72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Mikasa kicsit lágy, nem olyan karcos hangja van mint eredetiben, de amúgy tök jó mindegyik
  • zola2000
    Ezt most találtam
    https://www.patreon.com/Tanakastudio/

A srác profi magyar szinkronra kalapozik, ami elég drága, meg is csináltatta az overlord 1. részét, nemsokára attack on titan 1. részét ... úgy hallom tényleg sokkal jobb mint a fandubok, elég sokan támadják valamiért hogy nem vesz hivatalos lisencet, bár szerintem ez sem másabb mint amikor fansub oldal (animeaddicts-urahashop) kalapol saját szerverre, úgy tűnik a jogtulajdonosokat a magyar piac nem érdekli (sajnos/szerencséjére)

én egy kis összeget benyomtam hogy rajtam ne múljon meg sok kicsi sokra megy (szeretem a szinkront) aztán meglátjuk lesz e ebből valami...
  • PetruZ
    Cannon Busters: Új Netflix original anime, enyhén Cowboy Bebop hangulatú techno-westernnek néz ki.
  • LasDen #70708
    Má egy pillanatra aszittem ez a Horizon, de az a nice boat már elcsonakázott...
  • IMYke2.0.0.0
    Women Power :)

//Esélye sincs az ellenfeleknek.
  • TBTPumpa
    Jó lesz ez, csak jönne már:

* Asuna as The Goddess of Creation Stacia
    * Sinon as The Sun Goddess Solus
    * Leafa as The Land Goddess Terraria
    * Alice Synthesis Thirty

Asuna mint Istennő?

Főcímdalnak pedig ezt kérném:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.13. 21:19:36
  • TBTPumpa
    Akkor az Adminisztrátoros szál is kimaradt?

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.06. 19:31:54
  • PetruZ
    A Honzuki akkor minden pontban ki fog elégíteni (ha nem b*sszák el). Kezdd el a mangát, ilyen preferenciákkal pikk-pakk be fog szippantani.
  • IMYke2.0.0.0
    Szólj ha értelmes történetű, nem slice-of-life, nem-hímnemű-főszereplős-nem-hentai-nem-full-funservice-nem-hárem sorozatot találsz.
    Szükség volna már ilyenre!
  • PetruZ
    Vigyázó szemeiteket majd a Honzuki no Gekokujou-ra vessétek, ha értelmes és hihető, egyáltalán nem "op mc" isekai-t szeretnétek látni. És az Iruma-kun is jóféle. Van még más is, ami szerintem jó lesz (és a mostani szezonban is van pár kiemelkedő), de azokat úgyis lefitymáljátok. :)
  • Nirz
    A mostani jobb?
  • Maala
    Hát, ez se lesz valami nagy szezon részemről...
  • PetruZ
    Enter the Anime - Netflix doku a japán anime iparról és néhány jellegzetes alakjáról.
  • Count Adyn
    Ígéretes koncepció volt első évad eleje aztán átment a hülye hárem-irányba és dobtam:)
  • PetruZ
    A könyvek darabszáma miatt keverem mindig én is az évadvégeket.
  • Maala
    Csak a pontosítás kedvéért, az első évad 2. fele (2. cour, mert nyártól télig tartott) volt az Alfheim online, aztán a 2. évad első fele a GGO, és a 2. fele a vegyessaláta, lezárásként Mother Rosario-val (szintén nyártól télig, szóval szintén egy szezonnak számít).
  • LasDen #70695
    erre is van példa, arra is van példa...
  • TBTPumpa
    Én csak az elmúlt évek nagy költségvetésű, gyümölcsöző terméseiből indulok ki. Mind-mind "nagyszerű" alkotás volt.
    A lehetőség persze megvan a változásra, kérdés, mihez kezdenek vele.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.04. 10:30:42
  • LasDen #70693
    nem tudom miért kell így leírni valamit, amiből még egy centi filmet sem forgattak...
  • TBTPumpa
    Majd jön belőle az USA verzió a Netflix jóvoltából. Ott majd lesz mászás néger Kiritóval és nemi identitászavaros Asunával. Így látatlanban azt mondanám, hogy a kislány karakter - Silica - fog megmenteni mindenkit, beleértve a világot is, mert a pasik csak sörözni és kardozni tudnak.

Szegény Alice sem kap esély tőletek...

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.04. 10:26:44
  • BEAST #70691
    Én több szintezést, toronymászást, kínt és szenvedést vártam, de hamar feladták a készítők és átugrottak az ultragigamega szintű takarítóbrigád részre
  • LasDen #70690
    én az elsőből a feléig láttam. Miután felkeltek, aztán elég volt...
  • BEAST #70689
    Nekem is csak az első fele tetszett, aztán szépen átugrottak az izgalmas részeken egy kis erőltetett dráma kedvéért. :|
  • IMYke2.0.0.0
    Az elsőnek is csak a ~fele volt nagyon jó.
  • PetruZ
    Az első kettő jó volt (a második évad első fele az ALfheim Online volt, a második fele meg vegyes saláta sztorik), a Death Gun so-so, nekem a GGO mellékszál tetszett, az Alicization viszont embertelen rossz volt, félbe is hagytam és ezzel a SAO vonalat el is ejtettem.
  • TBTPumpa
    Mert rajongás van + idén 10 éves az első kiadás.
  • CSOCSO
    Miert folyik a csapbol is a SAO hirtelen? Az elso szerintem g*ci jo volt. masodikra nem emlekszem a ggo uber szar volt es a legutolso is gagyisztikum volt
  • TBTPumpa
    Ezt sikerült szépen kilopni 1 hónappal a megjelenés előtt:

Holy moly:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.03. 15:08:52
  • TBTPumpa
    Az Ordinal Scale bizonyos területei legalább valós helyszínekről származnak:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.03. 13:10:46
  • TBTPumpa
    Asuna is megérkezett:

Sok merch cucc lesz ezeknél:

• PetruZ
    A kiotói rendőrség - az érintett családok beleegyezésével - közzétett tíz nevet a KyoAni gyújtogatás áldozatai közül.
  • LeWyTy
    Valakinek azt is kell
  • RelakS
    Heh, Angliából SG-zel? :D
  • LeWyTy
    Nekem is van pár apróbb "Itasha" motívum a kocsimon. Ami szintén japán
  • biomage
    valaki keressen nekem egy chobitsos kocsit :D
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2019.08.01. 22:30:41
  • LasDen #70676
    szerintem ezek nem japán autók... a suv biztos nem
  • TBTPumpa
    Ezek a Japánok nagy rajongók:

A BD lemeznek köszönhetően ilyen hátterek is készíthetőek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.01. 21:54:19
  • TBTPumpa
    Az Angol All The Anime / Anime Ltd kiadótól megtudtam, hogy várhatóan mikor tervezik piacra dobni az előző Sword Art Online évadot.
    Azt mondták, hogy a Sword Art Online Alicization csak 2020 elején jön náluk (jelen állás szerint) DVD-n és Blu-ray kiadásban 4 felvonásban (ahogy az előző két szezon is).
    Valami jogi para miatt nem tudják 2019-ben kihozni. Furcsa, mert más EU államokban heteken belül megjelenik az első felvonás. Na, mindegy.
    Valamiféle gyűjtős doboz tervben van (gondolom, amit a Németek is osztogatnak), de speciális/limitált/gyűjtői kiadás sok-sok extrával (lásd a Németeknél) jelen állás szerint nem lesz.

Persze ez még változhat szerintük is, csupán jelenleg ennyi infóval tudtak szolgálni. Legalább a marketinges csajszi, aki válaszolt, legalább aranyos volt.

Akkor mégis a Német kiadással kell beérnem?

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.31. 22:31:05
  • TBTPumpa
    Így 1 héttel az Ex-Chronicle indulása előtt bedobjuk a SAO legfontosabb karaktereit egy képre.
    Élvezzétek:

Lesz új trailer a sorozatból és a készülő új videójátékból + tonnányi merch cucc, EU gondolom kimarad belőle (bár a Németek nagy rajongók úgyhogy oda biztos jut majd valami).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.31. 12:23:22
  • LasDen #70672