Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
a MALos ajánlás alapján csak...szóval nemtom mifélék és miben hasonlítanak....😄

- Mind Game
- Kakurenbo
- Kuuchuu Buranko
- Baccano!
- Gankutsuou
- Kemonozume
- Paprika

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Ennek nagyon... nem tudok jó jelzõt a kinézetére 😄 De ez asszem felejtõs számomra :S egy ismerõsöm mintha nem rég nézte meg volna, valószínûleg tud valami hasonlót, majd rákérdezek nála.

@

piros mogyi
Sziasztok!

Láttam új animét. Izé szóval nekem új: Tekkon Kinkreet
Kár, h csak ez az egy készült belõle. Nagyon magával ragadó mind a történet, mind a miliõ, amiben játszódik.

Tudtok esetleg hasonló hangulatú nagy-városias, gengszteres darabot ajánlani?

Ne etesd a trollt!

Lelouch
Kiváncsi vagyok, hogy fogják érdekessé tenni ezt a pachinko dolgot a Kaiji-ban... 😄 Remélem most se kellesz csalódnom. 😄
LasDen
oppáré...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
mi mecháink jobbak!

Exelica
KOS-MOS 4
KOS-MOS

A Trinity Bloodos cosplayeket meg nem is említem 😊 szerintem nemzetközi cosplayversenyt lehet nyerni velük.

@

LasDen
fúú yeee....

LeventeV
ez mekkora már <#eljen><#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen

Zomil
jhajj, nagyon jol tudod hogy értettem... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
És tényleg egy fa...

@

Zomil
én azt hittem, h tényleg egy fa lesz belinkelve... 😄

LasDen

LasDen
iker?? O_O én aszittem varázslat...😄

efti
gosick 21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kar hogy vege a szalnak, azt hittem az mar a vegig ki fog tartani. Remelem a maradek 3 legalabb olyan jo lesz mint az utoloso par arc volt. Az hogy a Brian rosconak van egy ikertestvere valahogy mar meg se lep

WWFSMD?

LasDen
Felgyulladt az új remény....😄
"The Bandai Channel's website for live streams revealed on Monday that another new project in the Gundam franchise is launching. The official portal site Gundam.info and other venues will make the announcement on June 25."

Zomil
Deadman: elmegy...

Ao no Exorcist: egyre jobb, bár már nagyon várom, h Shiemi rájöjjön Rin titkára 😊 😊

efti
egesz jo

WWFSMD?

LasDen

armageddon666
Gundam for KIDS!

😄DD

btw Digimont ne mondd ilyen lekezelõen 😄 Tamers tök komoly volt (már amennyit láttam belõle).

@

LasDen

BEAST
Mintha valami digimon-ból szabadultak volna ezek a szereplõk :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
érdekesnek tûnik, de a karakter dizájn elég fura....hát majd meglátjuk....

IMYke2.0.0.0
Kérsz egy kokszit Te is? <#ravasz1>
Elfen Lied OST csakis Elfen Lied klipen engedélyezett* 😊))

<* ="" még="még" szép,="szép," hogy="hogy" egy="egy" rajongó="rajongó" szerint="szerint">

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
blue exorcist....jó volt megint..kíváncsi vagyok shiemi mikor tudja meg, mer a rész vége felé aszittem már most megtuggya.....viszont kezdem már unni, hogy jönnek ezek a kurva erõs valakik és folyton arról magyaráznak mennyire unatkoznak....starcraftozzon vagy nézze a való világot ha ennyire unja gyilkolászást/más össze verését...😄

elõtte megnéztem a colorful filmet is, ami nagyon jó volt...érdekes története volt és szép is volt emellett, bár a karakterek néha kilógtak a környezetbõl...valahol a felénél úgy éreztem, hogy hiába halad a film mégse tart sehová, de aztán a végére szépen kikristályosodtak a dolgok, de érdekes, hogy a felismeréssel nem foglalkoztam a film alatt és nemn is jöttem rá, hogy ki is õ...
viszont volt egy jelenet, mikor arról beszéltek, hogy 1 suliba mennek majd és hogy tanulnak meg minden, akkor a cromartie jutott eszembe így ennél is meg egy másik drámai jelenetnél is elröhögtem magam....😄

efti
Pasz. Nekem tetszett, meg mindig az evad legjobb animeje szerintem

WWFSMD?

LasDen
nah sikerült megnézni....az elejét jól átpörgettem túl a felén....de elbaszott egy rész volt....annyira egyértelmû mit akar, akkor mi a faszt kell ennyit szenvedni hogy bassza meg az ûristen....

LasDen
elkezdtem, de fölbaszott ezzel a hülyeségével, hogy akkor most megkeresi az írót és jól megbassza....nem is bírtam ki és kinyomtam....majd folytatom...😄

efti
hanasaku iroha 11
Szegeny Ohana, ez nem az o napja volt...

WWFSMD?

Zomil
miért? sztem jo lett... 😊

IMYke2.0.0.0
Bejbevágnám amiért ezt tette.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

LasDen
szerintem anohana volt pont jó és gosick kezd elég unalmas lenni..😄

Lelouch
A spoilerrel kapcsolatban
Annyit azért nem árt pontosítani, hogy Ganta és Shiro majd nem szökik el Karakoékkal.
Lelouch
Ganta hasonmás???
Zomil
Aohana 09: részröl részre egyre jobban semmitmondo ez a sorozat 😞

Goscick 17-18: isznyat jo ez a sorozat, szivesen elnézném még jo sokáig 😊
mondjuk a 18. részben nem nagyon értettem mi történik, csak ugy történtek az események egymás után, valahogy most nem tudtam felfogni az egészet... 😄

Denpa onna 08: uristen már ahogy kezdödik+zene...Meme...a futonban...kész... 😄
nah ez meg egy Meme központu rész volt, de ez is iszonyat jo volt 😊
Ettöl a sorozattol valahogy mindig jo kedvem lesz... 😊
Mondjuk az már tuti, h ebben a sorozatban mindenki lökött, de teljesen...nem is igazán értem mi folyik az egész sorozatban(mármint a földönkivülis részét) 😄

Aria 09: jopofa ez a sorozat, én legalábbis jol szorakozok rajta...kicsit logikátlan kicsit perverz...de tetszik 😄
Mondjuk a cenzura miatt egy nagyon minusz pont neki...most komolyan...nincs is mit kicenzurázni...más sorozatban meg még ennél is többet mutatnak...nah mind1
Mondjuk Kinji jo kis háremet szedett össze, az a teszt közbeni jelenet meg nagyon ott volt...amikor a tanár ott áll Kinji fölött... 😄

Nem is a projektek állására gondoltam, csak három napig csend volt és hullaszag az oldalon és kezdtem aggódni.

Ruley
Szerintem itt a készítõk összekeverték a színház fogalmát azzal a japá vidámparki elõadással, tudjátok, amikor a Kamen Rider jelmezesek ugrabugrálnak, a kisgyerekek meg visítanak hogy "éljen!!!".

Arról nem is beszélve ahogy egész Sauvreville tele van klónokkal. Victorique-nak ott az egypetéjû ikeranyja, a királynõre a fél ország hasonlít, amikor Brian Roscoe-ból kettõt láttam, már meg se lepõdtem, csak vártam hogy mindjárt ott ül mellettük egy harmadik is, meg még vagy 5-6 Victorique és egy tucat Coco Rose.

Amikor Ronald Knox 1929-ben megírta a fair detektívtörténetek tízparancsolatát, nem véletlenül volt ez a tízes szabály, hogy ikertestvér vagy hasonmás nem ér.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
hát akkor...szarok rá...😄 mindegy csak legyen vége azt csá.....😄

rendes Ro-kyu-bu elõzetes....ha rendesen foglalkoznak a kosár részével is, nem úgy mint a keionba a zenéléssel, akkor mégjobb is lehet...😄

Ruley
Nincs rajta semi különös, csak egy sima szögtartó vetület, ezért nem rándul össze a sarkok felé haladva mint a megszokottabb területtartó, vagy egy síkvetületes térképek, hanem elnyújtottnak tûnik.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Lasden: erös manga spoiler:
pedig a mangában kijutnak 😄 és elvileg a kijutásuk lesz az anime vége

amugy nemtom mennyire figyeltél, de ezek a hantolok(magyarban igy forditják öket) ilyen átmosott agyu emberek... 😊

LasDen
deadman nem volt rossz...legalábbis 2. része jó volt...de az elsõ fele idegesítõ frusztráló....
nem tudom megemészteni, hogy egy 8 éves kurva mászkál egy buzi nagy karddal és õ magyaráz meg "bûntet" meg mindenkit....ez már nem normális....annyira...nemtom...fasság...kurvára frusztrált...
az meg elég egyértelmû volt számomra, hogy nem junak ki innen, hisz akkor a manga is rég véget ért volna már 😄 aztán a végén megjelent az a ganta hasonmás is...

armageddon666
Azóta megnéztem már egy párszor megint 😄 Ez a zene sokat dob rajta 😄

@

LasDen
arra már nem emlékeztem...de akkor lehet...😄

nézd meg É-amerikát....de ázsia is kicsit furcsán néz ki...😄

zsakosfrodo2
Poppo mondta az elsõ részek valamelyikében, hogy azt jelentik, hogy ott már járt. Mi furcsát vettél észre rajta?

LasDen
miután néztem a részt elfelejtettem, de most megláttam....😄
igazából elõször azt néztem, hogy a térképen a piros karikák vajon azt jelentik-e hogy poppo ott járt már....aztán az tûnt fel, hogy a térképpel valami nem stim...

LasDen

LasDen

Lelouch
Hát én már inkább nem gondolok semmit, de benne van a pakliban simán, hogy ezt is megússza Medusa.