok mikor fogja már a többiek elött kihuzni a kardját... 😄

LasDen
újfent bezsebelem az elismerést.....😄

efti
3 vs 0 szavazat alapjan Ao no exorcist dobva, a world god only knows lemaradasom meg valamikor a heten behozom

edit: akarki is csinalta az alvos K-on! bannert, nagyon jo lett 😊

WWFSMD?

Lelouch
Szerintem viszont teljesen rendben volt a rész, még csodálkoztam is magamon, hogy most nem nagyon tudnék belekötni semmibe... 😄 Mondjuk innen muszáj pörgõsebbre fogni, mert 4 részre még maradt 7 fejezet + még valami lezárás féleséget is kellesz rakni a végére.
Amúgy kövi részben az undertaker kiscsaj elég beteg lesz.<#idiota>
Az mondjuk elég túlzás már, hogy mekkora kardot használ, nagyobb mint saját maga... 😄 Ki ez, Guts? XD
LasDen
a jobb félni mint megijedni elvet alkalmaztam 😄

efti
gyanus nekem is (ennyi meg csak nem spoiler 😄 )

WWFSMD?

LasDen
ilyen szervezkedõs volt...😄

Zomil
Deadman 08: elég unalmas rész volt...

LasDen
az elõzetesbõl nekem úgy jött le, hogy köv résztõl ilyen Ko-chan vs Kissuisho dolog lesz...

Lelouch
ざわ...ざわ...
Lelouch
Jah. 😄
Győri Devi
zawa zawa

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
hanasaku iroha 10

Egy darabig nekem is kisse filler erzesem volt az epizodtol, de azt hiszem ennek ellenere sem volt felesleges a resz, ez a bizonytalansag es elfogadas iranti igeny meg alighanem elo fog kerulni a sztori soran

WWFSMD?

LasDen
durva logó...😄 kaiji???

Lelouch
Hogy ne kérdezgesd tovább a feliratokról? 😄 US-fórumon érdekes módon nem tudnak a csapattársak semmit.