Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kamisama dolls....érdekes e lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
tudod...a kivétel a szabály meg amit erõsít...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
nemigaz, mert multkor is megnéztem a The Girl Who Leapt Through Time-ot 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
persze hogy nem, mer movie és te olyantat te nem nézel mer hülle vagy...😄

ore-tachi....kész volt...viszont megin nem értem a dolgokat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig aszittem külön testük van vagy mi...most meg mintha mindenki máshogy látná õket......

ez az egy zavar, hogy ezt a részét nem értem...amúgy kurta jó sorozat...😄

Zomil
télleg jo 😊
bár az anime-t nem ismerem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
ez nagyon jó....

Ruley
Ja, ennek már így van értelme, a Gosick-al is ugyanezt csinálják hogy pont most fejezik be a sorozatot mikor az animét.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
A Kaiji II 8. része nagyon EPIC volt.<#hawaii>
Zomil
Nekem meg a legtöbb szerdán van ami érdekel 😄
illetve akkor adják, de mindig megvárom a magyar feliratot... 😄

efti
vegul en is beoszthatnam es akkor nem telne a hetvege blogirassal, de ugy vissza kene tartanom magam a megjelent es leszedett epizodokkal, amiben meg nem vagyok jo

WWFSMD?

RelakS
vampaia... mivammá?! A kyuuketsuki már nem menõ, vagy mi?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
LN-nek is idén jön valami lezárása, ha minden igaz, valószinüleg azt várták be.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nekem most szerda kivételével minden napra jut anime....úgyhogy nem panaszkodom 😄

efti
azert elegge elb***ott ez az evad, hetvegen van majd minden anime amit nezek, hetkozben meg kb semmi

WWFSMD?

LasDen
gondolom annyira sikeres azé nem volt....bár engem nem nagyon izgat már....a 2. évadot a 2. résznél ejtettem.....

Lelouch
Lelouch
Gondolom a hírekben nem hiába van ott a "Final" szó.
Ruley
Ezt nem értem, a regénysorozat még nem ért véget, a korábbi anime meg sikeres volt, szóval honnan lehet tudni hogy nem lesz több anime?

Seth

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Na õsszel jön a Shana III. Ez lesz az utolsó évad, remélem jobb lesz mint az eddigiek...
LasDen

Szerintem ha Okarin nem lenne TÉNYLEG kattant Mad Scientist, akkor nem csinálná összevissza a hülye kísérleteket a D-mailel, hiszen egyre kiszámíthatatlanabb az okozott változás. A "részidõs harcosról" meg eddig is lehetett sejteni ki az apja.
Amúgy így nézz ki, amikor éppen nem használt TV szervizben dolgozik:
Spoileres kép!

Zomil
Valahogy lemaradt az Aria 8. része, de most gyorsan bepotoltam...ez is nagyon jo rész volt sztem... 😊
és végre szinre lépett a Jeanne d’Arc leszármazott is... 😄

Zomil
nemtom én már az elején olyan 20-25 körülre tippeltem 😊

LasDen
uh...steins gate megin megkevert....én eddig aszittem hogy okarin ilyen 25-30 körül van....erre most kiderült, hogy olyan korú mint én...😄 mondjuk nem gurult most tovább a történet....

LasDen
am én meg pont most akarom elkezdeni a school dayst...na nem az animet (nem vagyok kíváncsi a nice boatra 😄) hanem a visual novelt...az jobban érdekel mint a sorozat...😄

Zomil
jah igy már értem 😊
hm, hát akkor ez is felkerült a nyári listámra, igy ez alapján a pár jelenet alapján nagyon be fog jönni... 😄

Lelouch
Érdekes meglátás, de szerintem nem menti fel a tettei alól az, hogy nem vígjátékban szerepelt... Nálam õ a legalja.
Máté94
Itsuka Tenma no Kuro-Usagi
Én "Egyszer volt, hol nem volt egy Fekete-Nyúl"-nak fordítom 😄D
LasDen
gondoltam, hogy beírom, hogy mik vannak benne, de mivel a végén elmondja a címeket, úgy véltem mindenki megérti....tévedtem....😄
egy oldalnak ilyen promo videója....a 3. anime meg Itsuka Tenma no Kuro-Usagi....ha a címét nem láttad, akkor azt se láttad, hogy 8-án indul 😄

efti
en altalaban inkabb a szerzot szoktam tudni gyulolni mintsem a karaktereit...

WWFSMD?

Zomil
ez mi amugy? 😄
amugy mi a 3. anime?(értelemszerüen a zombie-t meg az sno-t ismerem)

LeventeV
van benne valami.

school days-es kommentre: hát ez is egy megkozelítés <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
Zombie Tenma no Otoshimono...
a vége az tök jó...😄

Ruley
Kb. az egyetlen szereplõ volt a sorozatban akinek volt valami halvány fogalma a monogámia intézményérõl, a lányok voltak akik egymás után vetették rá magukat még akkor is (fõleg akkor!) amikor már tudtak a többi lányról.

Vesd össsze akármelyik hárem fõhõssel, aki folytton ráesik a törülközõben lévõ lányra, aztán már épp elkezd nyúlni a törülközõ alá a keze amikor rájuk nyit a másik lány, aztán megy a vicces kiabálás, a következõ epizódra meg elfelejtik az egészet. Itt is ugyanez lett volna, ha nem mások az univerzum szabályai.

Magának Makoto-nak az egyetlen jellemhibája az volt hogy szarul tudott nemet mondani.

Ruley
Szavazás alapúak ezek a listák.

Egyébként nem, tényleg hallottam már róla, hogy Shirley nem népszerû a rajongótáborban, gondolom fõleg a mecha-kedvelõ nézõk miatt, akik szerint ez a sok csajos rinyálás csak az idõt veszi el a pusztítástól.

Lelouch
"Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték fõszereplõje, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él."

<#wow2>
Ruley
Én Shirley karakterét jobban szerettem, az egyik kedvencem volt a sorozatban, de olyan szempontból Euphemia viselt meg jobban hogy az tényleg nagyon gusztustalan módon kegyetlen volt amit kitaláltak neki.

Egyébként én soha nem azonosultam az ilyen karakter-gyûlölettel, még az ilyen QB féléket is csak simán érdekesnek találom, Haruhit és Kirino-t kimondottan szeretem, Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték fõszereplõje, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él.

LeventeV
a lista készítõje szerintem nem látta a code geass-t.
ez talán valami troll lista és pont azért tette magát az elsõ helyre, vagy nem tudom. <#nemtudom>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Nah ezaz...
Nemtudom, de engem ami vele történt jobban megviselt mint ami Euphemia-val történt...

armageddon666
Hát inkább... elsõ résztõl kezdve 😄 Na jó, talán a másodikig kibírta.

@

armageddon666
Két évad, mindkettõben vele basztak ki a legjobban. Még most is szarul érzem magam mikor felidézem. Két tragikus kulcsmotívum és KURVÁRA nem érdemelte meg. Haljanak meg a Shirley-haterek bazz -.-

@

Lelouch
Suzaku-nak inkább lenne helye a listán... 😄
armageddon666
Listmaker, QB, Saji...

Kallent a CC fanok esetleg.
SHIRLEY??!?!?!!?

@

Zomil
az 1. a legjobb 😄
Kallen és Shirley felsorolásán én is néztem...haruhi, meg acc is leginkább idönként idegesitö, de nem mindig...
de természetesen egy ujabb idiota lista... 😄

Lelouch
Érdekes egy lista, fõleg Kallen és Shirley meglepõ számomra...
LasDen
megin egy hülye lista (én meg, hogy berakom)...😄

most azok vannak felsorolva, akiket legszívesebben megölnénk....
az 1. és 3. télleg olyan....qb, makoto kihúzva nem láttam...a többi meg mégha idegesítõ volt néha, közel sem annyira, hogy menjenek a vágóhídra...😄

Máté94
Jajó, csak nekem úgy tûnt, hogy ugye "köddé vált". 😊
LasDen
összepakolt és elment....
a cégébõl nem sok maradt aztán összepakolt és elment segíteni ide-oda a kölkökön.....