72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pontosan.
-
Kutya: Végre hazaért a gazdi, már alig vártam!
Macska: Késtél, szolga! -
Egy macskát nem tudsz betanítani úgy, mint egy kutyát, 'aki' teljesen, önként és dalolva eladta a lelkét az Embernek.
Egy macska még akkor is a saját akarata szerint cselekszik, amikor az Ember azt hiszi, hogy nem és csak egy "ölmacska"...
S ha egy macskának egyik pillanatról a másikra nincs kedve az érintésedhez, akár fejre is állhatsz, akkor sem hagyja magát megfogni, vagy érinteni, netán 'apuci.kicsi.cicuskája' módjára abajgatni... fogja magát, és vagy lassan, vagy villámgyorsan, de otthagy téged, mint az a bizonyos eb...
Máskor meg le sem tudod vakarni magadról... ha NEKI kell valami tőled...
Na, mi ez, ha nem tsundere viselkedés?
-
Na, ezek a japán picológusok is megérik a pénzüket:D
Nem lett volna rossz, ha kifejti mitől lesz tsundere a cica:) -
Új SAO játék még az idén:
-
ne fizessetek arra a dubra, nem lesz belőle semmi és benyeli a pénzt. -
System Call:
-
Tower of God is kap egy animét...
Azt hiszem, hogy nem kérek 2022 karácsonyáig már semmit. -
Irigyellek. :-) Nekem nagyon bejött, a mozgás, a színek, a zene az nálam min.9-es, a sztori kicsit klisés, de hát manapság már mi nem az. :-) Kevesebbet kell olvasni, és akkor minden sztori újként fog hatni. -
Köszi.
A "Kimi no na wa" még mindig megtekintésre vár (beszerezve). -
Falun élek. 3 macskánk van, és a szegény elhunyt kutyánk helyett még nincs az udvarban.
Amióta az eszem tudom macskás voltam - "ismerem" őket :) -
Nem rossz, de sajnos nincs egy Kimi no na wa, vagy Koe no katachi szintjén sztoriban. Vizuálisan ugyanott van ofc. -
Prof William #70717 " Psychologist: “Japanese Like Cats Because They’re Tsundere!”"
Ezen még így nem gondolkoztam el de belegondolva igen a macskák nyilvánvalóan tsunderék. :)
Ha már volt olyan macskád, ami a dorombolós hasvakargatásból egy másodperc alatt karmoló fújó kis szörnyeteggé vált, akkor tudhatod hogy ez így van. -
Még nem láttam, de a zene és a rajz az jó (MC-t már most tudnám irigyelni és utálni):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
//https://myanimelist.net/anime/34498/Uchiage_Hanabi_Shita_kara_Miru_ka_Yoko_kara_Miru_ka
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.08.18. 12:11:07 -
Kicsit ide is tartozik:
Psychologist: “Japanese Like Cats Because They’re Tsundere!”
//forrás
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.08.18. 12:00:29 -
Elso resz egesz kiraly volt! -
Prof William #70713 Ráadásul alapból magyar felirattal jön. Jó pár anime van fenn már a netflixen magyar felirattal. Castlevaia, Higurashi, Seven Deadly Sin stb... -
Ez nagyon jó! Köszi, hogy megosztottad!
Mondanom sem kell, milyen jó lenne magyar szinkronnal a Sword Art Online mindhárom évada.
Ment is a támogatás Patreonra. -
Mikasa kicsit lágy, nem olyan karcos hangja van mint eredetiben, de amúgy tök jó mindegyik -
Ezt most találtam
https://www.patreon.com/Tanakastudio/
A srác profi magyar szinkronra kalapozik, ami elég drága, meg is csináltatta az overlord 1. részét, nemsokára attack on titan 1. részét ... úgy hallom tényleg sokkal jobb mint a fandubok, elég sokan támadják valamiért hogy nem vesz hivatalos lisencet, bár szerintem ez sem másabb mint amikor fansub oldal (animeaddicts-urahashop) kalapol saját szerverre, úgy tűnik a jogtulajdonosokat a magyar piac nem érdekli (sajnos/szerencséjére)
én egy kis összeget benyomtam hogy rajtam ne múljon meg sok kicsi sokra megy (szeretem a szinkront) aztán meglátjuk lesz e ebből valami... -
Cannon Busters: Új Netflix original anime, enyhén Cowboy Bebop hangulatú techno-westernnek néz ki. -
Má egy pillanatra aszittem ez a Horizon, de az a nice boat már elcsonakázott... -
Women Power :)
//Esélye sincs az ellenfeleknek. -
Jó lesz ez, csak jönne már:
* Asuna as The Goddess of Creation Stacia
* Sinon as The Sun Goddess Solus
* Leafa as The Land Goddess Terraria
* Alice Synthesis Thirty
Asuna mint Istennő?
Főcímdalnak pedig ezt kérném:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.13. 21:19:36 -
Akkor az Adminisztrátoros szál is kimaradt? 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.06. 19:31:54 -
A Honzuki akkor minden pontban ki fog elégíteni (ha nem b*sszák el). Kezdd el a mangát, ilyen preferenciákkal pikk-pakk be fog szippantani. -
Szólj ha értelmes történetű, nem slice-of-life, nem-hímnemű-főszereplős-nem-hentai-nem-full-funservice-nem-hárem sorozatot találsz.
Szükség volna már ilyenre! -
Vigyázó szemeiteket majd a Honzuki no Gekokujou-ra vessétek, ha értelmes és hihető, egyáltalán nem "op mc" isekai-t szeretnétek látni. És az Iruma-kun is jóféle. Van még más is, ami szerintem jó lesz (és a mostani szezonban is van pár kiemelkedő), de azokat úgyis lefitymáljátok. :) -
Nirz #70701 A mostani jobb? -
Hát, ez se lesz valami nagy szezon részemről... -
Enter the Anime - Netflix doku a japán anime iparról és néhány jellegzetes alakjáról. -
Ígéretes koncepció volt első évad eleje aztán átment a hülye hárem-irányba és dobtam:) -
A könyvek darabszáma miatt keverem mindig én is az évadvégeket. -
Csak a pontosítás kedvéért, az első évad 2. fele (2. cour, mert nyártól télig tartott) volt az Alfheim online, aztán a 2. évad első fele a GGO, és a 2. fele a vegyessaláta, lezárásként Mother Rosario-val (szintén nyártól télig, szóval szintén egy szezonnak számít). -
erre is van példa, arra is van példa... -
Én csak az elmúlt évek nagy költségvetésű, gyümölcsöző terméseiből indulok ki. Mind-mind "nagyszerű" alkotás volt. 
A lehetőség persze megvan a változásra, kérdés, mihez kezdenek vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.04. 10:30:42 -
nem tudom miért kell így leírni valamit, amiből még egy centi filmet sem forgattak... -
Majd jön belőle az USA verzió a Netflix jóvoltából. Ott majd lesz mászás néger Kiritóval és nemi identitászavaros Asunával. Így látatlanban azt mondanám, hogy a kislány karakter - Silica - fog megmenteni mindenkit, beleértve a világot is, mert a pasik csak sörözni és kardozni tudnak. 
Szegény Alice sem kap esély tőletek...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.04. 10:26:44 -
Én több szintezést, toronymászást, kínt és szenvedést vártam, de hamar feladták a készítők és átugrottak az ultragigamega szintű takarítóbrigád részre -
én az elsőből a feléig láttam. Miután felkeltek, aztán elég volt...